|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  888 889 [890] 891 892   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
21.5.2010 21:15:00   
delly
draga marinci  i niki i ja imam takve preobleme sa dojenjem ,moja doji doji i kad  meni nadode mlijeko da sprica ona nece vise user posted image   ,eto sad se fino napusala cice  hb i eno spava user posted image   ,al ovo njeno ponasanje se vuce dosta dugo , i po noci se  probudi sto mislim da je to razlog jer se nenajede kristi cicu kao dudu .

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22226
21.5.2010 23:31:51   
Apotekarka
Vecer...MM na maturi ja imala zensko drustvo malo smo se izbudalesali,Antonio mi jedva u 23 h zaspao jer mi pred vecer spavao gotov 2 h,zubi nas jos muce...Ljudi moje dijete najvise meni kmezi i ne slusa i niukad se meni ne obraduje ko baki i djedu a sa mnom stalnouser posted image user posted image user posted image  ljubomorna sam

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 22227
21.5.2010 23:35:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Vecer...MM na maturi ja imala zensko drustvo malo smo se izbudalesali,Antonio mi jedva u 23 h zaspao jer mi pred vecer spavao gotov 2 h,zubi nas jos muce...Ljudi moje dijete najvise meni kmezi i ne slusa i niukad se meni ne obraduje ko baki i djedu a sa mnom stalnouser posted image user posted image user posted image  ljubomorna sam
a pa bas zato sto smo stalno sa njima zato nas ni ne bendajuuser posted image user posted image user posted image ...i ovaj moj kada vidi nanu ko da mu je Tito dosaouser posted image user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 22228
21.5.2010 23:39:19   
Apotekarka
Isto gleda u baku ko da mu je sve na svijetu,osmjeh od uha do uha

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22229
21.5.2010 23:58:21   
Anoniman
vozdrica zenice...
mi smo malo prosetali po gradu, gledali maturante i dosli kuci... taman kad smo usli kisa pocela padati... hajd reko uhar i to malo sto smo prosetali... a Nane se raspricaooooooo... user posted image user posted image user posted image user posted image  kako je interesantan bio kako guguce na lisce koje treperi na vjetricu... nesto mu je to aman zaman... pa kako sjedi u kolicima i gleda u drvece samo guguto...

Apotekarko, pa drug opet imao proliv??? doduse i Nane je jutros imao malo zidju stolicu... a tako je nervozan tacno od zubica... samo ocekujem kad cu vidjeti biser...
a sto se tice reagovanja na dede i nane, vjerujte mi da se ponekad bojim za moga oca, jer Nane cim ga ugleda toliko se smije i rukicama i nogicama prema njemu, a ovaj, samo cekam da mu srce pukne... od ljubavi naravno i srece sto mu se unuk smije... nocas nikome nije dao kolica da gura samo on, ko kakvo dijete se svadjao sa Sabinom... na kraju Sabina popustila... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

felix user posted image user posted image user posted image  ljubi mi Anelka puuuuuuuuno

Neposredna veza do poruke: 22230
22.5.2010 0:02:30   
Apotekarka
Apotekarko, pa drug opet imao proliv???

jest dala mu enterofuril i nije vise,ali iz aviona se vidi koliko ga zubi muce,duse male,joj bambi bevbac ti je sladak i napredan pravi je

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22231
22.5.2010 0:25:29   
Anoniman
to bi mu trebalo pomoci... a duse sto se muci... ma evo i ovaj moj cijeli dan kenjka... ali hvala Bogu pa nije nista opasno, nego eto ti zubici... ali bice bolje ako Bog da... i hvala na komplimentu, mama se trudi da bebac bude napredan...

Neposredna veza do poruke: 22232
22.5.2010 8:12:47   
Meri29
Jutrooo mame i user posted image Meni nema vise spavanja, Majda aktivna kao da je podne, a i ukakila se pravo, taman za dobro jutro mami svojoj user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22233
22.5.2010 8:21:38   
Mya_81 RR
Jooooooooj, vrijeme je opet koma...a baš mislile malo izaći...nadam se da će ovo sruser posted image od kiše prestati do podne user posted image

Nadamo se da će nam drug Antonio što prije biti bolje i da će proljev prestati, a zubići napokon izaći.....joj, mi sa zubićima nemamo probema, ali nam ni ne izbijaju....ništa se ne dešava....fakat se bojim kad nas stisne da smo gotove user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 22234
22.5.2010 8:27:29   
mala86
jutro i od mene
joj mene ovih zadnjih dana naprosto strah stavit ga u krevet navece nakon budjenja i jela!pocne plakat,ma vristi-dok ga uzmem spava!da li je to neki strah od odvajanja,jer kad sam ga spustila kraj sebe,i zagrlila,stavio mi je ruku na lice i zaspo!

ostalo sve ok,evo ga sad budu komsiluk-lupa zveckom po ulaznim vratimauser posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 22235
22.5.2010 9:40:57   
Anoniman
Dobro jutro mame i user posted image
evo i mi smo ustali nakon jutarnjeg mazenja... hvala Bogu fino smo spavali... opet je bilo samo jedno budjenje oko 4 jutros... i slijedece je bilo u 8... evo ga malo je raspolozeniji jutros nego inace... a voda iz nosa samo curi... nahladjen je jos uvijek... ma bice dobro ako Bog da...

Meri, to Majda redovno casti mamu za dobro jutro... user posted image user posted image user posted image user posted image  ma neka, znaci da je i sita i zdrava... ljubni je jednom za nas...

Mya nemoj beze da se nerviras... moramo prihvatiti da nam je vrijeme ovakvo, a vidjeces kako cemo odjednom iz dzempera uskociti u kupace kostime... user posted image user posted image user posted image user posted image

mala, to si samo naucila pile da kraj tebe spava i da se mazi s tobom... maza velika...

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 22236
22.5.2010 9:55:22   
marinčii
ev o  da  se brzinski javimo neće nas biti cijeli dan,imali smo čudnu noć al dobro ,želimo našem  RAFI sretan prvi rođendan da nam bude zdrav i veso još punoooo godina i da se mami malo udebljauser posted image ,ljube ga mama i Matej  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22237
22.5.2010 10:31:37   
Hanady RR
jutro svima....
evo i mi smo pirpremili malu
čestitku za Rafu KLIK

o ostalom javimo se kasnijeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 22238
22.5.2010 11:16:01   
Anoniman
jutro
Mi smo zaspali oko 23.JEDVA....
Nije se budio do jutra ja se budila oko 3.Pokrijevala ga lopov se samo otkrijeva
Jutros ga nahranila i do  pola 9.odspavali.Zaspo skoro jedvaa isto tako tesko  zaspi a vidi se da je zdrijemo pravo.Oplace uvjek dobroo i zaspi tako
Vrijeme nemoze biti goreuser posted image tmurno oblacno i jauser posted image user posted image user posted image nikakav sam isla bi lec najradije a imam posla.
Treba A.rucak napravit

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 22239
22.5.2010 11:17:46   
rose 87
dan...htjela napisati jutro pa vidjeh koliko je sati...spavali smo grozno,zubici nas definitivno opet muce,vise neznam koliko puta ustanem navece a gornja jedinica samo sto nije izbila...
nadamo se da ce nas sunce ubrzo posjetiti malo...
Rafi i ovdje zelimo sretan rodjendanuser posted image user posted image user posted image
ostale puno pozdravljamo

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 22240
22.5.2010 11:26:26   
Nejrica
E pozdravcic i od nas!
Ja malo uletih da vidim sta mi radite...Kerima okupala,doruckovao i uveliko pajki.Danas kad mm dodje s posla,mali ce nani,a mi na svadbuuser posted image user posted image user posted image ,jooooj jedva cekam i zbog toga me bas briga za kisu.user posted image
Puno ljubimo sve guze (bez obzira na poklone u pelenama).Moj K bukvalno ceka da ga ja ujutro fino presvucem i onda se u onako cistu pelenu olaksauser posted image ,lopov mali.
Bambi,bas si me nasmijala postom o tvom babi...eh i kod mene je slicna situacija...cim ugleda dedu odmah su tu poljupci,pruza ruke i odose.A on ga je odmalena navikao na nosanje po kuci i oni sve zivo otvaraju,diraju...a on gori od djeteta.Nedavno mi bili kod njih,i babo ga u 21 iznio na balkon...ja poludilaaaa...kaze on meni:'Pa hoce Kerim napolje,dira steku!'user posted image user posted image user posted image
Felixuser posted image user posted image za malog placka,ma bona vidis kako se muci,garant ce uskoro zubici.Izdrzi mila!!!

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22241
22.5.2010 11:30:15   
Anoniman
mislis milauser posted image ???Ma sta ja znam vise me izludise stim sad ce zubici ovo ono,a nema jos nista tako da nemislim na to.A da ga muce to je sigurno
Bit ce bolje nadam se....
Ljubimo mi malog slatkog drugauser posted image
Blago,tebi ode ti danas u zivotuser posted image lijepo se provedi i opusti user posted image

(odgovor članu Nejrica)
  Neposredna veza do poruke: 22242
22.5.2010 11:30:39   
Mya_81 RR
Da i ovdje čestitamo našem Rafiju prvi roćkas user posted image user posted image user posted image

Želimo ti sve najljepše...puno zdravlja, smijeha, igre i veselja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 22243
22.5.2010 11:31:53   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image joj ti djedovi i nene sve im dopustaju.Samo anel nevoli nikako mog taju ma cim ga vidi okrece se bjeziuser posted image user posted image neznam sto.Inace muskim osobama nikako nevoli.
Dok zenskim tko god,da je hoceuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22244
22.5.2010 11:32:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Da i ovdje čestitamo našem Rafiju prvi roćkas user posted image user posted image user posted image

Želimo ti sve najljepše...puno zdravlja, smijeha, igre i veselja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i mi istouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 22245
22.5.2010 11:33:14   
Anoniman
cestitamo rodjendan Rafi i ovdje... sve najljepse zelje mu zelimo...

felix ma mozda je i do vremena... i djeca su nam postali meteoropati, jer je vrijeme katastrofa... ljubnemo druga...

Nejrice, ma ocevi su interesantni, pogotovo kod mene, jer u nasoj porodici Nane je drugi muski... sestra mi ima sina, ali nisu bili blizu kada je odrastao tako da u prevodu Nane je prva muska beba ciji rast prate... pa je malo i zbog toga Nane u centru paznje svima... ali stvarno, ne mogu ga opisati kako se ponasa kad se ugledaju... duse moje najvece na svijetu... nego fino se ti provedi na svadbi, opusti i uzivaj...

(odgovor članu Nejrica)
  Neposredna veza do poruke: 22246
22.5.2010 11:49:44   
anidla
Happy B-Day Rafaelku medenku user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo Nonce ti salje hrpu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image svega tu ima, da ti bude veselo, sto ti mi zelimo....budi nam veseo, sretan, a prije svega zdrav !!!
Nadam se da je mama sinoc uspjela naci nesto za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image

Kod nas standarno, vise budjenja tokom noci, ujutro servirana kaka bas kao i kod Meri, svako jutro user posted image

Nama danas dolaze sveki i svekar sa toplim ruckom user posted image Noa ce malo ostat kod njih dok ja i tajo odemo kupiti hranilicu user posted image

Mya, ljubi nam drugaricu, pozeljeli smo je user posted image a gdje su nam skorpia i Jedinko? user posted image

Atarka, ljubi nam hrabrog krajisnika...

Felix, ne dam nikom user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22247
22.5.2010 16:08:25   
Atarka
Drage moje, posto je Faruk zaspao da vam napisem sta nam se desilo...U utorak poslijepodne je imao epizodu neutjesnog placa. Isla sam metodom eliminacije da iskljucim sve uzroke: gladan-nije, zedan-nije, pospan-nije, nosam ga-ne prestaje i kad sam kao zadnju opciju promijenila pelenu vidjela sam da mu je desni testis vidno uvecan i crven. Na dodir place jos vise, gubi dah od placa. Stvarno sam se prepala. Nekako sam ga smirila i uspavala i kad je mm dosao kuci s posla, odmah smo otisli pedijatrici. Ona nam je dala uputnicu da idemo djecijem hirurgu na Kosevo za svaki slucaj. Tamo ga je pregledao jedan mladji doktor i poslao nas na uzv i color dopler testisa. Nakon tih pretraga smo mu se vratili i on nam je rekao da je najbolje da ostanemo na lezanju pa da vidimo kako ce ici. Smjestili su nas u jedan boks i dali mu antibiotike i obloge ac.borici. Ujutro na viziti je prof.odlucio da ga operisu taj dan. Trenutak kad su ga uveli u hirurski dio, nikad necu zaboraviti. On onako mali na ogromnom krevetu sa tockovima...samo gleda oko sebe, nista mu nije jasno, a mm i ja placemo na hodnikuuser posted image user posted image user posted image
Uglavnom, operacija je prosla uspjesno, hvala Bogu! Objasnili su mi da je doslo do uvrtanja jedne male strukture iznad samog testisa (Morganijeva hidatida) i da je zbog toga doslo do upale ovojnica oko testisa, ali srecom na vrijeme smo dosli pa nije nastupila upala samog testisa. Odstranili su tu hidatidu i ima mali rez na skrotumu. Stavljamo obloge i dalje i fino izgleda. Srecom, ta sruktura ne utice na funkciju samog testisa. Ako mislite da bih trebala otvoriti temu o ovome da druge mame saznaju nesto vise o ovome, recite.
Kasnije mi je hirurg rekao da se dvoumio da li da mu odmah operise i ukopani penis, ali ipak nije jer nismo o tome razgovarali. U utorak idemo na kontrolu pa cemo se onda dogovoriti.
Puno hvala jos jednom svima sto ste mislile na nas.
Cestitamo rodjendane i zubice!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

30.09.2009

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 22248
22.5.2010 16:11:41   
dafri
Čestitamo prvi rođendanuser posted image user posted image user posted image
Atarka ne mogu ni zamisliti kako vam je bilo teško,neka se sve brzo i dobro završilo,pusa za malog hrabricuuser posted image
Danas napokon sunce,mi se vratili iz šetnje, cura spava pa kada se probodi opet šetnja

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 22249
22.5.2010 17:20:54   
škorpija
Atarka mogu misliti kako ti je bilo i sama sam slično preživjela kad je mom bebiju bilo 9. mjeseci,(operacija nespuštenog testisa, ukopanog testisa i sunet) nema ništa gore od čekanja da operacija završi. Interesira me koji je dr. operirao faruka 

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 22250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  888 889 [890] 891 892   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  888 889 [890] 891 892   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *