|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija
4.6.2010 23:41:11   
smarija
tesa cestitke i od mene user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 1526
4.6.2010 23:44:00   
Lilipop
Padalice moje lijepe..izgubljena bitka ne znaci izgubljen rat..saljem vam BIG HUG user posted image user posted image user posted image

3 x IUI -0

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 1527
5.6.2010 7:43:10   
misel
tesa cestitam ti od srca , smarija stvarno mi je zao

(odgovor članu Lilipop)
Neposredna veza do poruke: 1528
5.6.2010 9:44:22   
mida
tesa cestitamuser posted image user posted image user posted image
da nam bude vise ovakvih vijesti
ako Bog da

(odgovor članu tesa)
Neposredna veza do poruke: 1529
5.6.2010 9:53:02   
mida
smarija zao mi jeuser posted image  neznam vise sta reci na ovake vijesti...

osim idemo dalje,moramo,hocemo i zelimoooooooo
saljem tiuser posted image user posted image podrske

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 1530
5.6.2010 11:18:03   
ena0002
Smarija zao mi je user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

(odgovor članu mida)
Neposredna veza do poruke: 1531
5.6.2010 11:20:51   
baby_joy
Smarija žao mi jeuser posted image user posted image

Tesa tebi čestitke nauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 1532
5.6.2010 15:07:14   
mila132
smarija stvarno mi je zaouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tesa iskrene cestitke user posted image ,nadam se da ce nas ubrzo biti sto vise user posted image

(odgovor članu baby_joy)
Neposredna veza do poruke: 1533
5.6.2010 15:55:46   
Leva
Smarija user posted image user posted image user posted image
Lilipop ljubice tebi zelim da se naredni put javis sa jutarnjim mucninama user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu mila132)
Neposredna veza do poruke: 1534
8.6.2010 13:30:46   
smarija
evo i ja sam danas bila kod dr.da vidim sta dalje i od sedeceg ciklusa ponovo pripreme za inseminaciju,a ako ponovo ne uspije dr.hoce da radimo vantjelesnu,sve je to super ali kad mi je dr.predlozila ja sam se totalno izgubila,razlog ne znam ali me je obuzeo nekakav uzasan strah.od cega ne znam ali tako se osjecam user posted image
u glavi mi vlada totalni haos user posted image

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 1535
8.6.2010 13:38:59   
selina
sretno draga ovaj put da ti uspije zelim ti od srca,da do godine dryis svoje cedo malo u krilu!!!!!

< Poruku je uredio malena27 RR -- 10.6.2010 12:23:10 >

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 1536
8.6.2010 17:07:03   
Lilipop
I meni je tako bilo kada su mi predlozili IVF, ali ja i MM resili da idemo na IUI jos dva puta, pa ako ne uspije onda IVF.  Ja se toga uzasno bojim, ne znam zasto, a prosla kroz 4 operacije..user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 10.6.2010 12:23:23 >

3 x IUI -0

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 1537
8.6.2010 23:12:10   
ledy blue
Smarija zao mi je sto nije uspjelo ovaj put..iskreno se nadam da ce iduci put biti to ono pravo.Sretno!!!

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

(odgovor članu Lilipop)
Neposredna veza do poruke: 1538
9.6.2010 8:34:02   
smarija
hvala cure stvarno ste divne,i ja se nadam da ce sledeci put uspjeti a i vama to od srca zelim
sve vas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 1539
10.6.2010 8:19:32   
selma123
Dobro jutro cure,molila bih za jednu informaciju.Zaista ispadoh nepismena ali malo me nesto buni. Danas sam dobila mjesecnicu i trebala bih po preporuci svog lijecnika poceti piti microgynon pilule i to od drugog dana ciklusa. Ok.  imam godina  pa nisam nepismena da neznam sta je drugi dan ciklusa.  Ali posto nikada nisam koristila kontracepciju i ne razumijem se u to,zato pitam vas koje imate iskustva sa tim.  Kako sam dobila jutros oko 6h,po pravilu mi je prvi dan ciklusa tek  sutradan ujutro jer je to 24 sata. I tek sutra ujutro mi je prvi puni dan.  Ali vidim na upustvu da ako dobijes danas da se to racuna kao prvi dan.  Zato sam zbunjena jer neznam kada da popijem prvu,a iskreno da zovem dr.radi toga malo mi je neugodno jer ispadoh kao balavica koja nema pojma.
Da skratim-dakle ako sam dobila danas ujutro a trebam uzet prvu -drugog dana ciklusa dali to spada sutra ili prekosutra?   Unaprijed hvala.

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 1540
10.6.2010 8:43:17   
Leva
Selma vecina ljekara racuna da si dobila tek kada pocne crvena krv tj. pravo krvarenje, prljanje se ne racuna. Ako ti do 12-13h pocne pravo krvarenje racunaj kao prvi dan ako bude mrljavilo cijeli dan i tek krene nekad navece mozes slobodno racunati da ti je sutra prvi dan. Nadam se da sam barem malo pomogla user posted image
p.s. Kad god pocela terapiju ( 2. ili 3. dc) nista se lose ne moze desiti osim sto ce ti se mozda ciklus produziti za jedan dan.

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu selma123)
Neposredna veza do poruke: 1541
10.6.2010 9:00:17   
selma123
hvala ti puno.pomogla si mi.po tim simptomima koje si opisala mislim da ce meni ipak biti sutra onda drugi dan,i da cu sutra uzeti prvu.dobro da sam ovo pitala da rijesim dilemu.jos jednom:HVALA

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 1542
11.6.2010 8:49:56   
rerica
Dobila samuser posted image ,a bas smo aktivni bili user posted image user posted image user posted image ,al nije kako mi hocemo nego kako nam je sudjeno,jos jedna menstruacija i kod dr.na razgovor za IVF user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu selma123)
Neposredna veza do poruke: 1543
13.6.2010 21:59:43   
mila132
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ni moja 4 inseminacija nije uspela user posted image stigla sinoc.ovaj mesec pravimo pauzu pa ABDu julu radimo 5 inseminaciju.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 1544
13.6.2010 22:47:20   
mina minka
mila zao mi je user posted image user posted image

(odgovor članu mila132)
Neposredna veza do poruke: 1545
15.6.2010 0:33:10   
smarija
zao mi je cure user posted image

(odgovor članu mina minka)
Neposredna veza do poruke: 1546
15.6.2010 8:33:01   
nella
Mila zao mi je, odmori malo od svega, pa ponovo u borbu user posted image user posted image user posted image

sve ce se ovo jednom zvati juce

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 1547
15.6.2010 10:56:03   
ena0002
Mila zao mi je user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

(odgovor članu nella)
Neposredna veza do poruke: 1548
15.6.2010 16:33:58   
Lilipop
IZVORNA PORUKA: smarija

zao mi je cure user posted image

user posted image user posted image user posted image

3 x IUI -0

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 1549
17.6.2010 13:49:51   
makalo
pozdrav za sve...
imam jedno pitanje vezano za ivf. da li neko od vas zna ko još u TZ to radi sem dr.Balića..
hvala

(odgovor članu Lilipop)
Neposredna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *