|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  887 888 [889] 890 891   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
21.5.2010 12:39:49   
Anoniman
cuj sta ceuser posted image joj joj ovi dok.sto me nerviraju
pokakit ce ga eto sta ceuser posted image uhh.
Bitno da je zdrav ti poznajes najbolje svoje djete.I kakvi je jest ce polako eto poceo je jest gh.hb.
Pa reci sto mi prije niste uveli ad.ako ste mislili da slabo dobija na kg.????

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 22201
21.5.2010 12:44:53   
marinčii
pa dosad je dobro dobivo mislim nije ko neke bebe po kilo ipo al sasvim dovoljno al evo sad od zadnje kontrole slabo ,ma pokušavala sam ja njemu dati ad kad sam prvi put dobila mastitis al jok kakvi on ga pljuje ne sviđa mu se i gotovo  a i glupo mi ga davat kad ja imam mlijeka problem je samo što gospodin sad neće dovoljno da doji 4 minutice i pusti tako da ne popije ono masno mlijeko ,kad bi bar znao na bočicu izdajala  bi se ja pa bi mu davala al neznam,stvarno neznam šta ću  

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22202
21.5.2010 12:51:56   
pocahontas
marinci, on nek doji koliko doji, bilo to 10 ili 4 min., ali nemoj da doji cesto..treba da jede cvrstu hranu,, on je veliki djecak... ..moj Rafi sada ma 6 obroka dnevno plus 4,5 dojenja u toku 24h, nekad manje a nekad i vise Boga mi..kako kad..ali gh MORA da pojede...ja kako sam pocela raditi, vjeruj mi da se dijete udebljalo user posted image user posted image ova zena sto ga cuva ga tako super nahrani, bolje njoj pojede nego meni..jesi li probala da ga neko drugi nahrani?
bitno je da se ti nama ne brines oko toga previse ako je on generalno zdrav i veseo i zadovoljan..jer znam o cemu pricas, i kako je to kada nece da jede... Rafi mozda tek sad da ima 9kg, a jede kolicinski sigurno najvise od sve ove male raje user posted image ali toliko kilometara dnevno prodje da sve to sto pojede potrosi odmahuser posted image user posted image ...

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 22203
21.5.2010 12:53:48   
mala86
a cesci podoji?
ma nemoj se brinut,vazno je da je on zdrav,neka su djeca mrsavija,neka deblja,sve je to individualno!ni moj nikad nije dobio kilu i po u mjesec dana,cak je znao i ispod!i taman je,a jos vrcav,auuuu!mozda je i tvoj vrckaviji...

ja ode do dm-a valjda se necemo smrznut,ne mogu vise u kuci ni ja ni malac,dok otvorim balkon on trci prema njemu

< Poruku je uredio mala86 -- 21.5.2010 12:54:45 >

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 22204
21.5.2010 13:01:57   
marinčii
pocahontas joj jedino me smiri kad vidim da ima još ovih mali mršavica,znači da mu povećam broj obroka guste hrane ajde trudit ću se valjda bude htio jesti,a što kaže i ja sam primjetila da kad ga mm hrani puno bolje pojede,recimo on za jedan obrok pojede 190gr a pedijatar mi veli kao trebao bi 250,nekad možda pojede i više a nekad manje ,zavisi,probat ću tako pa ćemo vidjeti za mjesec dva kako će biti..svakako s godinu dana imamo opet kontrolu 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 22205
21.5.2010 13:12:11   
Anoniman
a nemislis ga vodit vise do godnice abd.na kontr.
Ja bi se ziva pojelauser posted image ja bi opet za mjesec otisla zbog svoje savjesti da provjerim dal je dobio sta ili nije

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 22206
21.5.2010 13:15:43   
aida.
ja kad sam sa Erolom otisla na jednomjesecnu kontrolu dobi za mjesec dana 850g kaze dr. super napreduje, masala, momcina, dobar, zdrav. Pita dojim li, rekoh dojim ali u nekoliko dana moram da flasicu jer izvuce pa place a ne nadodje. Kaze on meni Zato mu i jesi razvalila zeludacuser posted image ja se sjebala. Rekoh ja bih najvise voljela da ne moram al daj mi kazite sta da radim kad dijete satima place a mlijeka nema, znam da nema jer probam svaki put pumpicom izmuzat, jednostavno izvuuce... on samo glewda u mene... idiot, kako me nasikiro da bi mi kasnije drugi dr.sa mnogo vise iskustva od njega rekao da je nemoguce maloj bebi razvaliti zeludac jer beba trazi kad je gladna... uh kako sam se bila nasekirala... medjutim on dobro napreduje, kad trazi a nema dam mu humanu, sta cu, to je unekoliko dana al to....bitno je da je on zdrav ..

