|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  891 892 [893] 894 895   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
24.5.2010 9:30:12   
Anoniman
jutro
Mi smo spavali onak s budjenjima i kmecanjem .
Evo ga u hodi ja imam 4vere ociuser posted image jer nema mira ziva.
Imam osjecaj da je ovu hodu prerasto,jer kad treba preci prag on ju fino,uzme u ruku i odigne da prodje stas,snaslo se djete samouser posted image Tako dodje do hodnika i otisao bi na stepeniste pa zatvorim  vrata.
Sta put se u hodi na stranu iskreno,sta me put presjeklo /prepalo ono pravo.
Kad puze,isto stalno za njim trcim jer negleda gdje ide.
Kud reko propuza djete dragouser posted image samo jos jedan belaj vise.
Sta se put lupio u glavu puzajuci al sad je naviko,samo se nasmije
Ljubimo vas

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 22301
24.5.2010 9:45:44   
mala86
mi smo imali budjenje svaka 2 sata,ali bar bi odmah zaspo poslije,pa je izdrzivo!
sad ga pustila da puze,a on se dohvatio nekih naljepnica na hodalici i pokusava da ih skine,vjerovatno mu se ne svidja dekoracija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

felix bas me nasmija sa ovim hodalicom,odmah sam ga zamislila kako je odize i prelazi user posted image user posted image user posted image

bambi cestitamo mali rodjendan

kod nas vrijeme sad suncano,sad oblacno,ali moram malo vani izac,poplacat neke racune,a veceras na kaficu sa rr-om user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22302
24.5.2010 9:51:26   
anidla
jutro i od nas...

ja sam nikakva, dusha me boli sve me nesto steglo oko srca...imam ogromnu tremu...jutros smo zvali sanasu...sutra vadjnje krvi i pregled, i ako sve bude ok, u srijedu je sunecenje user posted image

nane cestitamo prvi zubic i mali rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 22303
24.5.2010 10:01:28   
Mya_81 RR
Joj, Felix, ljubi nam Anelka medenog user posted image Mi s hodalicom nemamo problema, jer se jadna u našem minijaturnom stanu ne može ni okrenuti, ali nije problem jer je koristimo minimalno...

Ja se nadam lijepom danu danas..mojoj mami je rodjendan pa trebamo kod nje user posted image

Bambi, čestitamo rodjendan, a i zubić smo ovdje zaboravili čestitati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 22304
24.5.2010 10:12:40   
Anoniman
od jutros smo imali 2.kasaste stoliceuser posted image ...I to smidi pric mu se nemoze.Bila sam se prepala da nije proliv jer samo se cu,kako kaki kao da prde.Kad ja ono kasaste dvije od jutros.
Desni muce,odozgre se vide desni tj.oblikovane ko kalupuser posted image gdje ce biti prva dva zubica samo jos oni fale.
Sta da dajem protiv kasasti stolica?

Neposredna veza do poruke: 22305
24.5.2010 10:19:24   
Anoniman
cestitamo nanetu 5mjes.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ljubimo ga.
Mala,ma A.se snalazi znas kakouser posted image evo dira elektricnu pec,samo da cacka nema mira.Ja znam zatvorit harmoniku vrata da neprelazi u kuhinju,al on se zalece svom snagom onda i lupa u nju pokusava da prodje kroz nju..
I moram onda,naravno otvorit izlupa je.
Vise se neboji usisivaca,,cim ga sad vidi on bi diro.Zato leti na stubiste kad ugleda.
Mya,jesili ti za M.isla kad je puzila.Ja moram jer ima parketa pa me strah da nedrmne glavom
Zna otic pod sto,pa se bojim da nemoakne ruka
Neki dan je iz dnevne,do kuhinje do hodnika dosado sreca zatvorne vrata bila u stubistu
Sva sam pretrnila bila,od straha a kad ide nezna polako vec juriii ko mamen

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22306
24.5.2010 10:19:38   
Anoniman
hvala na cestitkama... mi smo happy... user posted image user posted image user posted image user posted image

felix ja mislim da drug Anelko ima kasastu stolicu zbog zubica, isto tako je i kod nas bilo 2 dana prije nego ce zubic iznici...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22307
24.5.2010 10:29:59   
Anoniman
malo je i vruc nisam ju mjerila al celo je vruce  malo

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22308
24.5.2010 10:40:00   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: felix
Mya,jesili ti za M.isla kad je puzila.Ja moram jer ima parketa pa me strah da nedrmne glavom

Nisam....jedino kad se počela dizati onda sam bila pored nje da ne bi pala...sad je stabilnija u svemu, a li opet se znaju desiti nezgode...mislim da se takve stvari ne mogu spriječiti....zna i sad malo omaknuti rukom dok puže pa se splesti, ali mora nekako sama naučiti to....

Za kašastu stolicu mu netrebaš davati ništa specijalno...možda samo da danas ne daješ nešto što otvara recimo šljivu...i može biti da je to do zubića...i kod nas je tako bilo...česta i kašasta i trajalo je jedno 4 dana...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22309
24.5.2010 11:00:38   
anidla
Mya, sretna rodjendan tvojoj mami user posted image evo jedna veliika torta, ja pravila user posted image  user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

Neposredna veza do poruke: 22310
24.5.2010 11:04:04   
Anoniman
Mya i ja cestitam tvojoj mami rodjendan, da ti bude zdrava i ziva jos puno godina... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

felix to sve lici na zubic... ali eto, daj mu tecnosti da pije da ne bi izgubio tecnost... i naravno prati ga...

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 22311
24.5.2010 11:26:40   
dafri
čestitamo zubićeuser posted image user posted image
mali rođendanko Nanetuuser posted image user posted image
Mya sretan rođendan  tvojoj mamiuser posted image
anidla držimo fige da sve prođe kako treba
felix  mi smo kada je Una počela puzati čitav stan razmjestili,popodili puzzlamauser posted image user posted image ,malo u početku sam išla za njom a poslije nisam

evo ne zna šta će od sebe pa dubi na glaviuser posted image user posted image user posted image

user posted image

< Poruku je uredio dafri -- 24.5.2010 11:27:52 >

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22312
24.5.2010 11:27:24   
Anoniman
hocu bambi,pratim ga nije vise toliko vruc.Uspjeo je zaspat jedva i jest.
Nadam se da nece vise biti kasasti stolicauser posted image .
Od jutros eto,krenu.Bas me strah.
Mya,sretan mami rodjedndan sve najbolje da doceka jos unucadiuser posted image user posted image user posted image u zdravlju i veselju.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22313
24.5.2010 11:29:22   
Anoniman
darfy,bas je medenauser posted image user posted image vidi ti nje...I A.pokusava ovako bas se dici al nemoze ovako puno.
Pa zato pratim ga.Ma najgore mi imaju parketi ko sve podizala kad je bila hoda.Haman cu morat sve ponovo vratiti i zastrijeti da nemislim na udarce.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22314
24.5.2010 11:54:53   
aida.
Samo da vas sve pozdravim... mene eerol evo od jutros izmorio, dreka ga stoji, spava mu se a nece da zaspi.... nisam apsolutno nista uspjela uradit... sad doso covijek da nam napravi net, kuca u haosu user posted image evo sad zaspa...odo se sad "razletit".... pitam se kad ce pocet da spava cijelu nocuser posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22315
24.5.2010 13:15:02   
rose 87
pozd"av,a joj meni ovo dijete moje pokva"ilo RR,kad god udjem suzena mi st"anica a na d"ugima ok,pa mi tesko ovako i citatikonacno smo nakon toliko dana supe" spavali sinoc samo se jednom budiosamo cu cestitati nove zubice Minji i Nanetu i Nanetu mali "odjendan i nama je za dva dana aBdako neko zna kako pop"avit ovo nek pomaze ne mili mi se uci na RR

< Poruku je uredio rose 87 -- 24.5.2010 13:20:17 >

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 22316
24.5.2010 13:35:59   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: rose 87

pozd"av,a joj meni ovo dijete moje pokva"ilo RR,kad god udjem suzena mi st"anica a na d"ugima ok,pa mi tesko ovako i citatikonacno smo nakon toliko dana supe" spavali sinoc samo se jednom budiosamo cu cestitati nove zubice Minji i Nanetu i Nanetu mali "odjendan i nama je za dva dana aBdako neko zna kako pop"avit ovo nek pomaze ne mili mi se uci na RR

pristisni na tastauri istovremeno CTRL i ALT to su ti dole zadnji red 1 i 3 tipka i onda mišem onim klutom u sredini rolaj pa porbaj srediti sliku.

Mislim da je to.user posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 24.5.2010 13:36:17 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 22317
24.5.2010 13:49:09   
Anoniman
Mya i Felix user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zube

Bambi user posted image user posted image user posted image user posted image rodjendancicuser posted image user posted image user posted image

Darfi cura ti jogu praktikuje a ti  ne kontas...cccc user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 22318
24.5.2010 14:50:24   
rose 87
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

pristisni na tastauri istovremeno CTRL i ALT to su ti dole zadnji red 1 i 3 tipka i onda mišem onim klutom u sredini rolaj pa porbaj srediti sliku.

hvala hvala hiljadu puta,ma glava me zabolila citajuci onako mala slova a nemogu bez vas evo sredila sam user posted image hvala jos jednomuser posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

Neposredna veza do poruke: 22319
24.5.2010 16:17:03   
Mya_81 RR
Mile moje...prenjet ću mami vaše čestitke....hvala vam puno....mi smo s bakom/mamom provele dan, malo šetnjica i kupnja...uglavnom, vrijeme nas je poslužilo i napokon je bilo sunceeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 22320
24.5.2010 17:24:30   
Meri29
Evo i nas da se malo javimo, jutros nam lijepo vrijeme ispalo i mi odmah u setnjuuuuu, sad se vratili, ona dobrica pozelila napolje, cijeli dan se smijeuser posted image

Odoh praviti kakvu torticu, sutra nam 6 mjeseci, dolaze nam gosti user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 22321
24.5.2010 17:32:50   
R&T@
Ona luda kisa sto je padala danima potjerala svim bebama zubice....
Nicu kao gljivice....
Mi imali 6, sad imamo 9, ali je raspored pravo cudan...
Cestitam sebi i svim mamama koje su idrzale to nicanje zubica i nervozu bebica...user posted image user posted image user posted image
Kod nas je strasno, samo ujedanje, ujedanje...
svi nosimo njene otiske po tijelu....

Veeeeeeeeeeeeeeeeliki pozdrav svima i suncu.....user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 22322
24.5.2010 18:04:48   
Apotekarka
Cestitamo zubice,kod nas jos nista i onaj proljev,malo temp.nerovoza ali nista,stolica se normalizirala al nerovoza i besane noci su tu...Ustao jutros u 5user posted image user posted image user posted image ,nije htio do 6 i 15 oka sklopiti a legao gotov 23 h bila...Sad evo prikunjao malo....ja sam nekakva cudna s glavoboljo i pospanoscu danima....Sreca pa je suncxan dan bio bili smo na poljuuser posted image user posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 22323
24.5.2010 19:47:12   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

hvala hvala hiljadu puta,ma glava me zabolila citajuci onako mala slova a nemogu bez vas evo sredila sam user posted image hvala jos jednomuser posted image

user posted image imam i ja jednu đavolicu malu...često me dovede u fazu da pomislim treba mi dioptrija...user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 22324
24.5.2010 19:53:46   
Hanady RR
zdravo moje lijepe bebe i mamice.

Andila user posted image user posted image user posted image najbolje će biti da sve bude Ok i nalazi i ćuna i da sve hairli porće a porći će...koliko naših bebara to je poršlo pa tebi je lakše imaš iskustvo ovih dragih mamica...svi smo uz Vas i u srijedu oečkujemo tortu...takva slatka se ne porpuštauser posted image user posted image user posted image

Mya čestiram i ja rođendan mamivci...kako je to divno. Želim joj prvenstveno zdravu i najljepšu unuku uvijek i još dugo kraj nje a onda sve ostalo što i sama želi user posted image

Bambi...sretan mali rođkas

E drage moje moj dan je prošao...obavila sam svašta...čak sam i na poslu bila user posted image al kako stavri stoje morat ću produžiti ovaj boravaka kući na neki način jer mama mi je poslala porukicu kod seke je izgleda da je počelo...od 14,00h seku pomalo boli...pa sad je još sve Ok...rekla sam joj da smije roditi tek iza 12 noćas...neka bude 25.5 dan mladosti ne danas na tatinu godišnjicu ni slučajno...a opet ko zna...svako zašto ima svoje zato.user posted image

Moja zaova je danas išla na pregled...čekamo patološki nalaz sa čišćenja...biće sutra godotv...elem u njoj nešto ima al sad jel to posteljice još ili polip ili miom ili krvni ugrušak ne zna seuser posted image
Sutra će opet na Koševo pa vidjet ćemo šta dalje...

Eto tako...Farah je dobila zubić...manje bali i slini i super je...a i ona jogu trenira po cijeli dan...nešto joj cool na glavi da dubi, a mene strah za vratić...

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 22325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  891 892 [893] 894 895   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  891 892 [893] 894 895   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *