mala86
|
jutro svima ja sam nocas jedva 2-3 sata sna sastavila!sinoc kad smo dosli sa rr kafice,L.jeo,i zaspo!nakon nekih sat vremena place,ja u sobu on lezi na ledjima,dadnem mu dudu-nece,pipnu ga on sav mokar,maica,dio jorgana i plahta i jogi!zovnem mm,on dodje,presvucemo ga!izgleda ko voda,nema tragova mlijeka,ali dirnem rukom i pomirisem-kiselo!znaci jadan povratio !on se razbudio,doveli ga u boravak,nekih 15-tak min sjedio mm u krilu,uskenjka se-kontam hoce spavat!i u sobu,ja ga uzela,on povrati po meni,ali sad ima tragova mlijeka!joj ja sam zivi panicar,jer mi nikad dosad nije bio bolestan!stavimo ga izmedju nas u krevet,da mogu pratit ako bude opet,ja se krenula tusirat on opet,ali u snu!uglavnom 4-5 puta je sinoc povratio!htjela ga ja odmah u hitnu,ne znam ni sama,ali mm govori polako!kad hoce povratit okrene se na stomak,pocne plakat,bas ga muci,i poslije samo uspava!jutros u 5 je zadnji put,poslije je pio caj od kamilice i mlijeko,i hvala Bogu dosad nista,veseo je,mrmlja,nije kenjkav,mozda malo pospan jer ga sve ovo jadnog iscrpilo! juce je jeo juhicu sa piletinom!citala sam na netu da ona moze bit uzrok pov