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 22207
21.5.2010 13:38:29   
Apotekarka
Marinci pokusaj mu davati cesce a manje porcije,mi mamo 3 boce mlijeka,jedan slani obrok,jean vocni izmedju petit keks,sokic,caj i sl...jos kad mi jedemo dam mu mrve kruha,same ili s povlakom,mi imamo 10 770,evo navodi me dijete e znam sta cu pospan nece da spava...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22208
21.5.2010 13:51:28   
Atarka
Drage moje, evo nas kod kuce konacno. Sve je hB dobro, mali je isti lopov kao da se nista nije desilo. Kasnije cu vam pisati opsirnije, samo da vam se zahvalimo za podrsku i dobre vibracije. Saljemo vam puno pusauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.09.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22209
21.5.2010 14:15:40   
mala86
IZVORNA PORUKA: Atarka

Drage moje, evo nas kod kuce konacno. Sve je hB dobro, mali je isti lopov kao da se nista nije desilo. Kasnije cu vam pisati opsirnije, samo da vam se zahvalimo za podrsku i dobre vibracije. Saljemo vam puno pusauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

atarka drago mi je da ste stigli kuci i da je maleni dobro!javi se kad stignes
veliki user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 22210
21.5.2010 14:24:45   
marinčii
IZVORNA PORUKA: felix

a nemislis ga vodit vise do godnice abd.na kontr.
Ja bi se ziva pojelauser posted image ja bi opet za mjesec otisla zbog svoje savjesti da provjerim dal je dobio sta ili nije

pa nije nam rekao da moramo dolazit prije godine al neznam možda ga ja odvedem opet za mjesec da vidim jeli se šta promjenilo

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22211
21.5.2010 16:06:41   
dafri
IZVORNA PORUKA: Atarka

neka ste vi kod kuće,pusa za lopovčeuser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 22212
21.5.2010 16:10:08   
dafri
marinčii moja nema ni blizu 6 obroka,ima tri  i još pokoji zalogajčić usput,flašica imamo 4,ne znam ni šta bi još dala za te međuobrokeuser posted image
250 ne pojede nikada,150-200 otprilike joj je dovoljno,a kilica imamo pofinouser posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 22213
21.5.2010 16:19:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dafri

marinčii moja nema ni blizu ' obroka,ima tri  i još pokoji zalogajčić usput,flašica imamo 4,ne znam ni šta bi još dala za te međuobrokeuser posted image
250 ne pojede nikada,150-200 otprilike joj je dovoljno,a kilica imamo pofinouser posted image user posted image

elegantno nam popunjeniuser posted image user posted image ljubimo  je
A.zaspo malo smo bili van .Pa nam ga ukrali od mm tetka dosla kod majke svoje uh,sto me zena izivcira zivuuser posted image ona ima unuka mladji mjes.od A.
Samo se hvali on jede ovo on,ono,uh anel mrsavuser posted image tj.mali nas V.veliki debeo ruke me bole nosajuci
I ja sam se hvalaila malo sam i omahnula morala samuser posted image vidi reko A.puzi moj nepuzi prevrce se moj reko spava kao sto je moj nespava.Oce mu trpat smoki ja nedam jer je jeo prije 5min.kaze ajde nece mu nista biti mrzimmm tu rijec.Aman sad  jeo reko sad nije sto nedam dam ja malo al nece vidi eto.
Pa V.jede svasta sto napravim jede reko i A.user posted image
Joj boze kud,me ugledah vani
Pa vice sto ti dodje ostavi nam ga samog,A.nece nikom kad sam ja tu.
Samo  mislim trebala sam da ga trpate.
Pa daj da mu dam supice neke sta ja znam reko,nedam sad jeo ama cujetel me vi.
Kze stara nena neka jede ih,sta pratis kad je jeo.Ja reko pa da mi povrati sad ga trebam pretrpatuser posted image uhhhh.......

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 22214
21.5.2010 16:26:20   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: marinčii

nisma bila tu a razlog je sljedći...moja porođena zaova je imala porblem...ostavli su joj komad posteljice pa je jučer bila na kiretaži...i ja sam angažovana oko nje i njene djece
jopj ja kad ovo pročitam dođe mi da plačem,urlam ma neznam šta i meni se desilo isto nakon 7 dana od poroda i kući bila i onda nazad u bolnicu pod temperaturom 40 jedva živa ostala a glupi doktori su bili toliko sposobni da su me 3 puta čistili dok nisu izvadili tu posteljicu,zamislite samo 7 dana nakon poroda i onda 3 puta na kiretraži ma nije ni čudo da me leđa sad bole nekad ne mogu ni da se sagnem ko kakva stara baba,al eto kad dobro završi opet se nekako na to prestane misliti a da se zaboravi bome nikad,hanady nadam se da će ti zaova brzo biti bolje i da će moći uživati u svojoj dječici user posted image user posted image

eto moja marinči...joj ja kad sad umrla nisma ...zaova bila na kontroli na ultrazvuku i kažu joj ima još nešto pa da dođe u ponedeljak na kontrolu opet...e zemljo otvori se ...pa ja sad pošla na forum da čitam iskustav drugih mama al reko na temu da naletim...tješih se nije moguće...kad sad ovo počitah tuga me spopa...šta da radim.
user posted image user posted image user posted image user posted image
kome doktoru da je vodim...pa nemogu vjerovat majko mila jel ovo moguće...

žene nije mi dobro nikako...

atarka mila drago mi je da ste doma...po tvom postu sve je bolje nego je bilo...ljubi bebača od nas.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 22215
21.5.2010 16:31:25   
Anoniman
oj hanady,mila sto zenu ispatiseuser posted image pa jesuli normalni hellooo
Joj,gdje mi zivimo hebo nas kanton i drzavu ovakvu neznaju poso odradit kako treba.Ja je nebi vodila sigurno kod tog dokt.sto joj nije dobro uradio imatel gdje privatno otici ???
Bas mi je zao,i tebe isikira se zivauser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 22216
21.5.2010 17:41:44   
Anoniman
aman zaman... ma ja bih to tuzila da su mi iz oka ispali... pa u sta gledaju majko rodjena... cuj opet nisu sve izvadili... ma to treba sve tuziti kad su nesposobnjakovici i kad ne rade posao kako treba... pa jesu li uopste rasirivali posteljicu nakon poroda, kako vec tada nisu ustanovili da fali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joj kako me uhvati neka huja, ne daj Boze da su mi ti ljudi sad blizu, ma cini mi se da bih golim rukama ih sve zadavila... izivljavaju se na zeni... user posted image user posted image

marincii draga, pokusaj ovako, nemoj samo gledati koliko ti pojede, nego i vremenski razmak... moras mu uredoviti jelo... tacno da znas kad da jede, odnosno kad je gladan... nije gladan svaki put kad zaplace... mozda je zedan, mozda jednostavno zeli paznju... ja recimo ovako hranim svog Ermina, ujutro u 6 doji 20 minuta, pa u 8,30 20 minuta, ustanemo, malo se igramo i spava u 10 h, slijedeci podoj je u 12 h 15-20 minuta, onda se opet igramo pa onda ide obrok guste hrane oko 14 h, od prilike nekih 100 ml... zatim spavanje u 15 h... doji ponovo izmedju 16 i 17 h u zavisnosti kad se probudi, nekih 20-ak minuta... zatim opet igra i popije sok 140 ml... opet doji oko 20 h, nekih 20-ak minuta i spava do 21 - 21,30 h... tada ide kupanje ili igra, a u 22 h flasica 200 ml... spavanje u 22,30 do 4 ujutro... doji 20-ak minuta i nastavi spavati do 6 h i onda sve ide Jovo na novo... i svaki dan nam je tako... znaci moras mu uvesti satnicu... da se navikne odnosno da nauci kada je vrijeme za jelo, kada za igru, kada za spavanje... a ako bi se desilo da place mimo tih satnica, znaci nesto mu fali, nesto ga boli, nesto nije ok...

felix ljubi ti naseg druga puno puuno puuuuuno... user posted image user posted image user posted image

Atarka drago mi je da si se javila i da ce drug biti dobro... ljubi ga puno puta od nas....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22217
21.5.2010 17:53:13   
Mya_81 RR
Marinči, nismo ni mi neke debeljuce...mi samo tako izgledamo user posted image a na zadnjoj kontroli smo imali 8900...i nema šanse da ja svojoj šmizli uvedem 6 obroka...mi imao 4 obroka, a ona i pored svega toga još bljuca pa da joj dam još dva obroka šta bi onda bilo...i skužila sam da joj razlika izmedju hranjenja mora biti minimalno 3 sata da bi ona fino pojela inače neće jer ne ogladni kako treba....valjda su sva djeca različita zato mene pedijatri živciraju kad tako kažu treba 6 obroka jer eto tako negdje piše, a ne posvete se roditelju detaljnije u vezi toga i ne popriča i ne sasluša te i ne da ti konkretan savjet već kad odeš kod njih ko da si na onoj pokretnoj traci - minut kod njih i haj' vozdra...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22218
21.5.2010 18:07:23   
Apotekarka
Ja cu posiziti,dijete mi opet prolje dobilo,nerovozan,nista mu ne stima danas ni pola sata nije spavao,dsad sam ga jedva prevarila,dala mu caj i izasla cetveronoske ko cukicauser posted image  da me ne vidi i zaspao....samo je na rukama a tjo nam otisao maloprije na proslavu...Joj i ti zubi vise izludise i mene i njea,teta sto ce nas cuvati bila na kavi,malo se oslobodio,od 01.06. ce dolaziti par dana dok sam i ja tu da se malo Antonio privikne a 08.06 ja na posao primice se...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 22219
21.5.2010 18:35:51   
rose 87
pozdrav,mi danas malo hodali,bili kod moje mame i odmorila se ja pravo,mali nervozan,sve trpa u usta,slabo spava,sve mi se cini da nam slijedi jos jedan zubic
apotekarko joj bas mi je zao zbog malog,nadam se da ce brzo taj zubic vise da ga ne muci
mala cestitamo zubic user posted image user posted image user posted image
drago nam je sto se Faruk vratiouser posted image , hanady tvojo zaovi zelim sve najbolje od user posted image
marinčii nemoj da se brines,ja bih ga svakako dojila,to mu je ipak zdravije ako vec imas mlijeka a mozda uspije ako ga uobrocis uostalom dijete sad raste i aktivnije jeuser posted image user posted image user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 22220
21.5.2010 18:59:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Marinči, nismo ni mi neke debeljuce...mi samo tako izgledamo user posted image a na zadnjoj kontroli smo imali 8900...i nema šanse da ja svojoj šmizli uvedem ' obroka...mi imao 4 obroka, a ona i pored svega toga još bljuca pa da joj dam još dva obroka šta bi onda bilo...i skužila sam da joj razlika izmedju hranjenja mora biti minimalno 3 sata da bi ona fino pojela inače neće jer ne ogladni kako treba....valjda su sva djeca različita zato mene pedijatri živciraju kad tako kažu treba ' obroka jer eto tako negdje piše, a ne posvete se roditelju detaljnije u vezi toga i ne popriča i ne sasluša te i ne da ti konkretan savjet već kad odeš kod njih ko da si na onoj pokretnoj traci - minut kod njih i haj' vozdra...
potpisujem miu dragu ovak je kod nas nista prije 3sata cuj,treba imati 6obroka nije beba mala.
Mene su nervirali u boln.da anel mora jest flasu svaka 3 sata i da pojede 180ml nemoguce nije gladan dzaba im govorit oni,mora nemora reko uhh
jedva sam cekala kuci svojojuser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 22221
21.5.2010 19:01:23   
niki83
IZVORNA PORUKA: marinčii

drage moje ja sam se toliko jučer nasekirala i naljutila da je to čudo,bili na redpovnoj kontorli i oni ga izvagaju i dalje ima 8 i 250user posted image user posted image ko prije 2 ipo mjeseca ja sam baš ostala paf,nije moguće pa on počeo super jesti ima trui obroka čvrste hrane i doji al eto slabo napreduje,neznam stvarno što,ne dajem mu ništa od onog tipa monte ,lino proizvode neće možda 2 puta tjedno pojede kašicu s keksom ..sad neznam šta da radim ,oni mi rekli da mu uvedem ad mlijeko a on ga neće ni primirisati,užas..al i skroz kratko doji često ali kratko očito si gospodin sisom samo utaži žeđ a ne pije ono pravo mlijeko zato sam ja ova zadnja dva mjeseca i imala mastitis  

draga marincii imamo isti problem, nazalostuser posted image
uvijek, znaci od samog pocetka je dojila kratko, ali cesto, i svi bi mi rekli pa to je individualno, ma malo sutra..ona rijetko da stigne do onog pravog mlijeka, bilo da doji na sat, sat i po, ili da je varam pa da doji na svako 3 sata...znaci nikad nismo dobile vise od 800g za mjesec, i to samo prvog mjeseca, svaki sljedeci je u prosjeku bilo 500g..na zadnjoj kontroli mi jedna dr. rekla da s bebom nesto nije uredu dok ne napreduje, kaze ispod prosjeka...poslala nas da vadimo nalaze i hvala Bogu nalazi nam super..jednostavno beba je takva!!! druga dr. mi kaze opet forsiraj dojenje, ne daji sokice, niti bilo sto...ali ja sam joj uvela dva mlijecna obroka sad..ujutro mlijecnu kasicu (babylove-griz,banana) a navecer pravim rizolino ili keksolino s ad mlijekom...mada zadnjih dana bolesna pa radije jede voce i povrce..vise joj godi..eto draga, samo da znas da nas jos imauser posted image

N&N

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 22222
21.5.2010 19:05:32   
Anoniman
mi smo bili vani opet prije nego nas kisa otjerala uh sto padauser posted image vecerali i odosmo na sjelo kod prijat.na palacinkeuser posted image joj samo jedem udebljat cu se majkemiuser posted image ovaj PMS me rastura samo mi se jede
Bambi,ljubi nam bebelucu milog uh kako bi ga pojela samo da znas pogotovo rukice mile.
apotekarko,bas mi je zao jest vas krenulo nespavanje i zubiciuser posted image ljubimo pilnce
ja nesmijem cekat zubeuser posted image ,sta ce s nama biti .Sad zasad kuc kuc bolje da sutim da neurecem uzivam dok,mogu nije svaki dan istiuser posted image
atarka,ljubi druga dobro dosao kuci svojojuser posted image
Anel,nas imitira uveliko,kad ja kihenm i on al smjesno.Kad kazem gdje je motor autic,on odma ustima brrrr
Zna rec pa pa tj.mahnut
Zna rec njanja (nana)tata,mama,aba,baba,user posted image
Svaki dan nesto novo.Napuco se sira i kajmaka sa hljebom user posted image veceralo djete sad pravi rusvaj po kuci sa hodom

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22223
21.5.2010 19:27:22   
marinčii
draga hanady nažalost našu moguće je da nisu iz prve odradili kako treba,kažem ti ja naši doktori su ili nesposobni ali prije bezobrazni i neodgovorni,nadam se ipak da će kod tvoje zaove biti moguće to sa tabletama i inekcijama i da je neće mučiti ko mene 3 puta u 5 danauser posted image
hvala vam svima na lijepim riječima i podršci i savjetima,ne brinem ja što on ima tako malo kila nego mi čudno da nije za 2 mjeseca ništa dobio,niki nas nisu slali da radimo nalaze nego nam rekli da pokušavamo uvest više  obroka pa ćemo zas mjesec dva viditi kakvo stanje će biti,nadam se da će makar imat 9 s godinom ,ja bi bila zadovoljna

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22224
21.5.2010 19:36:31   
Anoniman
makar imat 9 s godinom ,ja bi bila zadovoljna
ma hoce mama dragauser posted image
Samo,da te utjesim od mm rodica bila neku noc kod nas maleni ima 2 god i ima samo 10kguser posted image a uopce nije mrsav naprotiv taman mada,je malo manji anel ga stigo u visini al je simpatican samo tako
ljubimo vas

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 22225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  887 888 [889] 890 891   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  887 888 [889] 890 891   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *