Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Moja bebica ce doci,ako Bog da,negdje u januaru,oko 15.1. ako Bog da... :) Samo da bude ziva i zdrava.....
Rimljanka ti si kao i ja haman meni niaka dovoljno reci Ako BOg da kada pricam o bebi svojoj:) ako Bog da doce nama svima anse bebe zive i zdrave na svijet
Vjeruj mi, gerberka, konacno sam malo ohladila sa slusanjem doktora i pocela uzivati u svojoj trudnoci. Koliko su me isikirali sa svojim prognozama (bezveznim naravno) dobro sam i sacuvala ovo dijete. Nego, sto se tice ove liste, nisam znala jel se sve ove zene spremaju na prirodan porod pa se kao prijavljuju ili je to opcenito lista svih clanica pa sam zato pojasnila da ja, nazalost, vec sad znam da idem na carski
Anidae i ja idem na carski rez i to znam pre neg sam i zatrudnila ali sam se ubacila na listu normlano kao i sve ostale i moj termin koji su mi Doktori izracunali a s vremenom cu odrediti termin za CR s Bozijom pomoci dve sedmice prije i nije problem sam nek nije vise i nek je sa hajrom i bebace neka su zive i zdrave kao i mame :))) a i tate hahahahah
Anidae i ja idem na carski rez i to znam pre neg sam i zatrudnila ali sam se ubacila na listu normlano kao i sve ostale i moj termin koji su mi Doktori izracunali a s vremenom cu odrediti termin za CR s Bozijom pomoci dve sedmice prije i nije problem sam nek nije vise i nek je sa hajrom i bebace neka su zive i zdrave kao i mame :))) a i tate hahahahah
Ja sam se godinama plasila trudnoce,ponekad i sexa zbog turdnoce, jer sam imala panican strah od poroda i uvijek govorila porodicu se danas-sutra na carski. Medjutim, sad kad sam stvarno trudna nekako mi zao da spavam dok moja beba dolazi na svijet. Ja imam problem placenta previae, posteljica mi zatvara kanal kojim bi beba izasla van tako da mi nema druge nego ici na carski. A vjeruj mi, nikad psihicki i fizicki se nisam osjecala ovako jakom a ipak valja pod noz...To me malo deprimira al kosto kazes samo nek mi je beba dobro pa kako god...Ziv covjek svasta nadura
Anidae da ne zachatavamo mozems dalje o svemu pisati na temi o drugom tromejsecu vidim bila si , da nas nebi opominale :)))
Mama ce da rodi drugu bebicu ako Bog da 30.12. a mozda predjemo i u 2011. (:
16.06.2009.-14:55 rodio se nas sin, najljepsa i najveca radost nasa!!! 01.01.2011.-15:45 rodila se princeza mamina. Druga radost jeste, ali ne i manje vrijedna od prve. :**
žene moje, jeste se ikako nasekirale od kako ste saznale da ste ? ja sam sinoć imala neplansku sekiranciju, stomak me malo zabolio, ali nisam prokrvarila, hvala Bogu, i sad me toliko strah inače nisam sklona tome, ni plakanju, ali ovo je bilo vanredno zbog prijateljice koja je imala spontani možda je glupo pitanje, ali čisto da se konsultujem , jer je naš prvi pregled 4.6. pa sam svakako napeta i u nekom iščekivanju...ljubim vas i pišite mi
molim skvo da ispravi,jer skoro smo saznali da ipak nije nego da je pussa
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.