|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  910 911 [912] 913 914   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
2.6.2010 11:49:29   
Hannica
user posted image
Joj ova torta izgleda prekrasno ali istovremeno i strasno.Ja ne bih nikako mogla da sjecem tu tortu,ili jos gore,da pojedem bebinu glavu. user posted image user posted image user posted image user posted image

Cestitke novoj tetki.user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 22776
2.6.2010 12:00:10   
Pretty mamma
Marincii,
pošto nisam u toku nikako, da te pitam kako tvoj bebač? Jede li šta? Ja sam se baš gnjavila s Laurom do 10. mjeseca, a i sada je borba ponekad. U jaslicama neće ništa...

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 22777
2.6.2010 12:31:16   
marinčii
i ja sam se mučila s Matejem sve do 9 ipo mjeseci i tada je kreno jesti,i dosad je baš fino jeo al evo ima nekoliko dana opet muke treba mi po sat vremena da ga nahranim ,a s kilažom da ti ne pričam proli tjedan bili na kontroli ima svega 8 i 300gr ja se baš bila nasekirala ,valjda će biti bolje...kako L stoji s kilicama

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 22778
2.6.2010 12:33:36   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Hannica

user posted image
Joj ova torta izgleda prekrasno ali istovremeno i strasno.Ja ne bih nikako mogla da sjecem tu tortu,ili jos gore,da pojedem bebinu glavu. user posted image user posted image user posted image user posted image

Cestitke novoj tetki.user posted image user posted image user posted image

hvala dragauser posted image
a torte što se tiče...i meni je pomalo morbidno sjeći bebinu glavu ili lik djetea...a opet ovdje sam stavila tortu gdje je u pitanju prava lzka...ona se izvadi a ostalo se jede...ova mala ćela je prava lutka user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 22779
2.6.2010 12:36:20   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: tajra

Haaaaanady, cestitam od srca i tebi i seki''''''''
Neka vam donese svaki hair i nafaku''''''''
Nego zene sinoc sve pojele i popile, ima li sta za nas????

Ima li pasa vec ime, da ga ne zovemo Tetkin?????????????????
user posted image

e hvala draga mojauser posted image
kažu biće samy...ako bude zet je tetki sve želje ispuniouser posted image
a kolači i kafica...uživo ženo...uživouser posted image user posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 2.6.2010 12:38:54 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 22780
2.6.2010 14:23:04   
Apotekarka
Dan...tmuran,nikakav,fujjj...Imali smo mirnu noc prilicno U 8se Antonio probudio pa je do 9 i 15 kod mene nstavio...puze pravo sad,da zvanicno potvrdimo u pravu sam imamo 2 gornje jedinice,odjednom nikle na isti dan sad se cuju i pod kasikomuser posted image user posted image user posted image  Sad ih imamo 5user posted image user posted image user posted image
Antonio super slusa tetu...Prica...smije se i ne slusa mamu...
Ja sam onako jos uvijek dobila nisam,placa nam je smanjena a koliko vojna tajna...u ponedjeljak cu u prvu...
Uzbuđena sam jer mm ujutro isde na razgovor za posao,samo da ga dobije ostalo cemo lako...danas ne krecimo pauzauser posted image
Mene par dana nesto boli ispod rebara kao zucuser posted image user posted image user posted image ,i jos nesto nice mi zub umnjak pa me zezauser posted image
Felix ne sikiraj to je kod mene postalo normalno,mislim takav plac...a kad zubici nicu pogotovu to su kod njeg zubi garant...
Vidim djeca placu kad idete na posao a moj mrtav hladanuser posted image user posted image user posted image
Hanady cestitam nek je sa srecom,napokon stigao mali djecacic...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22781
2.6.2010 14:24:18   
megi
Hanadyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tetku i malog bracu
meni je tako zao sto ja necu biti tetka, ali eto ponosna sam dainica i strina user posted image

adna standardno budi se po nekoliko puta po noci, doji i spavanac, nekad porani prije 8, a nekad produzi i do 9, obicno kad joj je i babo kuci pa ona spava da ga ne budi, lopuza mala

a ja sinoc isla u kino i nije me bilo cetiri sata, sta da kazem nego da me djete samo blijedo pogledalo, ma kakvo radovanje nista, a ja pola filma cupkala pitala se sta radi, place li, a oni bili na sijelu kod tetke pa se igrala, a kad joj babo dodje s posla ona poludi za njim, prati ga u stopu vristi dok je ne uzme, ccccccccccccc

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 22782
2.6.2010 14:35:28   
koka i po
Dobar dan ženice.

Mi smo imali "divnu" noć.Spavala sam otprilike dva sata u komadu.Ostalo je bilo dodavanje cucle ,spuštanje u krevet i tješenje radi začepljenog nosa.

Stariji je hB dobro a sa malim se još uvijek borimo s tim da sam danas i ja ustala sa jakom grloboljiom.Al ko me pita,moje se zna.user posted image

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 22783
2.6.2010 14:58:33   
Pretty mamma
E moja marincii, ne sekiraj se za kilice...i Laura je mršavka, imala je 8850 prije nekih mjeseca dana, ma neće utrostručiti porođajnu sa godinom, ali ne sekiram se. Doji ona i uziva u tome, ostalo joj je onako...kad ju muče zubići nikako neće jesti.

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22784
2.6.2010 15:02:57   
bebana27
Hanady evo tek sad sam vidjela da si i ti tetka postala da ti bude sa srecom da vam bude ziv,zdrav i veseo
ne javljam se cesto uhvatila me hripa jedva dise a i ibrahim mi nesto nervozan pa ovako kad zaspe ja udjem malo da vidim sta se desava

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 22785
2.6.2010 15:59:22   
marinčii
Evo i M je danas skroz slabo jeo svega nekoliko kašikica al zato češće doji,izgleda da nas opet zeza zubići ma više sam luda od toga..svi mi govore pa mršav je što mu ne daješ pudinga,monte ,smoki svi to dajuuser posted image user posted image ma baš me izbaci to iz takta ponekad pomislim da možda to i trebam uraditi al onda opet odustanem..nisam pametna

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 22786
2.6.2010 16:07:57   
salmy
Hanady sve cestitke za tetku slavljenicu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nije lako biti tetkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ps.ja sve cekam posebnu stranicu sa nazivom:Hanady postala tetka! kad ovdje vidjeh!
Neka je sa srecomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 22787
2.6.2010 17:30:50   
mala86
mamice gdje ste?vjerovatno spavate sa bebacima!
ja cekam Leonceka da se probudi,danas sam ga izmorila pravo!u nemogucnosti setnje pocela sam izmisljat igrice za po kuci!ja mu se sakrijem,a on me trazi u hodalici,zaviri svugdje!pa kad me nadje pocne me izazivat da ja trcim za njimuser posted image user posted image user posted image user posted image !kad sam uzela kameru da snimim,vise mu nije bilo zanimljivo,poceo gledat u nju
tajo nam danas kasni s posla,ide kumu popravit komp(valjda ce uspjet),a kad dodje kupanac i opet spavanje!
brojim dane do subote kazu da bi se tad ovo nebo moglo razvedrit

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 22788
2.6.2010 17:39:52   
Anoniman
pozzz,moj anel ima turuuser posted image bas je nehoran kmezav,razdrazljiv...Isla sam do apoteke uzeti sirup jer mi ovom istekao rok trajanja.Pa ja nju pitam reko ima 37.tem.kaze kao pod navodnicima to  je granica normale a nije dadni mu kad dodjes kuci,pola kasike sirupa na 6 sati 4 puta dok nespane tura.Ako je do zubica trebala bi spast na 36.ako nespane ispod znaci ima neke upale,u sebi nece mu pomoci bez antibiotika
Pa sutra abd.se svakako javim ujutro ped.na pregled strah meuser posted image .....
Samo,se nosa i polijeze na meni......

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 22789
2.6.2010 17:43:19   
Anoniman
svi mi govore pa mršav je što mu ne daješ pudinga,monte ,smoki svi to dajuuser posted image user posted image ma baš me izbaci to iz takta ponekad pomislim da možda to i trebam uraditi al onda opet odustanem..nisam pametna
mila daji sta ti mislis i hoces slusaj sebe a ne drugeuser posted image ti,najbolje znas svojeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22790
2.6.2010 17:43:20   
mala86
jesi li probala tusiranje prije sirupa?
joj bas mi ga je zao,i nas velike smori temepratura,a kamoli njih
veliki user posted image da nam brzo ozdravi

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22791
2.6.2010 17:44:31   
Anoniman
nisam mala al sam ga raskomotila,samo me strah da nije kakav upalauser posted image pa opet  moramo antib.a to,mrzimm a i anel nevoli zna ga povratiti cak.
Nadam se da je sve udjelom zubica da nije nista strasno,mada eto ja cisto sumnjam da je do desni

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 22792
2.6.2010 17:49:45   
Nejrica
ma jasta nego spavaju malauser posted image
A i mi se igramo skrivaca,al ja mu se kao sakrijem iza vrata,a nasuprot ima ogledalo i on me vidi,pa pada od smijeha jer me skont'o!
On spava...izmorio se,samo zuji po kuciuser posted image
Maloprije navalio da pali i gasi dvd player i nikako da ga odmaknem...ja lupih:hajde da se kupamo,a on trceci meni.Kako mi ga je bilo zao,al ne mogu sama,haos bi bio.
MM jos uvijek na poslu,a ja cekam i cekam ...user posted image user posted image user posted image

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 22793
2.6.2010 17:52:23   
Nejrica
A jooooj felix user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa sta je opet drugu?Misa mu vise i tura!Nadam se da ce proci i da nije nista ozbiljno.user posted image user posted image user posted image user posted image

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 22794
2.6.2010 17:57:36   
mala86
felix gdje mu mjeris t?jer u guzu se odbije 0.5 stepena!mozda je onako nervozan
nemoj se ti brinut,bit ce to sve dobro
samo mu cesce mjeri

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 22795
2.6.2010 18:11:34   
marinčii
a joj  felix baš mi je ažo da opet ima turu,al ako je 37 nije to ništa strašno može biti i od zubića kažu ako ne prelazi 37,8 ako je veća i ne spada onda je sigurno neka upala,nadam se da će mu spasti brzo i da se neće vraćati..

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 22796
2.6.2010 18:27:04   
škorpija
opa megi jel se to išlo na premijeru sex&city, fino, finouser posted image

marinči okani se tog djeteta, ja vjerujem da ti misliš da je mršav samo zato što ti drugi govore, bitno je da je zdrav i tačkauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 22797
2.6.2010 18:40:15   
Anoniman
mjerila sam pod rukom jer pod guzom bi bila nemoguca misijauser posted image
Nisam vise al opet cu posle,al mi je onako nehoran neraspolozan,neveseo
Samo ga nosamo,a on na nama polijeze ko zadijemouser posted image ...
Izmjrim ja opet poslije pa javim.
A,rece nam u apoteci da dajem paracetamol jer on je i za bolove ujedno ako ga sta boli malo ce pomoci
Nadam se dobrom,bar do sutra abd.idemo na pregled
Hvala vamuser posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 22798
2.6.2010 19:38:21   
amela2208
pozdrav i od nas
evo i mi pokusavamo ponovo da smo u toku sta se sve desava na RRuser posted image user posted image user posted image user posted image mı ıı danas se kuvamo uzas zıvı. sjutra ıdemo na kontrolu ı ıdemo na vakcınacıjuuser posted image user posted image Vodıla sam je na kod Dr u  CG ı preporucılı su mı sıroko povıjanje jos mjesec dva dok su me prıje toga ısprepadalı kako joj je lıjeva noga kracauser posted image user posted image user posted image eto sjutra cemo vıdjet sta kaze njena stalna pedıjatrıca na touser posted image user posted image bas sam se ısıkırala pravo oko nje ı dalje se plasım al da smo zdravo...
velıka pusa za sve male user posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22799
2.6.2010 21:17:41   
Anoniman
A.spala tura ima 36,5.Znaci do zubica jeuser posted image ajoj,nadam se da ce brzoo niknuti i nece cu svisnuti viseuser posted image
Ledja me bole od nosanja nece da se nina vec da na meni zaspi,nosajuci tako i bi nosala ga nosala i zaspo
Idem pod tus i u krpe umorna sam ko pas.
Abd.ujutro za svaki slucaj idemo na pregled placemi se od mukeuser posted image moram raniti ujutro.....a bit ce bolje nadat je se.....
ljubimo vas

(odgovor članu amela2208)
  Neposredna veza do poruke: 22800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  910 911 [912] 913 914   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  910 911 [912] 913 914   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *