|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odlazak na more!?
11.8.2010 14:15:09   
Anoniman
slučajno mi se upalilio anoniman,kao i tebi user posted image user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 176
11.8.2010 14:16:57   
veeseelaa
al sam se ja naknadno potpisala user posted image   zločasta djevojčice user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 177
11.8.2010 14:25:31   
Visnja RR
8 stranica user posted image  Iceman user posted image  ako tako nastavis dacemo ti RR na pdf Ocev forum ...al prvo RR kafica...
ajd dodji, maksuz za tebe organizujemo iza iftara user posted image  

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 178
11.8.2010 14:26:03   
teacher75
hajte vi sve na hanumu, ovo se otelo kontroli! pa tamo pisite hvalospjeve svojim muzevima, hahhahhahauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 179
11.8.2010 14:30:49   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

8 stranica user posted image  Iceman user posted image  ako tako nastavis dacemo ti RR na pdf Ocev forum ...al prvo RR kafica...
ajd dodji, maksuz za tebe organizujemo iza iftara user posted image  

a ko je stalno pridržavao temu? user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 180
11.8.2010 14:33:47   
Visnja RR
veeseela ti ces dobiti titulu pocasnog clana RR ...
PR  u odboru za docek muskih forumasa na nasim kafama... user posted image user posted image user posted image

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 181
11.8.2010 14:34:23   
veeseelaa
e to, to
muž mi ne brani user posted image  ispunjavam sve uvjete user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 182
11.8.2010 14:34:27   
hanabanana
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Kuku možda ima drugu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jedino ako je budala. user posted image

meni smeta glagol " pustiti " - ja mogu odlučiti da li ću pustiti svoju Hanu na izlet u prirodu, ali čojeka od 38 godina da negdje puštam ili nepuštam mi je smiješno.

Ali izlasci mimo bračnog druga mi nisu bauk.
moj muž ima takav posao da u prva četiri mjeseca svake kalendarske godine spava više mimo vlastita kreveta nego u njemu, i kad bih se ja pitala gdje i šta on radi - ja bih do sada luda sarajevom hodala.

Ja mu vjerujem, i što se mene tiče mogao bi ići na kraj svijeta.
Mada bi mi bilo bezveze da baš ode na more s rajom.
ALi sma ga bez problema " pustila " da ode sam s dvoje djece na more. user posted image

Neposredna veza do poruke: 183
11.8.2010 14:36:42   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: hanabanana

Kuku možda ima drugu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni smeta glagol " pustiti " - ja mogu odlučiti da li ću pustiti svoju Hanu na izlet u prirodu, ali čojeka od 38 godina da negdje puštam ili nepuštam mi je smiješno.

moj muž ima takav posao da u prva četiri mjeseca svake kalendarske godine spava više mimo vlastita kreveta nego u njemu, i kad bih se ja pitala gdje i šta on radi - ja bih do sada luda sarajevom hodala.

ALi sma ga bez problema " pustila " da ode sam s dvoje djece na more. user posted image

samo sam tebe čekala user posted image user posted image user posted image  

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 184
11.8.2010 14:37:34   
mama75

poitpisujem i pozdravljam, dosta od mene na ovoj temi

Neposredna veza do poruke: 185
11.8.2010 14:38:18   
Visnja RR
ovdje nisu tema poslovna putovanja, porodicni posjete ili izlasci vec odlazak muza (ili zene) u provod preko  vikenda ili duze na more iskljucivo sa jaranima...user posted image

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 186
11.8.2010 14:39:41   
teacher75

ovdje nisu tema poslovna putovanja, porodicni posjete ili izlasci vec odlazak muza (ili zene) u provod preko  vikenda ili duze na more iskljucivo sa jaranima...user posted image

upravo tako! meni to nema smisla, sve ostalo je ok...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 187
11.8.2010 14:41:15   
koka i po
Ja mu vjerujem, i što se mene tiče mogao bi ići na kraj svijeta

E ovo potpisujem...al je pitanje bil se mogao snaći bez mene user posted image

Neposredna veza do poruke: 188
11.8.2010 14:41:19   
veeseelaa

eh moja ti, al neke ne daju ni na kafu da im mm izadje, ne daj Bože da se u drugu zagleda user posted image user posted image user posted image
Oj tugo jesenja user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 189
11.8.2010 14:43:58   
Hanady RR

ma višnja draga vidiš da nas je većina to pregurala...imala iceman savjeta i viškauser posted image user posted image user posted image

al kako hanabanana reče i kad bih se ja pitala gdje i šta on radi - ja bih do sada luda sarajevom hodala, tako i ja kontam pa mi mirno da on ode na vikend sa jaranima

meni je odlazak na vikend sa jaranima ljepota kad 7 godina ''trpim'' da mi muž svako veče po dvije bogatašice, razvedene bez obaveza pune ko brodovi masira u njihovom stanu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 190
11.8.2010 14:44:01   
marny
moj može ići svugdje, samo nek djecu povede sa sobomuser posted image , kada bi se mm odlučio naći sa prijateljima dok je naša kćer bila mala, (normalno, mora i on proljudikati), ja bi onda mojoj kćeri rekla; sad plači, ide tata pa-pa, onda bi ona revala, pa bi on bio primoran i nju povesti, a ja sve četiri u zrakuser posted image

Neposredna veza do poruke: 191
11.8.2010 14:45:19   
Hannica
Jutros sam napisala da nisam za samostalne izlete na more,ali sad sam se predomislila.Mnogo me naljutio i sad bi ga poslala na mjesec dana negdje da odmorim od njega i njegovih gluposti.user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 192
11.8.2010 14:46:38   
Visnja RR
evo ja postavljam pitanje Iceman-u :
da li bi ti otisao sa jaranima npr na Zrce (znamo da je to mjesto zvano sodoma i gomora) i sta bi tamo radio ... tj kako bi na to reagovala tvoja zena/djevojka?
user posted image

03.04.`08

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 193
11.8.2010 14:46:57   
teacher75
IZVORNA PORUKA: marny

moj može ići svugdje, samo nek djecu povede sa sobomuser posted image , kada bi se mm odlučio naći sa prijateljima dok je naša kćer bila mala, (normalno, mora i on proljudikati), ja bi onda mojoj kćeri rekla; sad plači, ide tata pa-pa, onda bi ona revala, pa bi on bio primoran i nju povesti, a ja sve četiri u zrakuser posted image

user posted image user posted image user posted image mudro user posted image meni ne smetaju kafe uopce sve do kada ima vremena i da ih i sa mnom popije. smetalo bi mi kad bi on stalno hodao sa jaranima po kafama a mene tu nigdje, onda bih se zapitala jel sve ok i zabrinula. ovako, i ja volim sa svojim drugaricama ispijati kafe a i sa mm, pa taman nadjemo balans user posted image

(odgovor članu marny)
Neposredna veza do poruke: 194
11.8.2010 14:48:04   
pocahontas

eh moja ti, al neke ne daju ni na kafu da im mm izadje, ne daj Bože da se u drugu zagleda user posted image user posted image user posted image

ja sam odavno rekla da su poslovni seminari uglavnom paravan za švaleranciju....uglavnom onih neiživljenih, umornih od života, nezadovoljnih, pa im to dodje kao ekskurzija....tuga ih ziva gledati kako prave budale od sebe...cast izuzecima svakako...

a ne kontam sta to bitno u odnosu dvoje ljudi brak mijenja? mm i ja smo sve ukupno skupa 7 godina, nikada nismo odvojeno ljetovali, išli da se "odmaramo" s rajom i sl. na vikende, sedmice......pa tako i sada..glupo mi je razmisljati o tome....kakvi crni jarani...nidje veze..user posted image mi smo sve skupa radili, ali bas sve..izlazili, zaglavljivali, putovali, ludovali, tugovali, roštiljali, svirali, pjevali....sve skupa.....

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 195
11.8.2010 14:49:23   
teacher75
IZVORNA PORUKA: pocahontas

ja sam odavno rekla da su poslovni seminari uglavnom paravan za švaleranciju....uglavnom onih neiživljenih, umornih od života, nezadovoljnih, pa im to dodje kao ekskurzija....tuga ih ziva gledati kako prave budale od sebe...cast izuzecima svakako...

a ne kontam sta to bitno u odnosu dvoje ljudi brak mijenja? mm i ja smo sve ukupno skupa 7 godina, nikada nismo odvojeno ljetovali, išli da se "odmaramo" s rajom i sl. na vikende, sedmice......pa tako i sada..glupo mi je razmisljati o tome....kakvi crni jarani...nidje veze..user posted image mi smo sve skupa radili, ali bas sve..izlazili, zaglavljivali, putovali, ludovali, tugovali, roštiljali, svirali, pjevali....sve skupa.....

i vi ko i mi Ada i Buda user posted image

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 196
11.8.2010 14:49:40   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ma višnja draga vidiš da nas je većina to pregurala...imala iceman savjeta i viškauser posted image user posted image user posted image

al kako hanabanana reče i kad bih se ja pitala gdje i šta on radi - ja bih do sada luda sarajevom hodala, tako i ja kontam pa mi mirno da on ode na vikend sa jaranima

meni je odlazak na vikend sa jaranima ljepota kad 7 godina ''trpim'' da mi muž svako veče po dvije bogatašice, razvedene bez obaveza pune ko brodovi masira u njihovom stanu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hanady, jos samo sliku muza stavi i Boga mi fin si ti njemu svodnik -radi oko kuce, vrijedan, fin zet, masira fino...ihhhhhhhhhh user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 197
11.8.2010 14:50:38   
Visnja RR
pocahontas pa ipak bi nas nasi muzevi pustili na obalu slonovace (jesam fulila zemlju) user posted image user posted image

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 198
11.8.2010 14:52:22   
Ilhana RR
Iceman, da to i ti nisi gledo sinoc Sex and the city pa ti to pitanje naumpalo :P

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

Neposredna veza do poruke: 199
11.8.2010 14:52:50   
pocahontas

pocahontas pa ipak bi nas nasi muzevi pustili na obalu slonovace (jesam fulila zemlju) user posted image user posted image

haj ziva bila nadji onu sliku i stavi, bar na 5 min...da znaju zene gdje treba da se ode...kakav vikend i neum i tucepi pihhhhhhhhh..tamo samo na čeha mogu naletiti...a nisu moj tip definitivno user posted image

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *