|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: PROBLEMI U BRAKU
21.6.2010 11:43:33   
milenium
možda malo,ali nisu se ni oni toliko trebali mješat,baš je ta cura nepristojna.a i ti za ubuduće-kad ti djete zaspe ,a pogotovo kad gosti dođu odvedi djete u sobu i nek tamo spava.neće ga nitko ni budit niti probudit s pričom.ako neće na krevetu otraj ga tako u kolicima samo ga sveži i primakni uz krevet,nečim zagradi itd.i upali onaj beby alarm.user posted image user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 901
21.6.2010 11:48:02   
Hannica
Cucu dobro si uradila,mozda su malo ljuti ali mislim da su naucili lekciju.Slijedeci put kad dodju sigurno je nece probuditi. user posted image   Samo naprijed zeno. user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 902
21.6.2010 11:49:37   
mala86
ako se ljute i misle da si pretjerala nek skontaju zasto,samo onaj ko je roditelj zna koje je olaksanje kad user posted image  malo zaspe i koliko covjek gleda da se odmori bar psihicki,a ne jos da ti ga netko probudi pa da bude gore i nervoznije nego prije...
a tm nek je uspava sljedeci put pa ce vidjet kako je,i bit ce na tvojoj strani

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 903
21.6.2010 11:50:29   
cucu
Rado bi ja to milenium al nazalost imamo samo jednu sobu i malu kuhinju. Ma nebi ja nista rekla da je to bio prvi put al tako je uvjek, cak i kad smo izasle iz bolnice ona je dosla s njim i odma je zgombala a ni moja mati je nije htjela uzet pa pobogu tek se rodila bila. Nisam u sustini nista lose rekla jer to je istina vidjet ce kad budu imali svoje, sve se bojim da ce pustit da se neko s njihovim igra kao s lutkicom, pogotovo sto ja stvarno nisam djete navikla na ruke i odlicno mi napreduje HVALA BOGU, a rodila se jedva sva spetljana u pupcanicu sa 2,8kg, a nikad mi nije ni kasljucnula do sad, i kad mi je uzmu a ruke nisu oprali ja prosto poludim

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 904
21.6.2010 11:53:00   
SailorMoon
IZVORNA PORUKA: cucu

Rado bi ja to milenium al nazalost imamo samo jednu sobu i malu kuhinju. Ma nebi ja nista rekla da je to bio prvi put al tako je uvjek, cak i kad smo izasle iz bolnice ona je dosla s njim i odma je zgombala a ni moja mati je nije htjela uzet pa pobogu tek se rodila bila. Nisam u sustini nista lose rekla jer to je istina vidjet ce kad budu imali svoje, sve se bojim da ce pustit da se neko s njihovim igra kao s lutkicom, pogotovo sto ja stvarno nisam djete navikla na ruke i odlicno mi napreduje HVALA BOGU, a rodila se jedva sva spetljana u pupcanicu sa 2,8kg, a nikad mi nije ni kasljucnula do sad, i kad mi je uzmu a ruke nisu oprali ja prosto poludim

Draga samo polahko. I tvoj problem nije ta cura nego tvoj muz. Jer ti si rekla ne i otisla si u kuhinju. Nemas ociju iza glave. Njegovo je bilo da zabrani da diraju djete!!!
I fino mu to moras objasniti, da kad ti nesta kazes nema druge i da je njegovo da te podrzava.

(odgovor članu cucu)
Neposredna veza do poruke: 905
21.6.2010 11:53:19   
cucu
Eh draga moja... mislim da je uspavao 2 puta za 4 mjeseca i to kad sam ja imala temp 40 pa nisam mogla ustat iz kreveta... kaze da je njegov posao samo zabavni dio, nije joj pelene nikad promjenio a kamol sta drugo, al kako cu ja to rec njegovom bratu haloooooooooo, pa ja sam njima rodila igracku a ne sebi djete, joj sad bi im svima jeb... mater pocev od mm

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 906
21.6.2010 11:55:50   
cucu

IZVORNA PORUKA: SailorMoon

Draga samo polahko. I tvoj problem nije ta cura nego tvoj muz. Jer ti si rekla ne i otisla si u kuhinju. Nemas ociju iza glave. Njegovo je bilo da zabrani da diraju djete!!!
I fino mu to moras objasniti, da kad ti nesta kazes nema druge i da je njegovo da te podrzava.

Znam ja to draga moja, odavno ja to znam... problem je sto sam ja njemu izgleda nebitna i sve sto ja kazem ne znaci nista, znam da nije ona kriva za moj bjes nego moj glupan, al nemozes ti krivu Drinu ispravit, debil ostaje debil

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 907
21.6.2010 11:58:02   
bebana27
evo drage moje da vam se javim
ja i mm smo na VI ne pricami i dalje
sad odvojeno i spavamo on u sobi nas dvoje u boravku
optuzuje mene sto mu se je mama naljutila pa je nema kod nas
ja sam samo rekla sto sam mislila ne treba dolaziti ako nema para za kartu ili da trosi pa da mi placamo
tako da sam jos uvijek u problemu
pokusala sam da pricam ali on me izbjegava skroz ali vise svoju paznju posvetio je malom

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu mube)
Neposredna veza do poruke: 908
21.6.2010 11:58:53   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

jao svašta ja bi ga nabila nogom još prvi put kad si saznala da se zadužio.... ti si neka čudna žena! svaka čast na istrajnosti, ne bi ja vraćala ničije dugove niti irgetila ni za koga! ne budi luda otvori oči i otjeraj TO metlom! on našao tebe pa plaho koristi situaciju, kako skontah ti godinama radiš sve i svašta da bi on vraćao dugove koje on ustvari ne vraća user posted image  uz to još i krade zlato i novac s bankomata
Čekaj ti čekaj, samo kad se jedno jutro probudiš a on te opuhao! ostaćeš bez gaća!

hahahhaha zeno suze me oblise luda si  majke mi :))))))
moje naj drugarice brat kad se ozenio zena radi radi i on ono imao posao dobro zaradjuje nikada nije ni trazi od nje i njemu sve bilo sumnjivo zena zaradi 800km nigdje nista u kucu niakda niej donjela gdje su pare on se skonta da provjeri kad ono ono kockala se prije braka upala u dugove 600 km svaki mjesec mora odplacivati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a on jadan tek skontao kad je ona zatrudnila u kojima je ona dugovima  i evo i dan danas on i ona odplacuju nejen dugove a zena fina ono supe kada je vidis nebi niko rekao da takvo sto ali et.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 909
21.6.2010 11:59:25   
SailorMoon
Joj cucu neznam sta da ti kazem. Pa hebem mu mater nije valjda brat preci od rodjenog djeteta. Jeli on uvjek tako malo kako da kazem na distanci prema maloj?
Nekontam stvarno takve muskarce, fakat nekontam

(odgovor članu cucu)
Neposredna veza do poruke: 910
21.6.2010 12:01:14   
SailorMoon
IZVORNA PORUKA: bebana27

ja sam samo rekla sto sam mislila ne treba dolaziti ako nema para za kartu ili da trosi pa da mi placamo
pokusala sam da pricam ali on me izbjegava skroz ali vise svoju paznju posvetio je malom

A zeno draga ti njega u borvak a ti s djetemom u spavacu.

A sto mu se tice mame, ako je je toliko zeljan nek ide on njoj!

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 911
21.6.2010 12:03:58   
ena0002
IZVORNA PORUKA: bebana27

Bebana ma pusti sad svekrvu i zaove ....neka se oko toga situacija malo stisa pa probaj izgladiti situaciju sa muzem ako si odlucila da ostanes sa njim. Probaj naci nacin kako doprijeti do njega.....a ako je poceo malo vise vremena provoditi sa malim onda je i to nesto...ne znam sta drugo da ti kazem...

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 912
21.6.2010 12:05:06   
cucu
NIje uvjek jb... al sam ja kriva sto sam kasno skontala da je klasicni balkanski sovinista isti svoj caca, kojem zena nikad nije upravu i ako sta kaze samo lupa gluposti, neznam kako sam ovako glupa zavrsila fax i sa svojom platom cijeli stan opremila a on 2 gace na guzici samo unio u kucu, jb...bi sebi sve sad majke mi, kako mi dodje da sve posaljem u pm i pokupim se a onda vidim ovo moje malo mace i kontam kako je ona jedino dobro u svemu ovome i odustanem, al neznam do kad

Neposredna veza do poruke: 913
21.6.2010 12:07:55   
mnn
bebana baš mi je žao...ajde sjedni sa njim pa mu objasni sve da shvati.nije to vrijedno takvih postupaka.nije mi jasno kako se tako mogao uvrijediti...nisi ništa rekla krivo...

ajme svi imamo neke probleme...ma imam ih i ja..ali moramo dalje jer sve štima...ja bi se več sto puta razvela...moj muž pukao u petak..napio se sve i porušio stolice i stolove u jednom kafiču...ma taj mu tip vlasnik je dužan novce mužu i njegovom poslovnom partneru...pa je muž pukao nakon čekanja piča više od pola sata i eto alkohol kumovao...svašta sam mu rekla..da neču to trpiti da je lud..ajme više neznam što mu nisam rekla..jadan sav je bio...ali je urodilo plodom nadam se...grrrr..šta mu pada na pamet...ma sve je krenulo od moje nesreče automobilske kao da se sve srušilo na nas...nadam se da je kraj svemu tome...

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 914
21.6.2010 12:17:17   
veeseelaa

NIje uvjek jb... al sam ja kriva sto sam kasno skontala da je klasicni balkanski sovinista isti svoj caca, kojem zena nikad nije upravu i ako sta kaze samo lupa gluposti, neznam kako sam ovako glupa zavrsila fax i sa svojom platom cijeli stan opremila a on 2 gace na guzici samo unio u kucu, jb...bi sebi sve sad majke mi, kako mi dodje da sve posaljem u pm i pokupim se a onda vidim ovo moje malo mace i kontam kako je ona jedino dobro u svemu ovome i odustanem, al neznam do kad

haloooooo polako, ništa strašno se nije desilo da razmišljaš o razvodu!
vidi kakvih problema žene imaju pa gledaju da stvar saniraju!
do duše znam kako razmišljaš.... i razumijem te al nije to pametno, čovjek bi se stalno razvodio, inače muškarci su po pitanju šovinizma tu negdje u 5 deka
Ne daj se

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu cucu)
Neposredna veza do poruke: 915
21.6.2010 12:17:53   
bebana27
ma ni sama vise ne znam kad god podjem da pricam sa njim on ima neki izgovor uvijek za sve mene krivi
on opravdava svoju sestru i mater a mene krivi za sve
zar je ok da cura koja ima 19 godina meni hljeb opsuje i podje da se tuce a ja imam djete u rukama i da mi u lice govori sta ona hoce
ja to ne opravdavam ja joj nisam kriva sto je pare potrosila trabala je platiti a ne trositi mislim duga prica da je covjek prica
tacno nikad rahatluka nemam

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 916
21.6.2010 12:22:44   
mnn
a jojjj..kad se svi pametni mješaju onda nema kraja...ja poludim na to.svi savjetuju a riješenja nema.samo se ti smiri i kreni razgovarati sa njim.lijepo mu sve objasni..da ti nisi u braku sa njegovom obitelji nego sa njim i da nisi dužna slušati sve te gluposti...i nedaj se, shvatiti če on budi bez brige..ti muški..pa da poludiš..

jučer sveki kaže mužu da ga slijedi razgovor sa njom..a on se smije..kaže ona samo se ti smij kad te ja dohvatim...he he..ona je uvijek na moj strani tako da ja hvala bogu nemam problema...ali zato su moji.....uf...duga priča...

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 917
21.6.2010 12:23:56   
medi87
Bebana duso iskreno meni se čini d života s tim čivjekom tebi nema, ma ja bi joj dusu izvadila cxuj molim te ona b na tebe digla ruku još sa djetetom u naručju, a on da nista na to ne reaguje još ih brani. Moja ti ne vjeruj ni svekrvi ni nikome, reci mu da zelis sa njim jendom da rascistis stvari do koga je njemu satlo do tebe i djeteta ili do njegove familije koja hoće da dize ruku na tebe, recdi da hoćes da rascistis jednom za sva vremena da li ima nade za vas da nastvaite zivjeti zajedno ili razlaz. Po meni druge opcije tu nema.

RR porodica :-)))

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 918
21.6.2010 12:24:11   
Anoniman
ej moja bebana neznam sta da ti kazem nisam pametna samo to sve nije o.k milauser posted image da tebe krive a normalno da ce tm.stati uz mater nego uz tebe mati mu je
A,nije uredu da ta mala nasrce na tebe sta kaze tm.na to ???
Boze sacuvaj

(odgovor članu bebana27)
  Neposredna veza do poruke: 919
21.6.2010 12:24:48   
SailorMoon
Cucu ja mislim da ti samo malo tog vog sovinistu trebas odgojiti, nista vise. I nerazmisljaj o razvodu, jer kao sto vesela rece ima zena sa vise problema pa se bore za brak.
Ti moras postati malo ostrija prema njemu, da mu dokazes da mu je caca seljak i da se netreba tako ponasati prema zeni. Da si ti mnogo stegla u svom zivotu, da si fakultetski obrazovana, kulturna zena i majka i da on to treba da postuje!!!
I vjeruj mi moze se to uspjeti. Moja prijateljica se tako udala za coveka koja dobar ko hljeb ali nazalost puno takvih gluposti pokupio od babe. I ipak je ispravila za manje od godinu dana krivu drinu. Znaci mozes i ti. Samo polahko i politicki

