|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: PROBLEMI U BRAKU
15.6.2010 3:27:14   
jelky
jooojjj  cure nije njoj svejedno ( a nu mene ko padobranac upadam u temu user posted image user posted image  ) jer da joj je svejedno nebi se zalila ode vama..  Postoji zid između njih koji se zove KOMUNIKACIJA.. ujedno i problem i rješenje svega.

ja npr. sam isto tako bila hladna prema svom muzu navecer kad bi on htio hopa cupa ili ti ga jel malo ljubavi...   zasto? e pa zato sta se cijeli dan prema meni ponašao kao da sam smece, nikad ga nije bilo kod kuce a kad ga je bilo bio je umoran,nezainteresiran i ispred televizije.. a kao navecer eto njemu se probudila želja.. Jako mi je zao ali ja ne mogu voditi ljubav s nekim s kim cijeli dan nisam pricala ili nisam raspravila sve sta sam imala.

tako da mislim da njen problem nije u ljubljenju već imaju druge probleme koje nisu rjesili a morali su ih rjesiti upravo komunikacijom i pricom o problemima.. jer ako nisi rjesio prepreku broj jedan na prepreci broj dva ceš sigurno zapeti i tako se nizaju novi problemi.. (ako si slomio nogu , nećeš skakati dok ona ne zacjeli,zar ne? )

Blago vama sto ste ostvarili komunikaciju s tim mitskim bićima - komunikativnim muževima user posted image  .nažalost evo moj tek sad kad je razvod pri kraju dolazi do spoznaje da s menom moze pricati o svemu user posted image  

e kasno kasno...

Draga Anonimna, predlozi muzu da odete kod savjetnika i nagovori ga da priča i da ti se otvori, trebat ce vremena i živaca da shvatite međusobne potrebe.. 
u suprotnom teško da će se problem rješiti pričom na forumu.Za komunikaciju je potrebno dvoje user posted image
Sretno !!!

Ride to live, Live to ride

04.07.2008 - mamino zlato

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 401
15.6.2010 7:39:00   
*pcelica*
Draga Anonimna koliko ja mogu vidjeti iz tvojih postova ovo i nije neki problem zbog kojeg odmah treba razmisljti o razvodu jer razvod je konacna stvar. Ja mislim da tebe tm voli ali on to nezna pokazati i on je srt na rijecima i komunikaciji kao i vecina muskaraca. Nemoj vise vrsiti pritisak da razgovarate na tu temu jer on ocito ne vidi problem zato djeluj, kad sjedite ispred tv-a ti njega fino uzmi za rukicu ili ga na bilo koji drugi nacin dodiruj samo da ostvaris fizicki kontakt, kad setate ti njega fino pod rukicu, nemorate vi samo pricom odrzavati bliskost, nekad obicni dodir govori vise od rijeci, pa ce i on s vremenom se poceti mijenjati jer ce se navici pa onda polahko pocni uvoditi komunikaciju u vas odnos treba vremena i zivaca ali ce ti se isplatiti, nemoj odustajati . Muskarci su takvi oni misle da ako su nam jednom u zivotu rekli da nas vole da se to podrazumjeva za citav zivot i da ne trebaju ponavljati a nama je malo da nam po citav dan govore koliko nas vole. Zato draga moja preuzmi inicijativu i pokazi malo topline i njeznosti mozda ce ti u pocetku biti tesko jer je vas odnos zahladnio ali brzo ce se stara vatra opet raspaliti . Sretno.

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu jelky)
Neposredna veza do poruke: 402
15.6.2010 7:49:02   
Mona Mohamed
user posted image  mudro i lijepo receno. Svaka cast.

Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom.
Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 403
15.6.2010 15:17:19   
crnkka
Draga Anonimna, ali i ostale forumašice. Nadam se da ste dobro. Čitav evo vaše odgovore i to me je ponukalo da se i ja priključim raspravi. Anonimna razumijem te potpuni, kako se osjećaš i kako ti je. I ja sam bila u takvoj situaciji, dobrokod mene nije bila ista, moja je bila i gora. MM je izlazio, hodao kao da je momak, ja šutila, trpila, sve biće bolje... Život mi se sveo na posao, kuća, dijete. Dođem umorna sa posla, kuhaj ručak, izvedi curicu u šetnju, i tako u krug. Postao mi je život monoton isto kao i tebi. Kada sam god svom M rekla da mi je teško i da sam nezadovoljna, on je mislio da samnom nešto nije u redu. I tako se to vuko nekih godinu ipo, moje nezadovoljstvo, tuga i bol. Ali sad, uzela sam život u svoje ruke, pitam ga hoćemo li šetati on kaže neće, ja se spremim i sama sa curicom šetam. Nekad to pomaže. ali nekad ne. Bude mi žao kad vidim svi šetaju sa svoj bračnim drugom, a ja šetam sama. Ali ne dam se ja omesti, imam curicu, živim za nju i da joj pružim sve u životu. zato Anonimna, pokušaj da se pomiriš i da se malo navikneš, da promjeniš sredinu, da pogledaš u druge muškarce oko tebe, nisu svi sjajni i zlatni, u svakom braku ima problema, ali ako želite prevaziče te ih zajedno

(odgovor članu Mona Mohamed)
Neposredna veza do poruke: 404
15.6.2010 15:25:32   
hanabanana
Crnka, ne želim da ti čaprkam po rani ( jer je očito da tebe ipak boli taj odnos tvog muža prema tebi ) ali ti ne nudiš nikakvo rješenje.
Kakvo je rješenje: Pomiri se s tim i nastavi živjeti svoj život!

To nije rješenje...to je više bijeg.
Ili...nije?!

(odgovor članu crnkka)
Neposredna veza do poruke: 405
15.6.2010 15:32:28   
henna ze
ma nema onog ko nema nekad nesuglasica u braku..ali nisu sve nesuglasice i problemi...ma najlakše se razvesti i mirna bosna..ali šta onda..on je ipak otac djeteta...a dijete voli oba roditelja...nažalost tako je mnogo razvoda danas..i zbog sitnica se ljudi rastanu..pa tek nakon nekog vremena kad probaju nešto drugo skontaju da i nije bilo razloga za razvod...mnogo toga sam prošla u životu kriza svakakvih..al jedno znam to je zadnja opcija..a mogla sam kukati i imala prave razloge..no uvijek stavim i njegove dobre strane na jednu stranu..loše na drugu..pa kako god okrenem one dobre prevagnu...plus ljubav i činjenica da je samo ON otac mom djetetu...
kad imam nešto važno da kažem ( jer živimo u zajednici) kažem mu hajde malo da prošetamo..dijete ostavim kod sveki..i nas dvoje fino popričamo i riješimo problem...i upravu se ženice...fizički kontakt je bitan..barem meni, vjerujem i njemu..zato nikad ne izadjem bez poljupca..nikad ne dodjem kući da ga ne poljubim niti on mene..a bogme se i svako malo sama uvalim u krilo..

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu crnkka)
Neposredna veza do poruke: 406
15.6.2010 15:32:36   
crnkka
Znam, ja to sve. Boli me to, ali... Bilo je tu svega i svačega. Pokušavama da me ne bole neke stvari jer sam previše emotivna, ali nekad ne ide. Neznam vjeruje mi...

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 407
15.6.2010 15:35:38   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: crnkka

Znam, ja to sve. Boli me to, ali... Bilo je tu svega i svačega. Pokušavama da me ne bole neke stvari jer sam previše emotivna, ali nekad ne ide. Neznam vjeruje mi...

meni se čini vakat je da se sa ovim uhvatiš u koštac....

kažeš ok je, a znaš da nije. druge je lako lagati mila moja al od sebe pobjeći se ne može.

neću da ''šiljim'' sada na ovu temu...ali iz postova se vidi 'moraš mjenjati stvari i to podhitno.
Sretno

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu crnkka)
Neposredna veza do poruke: 408
15.6.2010 15:39:18   
koka i po
neću da ''šiljim'' sada na ovu temu...ali iz postova se vidi 'moraš mjenjati stvari i to podhitno.
Sretno

Možda je pokušala ali bez uspjeha?

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 409
15.6.2010 15:40:57   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: koka i po

Sretno

Možda je pokušala ali bez uspjeha?

mislim nije tražila savjet nego je savjetovala...i tako ispričala svoju priču...nebih da pametujem da je ne uvrijedim svojim oštrim okom....kada bude sprema raspričat će se...a na ovome forumu ima ženica koje joj mogu dati adekvatan savjet

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 410
15.6.2010 15:45:24   
teacher75

Draga Anonimna, ali i ostale forumašice. Nadam se da ste dobro. Čitav evo vaše odgovore i to me je ponukalo da se i ja priključim raspravi. Anonimna razumijem te potpuni, kako se osjećaš i kako ti je. I ja sam bila u takvoj situaciji, dobrokod mene nije bila ista, moja je bila i gora. MM je izlazio, hodao kao da je momak, ja šutila, trpila, sve biće bolje... Život mi se sveo na posao, kuća, dijete. Dođem umorna sa posla, kuhaj ručak, izvedi curicu u šetnju, i tako u krug. Postao mi je život monoton isto kao i tebi. Kada sam god svom M rekla da mi je teško i da sam nezadovoljna, on je mislio da samnom nešto nije u redu. I tako se to vuko nekih godinu ipo, moje nezadovoljstvo, tuga i bol. Ali sad, uzela sam život u svoje ruke, pitam ga hoćemo li šetati on kaže neće, ja se spremim i sama sa curicom šetam. Nekad to pomaže. ali nekad ne. Bude mi žao kad vidim svi šetaju sa svoj bračnim drugom, a ja šetam sama. Ali ne dam se ja omesti, imam curicu, živim za nju i da joj pružim sve u životu. zato Anonimna, pokušaj da se pomiriš i da se malo navikneš, da promjeniš sredinu, da pogledaš u druge muškarce oko tebe, nisu svi sjajni i zlatni, u svakom braku ima problema, ali ako želite prevaziče te ih zajedno

jedna moja rodica ima bas isti ovakav zivot sa svojim muzem, on izlazi sa rajom a ona sama seta sa djetetom, a jos zive u zajednici sa njegovim roditeljima. vidim da je nesretna i da nije zadovoljna, ali se ona nekako pomirila s tim, vodi svoj zivot, hoda sa svojim djetetom a s njim je u braku izgleda samo na papiru (znam da se zalila nakon poroda da dugo nisu imali ni odnose kao ni u trudnoci). ja mislim da je on i vara, vjerujem da i ona to naslucuje ali kao da je sve prihvatila i pomirila se s tim... ja ne bih mogla tako definitivno!

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu crnkka)
Neposredna veza do poruke: 411
15.6.2010 15:46:52   
crnkka
Pokušala sam ja sve, i pričala, pričala, pričala. Bude dobro 10 danai opet sve po starom. Prije manje od mjesec sam ga istjerala iza stana, jer je to moj stan, plakao je i molio ko cuko. Nisam mu dala ući 10 dana, sada je kao malo bolje, ali opet nije sjajno. Imala bi ja do sutra pisati, ali ovo je u kratkim crtama

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 412
15.6.2010 18:01:04   
*pcelica*

Izvini crnka ali ja ovdje u tvom postu ne vidim neko rijesenje osim suti i trpi tako ti je kako ti je.
Ja licno ne bih se mogla zadovoljiti da sve sto radim radim sama pa i setam, mozda nekad dobro dodje da malo razbistris misli ali na duze staze ne, onda ja muzu dodjem kao sluzavka MM radi po citav dan i kuci dolazi kasno, nekad djeca i zaspu ali bar jednom sedmicno nadje vremena da negdje izadjemo.neznam ne zelim da ti dodajem so na ranu jer vidim da se ti tjesis da ti to odgovara ali ja licno ne bih mogla tako on da izlazi sam ja sama onda brate bolje svak na svoju stranu

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu crnkka)
Neposredna veza do poruke: 413
15.6.2010 22:00:09   
jelky
IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Izvini crnka ali ja ovdje u tvom postu ne vidim neko rijesenje osim suti i trpi tako ti je kako ti je.
Ja licno ne bih se mogla zadovoljiti da sve sto radim radim sama pa i setam, mozda nekad dobro dodje da malo razbistris misli ali na duze staze ne, onda ja muzu dodjem kao sluzavka MM radi po citav dan i kuci dolazi kasno, nekad djeca i zaspu ali bar jednom sedmicno nadje vremena da negdje izadjemo.neznam ne zelim da ti dodajem so na ranu jer vidim da se ti tjesis da ti to odgovara ali ja licno ne bih mogla tako on da izlazi sam ja sama onda brate bolje svak na svoju stranu

tužno ali istinito... Crnka dobro razmisli što želiš u svom životu i kako ga želiš živjeti ... Svi mi nosimo neko svoje breme ali smo sami kovači svoje sreće ..Sretno .

Ride to live, Live to ride

04.07.2008 - mamino zlato

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 414
15.6.2010 22:09:29   
Trnoruzica

Ja tebe bas i ne kontam ovdje user posted image Nemoj se ljutiti, molim te.. Vec dugo sam clan, i primijetila sam da su ove forumasice sve do jedne predivne, a evo i ja pokusavam da bar nekome pomognem.

Helem, ovo podebljano je meni ista situacija, ili sam ja pogresno shvatila user posted image U prvoj situaciji ti je bilo tesko sto ti umorna dolazis s posla i izvodis curicu u setnju, a vec u drugoj si se kao naljutila, i opet radis isto (a da on nece sa vama).
Draga moja, digni glavu, i pricaj sa njim. Na papir sve, sta ti smeta, i nek se mijenja. Ja to Bogami ne bih trpila da mi je iz oka ispao!

(odgovor članu crnkka)
Neposredna veza do poruke: 415
15.6.2010 22:11:37   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Trnoruzica

Ja tebe bas i ne kontam ovdje user posted image Nemoj se ljutiti, molim te.. Vec dugo sam clan, i primijetila sam da su ove forumasice sve do jedne predivne, a evo i ja pokusavam da bar nekome pomognem.

Helem, ovo podebljano je meni ista situacija, ili sam ja pogresno shvatila user posted image U prvoj situaciji ti je bilo tesko sto ti umorna dolazis s posla i izvodis curicu u setnju, a vec u drugoj si se kao naljutila, i opet radis isto (a da on nece sa vama).
Draga moja, digni glavu, i pricaj sa njim. Na papir sve, sta ti smeta, i nek se mijenja. Ja to Bogami ne bih trpila da mi je iz oka ispao!

e vala si upravu :)))))  bolej sama nego sa svakim :) oduvjek bilo i ostalo bar kod mene

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Trnoruzica)
Neposredna veza do poruke: 416
16.6.2010 14:40:05   
bebana27
ne znam odakle da pocenem
ja imam problema sa mm medjutim sve je nekad bilo lijepo puno smo vremena provodili zajedno,navece smo izlazili set_ali bilo je lijepo......
a sad toga vise nema nas je odnos se sveo na cisto poslovno znaci dodje kuci ruca,odspava ide u hodanje prema meni se ponasa kao da me nema kao i prema djetetu
u zadnje vrijeme je poceo da mi psuje i podje da me udari
ne znam sta se sa njim desava ako podjemo da pricamo sve se svede na to da me ponizava nekim grdnim rijecima i napravno psuje
sa malim sam 24h i nije mi tesko ali me boli to sto malo ne posveti vrijeme svome djetetu tako je hladan prema njemu
sta da radim svega mi je vise preko glave

< Poruku je uredio bebana27 -- 16.6.2010 14:41:56 >

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 417
16.6.2010 14:52:16   
SailorMoon
IZVORNA PORUKA: bebana27

ja imam problema sa mm medjutim sve je nekad bilo lijepo puno smo vremena provodili zajedno,navece smo izlazili set_ali bilo je lijepo......
a sad toga vise nema nas je odnos se sveo na cisto poslovno znaci dodje kuci ruca,odspava ide u hodanje prema meni se ponasa kao da me nema kao i prema djetetu
ne znam sta se sa njim desava ako podjemo da pricamo sve se svede na to da me ponizava nekim grdnim rijecima i napravno psuje
sa malim sam 24h i nije mi tesko ali me boli to sto malo ne posveti vrijeme svome djetetu tako je hladan prema njemu

Joj draga nije ti nimalo lahko. Tesko je dati dobar savjet. Kao prvo naravno treba se razgovarati, jer bar iz tvog posta se vidi da on nije prije takav bio. Znaci njegovo ponasanje ima neki razlog, e sad koji?!
Ti probaj opet sa njim pricati, vidi u cemu je problem. Pa mu mozda i naznaci, ako on tebe vise nevoli, nek se bar posveti djetetu a ti ces i sama moci zivjeti, a djete bez oca je bogami tesko.
Drugo  neznam sta da kazem.
Koliko ste u braku?

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 418
16.6.2010 14:56:56   
bebana27
mi smo tek 3 godine u braku bit ce nam aBd u 10 mjesecu

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 419
16.6.2010 14:58:02   
veeseelaa
bebana jako, jako mi je žao
Neznam šta bi ti rekla na sve ovo, možda da provjeriš da nema drugu
Izvini što ja ovako direktno al neki muškarci se promjene prema svojoj ženi kad imaju ljubavnicu...
Oprosti ako griješimuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 420
16.6.2010 15:01:03   
jasmin
bebana draga,otkad mi se nije desilo da ne mogu nekog makar malo utjesiti,al na ovo ne znam sta bih rekla.Jel primjecujes ista cudno?Otkad to traje?Je li bas nema nikako neke pozitivnosti kod njega prema tebi?

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 421
16.6.2010 15:01:07   
mynxlee
Npr. mm i ja se ne ljubimo kad neko od nas treba na posao ili negdje drugdje, ni kad se sastajemo. Ne drzimo se ni za ruke, ni pod ruku kad setamo. Ko nas ne zna rekao bi da imamo problema, ali mi, hvala dragom Bogu, nemamo nikakvih problema. Nismo hladni jedno prema drugom, normalno da imamo intimnih kontakata. Jednostavno smo takvi i slazemo se kao takvi. Za nas ljubav znaci nesto drugo, nesto vise od fizickog kontakta.

Dzaba mu da me cmace i mazi, a ovamo hoda, luta i bolje mu van kuce, nego u kuci, da nekad zagalami na mene podigne ton ili pokusa me udariti.

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 422
16.6.2010 15:01:19   
Hanady RR

miila trgni se....
sve može da prođe ljutnjam pa i svađa pa i neke riječi u afektu ali podizanje ruke na tebe ...e to ne možeuser posted image

kolika ti je beba...
gdje ste zapeli...
jesi se bebi puno posvetila...
jeli  nestalo nježnosti...
imaš kome dijete da ostaviš pa sa njim u hodnju...
kaži gdje je zapelo...

ama nema potrebe da ti padaš u depresiju kad on nije u stanju da osjeti ljubav i ljepotu imanja bebe u kući....

user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 423
16.6.2010 15:02:13   
hanabanana

Ja sam pretužna kada ovako što pročitam.
Trebaš znati da ti nisi vreća za boksanje...
Ti vrijediš pažnje...i ljubavi.
Ti si osoba koja zaslužuje poštovanje.

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 424
16.6.2010 15:05:03   
Hanady RR
bebana ti moraš biti jaka i izdići se iz toga....

mora postojati razlog ovakvom ponašanju...ako je biop drugačiji nešto je zapelo...

nema na ovom esvijetu niko vrijedan tvoga života i tvoga djeteta...

mila ja sad sam toliko uzbuđena da bih imala snage da ga bijem sve dok krv ne propi....
zamišljam kako čitaš ove naše riječi i plačeš pred monitorm...ali nemoj ama nemoj molim te....
user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

:-))))))

koliko su vase bebe duge???i pored navset_ mjeseci koliko ima???

:-) (88%)

:-))))))) (12%)

Broj svih glasova: 52

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *