|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  968 969 [970] 971 972   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
4.7.2010 9:38:56   
Anoniman
Cestitke na rodjendanimauser posted image user posted image user posted image , da su nam zivi i zdravi....Puno poljubaca

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 24226
4.7.2010 10:29:57   
Mya_81 RR
I mi se pridružujemo čestitkama za male roćkase, a jučer nismo čestitali ni Hanici.....ljubimo sve punooooo user posted image

I zvanično smo se počeli buditi noću user posted image Nekad čaj pomogne, nekad ne user posted image fakat više za izluditi user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 24227
4.7.2010 10:44:26   
Hannica
Hvala svima na cestitkama za mali rodjendan.
Mi smo juce opet uzivale,cijeli dan smo bile vani,Hana je bas uzivala,ljuljala se,kupala u bazencicu...malo gnjavila mamu.
Danas se pakujemo i sutra aBd idemo pravac more.
user posted image user posted image  
Idemo u Neum user posted image ,nije nam se dalo da vadimo pasos za bebu pa nemamo drugog izbora.
Mislim da je i vrijeme da istrazimo taj Neum,jer nikad nisam bila tamo.
Nadam se da nije mnogo ruzno.
Mi vas pozdravljamo jer vise necemo svracat na ovu temu dok se ne vratimo.
Puno poljubaca za mame i bebe od mene i moje Hanumice.user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 24228
4.7.2010 10:56:33   
Srculence
Hvala vam svima na čestitkama!!!Ljubimo vas sve redomuser posted image .
Zaha ja tek sad vidjela da su Esmica i Dino rođeni na isti dan.user posted image
Esmici sretan mali rođkas i neka nam je živa izdravauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaha gdje si se porađala ja sam u Državnoj bolnici...pa reko možda se i znamo:-)))?

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 24229
4.7.2010 10:57:59   
Srculence
IZVORNA PORUKA: Mya_81
I zvanično smo se počeli buditi noću user posted image Nekad čaj pomogne, nekad ne user posted image fakat više za izluditi user posted image

joj i kod nas ista situacija...jedno vrijeme se nije budio a sad ponovo počeouser posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

Neposredna veza do poruke: 24230
4.7.2010 11:30:00   
Leena
Sretan mali rođendan Dini, Lani i nasoj imenjakinjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 24231
4.7.2010 12:15:24   
niki83
IZVORNA PORUKA: Mya_81

I mi se pridružujemo čestitkama za male roćkase, a jučer nismo čestitali ni Hanici.....ljubimo sve punooooo user posted image

mya evo ti jedan link (valjda cu ga uspjeti postaviti) objasnjava to o ponovnom budjenju, jest da je na engleskomuser posted image  
http://www.babycenter.com/0_baby-sleep-basics-9-to-12-months_7661.bc

N&N

Neposredna veza do poruke: 24232
4.7.2010 13:35:45   
marinčii
pozdrav i od nas,uh kako je vruće baš za ne izdržat,mi smo imali jedno buđenje noćas al kratko trajalo sreća,i M se tako dvi noći ne budi i onda opet krene s buđenjem ma ko će ga više znat valjda do druge godine se to ustaliuser posted image
čestitamo i mi male rođendaneuser posted image user posted image user posted image user posted image  

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 24233
4.7.2010 14:28:31   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: niki83

mya evo ti jedan link (valjda cu ga uspjeti postaviti) objasnjava to o ponovnom budjenju, jest da je na engleskomuser posted image  
http://www.babycenter.com/0_baby-sleep-basics-9-to-12-months_7661.bc

Hvala, mila user posted image

Budem to prostudirala kad ona ode spavati nakon ručka user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 24234
4.7.2010 14:34:09   
koka i po
Ja i ti mya možemo čitati do sutrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KAD BEBE ODLUČE da počnu spavati čitavu noć ,onda ćemo i mi spavatiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 24235
4.7.2010 14:41:02   
mala86
pozzic cure
cestitamo male rodjendane
mi smo jutros (tradicionalno nedeljom)bili kod bake na kafici,onda dosli kuci,papali i spava od 12 sati user posted image ,meni pravo cudno,isla jednom u sobu i kako sam ga gledala tako se i probudio,samo jeo i nastavio!nema temeraturu!raspavo se pravo...

da se hoce probudit da mogu usisat,sve sam drugo napravila...

mya pa minjica kad se probudi jel bude budna igra se ili samo jede i nastavi?!
ako te sta tjesi ja jos ustajem svaka 3 sata,i najcesce se budi u 7,jutros u 8 ,joj bas mi je djete danas spavalacki raspolozeno user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 24236
4.7.2010 14:47:21   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: koka i po

Ja i ti mya možemo čitati do sutrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KAD BEBE ODLUČE da počnu spavati čitavu noć ,onda ćemo i mi spavatiuser posted image user posted image user posted image

Veliš možemo se informirati, ali pomoći nam nema user posted image user posted image user posted image user posted image

Mala, ah, ne znam šta da ti kažem....nekad se probudi pa je bočica čaja opet vrati u snove, a nekad plače ali od huje jer je ne želim nosati...tačno znam taj njen plač, tj. vrištanje i onda kad vidi da ne reagiram počne kašljati...znam da su sve to faze, a pošto sam s njom i njenim noćnim katastrofama prošla svašta mislim da ću i ovo...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 24237
4.7.2010 20:14:28   
Honey3
kako ste nam svi redom?????danas se nije bas aktivno,nedelja pa svi put po nogeuser posted image mi smo bili na Vrelu Bosne i bilo je pravo lijepo,poveli jos djece iz mahale,veliki se igrali a Esmica uzivala na onom svjezem zrakuuser posted image cestitamo i drugarici Lani mali rodjendanuser posted image user posted image user posted image hvala vam svima na cestitkama,jos malo i veeeliki rodjendanuser posted image Srculence i ja sam rodila u Drzavnoj i bila sam u prvoj sobi lijevo,bilo je dosta porodilja mozda smo se i vidjeleuser posted image Hannice sretan vam put,fino se odmorite i dobro iskupajteuser posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Neposredna veza do poruke: 24238
4.7.2010 20:23:37   
Anoniman
pozzz i od nas dobro smo zivo,zdravo.I kod nas je bilo vruce uzas.Evo idem anela pupat pa posle citam kako ste mi.
Cestitamo male rodjendaneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 24239
4.7.2010 20:46:08   
rose 87
kako ste nam,mi svratili na brzinu da cestitamo Anelu rodjendan zelimo mu sve najbolje u zivotu,da nam uvijek bude sretan,ziv i zdrav,jucer nismo mogli,krecimo kucu,cestitamo i male rodjendane i zubice noveuser posted image user posted image
mi smo user posted image user posted image user posted image ,mali je nervozan,zeli da bude uz mene a u kuci grozno nema se gdje proci,seka ga moja cuva ali nece samo meni pruza ruke,da mi je samo ovo srediti jer i ja njega pozelim da se malo igramo zajedno
pozdrav veliki svima

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24240
4.7.2010 23:12:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Bambi09

cestitamo male rodjendane dragim drugaricama Esmici i Lanici kao i drugu Dinu naravno... da su nam zdravi i zivi i da dobro slusaju roditelje... ljubimo vas sve redom i saljemo male pokloncice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bambi...ja cu te citiratiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 24241
4.7.2010 23:16:07   
Anoniman
Mya, ne znam jel te tjesi... i mi se budimo pa barem 2 putuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja vise ni ne znam kako je to spavati u komaduuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 24242
4.7.2010 23:22:15   
Srculence
IZVORNA PORUKA: zaha
Srculence i ja sam rodila u Drzavnoj i bila sam u prvoj sobi lijevo,bilo je dosta porodilja mozda smo se i vidjeleuser posted image

Ne znam u koliko si ti došla jer ja sam ti i bila u toj sobi taj dan do nekih 11 sati ja misli pa su me (zbog urlanjauser posted image user posted image user posted image user posted image )prebacili u drugu sobu skroz na kraju hodnika do onog njihovog balkončićauser posted image user posted image user posted image user posted image ..i na kraju mi radili carskiuser posted image user posted image user posted image .Ma ako si taj dan čula nekoga da se dernja na sav glas i doziva doktore to sam bila jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ljubi curicu puuunoooo!!!

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 24243
4.7.2010 23:22:41   
R&T@
IZVORNA PORUKA: dadada

Mya, ne znam jel te tjesi... i mi se budimo pa barem 2 putuser posted image user posted image user posted image user posted image

E, nek je nesto i mene mimoislo s ovim mojim razbojnikom...
Samo mi jos to treba....

Kuc, kuc,...da ne ureknem...

Dadada, trebala bih sad staviti onog smjeska sto lupa o bubnjeve, drvo je drvo, ali da je ne probudi jer bih se i ja rasplakala...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24244
4.7.2010 23:31:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: dadada

E, nek je nesto i mene mimoislo s ovim mojim razbojnikom...
Samo mi jos to treba....

Kuc, kuc,...da ne ureknem...

Dadada, trebala bih sad staviti onog smjeska sto lupa o bubnjeve, drvo je drvo, ali da je ne probudi jer bih se i ja rasplakala...
a onog maog crnca ne stavljam viseuser posted image ...koliko sam skontala, nikom nije pomogaouser posted image ...grozna samuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 24245
4.7.2010 23:40:22   
R&T@
Sta ce on jadan lupa li lupa, briga njega sta nama treba...

Tako i ja "rondam"(sto bi moja mama rekla)po kuci, ne gasim se, a moje cure sve po svom...
user posted image user posted image user posted image user posted image

Nadji ti neke nove smailice...
pa da se opet "pojedemo" od muke...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24246
5.7.2010 8:26:52   
Mya_81 RR
Jutroooooo user posted image

Odmah da počnem kukati user posted image user posted image user posted image user posted image Počeli smo se penjati po fotelji i muka je živa....ta cura bi to radila po cijeli dan user posted image Luda je totalno, ali ono veselje kad se popne, pa počne skakati i vrištati kao da pokazuje koliko je sretna da je samostalno nešto uradila mi je prekrasno user posted image Ali bila mi je smiješna skroz jutros, čim sam je spustila u dnevnu ona odmah zapićila na fotelju sva sretna user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 24247
5.7.2010 8:35:49   
Mona Mohamed
Lijepi pozdrav, drage mame. Imam jedno pitanje i nadam se da ce mi neka od vas pomoci.
Naime, je li beba, stara 7 dana spremna za voznju autom? Put bi trajao 6-7 sati sa pauzama kad god treba i sa nocenjem na pola puta..Dakle, poslije 3-4 sata voznje..
Ne sjecam se kad sam zadnji put vidjela bebu staru 7 dana i zaista sam u nedoumici.

Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom.
Aisha..30.7.2010.

Neposredna veza do poruke: 24248
5.7.2010 8:57:33   
Nejrica
Mi uranili jutros!Nadamo se da ste se vi ostali naspavali!
Sa zakasnjenjem cestitamo male rodjendane i sve naj,naj Hani,Esmi i Dinu!user posted image user posted image user posted image
Mi smo juce imali jako zanimljiv dan...isli smo na bazen,Kerim je jako,jako uzivao i plivao,hihihihi...ozbiljno,ma vrti i nogicama i rukicama kad mu kazemo da pliva,mamina ribica!
Kasnije momacki odspavao,a mama u medjuvremenu prala prozore,zavjese (da se zna da sam i ja vrijednauser posted image )
Isli i na vikendicu,gdje se istrcao,brao cvijece,ljuljao se...ma predivan dan!Evo se spremamo da trknemo do granapa.

Mona,moje misljenje je da je ipak malo prerano da tako mala bebice ide na tako dug put.Ipak tim malim bicima treba neko vrijeme da se prilagode na ovaj nas svijet,a to bi bilo preveliko umaranje...ne znam,ja iskreno ne bih.

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Mona Mohamed)
Neposredna veza do poruke: 24249
5.7.2010 8:58:58   
bebacha
beba tog uzrasta gotovo stalno spava,al opet ti nesto nemogu dat neki savjet.vjerovatno bebi nebi bilo nista drugacije nego kod kuce,mozda.meni je veci problem kako bi ti t dana poslije poroda mogla ici na put.ja sam se porodila prije 10 dana,imala super porod al jos nisam spremna ni za kakva putovanje.

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Mona Mohamed)
Neposredna veza do poruke: 24250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  968 969 [970] 971 972   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  968 969 [970] 971 972   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dosada
veeseelaa

mislite li da je dosada....

zdrava za um (32%)

tragična osobito za one koji imaju djecu (14%)

Siromašnost duha (28%)

Relaksirajuća za tijelo a za um pogubna (14%)

najbolji osjećaj, dokaz da nemam briga ni obaveza (12%)

Broj svih glasova: 85

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *