Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 20.5.2010 13:33:11
mala86
evo ja cu-u rozom je niki83,pa nita,emina85 i muhammed,mala86,rose87,malena27,baby i nedi
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 20.5.2010 17:01:36
Ivona
Pa dobro,ima li to smisla?!Morat cu vam odrzati predavanje o autorskim pravima Doduse...,ne smijem Dzeneti na oci ,a haman je ona glavni krivac Cim budem imala vremena,stavit cu sve slike u RR album,mada su ovdje one gdje smo sve Hajmo odmah dogovarati novu kafu,nekad slijedece sedmice...,pa neka dodje ko moze
Evo npr. ponedjeljak u 18.30h-ako bude hladno i kisovito,opet isto zborno mjesto(shopping centar),a ako bude toplo negdje u Staroj carsiji,u basti ispred kina ili ako neko ima bolji prijedlog,jos bolje Uzmite u obzir nas s djecom koja TRCEEEEEE
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 20.5.2010 17:47:35
mala86
ivona moze nova kafica,bas mi se svidja ideja i nadam se da ce vrijeme biti ljepse pa cu povest i ja malca,al ja necu moc trcat,ja cu nosat
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 20.5.2010 18:24:40
Mya_81 RR
Može kafica u ponedjeljak, ali čisto sumnjam da će vrijeme biti da sjedimo vani...a kako sad stvari stoje doći ću sama jer će nam tata biti doma I ovaj put mi neće promaći čokolada A ja znam da vam je bio plan da nas se riješite što prije da bi za vas ostalo više
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 20.5.2010 20:12:41
mala86
mya sorry sto nisam napisala da ste vas dvije na prvoj slici,ali i ono sam pisala s malcem u krilu,kontam poslije cu napisat i za ostale slike i zaboravila skroz
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 20.5.2010 22:12:15
niki83
IZVORNA PORUKA: veda
Dobro draga.i kada je ta kafica da se mogu spremiti .Jeste da je malo nekulturno sto se ovako sama pozivam ali eto,nemojte zamjeriti.
ma ne zamjeramo nista...jedva cekamo kaficu i da prosirimo krug a red bi bio da i mi sad povedemo bebe..mislim na one koje prosli put nisu mya i ivona meni je najljepsa slika ona vasa s bebama