|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  916 917 [918] 919 920   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
5.6.2010 16:37:23   
rose 87
mi smo maloprije setali,lopov mali sad i u kolica hoce pozelio napolje pa mi neko kaze neznaju djeca nista sve oni znaju lopoviuser posted image ,evo sad spava ja oko rucka al sam nesto bezveze,valjda i ovo vrijeme viseuser posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 22926
5.6.2010 16:41:20   
Anoniman
znaci smijem mu dati bananu .Pa sreca pa imam voca bas evo banani .Pa cu oko 7.dati jer je skoro popio AD.i zaspo .
Hvala Roseuser posted image pa i kod nas je bas rijetka skrozzz stolica bas kako bi opisala razvlaci se fujj,smidi proliv pa hajd...Eh,sad neznam koliko to moze potrajati ???
Inace uzadnje vrijeme stolice,su kasaste ili tako rijetke
Zna po 4 do 5 puta kakit na dan.
A hb.jede sto,je najbitnije tura tu i tam izmedju 37i 36 nedize se vise
Nakon,koliko dana je vama izniknuo zubic posle svih tih siptoma ?

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 22927
5.6.2010 16:45:55   
mala86
felix i ja mislim da je od zubica,a posto je subota bilo bi ti dobro da odes u apoteku i uzmes ampule PRO LIFE! to se daje kod prolljeva,daje se na kasikicu i Leonu su 2 pomogle!mislim da jedna kosta 1.5km,a bas pomognu!i moze ih Anelko koristit,jer je jos stariji od Leona
nemoj uzimat one rehidromokse,sto se rastope u pola litre vode,jer meni je fuj,fuj a kamoli djeci
mozes mu malo i caja od sipka

joj ode ja off tropic

i mene rose ovo vrijeme ubi,ali ja nazalost nisam izlazila vani(rece svekar radi kompa user posted image user posted image user posted image user posted image )pravila kiflice,strudlu,sad cu kad mm dodje s posla uzet auto i ode bar do binga ili centra

Leon jede ko veliki user posted image user posted image user posted image ,apetit mu se otvorio user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 22928
5.6.2010 16:48:21   
Anoniman
pili smo mi taj pro life kad je povracao znam na sta mislis mila.Hvala ti.
AKo bude imao opet proliv odo do apoteke svakako da uzmem ..
Joj bas me strah ,,nadam se da nece biti vise proliva ...

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 22929
5.6.2010 16:51:43   
rose 87
felix pa nama je jedno dva-tri dana trajalo,pa sam se i ja bila prepala iako nije bila nesto cesto,on obicno ima neke 4 stolice na dan...
mala pa ti si vrijedna bila zasluzila si da odes negdje...a svekar,ma ako nije svekar jest jetrva,komsinka itd...pa tako i ja ispadnem iz cipela al samo pogledam svoju dusu i skontam da se nije vrijedno nervirati zbog gluposti trebam biti sretna zog njega i to je to

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 22930
5.6.2010 17:21:15   
Apotekarka
Sretan rođendan nasem malom Benji od srca,kako vrijeme leti....kao da swe jucer rodio...Jedva cekamo slikice s rođendana...
Idacha napisat cu ti svoje iskustvo na drgoj temi...
U mene vam je haos krecimo dnevnu cjeli dan i posla ima sigurno jos 3-4 sata.pa sad malo pauziram reko da vidim sta ima na rr...sto je najgore dobila juzros pa sam fuj...
Antonio je kod bake i nece nikako da spava,ni uspavljivanje nije pomoglo,on nigdje nece da spava i u kreveticu jedva zaspiuser posted image user posted image user posted image
Nocas je imao milion budjenja koje me iscrpilo pa sam ga prije 6 prenijela sebi u krevet jer je stalno plakao,vrtio se...
Ljudi dijete mi od voca nista nece osim kruske a slano gotov sve voli...
Penje se uz sve i ustaje,jucer se cak malo udario...Nema mira niti sjedi,niti lezi,puze i ustaje,ne nozes ga stici,pjeva kad mu netko pjeva,plese  i prica...Ja sam vam umorna nema goreg hasosa od krecenja
Pa noaa gdje ste vi nama,godinama vas nema...
Hanady torta je super...pohvale...bravo tetkice...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22931
5.6.2010 17:23:08   
Apotekarka
pili smo mi taj pro life kad je povracao znam na sta mislis mila.Hvala ti.
AKo bude imao opet proliv odo do apoteke svakako da uzmem ..
Joj bas me strah ,,nadam se da nece biti vise proliva ...

Sad vidjeh to su kod vas zubici nama su gornje jedinice nile poslije proljeva i malo temp...ipak pazi na tecnost daj mu linex ili pro life ili enterofuril i naravno mozes kupit sokic ors 200 antonio elektrolite,infuziju nije htio i no sikiriki milauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22932
5.6.2010 17:28:15   
Hannica
E danas sam napokon nasla kod Hanice treci zubic,izvirila joj dvica gornja.Ja se nadala jedinici i nista.Mislila sam da to ide nekim redom?!user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 22933
5.6.2010 17:33:10   
delly
pozdrav svima user posted image
ma nejde nikakvim redom ti zubici evo mojoj maloj 4 donja nikla pa tek 4  gornja  i jutros joj nasla da izbijaju oba gornja ocnjaka user posted image  pa pobogu kako tako odjednom , a njoj hb nista , neka tako i ostane

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 22934
5.6.2010 17:37:47   
Apotekarka
Hanice kod nas najprije nikle donje jedinice,pa donja dvica pa gornje jedinice
a mojoj prijateljici prvi zub bio kutnjakuser posted image

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 22935
5.6.2010 17:54:16   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Hanice kod nas najprije nikle donje jedinice,pa donja dvica pa gornje jedinice
a mojoj prijateljici prvi zub bio kutnjakuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    Prvi put cujem za takav slucaj.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 22936
5.6.2010 19:10:25   
Anoniman
opet kakio al ovaj put kasasto sluzavo skrozuser posted image strah me uhh
I to samo ko prde ja u pempu ona malkice ima i to rucak iskakio tj.povrceuser posted image al sluzavo
Isla sam do apote.uzela pro life
kaze ako bude imao jos 3 stolice da ga vodim na hitnu mene odma presjece stomak  zaboli i zeludac od brige znate i same sto strah me bolniceuser posted image .........
Al,nadam se boljem abd...sad cu mu izgnjeciti banane

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 22937
5.6.2010 19:38:16   
škorpija
uh oni odmah u hitnu, pazi ti samo da ne dehidirira, a ako jede normalno nij to za dr-a, probaj mu dati neki suhi keks ili koricu hljeba da gricka, nama je to pomgalao kad smo imali onaj proliv od 8 danauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22938
5.6.2010 19:39:43   
škorpija
Sretan rođendan drugu Benji i ovdjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 22939
5.6.2010 19:46:25   
Anoniman
sad je pojeo svu bananu  posle jedan pettit keks
Smijemli dat sokic od mrkve imam ???
Jede on hb.normalno sve ....i caj pije sve normalno samo eto prate nas kasate stolice  nadam se da nece vise biti,vala bas skorpija samo to znajuuser posted image reci .....

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 22940
5.6.2010 20:31:31   
aida.
felix bas nam je zao zbog proljeva, ma to je od zubica sigurno, nemoj da se sikiras...
mi smo tek sad dosli iz hodnje user posted image od jutros.... duduse... bili smo kod jedne nane, pa kod nene user posted image user posted image user posted image ja se odmarala djedovi i nene se igrale...E. uzio u paznji... samo malo spavo u kolicima, ima veceras da zaspi ko pravi, izmori su li ga pravo user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22941
5.6.2010 20:45:32   
mala86
cao cure
i mi smo bili malo vani,u sumskim jagodama i tresnjama,cak sam i krpelja pokupilauser posted image
Leon pajki,ja ode malo vecerat pa pred tv
felix mozes mu slobodno dati sok od mrkve i meni je ova u apoteci rekla,onda jabuku kuhanu ili pecenu sa rizom,krompir,i nemoj se brinut,koliko je L.imo proljev cijelog bi ga morala presvuc nakon toga i bodi i hlacice
ljubi Anelka

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 22942
5.6.2010 20:53:43   
Anoniman
hvala vam velikoooooLjubite pilice male punouser posted image
A.je veseljak mamin rastura po kuciuser posted image jos nespava .Uglavom horan jeuser posted image

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 22943
5.6.2010 20:57:39   
Anoniman
felix mila nemoj mu mrkvicu davati jer ona pospjesuje stolicu, odnosno cisti stomak pa tako da kod proliva nije bas preporucljiva... daj mu sto kaze skorpija nesto suho, keks ili hljeb neka zvace... ljubim druga

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 22944
5.6.2010 23:14:38   
Honey3
hej drage moje,kako ste mi sve redom i kako su mi bebice????ja vam se duuuugo nisam javljala i puuuuuno sam vas pozelilauser posted image nadam se da me niste zaboraviliuser posted image racunar mi nije radio,bio je do danas kod majstora i evo napokon radiuser posted image moja Esmica je super mashallah mirna i dalje,fino napreduje,rucki super,a i veliki su dobro hvala Boguuser posted image sad da vas malo citam...necu sigurno uspjeti sve iscitati ali bar malo da vidim sta se desava,svaki dan sam mislila na rr

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22945
5.6.2010 23:20:22   
Apotekarka
Vecer...Uh ne da sam umorna nego sam crkla,smorena sam,uh ali kad pogledam dnevnu kako blista od cistoce presretna sam...Iz mene lije ko da sam rodila...
Mi smo u obiteljidobili malu curicu koja je uranila 25 dana,od rođaka mi...
Felix zubi 100 posto i Antonio je normlno jeo prilicno zadnji put i tako prducne i proljev...
Bambi to za mrkvicu ne znam bas,meni  pedijatrica rekla slobodno kuhanu mrkvicu,i cak sok od nje iscjediti,ja sam mu pravila s rizom mrkvu i bilo mu se smirilo a i ona sokic ors 200 je od mrkveuser posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 22946
5.6.2010 23:22:04   
aida.
zaha niamo te zaboravili user posted image bar ja nisam... user posted image drago mi je da je malena dobro... eto sad mozes citati nas opet...

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 22947
6.6.2010 7:26:00   
Meri29
Jutrouser posted image
Mi nikako da se javimo, dosli nam malo majka i djed, pozelili Majdu, non stop oko nje, mama se malo odmara user posted image
Sve sto smo propustili cestitamo naravno sa malim zakasnjenjem user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 22948
6.6.2010 7:53:00   
rose 87
jutro,mi i danas uranili,nadamo se suncu,sinoc je hB dobro spavao,tj. budio se dva puta a inace ih bude ihhhuser posted image
felix nadam se da je A. dobro jutros i da je zubic provirio,a vidis li ti kakve su mu desni,budu one nateknute i bijele bas se vidi gdje ce izbiti zubic
meri zaboravi ti nas,hajd neka opravdano,samo mogla si se i uz nas odmarati user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 22949
6.6.2010 7:57:25   
mala86
jutro svima
joj kod mene opet noc sa punooo budjenja i papanjauser posted image
umjesto da pocne sve duze spavat u komadu,on mi se budi svako pola sata,sat,pa luda sam viseuser posted image !cak sam pocela kontat da mu moje mlijeko vise nije dovoljno za noc,pa da je gladan,ali ima ga dosta!veceras cu mu uzet onu kasicu za laku noc,pa cu vidjet kako ce bit!joj danas  user posted image user posted image user posted image

felix nadam se da je Anel dobro,apotekarko u pravu si-u orsu je mrkva i rizina sluz,znaci moze mrkvica

veliki   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 22950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  916 917 [918] 919 920   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  916 917 [918] 919 920   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *