|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr. Balić - Tuzla
10.8.2010 17:34:20   
AMELIC
Draga Veda žao mi jeuser posted image ali nemoj se predavati...samo hrabro!

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

(odgovor članu lejlas30)
Neposredna veza do poruke: 251
10.8.2010 19:21:43   
sara za
Drage moje,nakon 8 godina gorke borbe dozivjela sam hvala Bogu da kazem da sam trudna user posted image ,moja beta je radena danas i iznosi 337,87 mada sam ja jucer uradila nekoliko testova i bili su pozitivni user posted image user posted image ,ja jos sam u nevjerici,sada samo molim dragog Allaha da mi podari da sve bude uredu i ovu svoju trudnocu iznesem do kraja,ja nisam ni jednog trena pomislila da sam trudna,ubijao me pms,ali eto hvala Bogu uspjela sam od prvog pokusaja.Mile moje sve vas volim i hvala vam i zelim i dalje vasu podrsku,kao i mojim dragim curama koje nisu uspjele da ako Bog da budu one sljedece.Svima vam zelim od srca velike beteuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu riba78)
Neposredna veza do poruke: 252
10.8.2010 20:50:18   
riba78
Sara najiskrenije čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image
curicama koje su u iščekivanju ,držim fige user posted image user posted image user posted image

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

(odgovor članu sara za)
Neposredna veza do poruke: 253
10.8.2010 20:56:14   
ena0002
Veda zao mi je ...beskrajno mi je zao user posted image user posted image user posted image user posted image
Sara najiskrenije cestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

(odgovor članu riba78)
Neposredna veza do poruke: 254
10.8.2010 21:03:24   
mina minka
sara sreco cestitam, tako me pogodio tvoj post ipak 8 god je jako dugo. zelim ti svu srecu svijeta i uzivaj u svojoj trudnoci

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 255
10.8.2010 21:16:45   
veda
Mile moje,evo mene opet,samo u jako boljem raspolozenju hvala Bogu nego jutros i ova protekla tri danauser posted image
Jos uvjek obilnije krvarim ali je  nesto manje. Bila sam jako tuzna nakon svog prvog neuspjelog pokusaja IVF,isplakala sam se ali sada sam ok.Jos kada sam saznala za Saru zauser posted image user posted image  mojoj sreci nije bilo kraja, nakon toliko god. cekanja,i to iz prvog pokusaja.iako mi je zao drugih naravno....Ali mile moje,nemojte biti tuzne,dignite glavu i idemo dalje.
Ja sam maloprije razgovarala sa muzem i dogovorili smo se da odmah idemo dalje. Kada sam razgovarala  sa dr. rekla mi je da ako sad ne uspijem da pricekam da mi se tijelo malo odmori,da cekam slijedeci normalni menstr. ciklus,pa mogu krenut ponovo.Tako da ja sada u septembru necu stici.E,sada neznam kada imam sljedeci u /oktobru ili novembruuser posted image  to moram provjeriti.
Svim curama koje su u programu za septembar jos jednom zelim puno,puno srece......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 256
10.8.2010 21:24:54   
mina minka
veda drago mi je sto si bolje i sto ides dalje. dace bod pa ces i ti i mis ve uspjeti.pusa velika

(odgovor članu veda)
Neposredna veza do poruke: 257
10.8.2010 21:46:02   
lamama
Sara čestitam od srca sve najbolje u user posted image neka bude hairli i sretnauser posted image user posted image user posted image user posted image

ostale cure beskarajno mi je žao zbog neuspjeha ovaj pud, ali ne posustajte idemo sve dalje!!!

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

(odgovor članu mina minka)
Neposredna veza do poruke: 258
10.8.2010 21:51:38   
malena27 RR
drage moje saborke, jako mi je zao zbog neuspjelog pokusaja...budite hrabre i jake i nemojte odustajati! sad se isplacite, odmorite i psihicki i fizicki i onda u ponovnu borbu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sara za, tebi cestitke od srca!!! user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu lamama)
Neposredna veza do poruke: 259
10.8.2010 22:25:31   
plava72
sara ze čestitke od srca user posted image user posted image user posted image user posted image

Ako si usamljen kad si sam u lošem si društvu..

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 260
10.8.2010 23:01:25   
sara za
Hvala vam drage moje,drago mi je ako sam vam dala barem malo nade i da"ustanete" kao moja Veda.Ljubim vas sveuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu plava72)
Neposredna veza do poruke: 261
10.8.2010 23:23:24   
baby_joy
Sara za čestitam od srcauser posted image user posted image

(odgovor članu sara za)
Neposredna veza do poruke: 262
10.8.2010 23:49:25   
nella
Sara za cestitke od srca, jako mi je drago da si uspjela od prvog pokusaja user posted image user posted image user posted image

Veda, i ostale curke, nema odustajanja, glavu gore, i aBb ponovo i nove borbe user posted image user posted image user posted image  uz vas smo user posted image user posted image user posted image

sve ce se ovo jednom zvati juce

(odgovor članu baby_joy)
Neposredna veza do poruke: 263
11.8.2010 0:09:22   
Lilipop
sara ze cestitke od srca, zelim ti najlepsih user posted image  u zivotu!
vedice user posted image user posted image user posted image , uspecemo i mi jednog dana!

3 x IUI -0

(odgovor članu nella)
Neposredna veza do poruke: 264
11.8.2010 9:29:59   
snowrose
Sara za,evo da ti ovako poželim hairli trudnoću.

Uživaj u svakom danu i pomilki pupu za mene.

Ostale curice,budite jake aBd uspjećemo i mi uskoro.

Pozitivne misli privlače samo pozitivne stvari!!!

(odgovor članu Lilipop)
Neposredna veza do poruke: 265
11.8.2010 10:07:51   
Ida2010
sara za hvala dragom Allahu za ovako lijepu vijest!! Neka ti podari najljepših user posted image i da ako Bog da sve bude na hajr i kako treba! Baš sam se obradovala...
veda,Kalota i ostale cure glavu gore,idemo dalje da se borimo.user posted image user posted image

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 266
11.8.2010 10:11:15   
snowrose
Šta je sa Trepušom?

Čuvam joj fige.

(odgovor članu Ida2010)
Neposredna veza do poruke: 267
11.8.2010 10:24:53   
Trepuša
Drage moje, i kod mene je beta pozitivnauser posted image user posted image user posted image user posted image ....nisam sad u mogućnosti da vam se redovno javljam...čim budem, dobićete od mene kompletan izvještaj...Sara ze, čestitam.... Kalota, Veda - čini mi se da je sve što kažem suvišno, znate da mi je žao....čuvajte mi se...

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 268
11.8.2010 10:27:51   
snowrose
user posted image user posted image user posted image  Iskrene čestitke mila.user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 11.8.2010 12:42:53 >

(odgovor članu Trepuša)
Neposredna veza do poruke: 269
11.8.2010 10:38:16   
lejlas30
Sara za i Trepuša, čestitke od srca, tako ste me obradovale jutros!! Želim vam objema hairli trudnoću user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Tri godine u braku
1. ICSI = 0

Gospodaru moj
Podsjećaj me stalno
Da je neuspjeh iskušenje
Koje prethodi uspjehu

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 270
11.8.2010 11:30:46   
sara za
Trepusa i ja tebi cestitam,da nam ako Bog da bude sve uredu i user posted image  iznesemo do kraja uz Boziju pomoc,molim te kada mognes javimi se na pp.

(odgovor članu Trepuša)
Neposredna veza do poruke: 271
11.8.2010 12:27:43   
veda
Trepusa-i od mene cestitke od user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio veda -- 11.8.2010 12:28:28 >

Strpljenje je oruzje mudrih!

(odgovor članu sara za)
Neposredna veza do poruke: 272
11.8.2010 13:03:22   
patrizia
drage moje cure

Joj strašno sam radosna zbog vas.Želim vam svu sreću svijeta i da svoje bebice uz Božiju pomoć iznesete do kraja.

čestitke od sveg user posted image user posted image

7 IUI ,1X beta 50-biokemijska trudnoča ,ostale bete 0

25.04.2012. ICSI
-07.05. beta 177
-09.05. beta 464
STIGAO SAV MOJ SVIJET 31.12.2012.
HVALA TI BOŽE NA USLIŠENIM MOLITVAMA !!!

(odgovor članu lejlas30)
Neposredna veza do poruke: 273
11.8.2010 13:17:29   
aidicaa
Sara ze, Trepusa cestitke od srca user posted image user posted image user posted image

*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce ***
14.05.2016. pozitivan test***

(odgovor članu patrizia)
Neposredna veza do poruke: 274
11.8.2010 13:30:52   
baby_joy
Trepuša i tebi čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Cure koje nisu ovaj put uspjele biće ABD , ne daj te seuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *