|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  967 968 [969] 970 971   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
3.7.2010 10:47:29   
many
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image <br>user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image <br>user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image <br>user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image <br>user posted image user posted image user posted image user posted image <br>user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image <br>user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio many -- 3.7.2010 10:49:13 >

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 24201
3.7.2010 10:59:46   
Hannica
Hvala many.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu many)
Neposredna veza do poruke: 24202
3.7.2010 12:04:02   
niki83
Sve najljepse zelimo malom a sada velikom djecaku Anelu povodom njegovog 1. rodjenadana..neka ti Bog dragi podari zdravlja i zivot pun radosti! pusauser posted image

N&N

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 24203
3.7.2010 12:13:22   
Apotekarka
Našem malom,slatkom Anelku zelimo sretan rođendan uz puno zdravlja,srece i da mu svaki dan bude ispunjen srecom...
P.S.lijep provod danas zele vam Antonio i njegova mama...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 24204
3.7.2010 12:28:55   
megi
user posted image Sretan 1. rodjendan Anelu, da bude uvijek zdrav i veseouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sve najljepse zele mu Adna i njena mama

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 24205
3.7.2010 13:49:52   
bebacha
evo malo i nasuser posted image user posted image nesto mi mrsko sjedit za computerom.mi smo dobro,Alen je prava dobrica.samo sto mama vec lagano ludi,dotuzila mi kuca,hocu napolje a jos je ranouser posted image user posted image tjeram se da lezim a onda me svaka kost boli od lezanja.valjda zato sto sam u trudnoci stalno bila u pokretu.ujutru kad trebam ustat nemogu se okrenut,sva se ukocim.jos mama odvela Ajlu na vikendicu,da djete malo izade iz kuce pa mi jos vise tesko.odo jos malo odmorit,sad ce moj miki budit se da rucki

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 24206
3.7.2010 13:59:57   
Anoniman
DRAGI ANELKO SRETAN TI 1.RODJENDAN
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 24207
3.7.2010 16:08:14   
Sonja
napokon malo sa vama drage moje
nije me dugo bilo jer nemam neta a i kod mame se bio pokvario al je ona sad napravilauser posted image
Anelu sretan rodjendanko..dusa mila kad prije rodjendan..brzo naraste
sve najbolje u zivotu

sretni i koraci zubici i sveeee sto smo profulali

Adinu je izbio i 9-ti zubuser posted image cetvorka ...al meni bilo cudno jer ima 1 i 2 a trice nigdje..hehe kod njega na preskakeuser posted image
nisam ni vidjela do neki dan..ja sve gledala u trice kad ja malo bolje pogleda ono skoro skroz cetvorka izaslauser posted image
on je pravi lopov...sve slusa upija ko spuzva..ne smijem svarta ni pricat pred njim jer odmah oponasa i pokusava da izgovori tu rijec...
pametan je pravo jubi ga mama

da znate da sam vas pozelila punooo i da ste mi nedostajali
javljat cu se kad god dodjem mamiuser posted image
pusa svima

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24208
3.7.2010 16:17:50   
R&T@
Sonja, a ja se bas pitala gdje ste i sto nam se ne javljate...
user posted image user posted image user posted image

A za zube, valjda je tako moderno. R. ima sve cetvorke, a trica nigdje...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 24209
3.7.2010 16:45:30   
škorpija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sretan 1. rođendan dragom drugu Anelku user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 24210
3.7.2010 17:31:37   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Sonja

napokon malo sa vama drage moje
nije me dugo bilo jer nemam neta a i kod mame se bio pokvario al je ona sad napravilauser posted image
Anelu sretan rodjendanko..dusa mila kad prije rodjendan..brzo naraste
sve najbolje u zivotu

sretni i koraci zubici i sveeee sto smo profulali

Adinu je izbio i 9-ti zubuser posted image cetvorka ...al meni bilo cudno jer ima 1 i 2 a trice nigdje..hehe kod njega na preskakeuser posted image
nisam ni vidjela do neki dan..ja sve gledala u trice kad ja malo bolje pogleda ono skoro skroz cetvorka izaslauser posted image
on je pravi lopov...sve slusa upija ko spuzva..ne smijem svarta ni pricat pred njim jer odmah oponasa i pokusava da izgovori tu rijec...
pametan je pravo jubi ga mama

da znate da sam vas pozelila punooo i da ste mi nedostajali
javljat cu se kad god dodjem mamiuser posted image
pusa svima

Fakat vas nije bilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi ni ne pokušavamo pričati ni oponašati user posted image user posted image user posted image Ona će biti prava razbijačica...tata ne mora brinuti jer joj ni jedan frajer neće smjeti priči user posted image user posted image user posted image user posted image

A mašala i zubića imate....mi smo tek na trećem user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, ja sad sastavila kućicu koju je dobila za roćkas...i bila mi je odmah sumnjiva jer na kutiji piše da je iznad 3 godine i nakon što sam skužila da ona nju diže, pokušava hodati uz nju i pokušava je gristi, morala sam je rastaviti user posted image Nije baš toliko stabilna za sve te njene egzibicije user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 24211
3.7.2010 17:32:05   
Meri29
Sretan prvi rodendan nasem Anelu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 24212
3.7.2010 17:55:58   
nerkica
sretan rodendan malom anelu i od nas dvije
saljemo mu pusssu,puno zdravlja i sreceuser posted image

rodila se mala Nedzolina 19.12.2009
prvi zubic dobili 5.6.2010 sa 5 mjeseci i 17 dana

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 24213
3.7.2010 20:17:34   
škorpija

Mi ni ne pokušavamo pričati ni oponašati user posted image user posted image user posted image Ona će biti prava razbijačica...tata ne mora brinuti jer joj ni jedan frajer neće smjeti priči user posted image user posted image user posted image user posted image

Razumijem potpuno, ona i ajdin kao da su brat i sestrauser posted image user posted image user posted image  a ne ko fol dečko i curauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu nerkica)
Neposredna veza do poruke: 24214
3.7.2010 20:41:46   
marinčii
Adinu je izbio i 9-ti zub cetvorka ...al meni bilo cudno jer ima 1 i 2 a trice nigdje..hehe kod njega na preskake
nisam ni vidjela do neki dan..ja sve
tako to ide nije na preskaku ,prije niknu 4 pa onda idu 3 i 5 ,meni reče zubar ni ja nisam znala

< Poruku je uredio marinčii -- 3.7.2010 20:43:12 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 24215
3.7.2010 21:49:47   
koka i po
Evoi mene malo kod vasuser posted image
Danas je dan bio ..pih...vrućina ....nervoza...pih
Sejo opet ne spava a taman sam ga pohvalilauser posted image Mama je opet po svu noć"dežurna".user posted image
Taman sam se navikla na spavanjeuser posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 24216
3.7.2010 21:52:56   
Mya_81 RR
E, koka moja, ja ako sam nešto naučila kod moje mišice je to da ne smijem hvaliti, jer je nevjerovatno da čim nešto tako kažem ona opet po starom...a to se obično odnosi na spavanje i ponekad na hranjenje...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 24217
3.7.2010 22:05:40   
Anoniman
eejjj,drage moje hvala svima na cestitkama i lijepim zeljamauser posted image
Ja,umorna ko pasuser posted image al bilo je lijepo veselo anel uzivao ko odspavo pa sve bilo potaman muuser posted image obozava djecicu igrali se on ih cupo user posted image stipo,ma supeerrr sve puno sam dojmovauser posted image .Bas mi srce puno ko kuča
Skoro ga spremila i zaspo,ja se zadala po kuci poradila sta se moze pa cemo sutra nastaviti dok odmorim.
Nemogu,da vjerujem da godina ovako  brzooo prodje.Na danasnji dan sam ga sebi rodio u 19.45
U ova doba mama lezala u sobi ,a anel u inkubatoru.Nije ga mama uspjela ni vidjeti,cjelu noc sam razmisljala o njemu,kakave su mu rukice,lice,kosa ,na koga lici
Jedva cekala da ga ujutro vidim.
A,sada evo ga ko veliki lezi pored mene ,i nikoga vise od mene nece ,nikada odvojiti ni na sekundu
Volim ga punooooooooooo.Majcinstvo je nesto najljepse na svjetu
Jesu me emocije spičile sto,mya rece al od sreceuser posted image
Volim vas i ljubim svihu
P.S.slikice budu nemam sad vremena za prebacivati na lap.mozda da stavim dvije posle cu ostale
Pussa

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 24218
3.7.2010 22:28:19   
iv@ncica
user posted image  ANELKO SRETAN TI 1.RODJENDAN user posted image
user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24219
3.7.2010 22:39:45   
Leena
Anelu sretan 1. rođendan, puuuuuuuuno srece i zdravlja, a ljubavi mu sigurno nece faliti:)))))user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hanici sretan mali rođendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 24220
3.7.2010 22:46:12   
Anoniman
sretan mali rockas i malenoj Hanici... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 24221
3.7.2010 23:08:42   
Srculence
Mi isto čestitamo hanici mali rođendan :-))user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PS:Nama je sutra mali rođkas punih 10 mjuser posted image user posted image user posted image user posted image Još samo 2 mjeseca i 1.

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24222
4.7.2010 0:19:06   
Honey3
Anelu sretan prvi rodjendan i Hanici sretan mali rodjendan da budu zivi i zdravi puno godinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mene nije bilo citav dan i evo bar ovako kasno da im cestitam,mada je vec novi danuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 24223
4.7.2010 0:21:20   
Honey3
a vec mogu cestitati i Dini mali rodjendan a i svojoj Esmiciuser posted image neka su zivi i zdravi i da ih sreca pratiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 24224
4.7.2010 9:33:46   
Anoniman
Dobro jutro dragi nasi...

cestitamo male rodjendane dragim drugaricama Esmici i Lanici kao i drugu Dinu naravno... da su nam zdravi i zivi i da dobro slusaju roditelje... ljubimo vas sve redom i saljemo male pokloncice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 24225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  967 968 [969] 970 971   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  967 968 [969] 970 971   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

da li ste ?
felix

pozeljeli vi, zimu jesen ...... jesul vam dosadile ove nesnosne vrucine , sparine ...

da jesam (34%)

ne nisam (66%)

Broj svih glasova: 114

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *