Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo, danas zvanično ! Najviše mi je drago što će moj Farell dobiti bracu ili seku! Iskreno. Od danas, novi režim po pitanju svega hehe - "baš mi prija ovaj režim, malo radim punooo ležim" hehe Svim trudnicama od srca želim lijepu trudnoću i što lakši porod! Pusaaaa! A datum vam javimo hehe (pošto ne znamo tačno, ali možda 5.-'. Decembar 2010)
Nažalost, mi smo izgubili bebu... nešto je očito krenulo po zlu... Svim budućim majkama želim sve na naj!
Evo, danas zvanično ! Najviše mi je drago što će moj Farell dobiti bracu ili seku! Iskreno. Od danas, novi režim po pitanju svega hehe - "baš mi prija ovaj režim, malo radim punooo ležim" hehe Svim trudnicama od srca želim lijepu trudnoću i što lakši porod! Pusaaaa! A datum vam javimo hehe (pošto ne znamo tačno, ali možda 5.-'. Decembar 2010)
Nažalost, mi smo izgubili bebu... nešto je očito krenulo po zlu... Svim budućim majkama želim sve na naj!
I Bog da ptici da nebom leti... i skoljki da biser stvori... a majci podari djecu da radja... njen let beskrajima, njene bisere oko srca..! 02.07.2010.
zao mi je za tvoj gubitak
zao mi je za tvoj gubitak
Šta ćeš, život ide dalje a mi se iskreno nadamo da će sljedeći put biti sve u najboljem redu ako Bog da!
Drage moje trudnice, nisam zaboravila azuriranje liste trudnica, ali sada radi problema u karakteru slova na forumu, nisam u mogucnosti da azuriram. Dakle, vi se meni ovde upisite sa terminima, a cim se rijesi problem, listu cu azurirati.
Meni je termin 02.09.2010.... E sad posto je kod mene placenta previae utvrdjena a spekulise se da se s tim problemom ne ceka termin nego se poradja prije i to carskim...neznam... U svakom slucaju, kraj avgusta i pocetak sept
Anidae, sve prođe i bolje nego što se nadamo...neće akoBogda biti nikakvih problema..samo uživaj...sunce, sladoled, jagode...svega lijepog do septembra
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.