|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razvod braka!!
31.5.2010 23:13:02   
anuska08
IZVORNA PORUKA: sarayka

MM ne vidja curicu kad hoće vec kad mu ja kazem iako zove svaki dan....
Zelim vam svima da ne osjetite to lako je pricati, ali vidjeti da se privodi kraju zivot sa osobom koju volis i s kojim imas dijete je uzasno ma koliko jaki bili.
Ja sam odlucila da sacekam, shvatila sam ovo kao godišnji nek se odmori malo njega gusi prazan stan ja sam ipak sa svojima i svojom curicom...Neću insistitrati nista... Na njemu je potez ako mu je stalo pokazat ce ionako muski teze paleuser posted image

Ajme draga, žao mi je!!! Divim ti se na snazi!!!user posted image user posted image user posted image

Vjerujem u anđele jer jedan sniva u mom naručju!

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 276
31.5.2010 23:40:24   
povrijedjena
drage moje pozz od mene, nova sam na forumu i jedva se snalazimuser posted image ... imam problem, nedavno sam kod mm nasla ljubavne mailove, od tada mi se zivot srusio... On je inace jako dobar muz, dobar otac i nikad nisam mogla ni pomisliti da bi nesto tako mogao uraditi.. on se kune da je to samo glupost i da je sve na tome stalo... ja mu ne vjerujem... ne znam sta da radim... inace nikad ne ide nigdje bez mene osim na posao i na poslovna putovanja... uvijek je s posla isao odmah kuci... vidio je kolko me to pogodilo, kaze da se jako kaje, bilo je i suza... nemam pojma sta da mislim... ne znam... sta vi mislite o tome...

(odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 277
1.6.2010 9:09:02   
baby_joy

Evo da se upišem i ja....
trebalo mi je vremena i snage i sada dok pišem pitam se jel griješim sto ovo dijelim s vama...jednostavno još je rano i bolno.
MM i ja 5 god u braku kome je dosao kraj sve se cini...
Već skoro 20 dana smo razvdvojeni a zvanicna procedura nije počela iako skupljamo papire. Kako se to desilo?? Neznam ni sama znam da nisam ni sanjala o tome a vidim da se svima tako nesto može desiti user posted image
Razvod je na njegovu inicijativu a razlozi su jako banalni i svode ne na ceste prepirke i slične nervoze znaci bez alkohola, fizičkog maltretiranja i trece osobe (kako on tvrdi)
Ja sam uradila sve od sebe, i sada mi ostaje samo da cekam ciejlu proceduru pa počne...Nadam se da će dragi Allah odluciti ono sto je najbolje za mene i moje dijete ma kako to u prvom momentu izgledalo.
Pozz svima i zelim da niko ne osjeti ovakav problem na svojoj koži user posted image

user posted image user posted image user posted image žao mi je ,da ti Dragi Bog da snage da što lakše prođeš kroz sve to  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 278
1.6.2010 9:27:26   
azraj

IZVORNA PORUKA: povrijedjena

drage moje pozz od mene, nova sam na forumu i jedva se snalazimuser posted image ... imam problem, nedavno sam kod mm nasla ljubavne mailove, od tada mi se zivot srusio... On je inace jako dobar muz, dobar otac i nikad nisam mogla ni pomisliti da bi nesto tako mogao uraditi.. on se kune da je to samo glupost i da je sve na tome stalo... ja mu ne vjerujem... ne znam sta da radim... inace nikad ne ide nigdje bez mene osim na posao i na poslovna putovanja... uvijek je s posla isao odmah kuci... vidio je kolko me to pogodilo, kaze da se jako kaje, bilo je i suza... nemam pojma sta da mislim... ne znam... sta vi mislite o tome...

Sama si rekla da je jako dobar muz,otac i da nisi mogla ni pomisliti da bi tako nesto uradio,mozda zbog toga ne bi trebala da odmah panicis,mozda je stvarno to bezveze jer kazes da je bilo i suza.Ovdje se sada radi o povjerenju,je li te mejlove on dobijao ili ih je i on slao tu je velika razlika.Svi mi grijesimo a tako je mozda i on tako sto je pristao na tako nesto,kako sam mogla skontat niste ranije imali slicnih problema,mislim da bi trebala pustiti i preci preko toga ako mu vjerujes.Ti ga najbolje poznajes,zivis s njim,supruga si mu najbolje znas da li je iskren ili ne a mi ti sada mozemo samo pisati sta bismo mi uradile al niko ne zna kako bi se postavio dok ne dodje u slicnu situaciju.Ja znam da bi bila jako povredjena,jer sam pomalo i ljubomorna i bila sam odvojena od muza skoro dvije godine je radio u Sarajevu i bas mi je nedostajala paznja.Jednog dana sam na fb dobila privatnu poruku sa nekog laznog profila kako me muz vara,znam da je bilo bezveze al bas u tom momentu nesto mi se slicno pocelo vrzmat po glavi jer valjda vise nervoza od te razdvojenosti i bas sam bila u nekoj krizi i bas u tom momentu dobijem tu poruku.Sreca dijete mi je tada spavalo pa sam mogla fino da porazgovaram telefonom sa svojim muzem o svemu,o mojim sumnjama,o toj poruci tako da sam taj problem rijesila.Mislim da se razgovorom dosta postize i da veliku ulogu igra povjerenje

Hamza,mamin lav,26.10.2006.

(odgovor članu povrijedjena)
Neposredna veza do poruke: 279
1.6.2010 9:46:52   
povrijedjena
meilove je pisao i on... medjutim on se kune da je to bio samo trenutak gluposti, da nema pojma sta je htio s tim postici, da apsolutno ne postoji nista iza svega toga...i kune se da je to bilo samo taj put.. ne znam da li bi se nastavilo da ja to nisam vidjela, uglavnom to je to, kolko ja znamuser posted image . Nemogu prestati razmisljati o tome...

(odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 280
1.6.2010 10:16:58   
Anoniman

inace nikad ne ide nigdje bez mene osim na posao i na poslovna putovanja... uvijek je s posla isao odmah kuci... vidio je kolko me to pogodilo, kaze da se jako kaje, bilo je i suza...

A je li rekao razlog zbog cega je pisao mail? Ne bih da te dovodim u jos goru situaciju ali vjeruj mi i na poslu i na poslovnim putovanjima se svasta desavauser posted image ali opet ti ga najbolje poznajes

Neposredna veza do poruke: 281
1.6.2010 11:08:22   
Hanady RR

polako....
imaš djecu....
nemoj odmah da paničiš...
kakv je tvoj odnos sa njim...u svakom pogledu. jer među vama ima nježnosti, osjećaja, jel sve u krevetu u redu...to su znakovi koji su vrloo bitni.

ti trenutsi slabosti koje on navosi...kome je pisao mail...koliko mailova u kom peridou....
jel u tom periodu pisanja mailova bilo među vama neobičnih situacija tipa nije te uopšte primjećivao u odnosu na prije ili je bio previše pažljiv u odnosu na prije....

ja mislim da je on neki mlađi muž...vejrovtano do 25 godina jer samo takvom mogla bih oprostiti takvu vrstu zezancije...a stariji bi dobio po glavi praškom user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 282
1.6.2010 14:51:34   
iv@ncica
sarayka-  podrzavam  te,   mi smo  samo  pucale  svoje  stavove..ipak  milislim  da  si  pametno, hladne  glave, smireno i dobro  odlucila...znam  da  nije  lako  nimalo  u  takvoj  situaciji, i  nedaj  boze  nikome  da se  u njoj  nalazi,  ali tuga  je  sto  se  sve  to  ipak događa...i  uvijek mislimo  ma  to  se  događa  nekom  drugom,nije  meni,,,ali  nikad  se  ne  zna....zato  ti zelim  puno  snage,  strpljenja i  sto  manje  boli  tebi  i  tvome  piletu, user posted image zbilja  od  srca. Nek  si  se  javila  tu  sa  svojom pricom,  ipak  pokusavamo  jedna  od  druge  uciti,  pomagati,  ako  nista  davati  savjete  i  podrsku.  Ljubimo  vas user posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 1.6.2010 14:52:34 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 283
1.6.2010 16:25:04   
povrijedjena
Cure hvala vam puno na podrsci i savjetima, jako mi je potrebno da razgovaram s nekim o ovome.. Sto se tise naseg odnosa sve je bilo u savrsenom redu, u krevetu super, ponekada nije bilo cesto ali valjda je to normalno kad dodje dijete. ja sam bila cesto nerozna i nezadovoljna a jedini razlog je bio taj sto sam u kuci non stop s djetetom ne radim slabo se druzim i tako ma znate vec kako je poslije poroda, jednostavno nisam imala volje ni za cim... a on se trudio zaista da to promijeni da nam bude bolje... pomaze mi i u kuci kolko god moze... cak je i poslije ovoga bilo sexa i mogu slobodno reci daje bilo bolje nego ikada ... ma ne znam zato mi je i tesko povjerovati u sve ovo... a sto se tice njegovih godina, hm, 35.. i sta da ga spucam praskom, ma kakvi to je premekano kisobran u najmanju ruku user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 284
1.6.2010 19:14:48   
Miau
.. i sta da ga spucam praskom, ma kakvi to je premekano kisobran u najmanju ruku user posted image

Drago mi je da se mozes saliti na racun svega, znaci da nije sve tako crno! user posted image   Ti kao i Sarayka i sve druge koje su se javile sa svojom pricom najbolje mozes procjeniti kako dalje.

Neposredna veza do poruke: 285
1.6.2010 19:19:48   
Hanady RR

Cure hvala vam puno na podrsci i savjetima, jako mi je potrebno da razgovaram s nekim o ovome.. Sto se tise naseg odnosa sve je bilo u savrsenom redu, u krevetu super, ponekada nije bilo cesto ali valjda je to normalno kad dodje dijete. ja sam bila cesto nerozna i nezadovoljna a jedini razlog je bio taj sto sam u kuci non stop s djetetom ne radim slabo se druzim i tako ma znate vec kako je poslije poroda, jednostavno nisam imala volje ni za cim... a on se trudio zaista da to promijeni da nam bude bolje... pomaze mi i u kuci kolko god moze... cak je i poslije ovoga bilo sexa i mogu slobodno reci daje bilo bolje nego ikada ... ma ne znam zato mi je i tesko povjerovati u sve ovo... a sto se tice njegovih godina, hm, 35.. i sta da ga spucam praskom, ma kakvi to je premekano kisobran u najmanju ruku user posted image

samo praško...kad ga one boje prepadnu...ma ko biljur postane i nemjeenja se godinamauser posted image user posted image user posted image user posted image

sve je to Ok...dovoljno godina za male šale...a naravno i za ozbiljnost...samo sabur i ne  pitaj i nikada nikada nemoj biti umorna ili tome sličnoe.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 286
1.6.2010 22:20:37   
sarayka
Moje žene sve je lakse kad je hladna glava , kad bjes popusti.
Moj je navodno trebao predati papire u socijalno al fale mu neki moji dokumenti, evo ne zove da ih traziuser posted image   a reko mi kao "pripremi mi".
Danas sam u malu ostavila jer sam isla na ispit zahvaljivao se 100x, sav je  nekakav čemeran. Dug je put od muske guz... do glave user posted image
Neka ga zove u 21h kaze ja cu je dovest reko ok al ja nisam kuci user posted image
Mogu mislit sta je pomislio, ma i neka. sad sam ja hladna ako hoćes tako izvoli.
Nasa situacija je cudna jer on nije iz sarajeva i njegovi svi su 250 km odavde, dosao je ovdje radi mene. Skonto je sad ko mu je najpreci cini mi se, nikog da dodje da mu skuha, opere ispegla, al nije mi zao dok te ne poklopi ne skontas, pogotovo muski koji se busaju da su jaci pol ...jesu prvih 5 dana a onda ko user posted image

Ljube vas Lamija i mama :)

"Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi
ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller

Neposredna veza do poruke: 287
1.6.2010 22:26:14   
taurus
user posted image user posted image user posted image user posted image  sarayka, nadam se da će brzo sve shvatiti, a ti do tada samo polako i smireno.
Šaljem ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 288
1.6.2010 22:27:34   
Mirkica
sarayka nadam se i vjerujem nekako da ce kod vas biti sve ok , on je samo mozd amalo izgubljen koji mu je djavo nemam poima ali valjda to njima dodje .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 289
1.6.2010 22:29:59   
Mirkica
sarayka mozd aj eon mislio da ces ti letiti za njim i moliti ga i preklinajti pa da te kroz to nauci pameti je li ono da vidis da bez njega ne mozes , ma sta znas kako tika , pa se malo zezno :)))) tebi zeno svaka cast na tvom stavu user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 290
1.6.2010 23:07:52   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: taurus

user posted image user posted image user posted image user posted image  sarayka, nadam se da će brzo sve shvatiti, a ti do tada samo polako i smireno.
Šaljem ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

potpisujem
user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 291
1.6.2010 23:14:28   
sarayka
Jednostavno sam shvatila da su muski takvi kad su pod presijom bježe, bar je mm..
Skontala sam da sam dala sve od sebe i od mene dosta, po njegovim gestovima vidim da je on taj koji malo sad konta sta i kako.
Al ako on moze sam mogu i ja sa svojom curom, kad navecer legnem i zagrlim se lakse je user posted image njemu je ko pustinjaku pa ako tako hoće prezivjet cu i ja.
Poslusala sam savjet mnogih pa se okrenula sebi malo vise, ispite polazem, s L hodam i sve samo da ne mislim, a njega to izgleda najvise i plašiuser posted image
Hladna glava cini cuda, njega je popustio bjes a uhvatila panika čini mi se sav je user posted image

ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller

Neposredna veza do poruke: 292
1.6.2010 23:15:54   
M kao Mama
Draga moja Lamijina mamice, nakon svih ovih postova, jedino vidim da si ti jedna jaka, pametna, odlučna i sabrana žena, za razliku od svog još uvijek muža, koji ili je slijepo slušao neke budale ili je ograjisao. Ne znam šzta drugo da kađem. Ali, tebi odajem svaku čast i vjerujem da će se uskoro ukazati rješenje najbolje za sve troje. A vi znate najbokje šta bi to moglo biti, pa neka što prije bude ono što želite, a da sve ovo bude jedan ružan san. 

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 293
1.6.2010 23:20:56   
sarayka
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Draga moja Lamijina mamice, nakon svih ovih postova, jedino vidim da si ti jedna jaka, pametna, odlučna i sabrana žena, za razliku od svog još uvijek muža, koji ili je slijepo slušao neke budale ili je ograjisao. Ne znam šzta drugo da kađem. Ali, tebi odajem svaku čast i vjerujem da će se uskoro ukazati rješenje najbolje za sve troje. A vi znate najbokje šta bi to moglo biti, pa neka što prije bude ono što želite, a da sve ovo bude jedan ružan san. 

Hvala user posted image   Ovo oboje izgleda...user posted image user posted image
Bit ce to sve kako Bog propiše, samo čovjek živce gubi.

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 294
1.6.2010 23:23:28   
M kao Mama
Izvinjama se na greškama, oči ne da su mi na dva , već na četri koplja, ali ova tema, posebno vezano za tebe draga moja J. posebno me dirnula, ali stvarno. Znam te kako si divna osoba i majka, pa da si i upola supruga, onako kako te ja znam, dosta je, ali ljudi neki često traže hljeba preko pogače. Ali, dobro teba vremena da dođe iz g... u glavi, samo je pitanje ko je kakvih živaca.

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 295
1.6.2010 23:33:03   
marny
IZVORNA PORUKA: Mirkica

sarayka mozd aj eon mislio da ces ti letiti za njim i moliti ga i preklinajti pa da te kroz to nauci pameti je li ono da vidis da bez njega ne mozes , ma sta znas kako tika , pa se malo zezno :)))) tebi zeno svaka cast na tvom stavu user posted image

slažem se, njemu nema ništa gore od činjenice da se može bez njega.
sjeti se da si bolja osoba od njega jer da je on u škvari do ovog uopće ne bi došlo, hodaj uspravno, ne plači pred njim, ne ponizuj se jer on je taj tko će na kraju balade biti ponižen i koji će skrušeno doći na tvoja vrata tražiti oprost.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 296
1.6.2010 23:39:28   
Miau

Hladna glava cini cuda, njega je popustio bjes a uhvatila panika čini mi se sav je user posted image

E neka mu je, to je i zasluzio! Ti si ocito pronasla pravu taktiku kako da ga bocnes i probudis. Bravo za tebe! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 297
1.6.2010 23:49:00   
sarayka
Hvala vam moje ženice, hvala mama alma na prekrasnim riječima...user posted image user posted image
Samo se bez dijece ne može, njih je Bog spustio ispod naseg srca, sve drugo je na II mjestu.
Ovo je ispit naseg braka ako mm padne , tesko ce biti al cu mu hrabro napisati 5 u index, pa kasnije sta bude.

(odgovor članu Miau)
Neposredna veza do poruke: 298
2.6.2010 0:00:02   
Trnoruzica

Hvala vam moje ženice, hvala mama alma na prekrasnim riječima...user posted image user posted image
Samo se bez dijece ne može, njih je Bog spustio ispod naseg srca, sve drugo je na II mjestu.
Ovo je ispit naseg braka ako mm padne , tesko ce biti al cu mu hrabro napisati 5 u index, pa kasnije sta bude.

Ti si meni žena zmaj, i svaka cast na tome.
U svakom tvom postu odise takva mirnoca, takav sabur, i tolika ljubav prema svojoj djevojcici, da ja ne znam, da li bih se ja ponasala tako smireno kad bih se nasla u takvoj situaciji.
Skidam ti kapu!

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 299
2.6.2010 0:03:04   
nasa princezica

Jednostavno sam shvatila da su muski takvi kad su pod presijom bježe, bar je mm..
Skontala sam da sam dala sve od sebe i od mene dosta, po njegovim gestovima vidim da je on taj koji malo sad konta sta i kako.
Al ako on moze sam mogu i ja sa svojom curom, kad navecer legnem i zagrlim se lakse je user posted image njemu je ko pustinjaku pa ako tako hoće prezivjet cu i ja.
Poslusala sam savjet mnogih pa se okrenula sebi malo vise, ispite polazem, s L hodam i sve samo da ne mislim, a njega to izgleda najvise i plašiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe ...bas mu tako i treba

LANA DUSA MAMINA 29.08.2008 :-)

SRCE MAMINO CEKANO SEDAM DUUUUUGGGGIIIIIIIHHHH GODINA

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

brisevi.....

jeste li kad vadili djeci i jel pokazao lose ako je sta vam je ped. dala ??? (mislim na bris grla)

navedi... (93%)

navedi.... (7%)

Broj svih glasova: 43

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *