|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  890 891 [892] 893 894   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
23.5.2010 8:38:44   
Hanady RR
draga Atarka još sinoć sam se isplakala na tvoj post...duša draga...al najbitnije da je sve gotovo i da je fino poršlo...hrabr je to dječak. Nisma imala snge sinoć ništa da napišem...a šta pametno da ti kažem mila moja ...onaj dio o velikim kolicim i plakanje u hodniku je baš tuga velika...al sreća sve je ok...e šta mi moramo sve predeverat ovu djecu da odgojimo...
moja mama često kaže dijete je odgojit ko iglom bunar iskopat...i taman tako i dođe.

iv@nciceuser posted image
nadam se biće i taj kašalj ok....a upoznat ćemo se mi...ja sam mužu rekla iam bolan turneju da organiziram...sve gradove da obiđem da upoznam svoje ženice...njemu nekad bude smiješno a sve češće me razumije u toj nakaniuser posted image

Moje cure u 6 ustale..misle mami se ne spava...a mama po ovom kišnom jutru teški homeopata...sve me boli...
MM radi dnevnu do 19,00 večeras a ovo vijrme nam neda ni šetati, nadali smo se nani al haman i njoj nije do šetanja danas...
Mom tati je sutra godišnjica smrti pa i to na nas djeluje....nastupa 18 godina kako nije sa nama...a svake godine nešto lijepo i radosno se desi...a on tu nije...nekako teško brate...ja sve mislim vremenom lakše će biti a onouser posted image čini mi se sve teže i teže.
i ja i mama i seka smo user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 22276
23.5.2010 8:43:54   
Meri29
Jutrooo user posted image
Mi smo budni od 7 i 15, nece curica vise da spava, a mama ne zna ni gdje se nalaziuser posted image user posted image

Hanadyuser posted image user posted image user posted image user posted image Sve se vjerovatno suosjecamo sa tobom, i ja tako razmisljam svake godine se nesto lijepo desi, a najmiliji nisu sa nama. Ja se tjesim da jesu oko nasuser posted image

Eno mi je opet se izvrnula u ljulji svojoj, a mama nikako da nauci da je svezeuser posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 22277
23.5.2010 8:44:08   
delly
atarka  draga  bas je to tuzno sto si napisala ,drago mi je da je bolje user posted image  

jutro svima jeste se  naspavale  user posted image

25.07 -dosla je nasa princezica

Neposredna veza do poruke: 22278
23.5.2010 8:50:04   
Mya_81 RR
Jutrooooo generacijo user posted image

Valjda nam danas neće biti kiše da malo prošetamo user posted image

Hanady user posted image user posted image user posted image user posted image Drži te se user posted image

Mi zadnjih par noći nekako slabije spavamo...ne mogu niti objasniti šta se dešava, ali nešto čudno u svakom slučaju user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 22279
23.5.2010 8:52:50   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Atarka

Drage moje, posto je Faruk zaspao da vam napisem sta nam se desilo...U utorak poslijepodne je imao epizodu neutjesnog placa. Isla sam metodom eliminacije da iskljucim sve uzroke: gladan-nije, zedan-nije, pospan-nije, nosam ga-ne prestaje i kad sam kao zadnju opciju promijenila pelenu vidjela sam da mu je desni testis vidno uvecan i crven. Na dodir place jos vise, gubi dah od placa. Stvarno sam se prepala. Nekako sam ga smirila i uspavala i kad je mm dosao kuci s posla, odmah smo otisli pedijatrici. Ona nam je dala uputnicu da idemo djecijem hirurgu na Kosevo za svaki slucaj. Tamo ga je pregledao jedan mladji doktor i poslao nas na uzv i color dopler testisa. Nakon tih pretraga smo mu se vratili i on nam je rekao da je najbolje da ostanemo na lezanju pa da vidimo kako ce ici. Smjestili su nas u jedan boks i dali mu antibiotike i obloge ac.borici. Ujutro na viziti je prof.odlucio da ga operisu taj dan. Trenutak kad su ga uveli u hirurski dio, nikad necu zaboraviti. On onako mali na ogromnom krevetu sa tockovima...samo gleda oko sebe, nista mu nije jasno, a mm i ja placemo na hodnikuuser posted image user posted image user posted image
Uglavnom, operacija je prosla uspjesno, hvala Bogu! Objasnili su mi da je doslo do uvrtanja jedne male strukture iznad samog testisa (Morganijeva hidatida) i da je zbog toga doslo do upale ovojnica oko testisa, ali srecom na vrijeme smo dosli pa nije nastupila upala samog testisa. Odstranili su tu hidatidu i ima mali rez na skrotumu. Stavljamo obloge i dalje i fino izgleda. Srecom, ta sruktura ne utice na funkciju samog testisa. Ako mislite da bih trebala otvoriti temu o ovome da druge mame saznaju nesto vise o ovome, recite.
Kasnije mi je hirurg rekao da se dvoumio da li da mu odmah operise i ukopani penis, ali ipak nije jer nismo o tome razgovarali. U utorak idemo na kontrolu pa cemo se onda dogovoriti.
Puno hvala jos jednom svima sto ste mislile na nas.
Cestitamo rodjendane i zubice!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Kako sam smatrala da je ovo tvoje iskustvo vrlo detaljno obajšenjo i adektavno prezentirano u tvome postu odlučila sam da zaslužuje prostor kao posebna tema. Na pdf bebe pronašla sam temu koja govori o tesitisma pa sam je uredila i prenijela ovaj post u nadi da će nekome biti korisno iskutvo tvoje hrabrosti i načina na koji ste sve završili. Žao bi mi bilo da ovako dobar post ostane u moru postova na kojima bi se neke mame slabo snašle ili neke čak nebi ni svatile na ovu temu radi starosti svoga djeteta, a može im se desiti sličan ili isti problem. Nadam se da je ovo OK.

Testisi, upala ovojnice KLIK

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 22280
23.5.2010 9:48:39   
rose 87
jutro,mi smo ustali skoro u pola 10,nepamtim kad sam tako kasno ustala prije poroda svakakouser posted image
evo sunce je konacno tuuser posted image user posted image user posted image danas idemo setati
Hanady mogu samo da ti posaljem puno user posted image user posted image user posted image jer ti si divna zena,nemogu reci da znam kako ti je jer hB imam srecu da takvo nesto nisam dozivjela
Meri vezi ljepoticu da se nebi nedaj Boze nesto desilo

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

Neposredna veza do poruke: 22281
23.5.2010 11:25:38   
Mya_81 RR
Nazire se (skoro neprimjetno, ali mamino oko sokolovo sve vidi user posted image ) i drugi zubić user posted image user posted image user posted image Bilo je i vrijeme...a očito zato malo slabije pajkimo...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 22282
23.5.2010 11:30:04   
anidla
evo i nas...

bili nam sveki i svekar pa se nismo javljali...

atarka user posted image i mene rasplaka, onaj dio mi je bas tuzan, mali bebach na velikom krevetu i vas dvoje user posted image joj...HB pa je sve iza vas...hrabra si ti mama....

skorpia ne znam zeno vise kad si dezurna a kad nisi user posted image ali kafica moze uvijek, samo je vrijeme da Jedinko dodje kod tete anidle na rusenje i demoliranje stana, da se teta anidla pripremi kad Noni pocne da divlja user posted image

mi sutra definitvno zovemo sanasu i zakazujemo sunet...nema se vise sta cekati, Noa ima preko 6 mjeseci, sad je sve do mene user posted image   a takome je strah...jutros sam svekrvi plakala...kako cu sta cu....ona ce doci u cetvrtak i biti do nedjelje ako tad uspijemo rezervisati termin....

danas mi dolaze kum i njegova trudna slatka zena na rucak pa odoh pripremati krompirice i lignje...mmm user posted image

ljubim

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 22283
23.5.2010 14:00:46   
Atarka
Drage moje, mi smo danas dobro, igramo se i lopovimo user posted image . Jos ga necu iznositi vani, da ga ne nazuljaju kaisevi od kolica jer jos imamo konce pa cemo poslije kontrole vidjeti.
Hanady, hvala ti sto si prebacila post. Ja sam mislila ili tako nesto ili otvoriti novu temu da skrenemo paznju mamama djecaka da se tako nesto moze desiti i da u principu nije nista opasno ako se na vrijeme reaguje. Nesto vise o tome cu pisati na temi testisa.
Zao mi je sto sam vas sviju rastuzila..Ne daj Boze nikome tog straha i neizvjesnosti. Stotinu misli ti leti glavom. Hvala Bogu, iza nas je to iskustvo.
Puno vas vole Faruk i mama user posted image  

30.09.2009

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 22284
23.5.2010 15:46:14   
Anoniman
konacno da dahnem.Skoro jedva zaspo jao muko moja ja muke i spavanja
Inace sinoc dobro spavo sa dva budjenjem jest i do 9 jutros produzili.
Znaci od 9.jutros nije nikako spavao,do sad.Malo setali malo kod prijatelj.na kafi bili
Uglavnom skoro jedva zaspo toliko,se isplako da je sav bio mokar od neke muke:(
Nosala sam ga otkad,i tako na meni i zaspo (inace,uzadnje vrijeme na meni zaspi)
A nije tako bilo...
Idem sta salabrcnituser posted image gladna sam ...
Ljubimo vas
MYA,cestitamo M.medenoj jos jedan zubic vauuu bravoouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Atarka)
  Neposredna veza do poruke: 22285
23.5.2010 16:28:12   
Anoniman
Dobar dan drage moje...

Atarka, drago mi je da nam je drug bolje i da je i dalje veselica prava mamina... user posted image  ljubimo ga hrabrog 1000 puta...

Hanady za tebe nema komentara... user posted image
felix ljubi nam druga...
Mya cestitamo jos jedan zubic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eh i mi se mozemo upisati u listu zeka... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sinoc mama nasla prvi zubic kod svoga sina... user posted image user posted image user posted image  danas se biser fino bijeli... odvezli moje roditelje na vikendicu, a mm ostao da slozi drva... maloprije se vratili a Ermin se vidno obradovao svome babusi ali sto nas je slatko nasmijalo postidio se... skontali smo definitivno da nam je dijete stidno... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22286
23.5.2010 16:58:42   
Anoniman
pa i nane dobi zubic prije nasuser posted image ojjj,,nas muce i dalje ......(salim se )
Neka ga nije nam krivouser posted image masallah do godine bit ce puna glava zubica:)
Ljubimo ga i cestitamouser posted image user posted image user posted image evo  mali pokloncic od nas za prvi zubicuser posted image
A.bio usto,nakon pola sata plakajuci,jecajuciuser posted image uzela ga nosala mazila,i opet zaspo i eno spava neka ga,neka spava ....Kad ustane jest ce dusa moja.
Kod nas opet pada,dosadna kisurina ko iz kabla

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22287
23.5.2010 17:23:56   
Anoniman
hvala draga... ma bice zubica i kod vas, ako Bog da... user posted image user posted image user posted image user posted image  evo i moje Nane zaspa, al i dalje voda iz usta... user posted image user posted image user posted image  i kod nas kisa pada skoro cijeli dan, malo prestane pa opet... mm nekoliko puta izlazi da slozi drva al ne moze sve ga kisa vraca...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22288
23.5.2010 19:35:12   
mala86
pozdrav svima!mi smo danas malo lunjali,bili kod prijatelja,pa smo ja i 2 prijateljice ostavile djecu tatama i mi isle na ringispil i autice,a sve +25(godine)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mia CESTITAM drugi zubic maloj princeziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22289
23.5.2010 19:42:44   
Anoniman
user posted image E NEKA STE vala mala mogu mislit samo malenog kako je uzivaouser posted image
Bambi,ljubimo naneta da ga puno desni nemuce a neka cjedi voda ima simpera mama ce opratiuser posted image :-)

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 22290
23.5.2010 19:46:31   
mala86
IZVORNA PORUKA: felix

user posted image   a neka cjedi voda ima simpera mama ce opratiuser posted image :-)

joj meni je tih siperaka na vrh glave!nikad dovoljno cistih,uvijek peri a bas ih imam tonu,i danas sam opet narucila u fisu da mi uzmu 3-4

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22291
23.5.2010 22:22:23   
Meri29
Nas mali Nane dobio zubic... cestitamoooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Poranio on pravo, neka, neka, sad mama ima da se napati kad pocne da ujedauser posted image Mene je iskreno toga pravo strahuser posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 22292
23.5.2010 22:41:08   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: mala8'

user posted image    a neka cjedi voda ima simpera mama ce opratiuser posted image :-)

joj meni je tih siperaka na vrh glave!nikad dovoljno cistih,uvijek peri a bas ih imam tonu,i danas sam opet narucila u fisu da mi uzmu 3-4

Ne znam koliko koštaju u FIS-u, ali ja zadnji put kad sam gledala nisu mi se nimalo svidjali, jer mi je najpotrebnije bilo da budu postavljeni ispod...

U TC-u u Kidi Ozu imaju takvi i koštaju 2,40KM....baš sam danas gledala i dobili su novu turu....super boje, sa simpa natpisima i na drikere su što mi je puno praktičnije nego kad se vežu...mi kupujemo samo te siperke...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 22293
23.5.2010 22:43:25   
iv@ncica
Nane   user posted image user posted image user posted image

hanady-  ma  turneja  se  podrazumjeva...porast  ce i  djeca..a  mi  ce  mo  se  valjda  na  neki  drugi  nacin  moci  druziti..kad   prerastemo  sve  ove  teme  user posted image
a  to  za  tatinu  godisnjicu  je  i  kod  nas  tako,  i  nas  sve  4-tiri (  ja ,  mama  i  2 sestre)  budemo  u  to  vrijemeuser posted image ,  jer  sto  ti  rece  toliko  je  nekih  događaja i  prigoda  bez      njega....ehhh..ali  s  nama  su  oni,  na  neki  drugi  nacin,  drzi  se  dragauser posted image user posted image

mi  smo  vam  malo  bili  u  lunjanju...dan  je  bio  prelijep  pa s am  ga  malo  vodila  u  setnju,nemamo  turu  samo  kasalj..koji  je  zreo..nadam  se  da  ce  uskoro  prestati,  a  valjda  ce  i  4-tvorke   vise  izbiti.
Uh  sutra  opet  novi radni  dan..tako  mi  ovaj vikend  prođe, da  budem jos  umornija...oko  kuce,  ruckA, momakauser posted image ,  posjeta, nabavke  i  svega...nista  ne  ostane  za  mene  samuuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 22294
23.5.2010 23:11:28   
Anoniman
eeeeeee malo je uranio Nane sa zubicima, ali je u odnosu na seku okasnio... user posted image user posted image user posted image user posted image  ma samo neka ne boli puno, pa nek rastu kad god hoce...

Mya ja uzimam siperice u Interex-u, kod nas budu 0,90 KM, postavljeni ispod da ne moze protopiti... ja uzmem po 5 komada i cim se malo ishabaju, bacim a uzmem nove...

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 22295
24.5.2010 1:06:13   
leona81
nama nigdje zubica 

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22296
24.5.2010 7:37:42   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: dadada

Sretan 1. rođendan Cici

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj dadada, ovi likovi mi dan poprave- fakat si ismijem ko malo dijete user posted image
hvala ti punoouser posted image

hanady, ti si zivi dokaz kako izgled i gard varaju - izgledas i djelujes ko beton, a ustvari si bas osjecajno stvorenje user posted image ne daj se user posted image

mya i bambi09, cestiatmo zubice user posted image user posted image user posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22297
24.5.2010 7:42:07   
mala86
IZVORNA PORUKA: Mya_81

IZVORNA PORUKA: mala8''

user posted image    a neka cjedi voda ima simpera mama ce opratiuser posted image :-)

Ne znam koliko koštaju u FIS-u, ali ja zadnji put kad sam gledala nisu mi se nimalo svidjali, jer mi je najpotrebnije bilo da budu postavljeni ispod...

U TC-u u Kidi Ozu imaju takvi i koštaju 2,40KM....baš sam danas gledala i dobili su novu turu....super boje, sa simpa natpisima i na drikere su što mi je puno praktičnije nego kad se vežu...mi kupujemo samo te siperke...

nadam se da cu veceras doci na rr kafu pa cu ti pokazat svoj iz fisa(bit ce na Leonu)!1.50km,i postavljeni su(ja nemmogu bez toga,jer bi za cas smocio,eno ih 3-4 stoje u ormaru,jedino da ih zajedno prikacim sve)
i na driker su!imaju super natpise,tipa-volim seku,ako mislis da sam sladak pogledaj mamu(taj mi je user posted image user posted image ),tatina slika i prilika,najsladja beba,volim da papam,a moj najdrazi-molim vas ne stipajte mi obraze!

zadnji put kad sam ja bila bili su samo bijeli user posted image  i rozi,plavih nestalo, bijelo osjetljivo uh
i na driker su

a i ti u kidi ozu nisu skupi s obzirom da sam u djungli vidjela po 4 km

< Poruku je uredio mala86 -- 24.5.2010 7:43:33 >

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 22298
24.5.2010 9:15:38   
Mya_81 RR
Mala, te što opisuješ zvuče kao ovi iz TC-a, ali ja kad sam bila u Fisu nisam te našla već neke baš bezveze...onda ti se def. više isplati uzeti te u FIS-u...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 22299
24.5.2010 9:27:54   
Anoniman
Dobro jutro zelimo svima, taman onoliko koliko vas ima... user posted image user posted image user posted image user posted image
Danas nam je divan dan, divan dan, divan dan... nasem Nanetu rodjendan, rodjendan, rodjendan... 5 mjesecova, 5 mjesecova, 5 mjesecova... user posted image user posted image user posted image user posted image
a sve su prilike da ce nam danas biti SUNCAN DAAAAANNN, dok pijemo kaficu, punimo baterije i furamoooooooo u setnjuuuuuuuuuuuuuuuuu... jeeeeeeeeeee

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 22300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  890 891 [892] 893 894   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  890 891 [892] 893 894   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *