|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  923 924 [925] 926 927   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
11.6.2010 22:32:44   
Mya_81 RR
Apotekarko user posted image user posted image user posted image Jooooooooj, mogu misliti koliko se izmori user posted image Ljubi dječaka user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 23101
11.6.2010 22:35:48   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: felix
Spava u bodiju kratki rukav i dole tanka kratka pidzama
Inace kod nas na spratu je uizasss vruce

Pa, šta će mu dole išta ako kažeš da je tako vruće...nemoj pretjerivati...pa, čak i ako se otkriva sad su velike vrućine i to nije sad toliko strašno pogotovo zato što ima ogradicu na krevetiću pa mu ne može puhati nigdje...ja svojoj obučem samo bodi bez rukava...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23102
11.6.2010 22:38:27   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Meri29
Osipaju li se vase bebice, Majda mi ima oko vrata i na rukicama male crvene tackice, ja mislim da je od vrucine

Užas jedan user posted image Jučer su joj se pojavile tačkice na svim pregibima...najviše na vratu i donjem dijelu obraza...prošle sam godine to mazala Pantenom i pomoglo nam je tako da i sad to radim...

Ili je krema Panaten user posted image Ne znam...nikako da zapamtim user posted image

< Poruku je uredio Mya_81 -- 11.6.2010 22:39:07 >

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 23103
11.6.2010 22:45:00   
Honey3
vece zene,evo meneuser posted image evo ja zavrsila sa krecenjem napokon,slomljena sam sva,Esmica je super slusala dok se radilo,ma ziva se nije cula,samo nek je sitauser posted image kod Esme nema osipa,doduse kod nas nije bas pretoplo jer smo u prizemlju a po suncu ne izlazimo vani.....apotekarka draga kod tebe prava trka frkauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 23104
11.6.2010 23:31:45   
Nejrica
Zene moje drage!
Evo i nas nakon iihiiii vremena.Svasta se vidim desavalo...nadam se da ce bebare sto prije ozdraviti,a cestitamo sve sto se imalo cestitati!user posted image user posted image
I mi se borimo s vrucinom,Kerim je po citav dan sav mokar i stalno se znoji,dnevno ga presvucem 10 puta bar...i  novost je sto hodamo bez pelene,samo u gacicama i svako satic piskimo u tutu.Ne znam koliko to lici na odvikavanje,s obzirom da ne zna reci kad mu se piski,al se samo nekoliko puta upiskio tako.Al bar nek ga pelena ne steze.
Ni mi nikud ne idemo,ove vrucine nisu zdrave ni za koga...mada ujutro izadjemo obavezno u vrt i ljuljamo se jedno pola sata,a predvece setamo sa babkom.
Moj je Kerim masallah pravo dobar,super spava,jest da malo pravi nestasluke po kuci,tipa izvrne kavez sa pticama,vadi obucu iz ormarica,svu odjecu izbaci iz ormara...al eto valjda je i to dio odrastanje.
Ja sam ok,pomalo me zeza stomak,al ne dam se.
Puno vas sve pozz i ljubim bebare!!!

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 23105
12.6.2010 0:50:24   
aida.
evo i mene, sjelo ode, mashallah nadoslo mi je mlijeko... ja obicem E. samo bodi kratkih rukava i pokrijem dekicom i to je to... obradovalo me kad sam vidjela da ima mlijeka pravo... odo sad u krevet zove me mm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 23106
12.6.2010 0:57:48   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: aida.

evo i mene, sjelo ode, mashallah nadoslo mi je mlijeko... ja obicem E. samo bodi kratkih rukava i pokrijem dekicom i to je to... obradovalo me kad sam vidjela da ima mlijeka pravo... odo sad u krevet zove me mm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 23107
12.6.2010 1:08:51   
gvendolina
vece mamicama koje nisu jos zapajkileuser posted image
ja danas sa A odrijemala 2 sata pa ne mogu jos zaspatiuser posted image i mi se tesko borimo sa vrucinom,A je veceras jedva zaspao.I njemu se pojavio osip na vratu i unutrasnjoj strani lakta,stavljala sam mu bebi puder pa se malo smiri.

Podigli smo pasos pa ja odma pocela praviti spisak stvari za ponijeti,da nesto ne zaboravimouser posted image planirali smo pocetkom jula,jedva cekam kad cemo brcnuti noniceuser posted image
laku noc svima,pusa

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 23108
12.6.2010 7:48:02   
mala86
jutro cure
mi opet prvi user posted image user posted image user posted image !evo kontam se od ranog jutra kako provest dan danas,sta korisno napravit user posted image user posted image user posted image !sinoc smo malo setali,oko 7,mada mi se cinilo i tad da je jos vruce,ali Leon dusica moja uzivo,bas se zazelio izac!
joj juce odmaknula malo stol da ima vise prostora za puzat,ali onda mi nastupio jos veci problem-dodje do kreveta,uhvati se za prekrivac i ustane,sto je najgore pokusava hodat uz njega,a nestabilan je jos,juce pade na guzu,ali nije plako,gleda nista mu nije jasno sta bi,i opet ustauser posted image user posted image user posted image user posted image !

joj apotekarko izdrzi ove dane dok se malo ne naviknes,a naprosto ti se divim

veliki user posted image user posted image  za mame i user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 23109
12.6.2010 8:40:04   
Srculence
Jutro i od nas.Kod nas prehada još nije prestalauser posted image user posted image user posted image samo plače i slabo jede skroz.Najgore što se sve sastalo i zubići ga muče ...sad mu izrasta i osmi pa u po frke dobije i temperaturu...ma užas živi....
Mi isto teško podnosimo vrućinu..ko i svi..a još nam teže pada što po ovako lijepom vremenu ne možemo u šetnju bar prednoćuser posted image .

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 23110
12.6.2010 8:44:06   
Mya_81 RR
Srculence, što ne bi mogli prošetati. Čim prodje temperatura idite u šetnjicu. Kad je prehlada u pitanju šetnja sigurno neće smetati, a beba može samo biti manje nervozna jer je vani...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 23111
12.6.2010 9:14:16   
rose 87
jutro i od nas
prvo da cestitamo aidi za mlijeko bas mi je drago user posted image user posted image
mi smo super,u setnju izlazimo oko 6,jer zivimo pored rijeke i tu imamo bastu pa nam ne bude vruce,a napolju smo do pola 9,onda kupanje,jelo i spavanje,to ga cini mi se bas izmori i budi se navece samo jednom oko 3,tetka nam je na raspustu pa nam je i ona dosla
E. se isto pojave crvene tackice oko rukica i vrata,prvo sam mislila da mu nesto smeta ali je to od vrucine

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 23112
12.6.2010 9:25:14   
Anoniman
jutro
Mi sinoc bili u gostima bilo nam lijepo anel se ispuzo zaspo putem kuci
Nego ima rjetku stolicu i slinavu ko balauser posted image ja naz.ped.kaze vjerovatno od nosica ide u grlo pa zato je slinava odvest cu ga danas i ponijet pempu trazila u apot.humanu nema ju user posted image nece doci za 2 mjes.nema ju nigdje kaze mi sto ti nisu dali zamjenu ja nemam pojma kakvu zamjenu i sta nista mi nerekose ima na dan 3 stolice i to pun pempa sve izadje
idem da ga izvagam da negubi na kguser posted image pa vidjet cemo
imam posla da neznam odakle pocet kud je sparno uhh
pusa svima

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 23113
12.6.2010 9:27:21   
Anoniman
Anelko nam bolestan,dusa mala,nesto mu se ne da,bit ce da su zubi
Bravo za zubice
user posted image user posted image user posted image user posted image nema ih ni na vidiku mila vec sam dvije sjede dobila dok neizniknu osjedit cu ko starac a imam 58kg imala sam 65.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 23114
12.6.2010 9:48:23   
Srculence
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Srculence, što ne bi mogli prošetati. Čim prodje temperatura idite u šetnjicu. Kad je prehlada u pitanju šetnja sigurno neće smetati, a beba može samo biti manje nervozna jer je vani...

ma šta ja znam ...nekako ne praktikujem kad je pod antibioticima da ga izvodim...a vala jesam i ja  ludauser posted image Večeras ćemo i mi malo u šetnju pa kud puklo da puklouser posted image .

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

Neposredna veza do poruke: 23115
12.6.2010 9:49:53   
megi
jutro svima

adna se nocas hiljadu i jedan put probudila, plakala, kenjkala ja ustajala ljuljala je, ma uzas jedan
nadam se da su zubici inace cu da siznem i taman dok  zaspe od silnog prevrtanja i okretanja zaglavi se izmedju ograde i probudi se i tako ukrug i naravno nakon sto je mamu jutros nadigla ona evo spava li spava

nadamo se da potrajati nece jer mami valja za 10 dana na posao a ako ovako bude spavala bice joj veselo

felix nadam se da je anelko dobar, ma nije to puno stolica dnevno ne bi trebalo da gubi na tezini ne sekiraj se

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23116
12.6.2010 9:50:32   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Srculence

IZVORNA PORUKA: Mya_81

ma šta ja znam ...nekako ne praktikujem kad je pod antibioticima da ga izvodim...a vala jesam i ja  ludauser posted image Večeras ćemo i mi malo u šetnju pa kud puklo da puklouser posted image .

Ma, da je zima i da je vani hladno onda naravno da bi bilo drugačije, ali na ovoj temperaturi slobodno se prošetajte user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 23117
12.6.2010 10:00:37   
Hannica
Moja Hanifica jos uvijek spava,ljubi je mama....ali ako se uskoro sama ne probudi ja cu je probudit,pozelila sam je.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 23118
12.6.2010 11:01:04   
aida.
evo i nas... E. mi je spavo cijeeelu noc user posted image user posted image do pola 7 jutros user posted image user posted image user posted image mlijeko jos vise nadoslo morala sam izdajalicom izdojit jer je gospodin spavo a on u snu nikad nece jest user posted image user posted image ja odmah to mlijeko stavila u frizider jer je vruce user posted image
On opet dobro podnosi vrucinu, nema osipa, ne place puno ali i ne makinjemo nigdje..kuca nam je ionako hladna tako da nam je fino.....
Majim bojesnim zelimo brrrrzzzz oporavak user posted image user posted image a zubicima da sto brze zablistaju user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 23119
12.6.2010 12:08:17   
škorpija
aida super za mlijekouser posted image user posted image user posted image

megi znači primakao se posao, ne skeiraj se , biće to sve ok, evo ovaj moj već danima spava po čitavu noć, hvala bogu, a ja sve kontala kako ću izdržati nespavanje i biit na poslu, eli eto, sve u svoje vrijeme , samo treba biit strpljiv user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 23120
12.6.2010 12:29:10   
mojbebac
samo da vam se javimo da smo dobro i zdravo..... mama na godisnjem pa samo lutamo i skitamo, koristimo svaki momenat pa nas nema bas cesto ali nemojte zamjeriti ..... mislimo na vas.....
mi smo ok, nismo jos prohodali ali skoro, pricam kao velika, ne gasi se..... spremamo se za more..... idemo ja i cici, tata sad ne moze sa nama..... ljubimo vas sve puno i pozdravljamo.....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 23121
12.6.2010 12:53:04   
Anoniman
EVO NAS  ja sam od jutros ko navijena rekla sam sebi zeno od sutra ustajes u 6 ujutrouser posted image pa skoro doruckovala A.skoro zaspo bila sam kod ped.kaze da je rijetka stolica od antib.uglavnom sve o.k negubi na kg.ima 9.250 ja mislila da ima 9 i po reko kako to kad je imao 9.500gr nije kaze 9.500vec  je imao 950 imao ah  ljudi ja nista nekontamuser posted image user posted image al nema veze bitno da negubi
Sveki nece anela da cuva ni minutuser posted image po kuci krs i lom aman nemogu od njega nista ona samo zna reci sto,nesklones ovo sto ono ama doslo mi uh svasta al sam se opet usutila kako me nervira nemate pojmauser posted image

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 23122
12.6.2010 13:30:22   
aida.
samo udri felix user posted image user posted image

al sekrvu naranouser posted image user posted image user posted image user posted image

moja se jucer naljutila sto sam malog odvela svojoj mami a nisam njoj user posted image user posted image user posted image

znaci dobro nam je drug user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23123
12.6.2010 13:39:43   
Anoniman
da A. je dobro samo nona nas zezi pun sline uzreleuser posted image
Ma uhh nije teme ovdje za sveki morat cu se malo ispuhat na temi svekrveuser posted image ozbiljno

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 23124
12.6.2010 13:41:17   
aida.
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  923 924 [925] 926 927   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  923 924 [925] 926 927   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *