Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 22.6.2010 21:00:22
Hanady RR
e gračanka i kod mene ti je tako bilo prije nego sam se na posao vratila...normala
a sad da vam ispričam moju porvalu... ja sam se kao djevojka budila u radio na kome je namjestena neka stanica i tako mene muzika ujutro porbudi... i sta me porbudi uivrti mi se u glavu ja po cijeli dan pjevam...
jedno jutro ja u kancelariji počnem pjevat onako ko u sebi al se čuje... vidim ja moj mlađi kolega gleda u mene...ne zna jadan bil se misjao il plakao... kad ja skontah sta pjevam... http://www.youtube.com/watch?v=FjBJh46kglg
al samo dio...nije fer nije fer stavno nije fer daj mi bože jedna dan da budme šumaher....valjda ga toliko puta ponovio da sam zapamtila
dugo su me nakon ovoga zvali šumaher
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 22.6.2010 21:50:29
Mona Mohamed
Ima neka reklama za chili cips..I ja razumijem samo ove rijeci i ponavljam ih..Nar, ja habibi, nar.. (Vatra, duso, vatra)..Danas sam se posramila ispred komsinice tom pjesmicom..
Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom. Aisha..30.7.2010.
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 22.6.2010 23:07:37
Medić*
kokolo, kokolo, kokolo, kokolo moj......kokolo, kokolo, kokolo kad bi bio moj.... kad bi bio moj, ma m i dijete padaju od smijeha sta to pjevam i odkuda to ni sama neznam niti se mogu sjetiti gdje sam cula ali iz glave ne izlazi
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 23.6.2010 8:31:21
acudesa
IZVORNA PORUKA: medic slatki
kokolo, kokolo, kokolo, kokolo moj......kokolo, kokolo, kokolo kad bi bio moj.... kad bi bio moj, ma m i dijete padaju od smijeha sta to pjevam i odkuda to ni sama neznam niti se mogu sjetiti gdje sam cula ali iz glave ne izlazi
novi fosili kokolo
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 23.6.2010 13:08:59
batterfly
STYX-boat on the river.... Take me down to my boat on the river I need to go down, I need to come down Take me back to my boat on the river And I won't cry out any more Time stands still as I gaze In her waters She eases me down, touching me gently With the waters that flow past my boat on the river So I won't cry out anymore
Oh the river is deep The river it touches my life like the waves on the sand And all roads lead to Tranquillity Base Where the frown on my face disappears Take me back to my boat on the river And I won't cry out anymore
Oh the river is wide The river it touches my life like the waves on the sand And all roads lead to Tranquillity Base Where the frown on my face disappears Take me back to my boat on the river And I won't cry out anymore And I won't cry out anymore And I won't cry out anymore document.getElementById('content').innerHTML = document.getElementById('content_h').innerHTML; if (typeof startSignatureInsert === 'function') { startSignatureInsert(); }
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 23.6.2010 13:12:18
Medić*
IZVORNA PORUKA: acudesa RR
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 23.6.2010 13:17:52
Hannica
IZVORNA PORUKA: acudesa RR
novi fosili kokolo
pa vidim ja nesto mi poznato
Vjerovali ili ne i kod mene ista situacija....kokolo moj po cijeli dan.
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 23.6.2010 16:39:17
acudesa
Pozajmila je pare, poludela je skroz kupila je kartu i sela je u voz posla je da vidi gde sam ili mozda s' kim sam sad posla je u nepoznato za nju sasvim novi grad pa da, hm, pa da
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 23.6.2010 16:41:05
acudesa
jos moj maleni toliko uziva slusajuci tu pjesmu dok pjevusim, cim se nesto usutimo on pocinje kokokokokok i ja nastavljam
naučite i ostatak...slatka je skroz
Možda te se nebi više nikad sjetila Da baš ovih dana kuću nisam redila I u mnoštvu starih odbačenih stvari Našla jedan predmet prašnjav ali dragi
Spomenar je zbio naše tajne male U njemu su mnoge slatke riječi stale Ali od svih onih pisanih imena Samo tvoje znam
Kokolo, Kokolo, Kokolo Kokolo moj (ispod tog stojio potpis moj) Kokolo, Kokolo, Kokolo Kad si bio moj (onih dana kad je bio tvoj) Kokolo, Kokolo, Kokolo
ISPRAVKA: pjeva Magazin ...a, ne novi fosili...pa, ipak sam ja dijete bila...nije zamjeriti što sam ih miješala, sorry
< Poruku je uredio acudesa RR -- 23.6.2010 16:42:42 >
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 23.6.2010 16:50:55
emma.L
E kod nas je sad "Šešir moj" od Zvonke Bogdana . Ljudi joj se smiju kad se zanese pa počne sama pjevati . A "Kokolo" nam je bila glavna dok mama nije naučila i prisjetila se dječijih pjesmica i stvarno je preslatka.
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 23.6.2010 16:58:47
klemzi
Princezo javi se, još imam džep u kom se hladni prsti zgreju požalji poruku, da vidim jednom to pisamce na displeju sve mi nedostaje, čuvam u damastu još kalup tvoga vrata princezo dosta je, dve i po godine smo taoci inata
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 23.6.2010 19:10:20
rose 87
pokazi mi sta znas da jos si najbolja kad me osvajas da jos si najljepsa kada mi usne das pokazi mi sto znas da jos si carica da kazem vidi je to je moja curica i sebi nadimak najgori da dodelim ako ikad drugu pozelim