(odgovor članu cucu)
Neposredna veza do poruke: 920
21.6.2010 12:25:05   
cucu
Eh moja veselaaaa da je to sve.... :-) ovo je samo najnoviji dio :-) Ma nisam ja tip koji bi se tako lako razveo al mi se sve skupilo u pm.. pocev od njegovog ponasanja prema meni pa nadalje. De sta bi ti uradila da krenes izvest djete u setnju i on kaze on nemoze umoran, odes sama naravno, i sutradan  slucajno vidis da je salto po facebooku kojekakve polugole curice dok si ti s djetetom bila u setnji?  Ja sam to presutila... kao i sto presutim slucajnost da kad god mu umem mobitel da zovnem nekog ako ja nemam kr lista poziva prazna i u inbxu i outboxu samo moje poruke iako mu moby cvrci svako malo?

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 921
21.6.2010 12:25:17   
Medić*
Draga bebana, bas mi je zao sto je i dalje situacija takva i da ne mozes razgovarati sa njim jer dobra komunikacija je jedna od temelja dobrog braka... vidis da sa njima nema posla, da su svi cudni, ali najgore sto tvoj m nije ono sto bi jedan supruznik trebao biti....ako viidis da se iz dana u dan situacija ne popravlja, a to je i ocigledno sto se vas dvoje tice, izadji iz svega toga nepa potrebe da patis i trpis a nikakvog pomaka na bolje.

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 922
21.6.2010 12:35:31   
Meri29
E Bebana bas mi je zao, mislim da vi morate nekom strucnom licu otici ako zelite sacuvati brak, njemu jos uvijek izgleda nije jasno kako je ozbiljna vasa situacija pa se ponmasa tako kako se ponasa

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 923
21.6.2010 12:54:08   
SailorMoon

Eh moja veselaaaa da je to sve.... :-) ovo je samo najnoviji dio :-) Ma nisam ja tip koji bi se tako lako razveo al mi se sve skupilo u pm.. pocev od njegovog ponasanja prema meni pa nadalje. De sta bi ti uradila da krenes izvest djete u setnju i on kaze on nemoze umoran, odes sama naravno, i sutradan  slucajno vidis da je salto po facebooku kojekakve polugole curice dok si ti s djetetom bila u setnji?  Ja sam to presutila... kao i sto presutim slucajnost da kad god mu umem mobitel da zovnem nekog ako ja nemam kr lista poziva prazna i u inbxu i outboxu samo moje poruke iako mu moby cvrci svako malo?

Jao cucu nije ti lahko. Sto se tice mobilnog i mm je vecinom lista poziva prazna. Ali je to od kako se mi znamo. Njemu cisto smeta da svaki poziv mu ostane jer poslovno puno zove telefonom. Poruke nikako taj nepise, mislim radije ce mu ruka odpasti. Znaci to nemora nista da znaci.
Te trebe na fb pitaj ga ljepo sta mu to znaci i sta on misli o vasem braku. Dali je sretan, zadovoljan ili bi zelio nesta promjeniti.
MM je na pocetku nase veze bio tako svezan, tom sam sve morala iz nosa izvlaciti. Ali zato sam ja pricala ko navijena i vremenom i on poprica.
I dan danas je tako, ako vidim da ga nesta muci a on nece da prica ( to se desi ako je nesta se posvadjo sa svojima ili bratom, onda nece da prica). Ja pocnem, a haval bogu picati mogu, i prvo sam mu dosadna pa mi govori da malo sutim, ja dalje, pa mi se na kraju smije sto sam takva dosadna i budala, i na kraju pocne i on pricati i sve isprica.

Trudi se, ako ti je stlo do braka i do NJEGA. Ako ne, to je druga stvar

(odgovor članu cucu)
Neposredna veza do poruke: 924
21.6.2010 13:03:58   
cucu
Pitala sam ga sinoc za fb kaze da sam ja bolesna bezobraznica i da on moj profil nikad otvorio nije. btw nisam ni ja njegov a i sve da hocu neznam sifru a moja stoji memorisana na racunaru tako da on moze otvorit moj uvijek al ja nemam sta kriti... nije znao sta je racunar dok se nije ozenio pa ja donjela svoj pa valjda nezna da na google ostaje history za sve ikad pregledano pa se malo sjebucno al ja sam bezobrazna bolesnicauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *