Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 19.5.2010 9:57:13
mala86
nece da se stave ,ili jedna slika dugo traje ili mi fali neki program!pokusavala sinoc,pa pocela gubit zivce,reko jutro je pametnije od veceri-opet ne ide
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 19.5.2010 10:07:53
mala86
IZVORNA PORUKA: buba29
gdje su slikeee
u kompu nece da izadju na rr
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 19.5.2010 10:08:41
rose 87
mene nije bilo sinoc da vas pohvalim ali evo sad bilo mi je stvarno super,samo sljedeci put hocemo i mi te cokolade ,nadam se da cemo imati cesce ove kafice kad dodje lijepo vrijeme
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 19.5.2010 13:42:46
Emina85
Ženice moje mile! Samo da se zahvalim na druženju sinoć, bilo je super iako nismo ostali dugo! Nadam se da ćemo idući put duže biti sa vama! Slike će biti i od mene čim stignem ugrabiti vremena! Ljubim vas sve i jedva čekam ponovno druženje! poljubite dječicu od nas veliki
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 19.5.2010 23:44:58
Ivona
IZVORNA PORUKA: Nedi
I meni je bilo super na kafici drago mi je što sam vidjele stare druge a upoznala nove, jedva čekam narednu kaficu. Ivona pažljivo sa slikama , malena ja nisam ručala čokoladu al malo mi je falilo sve sam je gledala
Kasno sam upozorena...Zao mi je Drage zenice,slike sam postavila na facebook,pa one koje nisu medju mojim prijateljima,a zele vidjeti slike,neka mi posalju zahtjev za prijateljstvo uz svoj nick...,da znam ko je ko ;o) Bas nemam vremena da se sada zezam i postavljam slike i ovdje.
Nadam se uskoro novom druzenju...Nemojte da sada prodje vjecnost dok se ponovo organizujemo
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 20.5.2010 0:09:10
Ivona
Eh da,pametnjakovicka je zaboravila napisati da cete je na FB naci pod imenom Ivona Đukić-Murga
Jooj Amela,bas bismo trebale organizovati neku veeeliku RR kafu...Ja sam cak mislila predloziti da to bude bas u Visokom,pa da dodjemo i mi i Sarajke (jest da je njima opet blize,ali hajd' )...,da nam ti budes domacin,ali kada ti je babo umro,bilo mi je bezveze bilo sta i spominjati Mozda nekad poslije,ili negdje drugo Ljubim te
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 20.5.2010 9:53:44
malena27 RR
aha od cokolade se bas ne kaki nego suprotno imas fb. pa nadji ivonu i dodaj je, u njenim slicicama imaju slike sa kafe... ja nisam uspjela jucer da ubacim slike, nesto me zezalo...pa postavim prvom prilikom...danas ne mogu jer imam puno posla a ja sam jos na RR-u
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 20.5.2010 9:59:22
mala86
novanina ne brini,dok vrijeme bude ljepse opet cemo mi,bilo nam je super
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 20.5.2010 10:03:06
mala86
ja nisam vidjela slike,poslala sam Ivoni jutros zahtjev,ali nije jos bila tamo
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 20.5.2010 12:36:39
niki83
eh mene nema na fb tako da cu malo sacekati dok se postave te slicice i na forum, a bas mi se gledaju..da vidim o cemu to malena govori (btw kad stvarno izgleda extra)