Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Informacije, dezure, smjene, telefoni u porod... 19.7.2010 9:47:12
Skvo RR
Drage trudnice,
Na ovoj temi mozemo pisati o telefonima, dezurama, smjenama svih doktora po svim porodilistima. Kao osnovni razlog zasto otvaram ovu temu, je da su teme namjenjene za porodilista iskljucivo vezana za vasa iskustva, a ne za razgovore kada je neko dezurni ili ne. Neka ovo bude vas forum za medjusobnu razmjenu informacija.
LP
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 20.7.2010 11:36:25
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: peky
kako sam ja informisana masic je dezurni svaki 5. dan, znaci ovako.... dezurni je : 23.07. 28.07. 02.08. 07.08. .... znaci svakih 5 dana..... naravno preporucila bi da se na taj dan nazove kapija da oni tu informaciju potvrde..... pozzzzzzzzzzzzzz
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 23.7.2010 11:05:22
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: kleoopatra
znal iko kada je masic dezurni hitnoo
ja imam informaciju danas... ali ako želiš biti siguran u nju sačekaj da je potvrdim oko 13 časova jer mi zaova ide na zakazani pregled u 12.
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 28.7.2010 10:17:55
aya 05
Ne znam deseo da li si vec dosla do doktorice,ali ako nisi reci cu ti da ona radi jos ovu sedmicu i ide na godisnji.Jako je pristupacna i najbolje ti je otici kad je dezurna,oko tri sata ,do tada je u viziti i zamoliti je da te primi.
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 29.7.2010 13:12:21
/MMK/
Ne znam da li je na kabinetu, ali je još sutra na poslu, ide na godišnji, rečeno mi je čitav avgust. Tako da i ako nije na kabinetu, dođeš potražiš ga na prizemlju, pitaj sestre jel znaju gdje je, ako ne znaju ideš na drugi, zvoniš, pitaš njih, vjerovatno kažu da je u sali, spustiš se na prvi i čekaš da izađe iz sale, treba tuda proći. Nadam se da nisam bila prekonfuzna.
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 2.8.2010 15:41:59
puella
Posto nam je dr. Salko Masic na GO ja sada moram zaganjati dr. Aidu jer me njoj ostavio. Masic mi je rekao da dodjem na pregled u cetvrtak na kabinet. Zanima me zna li iko da li je dr. Aida tada na kabinetu? Zna li neko kakva je ona doktorica?
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 2.8.2010 15:45:45
Deseo
IZVORNA PORUKA: aya 05
Ne znam deseo da li si vec dosla do doktorice,ali ako nisi reci cu ti da ona radi jos ovu sedmicu i ide na godisnji.Jako je pristupacna i najbolje ti je otici kad je dezurna,oko tri sata ,do tada je u viziti i zamoliti je da te primi.
hvala ti mnogo na odgovoru, nisam dosla do dr., nadam se da cu uspjeti kada se vrati sa godisnjeg. hvala jos jednom na odgovoru.
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 3.8.2010 10:15:03
aldi87
IZVORNA PORUKA: puella
Posto nam je dr. Salko Masic na GO ja sada moram zaganjati dr. Aidu jer me njoj ostavio. Masic mi je rekao da dodjem na pregled u cetvrtak na kabinet. Zanima me zna li iko da li je dr. Aida tada na kabinetu? Zna li neko kakva je ona doktorica?
moja je drugarica vodila trudnocu kod nje,kaze da je ljubazna i pristupacna....sto se mene licno tice nemam iskustva s njom
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 3.8.2010 14:18:44
Deseo
Moze li mi neko objasniti kakva je procedura na GAK-u za trudnice u 9. mj. trudnoce koje bivaju upucene na daljnje vodjenje trudnoce iz nadleznog Zavoda za zastitu zena? Kakva je procedura narucivanja i da li se moze naruciti pregled kod ljekara kojeg mi zelimo ili?
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 17.8.2010 10:43:54
ammy28
cao, zene, prvi put pisem pa se nadam da nisam pogrijesila forum:-) moze li mi neko odgovoriti kad se dr. Mašić vraća sa GO? Također me interesuje gdje da nadjem više o bakteriji na GAK-u, odnosno gdje skore porodilje planiraju porod? Unaprijed hvala na uputama!:-)