Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 17.5.2010 15:51:25
niki83
dolazim i ja, valjda se ne moram dodavati na spisak.. dakle s bebom ili bez, svejedno?! eh onda sve zavisi od vremena, ak bude kao danas ja stizem sama..
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 17.5.2010 15:54:39
Mya_81 RR
Ma, pravimo spisak čisto da se zna ko dolazi jer se nalazimo ispred pa da recimo ne čekamo nekoga ko neće doći...čisto ono okvirno da znamo ko dolazi a ko ne...
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 17.5.2010 20:23:15
Ivona
Ja dolazim sa Selenom ako ce biti i Nedim....Sanja,imamo coffee to go,pa cemo zajedno trcati U svakom slucaju nosim pape,a kafic kod igraonice je najbolji izbor Sanja,jesi li obavijestila Lejlu? Ja cu prozvati Nitu i Malecku
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 17.5.2010 21:02:21
mala86
pridruzit ce nam se i starija forumasica emina85,neke je cure znaju!
ja jos ne znam za malca hocu li ga vodit,ovo vrijeme uzas...
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 17.5.2010 21:27:44
mala86
IZVORNA PORUKA: Mya_81 ....nadam se da će sutra biti malo toplije
ma i ja sam cula i iskreno se nadam da hoce,jer ovo vrijeme me smori!jedva cekam sutra da vas upoznam
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 17.5.2010 23:05:43
Ivona
IZVORNA PORUKA: mala86
pridruzit ce nam se i starija forumasica emina85,neke je cure znaju!
ja jos ne znam za malca hocu li ga vodit,ovo vrijeme uzas...
Za neke od nas je emina85 nova forumasica ,ali sam je uspjela upoznati kao trudnicu na jednoj od RR kafica i bas bih voljela da nam se pridruzi Nego,hajde neka neko bude vrijedan i napravi novi spisak sa mamama i bebama koje dolaze...,stvarno ne bih zeljela jedina trcati Mozda nam dodje i baby-stara forumasica sa svojim blizancicima
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.5.2010 10:22:46
Nedi
Lejlušh sam zvali ali ona radi drugu smjenu tako da ovaj put ne može. Ivona, Nedija nisam mislila voditi ali ako mu tata zaglavi na poslu onda nemam izbora a bilo bi lijepo sjesti u onaj kafić pored igraonice za svaki slučaj
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.5.2010 11:04:03
mala86
IZVORNA PORUKA: Nedi
IZVORNA PORUKA: Nedi
Kafica u UTORAK 18.05.2010. TC u 18:00 sati ispred glavnog ulaza:
mala8'' mya81 + Minja nedi + možda Nedi Ivona + možda Selena niki83 rose87 emina85 i Muhamed
Nita, malecka, lirio, malena27, jasmina, baby i ostale ženice sve ste dobrodošle
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.5.2010 11:54:48
mala86
IZVORNA PORUKA: Mya_81
Ja se iskreno nadam da će ova glupava kiša više prestati padati
Jer ako ne prestane mi nećemo doći s obzirom da nemamo auto i da su kolica naše jedino prijevozno sredstvo
najavili su prestanak!ja sam zbog toga zvala svekra da dodje da cuva malca,jer mm ide vozit malu od kume na maturu,pa ne mogu uzet auto
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.5.2010 11:55:37
mala86
mya gdje zivis?ja sam na Odmutu(trenutno)
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.5.2010 12:04:10
Mya_81 RR
Malena, ako bude kiša padala naravno da bi mi odgovaralo...pošalji mi broj na pp pa ćemo biti u kontaktu...a ako prestane onda ćemo prošetati da budemo bar malo na zraku jer već 4 dana smo doma...uglavnom, u svakom slučaju se nadam da ćeš doći na kafu