Anoniman
|
ex yu hvala na tvom mišljenju Drago mi je da je drug lijepo prihvatio jaslice. 100% si u pravu za sve što si nabrojala vezano za tetu i kuću.... Evo ja sam, recimo, do sada kuhala (jer ne mogu čak ni nakon 7,5 mj. da povjerim teti da mu spremi ručak ), peglala, čistila, brisala..... i tako svaki dan! Baš kako kažeš ne mogu ostaviti suđe mimo mašine, prašinu na stolu, mrve na podu, ne ispeglan veš isl. (doduše to je do mene ). Nekad mi se ne da, dala bih oduška sebi pa ne bi, recimo, suđe stavila u mašinu (jer mi se eto ne da) a ovako, nekako, nema smisla...... puslice, slažem se sa taurus, ne odustaj, sve je to "normalno" i svako dijete mora to, kad tad, proći, bilo sada u vrtiću ili u školi. Ja se dobro sjećam svake S prehlade i stalno je odlazila i vraćala se (prehlada) i činilo mi se da nema kraja ali eto prođe. S se od 4-te god. (kuc kuc), ne pamtim, nije prehladila. Već 2 god. ide u školu, nije ni dana izostala a evo, recimo, od prijatelja kćerka ide sa njom u razred, djevojčica koju je mama i nana čuvala (nikada nije bila u vrtiću) je duša mila, stalno bolesna Šta hoću reći, da moraju to kad tad proći, prije ili kasnije. Nije u svim slučajevima pravilo ali u večini jeste. Ne dajte se, čuvam fige da princeze što prije ozdrave
|