Zabica27
|
Pusa mile moje, kako ste mi danas?Ovo lijepo vrijeme, pa se nadam da ste mi i vi u skladau sa njim vedre i nasmijane...Ja sam hvala Bogu dobro, imam s vremena na vrijeme neke crne misli i malo me smaraju, al necu da im pridajem previse znacaja i tako one prodju...Ovih dana cu mozda u Sarajevo, pa cu svratiti do svog dr cisto onako da malo popricamo o svemu, jer on mi bas da jos vise elana i poleta, ubjedi me da sam sada skroz ok, iako ja imam povremene sumnje... Taro mila, sta te briga sta ti drugi kazu za fax, ne obracaj puno paznju na to, i ako te pitaju sto si popustila samo im reci da si se zaljubila previse pa ti se ne uci. I ja sam uvijek bila perfektan djak za primjer odlikas i na faxu 1 god rasturim,upisem 2 sve pocne ok i onda kad sam trebala dati uslov za 3god pocelo me to govno od anks. smarati, pa obnovim 2 god upisem 3 pa i nju obnovim, al nisam nikada htjela odustati nekada sam se jedva tjerala da naucim nesto, ba ma uhvati muka kad skontam da sam citavo vrijeme buljila u knjigu a naucila samo mrvicu, al onda se nekako natjeram pa malo po malo spremim ispit, jeste da mi je trebalo puno vise vremena vec prije anks. al polako malo po malo i ja ti zavrsim fax. Tako ces i ti samo se nemoj previse zivcirati oko toga sto pamtis teze vec prije.Strijelac dobro dosla na ovo nase druzenje, nedaj se,glavu gore i pocni odmah sa AD kakve god da su nuspojave gore od tog sadasnjeg stanja nisu, i vremenom kad prorade vidjet ces bit ce sve bolje i bolje, i polako ces poceti izlaziti van i sve ostalo, znam to jer sam i ja bila u dosta slicnom stanju kao i ti, i ja recimo nisam imala nikakvih nuspojava od AD. Azraj i tebi dobrodoslicu zelim, nemoj se prepadati mozda si samo vise nervozna vec inace, i sama kazes da te ubi monotonija pa stoga i vise razmisljas o glupostima,moj ti je savjet-nedaj tim mislima da te okupiraju i kad odlazis od kuce kao sto kazes noge ti se tresu, pa neka tresu samo pici dalje nisa ti nece biti,i nemoj slucajno da zbog toga prestanes izlaziti, nadji neku zanimaciju, citaj knjige ,gledaj tv, sadi bascu, cvijece, igraj se sa djetetom i ako ti se neda ti namjerno idi da se igras sa njim, radi sta god samo da ne mmislis na te gluposti, ne daj da te okupiraju,glavu gore... Toliko od mene ovaj put, ljubim vas puno sve od reda, idemo zajedni svi do boljih dana korak po korak jer i covjek koji pomjeri stijenu u pocetku je pomjerao samo male kamencic e A sada idem sunce sija i ja se osjecam hvala Bogu dragom ovako-
|