|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Danas sam sretna jer... :)
21.5.2010 0:29:18   
malaaaa
jer putujem svojoj dragoj i jedinoj sestri koju sam puuuuuuuno pozelila

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 326
21.5.2010 22:02:35   
Anoniman
Jer ce moja malena da dobije seku akobogda inshAllah, samo da bude sve uredu...user posted image

(odgovor članu malaaaa)
  Neposredna veza do poruke: 327
21.5.2010 22:07:37   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Malena_A

Jer ce moja malena da dobije seku akobogda inshAllah, samo da bude sve uredu...user posted image

Amin jarabi bice sve uredu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a cekaj ti si tek danas saznala da ce biti seka ja mislila prije u svakom slucaju da ti bude ziva i zdrava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 328
21.5.2010 22:10:07   
kanita25

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nek je ziva i zdrava svojoj seki i roditeljima

23.05.2008.-mama poljubila svoju djevojčicu
21.07.2010.-i svog malenog bumbarka

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 329
21.5.2010 22:13:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: kanita25

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nek je ziva i zdrava svojoj seki i roditeljima

Hvala draga moja , i vi da ste nam zivi i zdravi...user posted image

(odgovor članu kanita25)
  Neposredna veza do poruke: 330
21.5.2010 23:49:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mirkica

Amin jarabi bice sve uredu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a cekaj ti si tek danas saznala da ce biti seka ja mislila prije u svakom slucaju da ti bude ziva i zdrava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jest draga moja tek danas, 27 sedmica + 5 dana, i kako citam u knjizi "trudnoca i porod" sasvim normalno za tu sedmicu da beba ima 1000gr..malo ot..al sta saduser posted image user posted image

(odgovor članu Mirkica)
  Neposredna veza do poruke: 331
24.5.2010 7:47:03   
radost82
jer smo mm i ja jucer proslavili svoju prvu godisnjicu braka, i nek nam svaka bude ko ova insallahuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 332
24.5.2010 14:25:01   
Anoniman
..jer je sve, hB, u nasim zivotima lijepo poslozeno...user posted image

(odgovor članu radost82)
  Neposredna veza do poruke: 333
   [Obrisana poruka]
24.5.2010 14:39:19   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 334
24.5.2010 15:14:07   
ivana st
...jer je sunčan dan,jer sam dobre volje,jer je mm nasmijan i sretan...Malo za sreću treba user posted image .

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 335
24.5.2010 17:47:21   
medi87
Jer su me noge zabolile od hodanja user posted image user posted image user posted image
ali makar sam malo mozak opustila user posted image user posted image user posted image i razmislila o svemu-doci ce user posted image kad dragi Bog da i kad bude suđeno, necu vise da se brinem i razmisljam svake sekunde-kad bude bit ce 

RR porodica :-)))

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 336
24.5.2010 19:59:57   
koka i po
Jer sam se dobro isklackala na jednoj klackalici sa mojim Sejomuser posted image .Uh jest nam bilo dobrouser posted image

(odgovor članu medi87)
Neposredna veza do poruke: 337
25.5.2010 12:07:49   
mimh
je ostalo još 4 dana do mog godišnjeg i porodiljskog juuuuuuuuuuuupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 338
1.6.2010 16:40:41   
Mirkica
jer moj muz dolazi user posted image user posted image user posted image nakon malo vise od mjesec :))))))))) ljubav moja toliko sam se zbunial da vec tri sata slusam jednu te istu pjesmu i vidim nesta me ubi u glavu i smeta mi jedva skontah sta je hahahahhahahah.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu mimh)
Neposredna veza do poruke: 339
1.6.2010 16:54:34   
emma.L
Jer se bliži 5 sati i ostatak dana provodimo moja cura i ja same u igri user posted image user posted image user posted image !!!

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 340
1.6.2010 17:50:08   
Anoniman
imamo jos jednog clana porodice... jer se rodio nas mali Ahmed... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emma.L)
  Neposredna veza do poruke: 341
1.6.2010 18:16:00   
jasmin

IZVORNA PORUKA: Bambi09

imamo jos jednog clana porodice... jer se rodio nas mali Ahmed... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Masaallah masaallah,mebruk za novog clana.Dali ste mu prelijepo ime.user posted image

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 342
1.6.2010 18:55:58   
Hanady RR
sretna sma jer sam postala tetka...moja seka rodila je dječaka ...tetka je presretna. ( i luda garant)
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 343
1.6.2010 19:16:28   
DM
Ja sam sretna jer je mojoj majoj bebi danas godinica i mamini nalazi nakon prve kemoterapije su bolji-jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 344
1.6.2010 19:17:27   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: doublemum

Ja sam sretna jer je mojoj majoj bebi danas godinica i mamini nalazi nakon prve kemoterapije su bolji-jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

za sveuser posted image user posted image user posted image user posted image al za mamu posebnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 345
1.6.2010 19:29:10   
DM
za sveuser posted image user posted image user posted image user posted image al za mamu posebnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma cijeli dan sam ovakvauser posted image user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

Neposredna veza do poruke: 346
1.6.2010 22:04:23   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

sretna sma jer sam postala tetka...moja seka rodila je dječaka ...tetka je presretna. ( i luda garant)
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Handy cestitiam eto sad nams e mozes pridruziti na temi user posted image user posted image user posted image user posted image sve cestitike tebi i tvojiam seki  brz oporavak a bebari dug i zdrav zivot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 347
1.6.2010 22:12:59   
taurus
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

user posted image user posted image user posted image user posted image draga Hanady od srca ti čestitam i želim da beba u vašu porodicu donese radost i veselje. Seki želim brz oporavak ali sigurna sam da ćeš joj ti u tome najviše pomoći. Šaljem tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 348
1.6.2010 23:50:59   
myb@by
Bambi i Hanady cestitam vam od sreca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 349
1.6.2010 23:52:32   
sarayka
Sam pesimistično izasla na ispit i ispalo je superrr user posted image

Ljube vas Lamija i mama :)

"Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi
ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

da li

pricate sami sa sobom , u kuci i da li se zaneset____e nekad i kad idete uliccom pa kad vidite da vas neko gleda okrenete kao da ste pevale i sl :D

pa desi se ponekad ;) (58%)

nije do sada (42%)

Broj svih glasova: 95

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *