|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  922 923 [924] 925 926   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
11.6.2010 9:07:20   
marinčii
mya eto cijelu zimu smo prošli bez prehlade ijedne i sad po ovoj vrućini viroza baš sam se i ja iznenadila,al eto pedijatrica mi veli on je dobrog stanja ,sam se bori s tim tako da nema potrebe ništa mu davat samo malo paracetamola i eto ga prošlo hvala bogu,ona mi reče kao pripremi se sad ide ljeto bit će viroza ,proljeva ,povraćanja ne smiješ biti tako panična,ma brate baš me smiriuser posted image user posted image ,
da vas pitam M se jutros probudio a oba oka mu krmeljava jedva da ih otvori dok mu ja nisam to obrisala,neznam šta da radim i s čim da mu to čistim

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 23076
11.6.2010 9:43:12   
ivanak
Ej kako su mi bebe, a i mame????
Evo ja nikako da više stignem do foruma... ajde bar sam riješila planirane ispite i ostalo mi još 2 ispita od ove godine i onda opet na jesen zadnju godinu upisati i rješavati kako mognem....

Moj Antonio je dobro, samo se puno znoji - jeli i vaše bebe?
A i mene vrućine ubijaju.
Sad će nam brzo godina dana pa tako da sam u ludilu - treba sve to pripremiti....

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 23077
11.6.2010 9:54:28   
mala86
cao ivanak cestitam na ispitima!
i moj Leon se puno znoji,kosica mu bude mokra,a sta ce moraju se naviknut!tebi je lako ti se mozes bucnut i rashladit kad god hocesuser posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 23078
11.6.2010 10:28:25   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: marinčii
da vas pitam M se jutros probudio a oba oka mu krmeljava jedva da ih otvori dok mu ja nisam to obrisala,neznam šta da radim i s čim da mu to čistim

Ja bih to umivala samo sa vodom...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 23079
11.6.2010 10:40:23   
Anoniman
Dobro jutro drage moje...

prvo, drugu Mateju cestitamo mali rodjendan, a ako Bog da iduci mjesec ima da bude ludilo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sto se tice penture, ma to je sigurno zbog zubica... ako nema nigdje nikakve upale to je to garant... a vezano za te okice krmeljive, to ga je malo negdje propuha dohvatilo... izvini, jutros mi je mozak trokada, da li dojis, ako dojis samo mu ukapaj par kapi svoga mlijeka u oko... bice sve bolje... ista stvar je i sa Nanetom... ali cim sam mu ukapala vec je bilo bolje... evo jutros jos samo malkice ima...

roze, cestitamo mali biser... da ostali jos lakse izniknu... user posted image user posted image user posted image user posted image

mi se evo vec kuhamo u pravom smislu rijeci... ludnica kako je toplo... sigurno vec ima preko 30 uvelike... a kontala sam poslije malo da idem do mojih, da prosetam, ma nema sanse... idemo s autom... sad ce mm da ga preparkira u neki debeli hlad i da otvori prozore, pa kad krenem da je koliko toliko prozracno...
ljubim vas sve redom i zelim vam ugodan dan

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 23080
11.6.2010 10:48:19   
Anoniman
jutro
A.je dobro mada i sad ima nosic zacepljen pa slabije pije AD user posted image i ima i dalje rijetke stolice i to smedjeuser posted image valjda od puno lijekova
Ima 3 na dan do 4 stolice jel to o.k. ?
Juce nesto nije htjeo lino proizv.user posted image gadimu se na to a vocne kasice smaze neznam sto.
Sinoc je spavao dobro u svom krevetcu mama ga pupala oko 22 i zaspo ko pile
cestitamo male rodjendaneuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 23081
11.6.2010 10:50:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

Eh, da se pohvalim da danas idemo na kaficu sa Saharom
blago vama,uživajte
blago vama
Izljubi je molim te za mene i anela i punoooo mi je pozdraviuser posted image
Bambi,mila kako su tvoja djecica ljubim ih.

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 23082
11.6.2010 10:53:49   
Meri29
Mi se vratili iz setnje. Poranili smo danas, izasli vec u 9, ali kontam tako bi trebalo od sada, kasnije je stvarno katastofa od vrucine. Trazim onaj kisobran-suncobran za kolica, nigdje nema, nadam se da cu sutra na baby bazaru to pronaci, ali ko bi to prodavao kada moze za svaka kolica i svako dijeteuser posted image

Apotekarka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Je li sada malo lakseuser posted image user posted image

Osipaju li se vase bebice, Majda mi ima oko vrata i na rukicama male crvene tackice, ja mislim da je od vrucine

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23083
11.6.2010 11:33:36   
Anoniman
Moj Antonio je dobro, samo se puno znoji - jeli i vaše bebe?
A i mene vrućine ubijaju.
Sad će nam brzo godina dana pa tako da sam u ludilu - treba sve to pripremiti....
ej,mila pa gdje si tiuser posted image ....Kako bebica u pupi slusa
Sto,se tice znojenja i A je takav kazem jedva cekam abd.godinu da ga sisamuser posted image manje ce se znojiti
Svako vecer tusiranje,i lijepo spava uopce ga nepokrijevam cvec samo malo pelenicom pokrijem po nonama
Spava u bodiju kratki rukav i dole tanka kratka pidzama
Inace kod nas na spratu je uizasss vruce

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 23084
11.6.2010 11:47:48   
mala86
a felix tu ste,bas sam se pitala sta je s vama!

mery29 nadam se da imas tl u tuzli!ja sam u tl uzela suncobran,bubu

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23085
11.6.2010 11:50:12   
mala86
e zaboravi pohvalit svog Leona-poceo mi je po danu u komadu spavat,najmanje sat i pol vremenauser posted image user posted image user posted image !prije je bilo po pola sata,a sad-meni cudno pa ga svako malo idem provjerituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 23086
11.6.2010 12:09:18   
Meri29
imamo tL, ali u njemu nikad nista user posted image U ponedjeljak krecem u obilazak svih prodavnica, bice valjda nesto

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 23087
11.6.2010 12:15:42   
w.pooh
Meri29 evo ti broj TL pa nazovi ako nisi išla 246-940 user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 23088
11.6.2010 12:42:56   
megi
suncani pozdrav i od nas
mi smo oko 10 otisli do pijace i prokuhali bas je vruce, moracemo nekad ranije izlaziti ili cemo ujutro biti na balkonu a napolje tek navece kad sunce zadje

marinci kao sto ti je bambi rekla najbolje je ti je da mu ukapas malo svoga mlijeka i proci ce za cas

moja cura evo spava ali je nesto od jutros nervozna uh inace se svima smije ali je jutros plakala ko god joj se javiouser posted image
nadam se da ce brzo proci

pusa svima

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 23089
11.6.2010 12:49:29   
marinčii
bambi da dojim i kapam mu svog mlijeka pa valjda pomogne ako ne uzet ću kapi ,a temperatura i meni čudna odjednom i bez šmrcanja ,kašljanja niti mu nos začepljen nit curi ma baš čudno ,oni vele ta viroza al može biti i od zubića ko će ga znat glavno da je prošlo
felix M ateja kad muče zubići neće ništa toplo da jede a kašice ga valjda hlade pa njih hoće,možda je i kod Anela tako
Uh ja sam evo jedva uspavala ga ma vruće užas jedan ovo je za izgorit a još ni počelo ljeto nije,koliko sam čekala sunce al bome mi već dodijalouser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 23090
11.6.2010 13:40:36   
lila25
izvinjavam se unaprijed moderatoricama,da li neko zna koje su referentne vrijednosti hormona za bebe,hitno mi treba,znam da nije tema ali nekako mi ova tema najaktivnija pa dok postavim novu i dok se neko javi na nju a bas mi trebaju te vrijednosti hitno

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 23091
11.6.2010 13:41:30   
aida.
evo i nas..od jutros smo user posted image u mene mlijeka memaaa user posted image user posted image uspjela sam izdojit samo 30ml... vidim ja meni E.place cijelo jutro ne smiruje, bas ko da je gladan a meni nije jasno jer skoro jeo... kad ja da probam izmuzat ono samo tolisno user posted image user posted image satima sam ga nadrzavala, dala mu malkice kamilice nezasladjene, htio je popit, valjda gladan... i nakon par sati opet da mu dam sikaru ono nema, samo vuce, ja da opet izdojim nema ni kapi jedne user posted image user posted image user posted image mastitis je proso hvala Bogu, jucer fino bilo, sinoc jest malo slabije al bilo je... kako sam samo tuzna...pa njemu je tek 3 mjeseca i to za 3 dana...
Jos mu vruce pa ne zna sta bi od sebe... samo mu mijenjam bodije i bez pelene stavim ga na musemu, bar se tako malo smiri.. kako vi podnosite vrucinu?

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 23092
11.6.2010 13:50:08   
Anoniman
Ahoj i od nasuser posted image

ja se totalno ulijenila nA OVOJ TEMIuser posted image ...PA VAM OVAKO CESTITAM SVE PROPUSTENOuser posted image user posted image user posted image user posted image i puno vasuser posted image i user posted image

sad sam bila sa Fjodorom Andrejevicem vani...vratila se nakon 3 min...pakaouser posted image

(odgovor članu lila25)
  Neposredna veza do poruke: 23093
11.6.2010 13:57:21   
mala86
aida bas mi je zao za mlijekouser posted image ,ali nemoj se sikirat,mozda je samo privremeno

joj mi sad izasli van,isla mu tu u blizini pogledat sorcice i maice,stid me rec user posted image user posted image  ali imam djetetu 2 maice kratkih rukava i nijedan sorcic!veceras kad mm dodje s posla oticu do binga,da vidim tamo,a u nedelju u fis!ne uzima mi se puno jer zaova dolazi u 7 mjesecu,rekli smo joj da kupi,pa cemo joj dat pare,a dotad mi mora dijete u necemu biti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23094
11.6.2010 13:57:58   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: lila25

izvinjavam se unaprijed moderatoricama,da li neko zna koje su referentne vrijednosti hormona za bebe,hitno mi treba,znam da nije tema ali nekako mi ova tema najaktivnija pa dok postavim novu i dok se neko javi na nju a bas mi trebaju te vrijednosti hitno

mila na žalost ne znam ti ništa o ovome reći...no sigurno neko zna...pa sam jednu temu o nalazima beba prilagodila i stavila ovaj post...nadam se brzom i korektom odgovoru

referentne vrijednosti nalaza kod beba

LPuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 23095
11.6.2010 14:04:46   
lila25
hvala punouser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 23096
11.6.2010 14:14:56   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: lila25

hvala punouser posted image

nema na čemu...evo pokušala sam i ovako da nađem nekoga adekvatnog za odgovor...pa nadam se biće ubrzo

http://www.ringeraja.ba/forum/svim-forumasicama-zelim-reci/m_347287/mpage_79/tm.htm#630790

user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 23097
11.6.2010 18:31:06   
aida.
Pa sta je ovo nigdje nikog? Osamutilo vas sunce user posted image user posted image
Kod mene mlijeka i dalje nema... bas sam se sjuser posted image .. E.sam odvela kod mame na jedno dva sata, sjelo ce mi veceras a od njega nit mogu sta spremit niti uradit... i evo vec sam je nazvala za sat vremena 5 put, izludi zena user posted image user posted image kako mi je samo neobicno... crko ja... user posted image a mm me zeza kaze ti ces rec za po sata idi po nejg al rekla sam da necu pa moram izdrzat user posted image

14.03.2010. :-) Erol

Neposredna veza do poruke: 23098
11.6.2010 19:14:53   
škorpija
aida popij kamilicu, smire , opusti se i dospavaj i mlijeko bi trebalo poteći samo, možda je u pitanju skok u razvoju i to može potrajati i tri dana

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 23099
11.6.2010 22:27:44   
Apotekarka
Vecer...a ja vrucine...kako ste mamice i bebice?
Ja kako sam posla raditi nikako se nisam odmorila frka,trka,krecilki danas hodnik pa kontam ma hodsnik je  zacas  cu a i tu se zadrzi dobro...
Ujutro opet radim,kad dođem opet ciscenje,rucak,moram kolace praviti Antoniu mi imendan u nedjelju...
On lose nocu spava skroz,ja sam nocas se skocila iza sna kad se razderao i toliko se od rub kreveta udarila da mi je noga otekla...a jucer je  Antonio pao kod mm i zadobio cvorugu a jest mu dugo i bio,cak 3 danauser posted image
Antonio nista ne slusa puze,dize se,sve zivo hoce i ako mu ne das toliko se ljuti place,mislim da jesad najnemirniji i najgori,smori se na pposalu,kuci i letanjem za njim...A i s mm sam nesto na dignutim nosovimauser posted image
Bravo za Binju i prospavane noci,moj Antonio se budi ko da mu 3 dana
Anelko nam bolestan,dusa mala,nesto mu se ne da,bit ce da su zubi
Bravo za zubice

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

Neposredna veza do poruke: 23100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  922 923 [924] 925 926   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  922 923 [924] 925 926   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *