|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaš blam :-)
18.6.2010 0:35:58   
teacher75
ja se sjecam kad sam poslije zavrsene srednje skole a prije upisa na fakultet malo preko ljeta konobarisala u jednoj ljetnoj basti. nosim ja tako jednom tacnu, kad me raja zovnuse, ja se okrenuh (a i dalje sam hodala sa tacnom prema sanku) i fino spucah glavom u veliki zvucnik pred prepunom ljetnom bastom. svi pogledali u mene, tacna se zatresla, sreca pa je bila prazna. bilo je: zemljo, otvori se! jednom sam tako spustala tacnu sa casama i soljicama na pult i nekako nezgodno stavila, sve se prevrnulo i razbilo, svi culi i zinuli u mene. uzas, jedan. tako sam ja skontala da sam pravi antitalenat za konobarisanje, gazde jedva cekale da me se rijese user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 626
18.6.2010 1:07:10   
milenium

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

E vracaju mi se moji blamovi iz proslosti, evo jedan iz Hrvatsje ambasade, nisam padala ali mi je doslo da propadnem u zemlju....Trebala ja za Sa i trebale mi slovenska i hrvatska viza, odem u hrvatsku amb.sa starim popunim formular i stala u red da predam...I sad onaj ciko uzeo papire pregledo i prodera se kroz one rupice u staklu,Gospodjice vasi dokumenti i ja mu dala zdravstvenu i dozvolu boravka, kad  on opet a gospodjice molicu putvnicu...Ja zinula i kontam ebo majku sta mu je sad to???I ja ko iz topa nemam, sad ciko zino u mene i pita a gospodjice kako vi mislite putovati??,Aaa reko ja njemu pa s pasosem kako bi drukcije, stari pobjego od mene...

suze lijemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 627
18.6.2010 1:07:30   
milenium

IZVORNA PORUKA: Hannan

E Marina,  razumijem te u potpunisti,  i ja sam za te padove strucnjak. Skoro nekako, podjem ja seki i svekar me zamoli da mu usput nesto kupim.Parkiram se ja ispred prodavnice, malog ostavim u autu nema 15 m od radnje, samo se popnem uz nekoliko stepenika koji metar ravnog i eto me. Kupila ja to, i sad polutrcecim korakom nazad, na meni neke siroke, ali bas siroke hlace i kako sam ja zapela nogom o nogavicu, nemam pojma ali u sekundi sam se nasla na zemlji i sad ono u momentu znajuci svoje sposobnosti pokusavam da se dignem ali nikako i samo vidim da se kolutam niz stepenice..Pored su sjedile neke stare zene ali bas stare 70-80g, one jadne poskakale da mi pomognu, pa sta ti je, pa jel ti se zanesvijesto, ma ja ne mogu da progovorim, nekako promrljam hvala , i u auto. Mali sve to gledao i pita"sta bi mamice,daj da pusem "a meni suze liju, ne mogu noge da savijem, koljena ko u trogodisnjaka sva krvava, dlanovi, pantalone poderane...

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 628
18.6.2010 22:40:02   
Rina26
Došla ja neki dan u trgovinu da kupim litar mlijeka i 1kg kave umjesto da to tražim pitam ja prodavačicu da mi da 1 litar kave i pola kg mlijeka u trgovini su svi pukli u smijeh.

< Poruku je uredio Rina26 -- 18.6.2010 22:41:47 >

21.10.2006. 12.07.2008.

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 629
18.6.2010 22:43:10   
milenium

IZVORNA PORUKA: Rina26

Došla ja neki dan u trgovinu da kupim litar mlijeka i 1kg kave umjesto da to tražim pitam ja prodavačicu da mi da 1 litar kave i pola kg mlijeka u trgovini su svi pukli u smijeh.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rina26)
Neposredna veza do poruke: 630
18.6.2010 23:12:35   
jasmin

IZVORNA PORUKA: Rina26

Ti ko acudesin primjer s agdom za kolace hehehe...kila vode i kila secera :D:D:D.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Rina26)
Neposredna veza do poruke: 631
19.6.2010 14:10:25   
acudesa
Evo mog originalnog posta sa Šta danas kuhamo, prije korekcije

danas pita od tikve i tikva od krompira...sveki mi donijela...ruke joj se pozlatile..
ja od pilećih krilca pravim supicu i taman..

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 632
   [Obrisana poruka]
19.6.2010 14:19:31   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu acudesa)
  Neposredna veza do poruke: 633
19.6.2010 14:22:05   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: buba29

kakva je ta tikva od krompira user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I ja se to pitam, haj nam daj recept :P

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 634
19.6.2010 15:34:33   
acudesa
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: buba29

kakva je ta tikva od krompira user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I ja se to pitam, haj nam daj recept :P

uhh...bezobraznice jedne što ste me "zajmile"user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 635
4.7.2010 1:53:31   
veeseelaa
juh sjetila sam se jednog svog blama!
prije nekih 10 godina odem ja kod zubara i ajde izvršim popravku jednog zuba i ja pitam da mi preporuči eventualno neku pastu za zube, vodicu za usta i sl
Nakon preporuke veli on meni uzmi i konac za zube
Ja do tada isti nisam ni koristila. Odem u apoteku, tražim određenu pastu za zube i vodu i pitam za konac:

"molim vas vezano za konac za zube, jel isti prodajete po metru ili...???" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
žena sva u čudu, spusti kutiju s koncem na pult a ja sam se zavalila od smijeha
Ja kontala to ko konac za šivenje, ima od 20 metar, 30 itduser posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 636
4.7.2010 10:21:20   
brzamala
hihihihiuser posted image user posted image user posted image Vesela, legenda si, ženo. Baš me nasmijauser posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 637
4.7.2010 10:35:23   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to ko rodjak od mm...on fol pravio domace kobasice, naravno uz pomoc mesara...posalje njega mesar da kupi 20m crijeva...ovaj se jadan sav preznojio...kako ce on sam izaci na kraj sa 20m crijeva...dosao po mm sa kombijem da mu pomogneuser posted image ...naravno ni mm nis ne kontauser posted image .....dosli oni u mesnicu po tih 20m tek njima covjek daje kutijicu velicine cigara...ako ne i manjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brzamala)
  Neposredna veza do poruke: 638
4.7.2010 10:41:52   
Srculence
dadada i vesela ja što se ismijah i jednoj i drugoj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 639
4.7.2010 10:50:45   
Srculence
Evo da i ja napišem jedan svoj biseruser posted image user posted image user posted image
Ja trudna i došla na kontrolu kod doktora i ležim ja on taman završio UZV i pita me jel ima nekih problema još...Ja sva usplahirena reko "Doktore kad malo duže hodam boli me tu s desne strane"... i pokažem na donji dio stomaka s desne strane...i kažem ..."Ja mislim da je slezena"..hahahahahah
Kaže meni dr"E sad si se provalila i to pravo"user posted image user posted image user posted image Onda smo se oboje počeli smijati mom biseruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 640
4.7.2010 11:28:50   
milenium
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 641
4.7.2010 11:53:25   
maja78 RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 642
7.7.2010 14:40:26   
maja78 RR
evo mog danasnjeg umalo pa blama

dogovorila se ja drugaricom na kafu, spremila se, spremila andreja i krenuli van, svratim do mame(isti sprat) da vidim trebali joj sta kupiti i pricamo mi, i krenula niz stepenice, kad pita mama je li ti nemas nista drugo na noge obuci, reko sto sta mi fali, pogledam, kad na nogama kucne papuce i to one bezvezne i jos carape nigdje veze user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 643
7.7.2010 14:44:37   
taurus
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joj dobra si
i ja sam tako jednom s posla krenula u bijelim klompama a gore suknja, sako sve tip-top
da me kolegica ne vrato ja bi takva ko zna dokle došlauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 644
7.7.2010 14:45:54   
Hanady RR
ližem ja maloprije macho sladoled dinio nam kolega...i na štapiću nekavi brojevi....

i ja uzmem mobitel i napišem poruku sa tim brojem da pošaljem  ''negdje''

kaže mi kolega imaš na štapiću web site pa otvori valjada tamo ima kako ćeš poslati...i čitam ja i čitam a sve tražim broj mobitela na koji da pošeljem....

nakon posla sata traženja odustanem...

i skonta moj kolega ja nemam pojma šta tražim...kad on na stranicu a ona kompletna igra posvećena da se uloguješ u stranicu pa šalješ te kodove pa igraš igrice sve preko neta...

ja čitala čitala a ništa to porčitala nisma...ja samo tražila broj mobitelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 645
7.7.2010 14:48:14   
koka i po
IZVORNA PORUKA: maja78 RR

evo mog danasnjeg umalo pa blama

dogovorila se ja drugaricom na kafu, spremila se, spremila andreja i krenuli van, svratim do mame(isti sprat) da vidim trebali joj sta kupiti i pricamo mi, i krenula niz stepenice, kad pita mama je li ti nemas nista drugo na noge obuci, reko sto sta mi fali, pogledam, kad na nogama kucne papuce i to one bezvezne i jos carape nigdje veze user posted image

Nije to ništa dok ne kreneš bosa ko jauser posted image user posted image user posted image user posted image more ova mi djeca mozak popišeuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 646
7.7.2010 14:53:16   
taurus
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ližem ja maloprije macho sladoled dinio nam kolega...i na štapiću nekavi brojevi....

i ja uzmem mobitel i napišem poruku sa tim brojem da pošaljem  ''negdje''

kaže mi kolega imaš na štapiću web site pa otvori valjada tamo ima kako ćeš poslati...i čitam ja i čitam a sve tražim broj mobitela na koji da pošeljem....

nakon posla sata traženja odustanem...

i skonta moj kolega ja nemam pojma šta tražim...kad on na stranicu a ona kompletna igra posvećena da se uloguješ u stranicu pa šalješ te kodove pa igraš igrice sve preko neta...

ja čitala čitala a ništa to porčitala nisma...ja samo tražila broj mobitelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa naravno sad možeš lizati sladolede kad si smršalauser posted image user posted image user posted image user posted image
ja ne smijem ni pomisliti na slatko jer i onako žderem bez veze imaću 100 kg

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 647
9.7.2010 22:38:00   
Srculence
Joooj blama maloprijeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Otišla ja na FB i tamo neka grupa postavila spot i piše Vampiri-Bebe...ja fino pustim spot i kažem mužu:"Jojjj gluposti ovo nije vidjelo vampira...sve neke fine slatke bebice".On umro od smijeha a ja i dalje po svom...kao "Vidi glupog spota niđe vampira nemauser posted image "Kaže on meni pa grupa se zove Vampiri a pjesma se zove Bebeuser posted image Evo ga još se smijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 648
9.7.2010 22:39:59   
Penelopa
user posted image user posted image user posted image user posted image
a, ja baš volim tu pjesmu user posted image

Sve će se ovo zvati jučer

Neposredna veza do poruke: 649
10.7.2010 1:31:59   
milenium
IZVORNA PORUKA: taurus

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joj dobra si
i ja sam tako jednom s posla krenula u bijelim klompama a gore suknja, sako sve tip-top
da me kolegica ne vrato ja bi takva ko zna dokle došlauser posted image user posted image user posted image

imaš sreće taurus,ti si se vratila a ja nisam,neki dan otišla doktoru s user posted image u kućnim japankamauser posted image

< Poruku je uredio milenium -- 10.7.2010 1:39:25 >

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *