Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
I mi želimo, sad već velikoj ljepotici Hanadi, sretan rodjendan! Puno predivnih i nezaboravnih trenutaka u životu joj želimo! I da danas uživa u svom danu i da je svi paze kao pravu malu princezu Pusa
Maloj Hanadi sretan rođendan i sve najbolje kroz daljnji zivot zele Antonio i nj.mama P.S.Nadam se da e frizura biti za 5 i sminka naravno Minja misice mala kao da je jucer bilo kad si se rodila(ja u sebi kontala joj blago Myi rjesila se),Zelimo ti sve najljepse da te sreca cio zivot prati,aravno sunca puno u ova 2 dana,puno poklona,puno nestasluka,a zdravlja najvise...Ljubi te Antonio(pst da Ajdin ne cuje) i njegova mama
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
ova teta Bambi skontala da je djevojcici Hanady danas rodjendan, pa se strasno ispricavamo i sa malim zakasnjenjem zelimo sve najbolje u zivotu sto se moze pozeljeti za predivnu djevojcicu... puno zdravlja, srece, ljubavi i veselja, da nam zivis puuuno puuuno godina sa svojim roditeljima i sekom... Sretan ti rodjendan principesa...
naravno sretan 1. rodjendan i malenoj Anjici, da bude vesela, zdrava i sretna sa svojim roditeljima...