Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
dragi naši blizanci (Mak i Edi-Suzana)...želimo vam puno lijepih trenutaka i sreće i veselja u životu vašem sa mamom i tatom.
želimo sve najbolje naja naj bolje našem drugu luki (bebano) uvijek osmijeh i sreću na licu
Daaa,RR je veliko cudo i hvala joj na divnim prijateljstvima,koja smo stekli zahvaljujuci njoj Veliko hvala nasoj miloj,dragoj teti Adani koja prati sve nase bitne momente u zivotu ;o))) Ljubimo te do neba
evo kupili smo joj jednu pidžamicu heloo Kity ...pa smo je malo uakovali
sve najbolje Selena žele ti teta Hanadi i njene princeze
Mili dječače...tvoja mama je jedna od onih koje znaju cjeniti Božiji dar pa tei želim da i ti cjeniš nju itom mjerom kao i ona tebe. Život je nekada težak...pokaže nam više puteva a ja tebi želim da uvijek hodiš onim kojim tvoja mama kaže jer znam tada pogriješiti nećeš. Puno zdravlja, sreće ti žele teta habady sa Hanadi i Farah. ( mama će te poljubiti za nas) a tebi evo rođendanska pjesmica
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
Mili dječače...tvoja mama je jedna od onih koje znaju cjeniti Božiji dar pa tei želim da i ti cjeniš nju itom mjerom kao i ona tebe. Život je nekada težak...pokaže nam više puteva a ja tebi želim da uvijek hodiš onim kojim tvoja mama kaže jer znam tada pogriješiti nećeš. Puno zdravlja, sreće ti žele teta habady sa Hanadi i Farah. ( mama će te poljubiti za nas) a tebi evo rođendanska pjesmica
Sa zakasnjenjem (naravno ) nasem drugaru Benjaminu sretan prvi rodjendan od Zare i mame... Sve naljepse za medenog djecaka! Ljubac veliki za njega i seku, a naravno i za mamicu.