|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odlazak na more!?
11.8.2010 14:53:51   
Visnja RR
ahaha pa sama sebi dam ban zbog beprimjerenih fotografija... bolje opisi zenama fotku user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 201
11.8.2010 14:55:52   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ahaha pa sama sebi dam ban zbog beprimjerenih fotografija... bolje opisi zenama fotku user posted image

ako je ja nadjem i stavim, hoces li mi dati bas, ili da je stavim kao anoniman (moze li se to uopsteuser posted image )...to je u nekom birvaktile e-mailu sto si mi poslala...davno, davno, ali nadjem ga...nesto je bio o odbjegloj zeni koja se javlja da se nece vratiti muzu ili tkao nestouser posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 202
11.8.2010 14:55:52   
koka i po
kakav vikend i neum i tucepi pihhhhhhhhh..tamo samo na čeha mogu naletiti...a nisu moj tip definitivno

Nađe se pokoji Italijan user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 203
11.8.2010 14:56:37   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: pocahontas

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ovdje nisu tema poslovna putovanja, porodicni posjete ili izlasci vec odlazak muza (ili zene) u provod preko  vikenda ili duze na more iskljucivo sa jaranima...user posted image

ma višnja draga vidiš da nas je većina to pregurala...imala iceman savjeta i viškauser posted image user posted image user posted image

al kako hanabanana reče i kad bih se ja pitala gdje i šta on radi - ja bih do sada luda sarajevom hodala, tako i ja kontam pa mi mirno da on ode na vikend sa jaranima

meni je odlazak na vikend sa jaranima ljepota kad 7 godina ''trpim'' da mi muž svako veče po dvije bogatašice, razvedene bez obaveza pune ko brodovi masira u njihovom stanu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hanady, jos samo sliku muza stavi i Boga mi fin si ti njemu svodnik -radi oko kuce, vrijedan, fin zet, masira fino...ihhhhhhhhhh user posted image

imam moćnu sliku sa ovogodišnjeg ljetovanja al postavim je nakon Ifatarauser posted image

a drga moja oče su za gledanje a rukama njega niko ne dotiče sem mene....
ja sebi tražila tražila punih 8 godina i naletila na njega...kad sam ga našla ma nedam ja nikome...
hvalim ja njega da se zna takav dobra posoji...al istina je jedna u svemu moj i samo mojuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 204
11.8.2010 14:56:40   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: koka i po

kakav vikend i neum i tucepi pihhhhhhhhh..tamo samo na čeha mogu naletiti...a nisu moj tip definitivno

Nađe se pokoji Italijan user posted image user posted image user posted image

ja ih nikad ne nađem user posted image
samo ako gdje dalje odem, a tada sam sa mm user posted image user posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 205
11.8.2010 15:00:46   
koka i po
Ma šalu na stranu user posted image .
Ja bih svog mogla pustiti i na kraj svijeta bez mene.Kud god otišao...pa vratiće se user posted image  nijedna mu garant neće titrati ko ja user posted image  .

Neposredna veza do poruke: 206
11.8.2010 15:05:13   
Ilhana RR
kao poci ja i moj srecko smo skupa takodjer 7 godina, u braku 5 i odkako smo skupa nismo nikad isli na ljetovanje ili zimovanje jedno bez drugog... ipak mislim da nam je zabavnije skupa...

prosle godine smo ja i Lamija otisle u Sarajevo deset dana prije njega... to nam je bilo uzasno... i meni i njemu i rekli smo nikad vise...

Moj muz mene vodi i na utakmice jer zeli da podijeli i pobjedu i poraz samnom =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 207
11.8.2010 15:09:08   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

Moj muz mene vodi i na utakmice

Blago tebiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 208
11.8.2010 15:12:25   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Moj muz mene vodi i na utakmice

Blago tebiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

hahaha ja hocu da idem bona :P ja sam ti zestoki navijac hahahahahah...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 209
11.8.2010 15:16:12   
mamine oci
Najbolje je, ali i najteže kad se postigne ravnoteža između srca i mozga.

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

Neposredna veza do poruke: 210
11.8.2010 15:17:16   
Skvo RR

kao poci ja i moj srecko smo skupa takodjer 7 godina, u braku 5 i odkako smo skupa nismo nikad isli na ljetovanje ili zimovanje jedno bez drugog...

A ja zlobnica, te vodim na izlet samu, kada dodjes u Sarajevo....user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 211
11.8.2010 15:17:33   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: mamine oci

Najbolje je, ali i najteže kad se postigne ravnoteža između srca i mozga.

Upravo tako!user posted image

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 212
11.8.2010 15:18:25   
Ilhana RR

kao poci ja i moj srecko smo skupa takodjer 7 godina, u braku 5 i odkako smo skupa nismo nikad isli na ljetovanje ili zimovanje jedno bez drugog...

A ja zlobnica, te vodim na izlet samu, kada dodjes u Sarajevo....user posted image user posted image user posted image

hmmm gdje me vodis =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 213
11.8.2010 15:45:26   
Hanady RR

hmmm gdje me vodis =)

na Sedrenikuser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 214
11.8.2010 16:38:49   
hanabanana
Ja bih na utakmicu otišla jedino ako bi Hanri samo za mene igrao. user posted image

user posted image

Neposredna veza do poruke: 215
11.8.2010 16:40:28   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Ja bih na utakmicu otišla jedino ako bi Hanri samo za mene igrao. user posted image

user posted image

Bila sam 2 m od njega kad su igrali u Sarajevu prijateljsku prije par godina :P

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 216
11.8.2010 16:40:56   
Visnja RR
probudi se user posted image

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 217
11.8.2010 16:41:27   
Hanady RR

user posted image

dobrouser posted image a sad je pitanje dali sa mužem ili bez njega bi išla na tu ''utakmicu''user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 218
11.8.2010 16:44:24   
hanabanana
Šta će mi muž, da mi briše sline....user posted image

Hej, postim, bježim odavdje.

< Poruku je uredio hanabanana -- 11.8.2010 16:45:39 >

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 219
11.8.2010 16:57:12   
Hanady RR

Hej, postim, bježim odavdje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 220
11.8.2010 17:05:51   
Visnja RR

pa on nek gleda utakmicu , ti ces ionako imati preca posla user posted image

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 221
11.8.2010 17:23:06   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: milenium

IZVORNA PORUKA: noa

smatram da ako MM treba odmor od mene i naseg djeteta onda neka ide i neka ostane 10 dana ne vikend al meni bi to bio pokazatelj da nesto s nama nije u reduuser posted image

user posted image

i ovdje svi mješaju prevaru s odlaskom na more.da se njemu vara može prevarit i kod kuće.
ne radi se o tome.nije bitno jeli to odlazak na more ili negdje drugo,bitno je izbivanje iz kuće. kao što je netko rekao već,mom nebi palo na pamet da ide bez mene/ili nas.niti bi to ikad pitao.a ako bi i pitao...evo noa je sve rekla.user posted image

I ja se u neku ruku slzem s vama.... Bili smo zajedno s bebom na moru, a sada da imamo love i slobodnih dana bilo bi dobro da nas dvoje jedna vikend odemo malo sami.... Meni je recimo super kad dva bracna para idu na more zajedno, ono cisto da imamo drusto, mada ne mora biti uvjet....user posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 222
11.8.2010 19:57:43   
Iceman
To mjesto sto si navela, je fakat Sodoma i Gomora, i ne bi bilo lose otici da se covjek pokusa "oduprijeti" svim tim iskusenjima. Mislim, ko hoce da se odupire - bujrum, ko nece neka izvoli.
Istina je da svi oni koji tamo idu, idu zbog jedne te iste stvari user posted image . Razgovarao sam s ljudima koji su dole bili i naslus'o se svega user posted image . Mozda nekom drugom prilikom da vam i nesto kazem, al' sad cu se uzdrzati zbog onih koje bi "pustile" svoje muskarce na par dana s haverima user posted image

A sta bi rekla moja zena, tesko je odgovoriti. Zrce, Novalja nisu mjesta gdje se igraju karte, paintball, gdje se peca morska riba. Zna se sta se tamo radi user posted image

A kada bih, kao razlog rekao da idem na pecanje, fakat ili samo kao izgovor!? Ne znam, vjerovatno bih onda morao nesto i uloviti, gdje da dodjem praznih ruku user posted image

Neposredna veza do poruke: 223
11.8.2010 20:54:26   
teacher75
zaista postoji velika razlika gdje ide na more- ide li na Zrce ili negdje u neko penzionersko mjesto user posted image a zamisli kaze zeni da ide u, recimo, u Promajnu u ribolov, a vamo glavni na party-u na Zrcu user posted image  

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Iceman)
Neposredna veza do poruke: 224
11.8.2010 22:05:20   
Dida79
Uh jeste se raspisale,dok sve iscita oci mi ispadoseuser posted image
E sad odgovor da li bi mm pustila na more ili on mene da idemo pojedinacno bez djece,jedno veliko NE
Zasto se igrati vatrom bez razloga...svi znamo kako miris mora i tople ljetne veceri pomute razum i jos koja casica vina i eto ti belajauser posted image
Mi se za 12 godina braka ni jednom nismo razdvojili na racunajuci u tome moj boravak u bolnici i veoma smo sretni ovako...mami odem dok je on na poslu i zajedno provedemo cijeli dan tako da mi je to sasvim dovoljno i uvijek jedva cekam da se vratim svojoj kucici da zajedno popijemo kaficu sa MM

Evo jos jedne staromodneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *