Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 14.5.2010 15:51:01
mala86
sad sam bila sa Eminom85,ona je nasa starija forumasica ali sad trenutno nema net kuci!rekla da da ce nam se i ona pridruziti ako budemo po danu(jer joj je muzic nocna,a ne stanuje bas u gradu),pa odlucite! po meni ako cemo vecina vodit djecu bilo bi bolje po danu,jer navece su svi manje vise nervozni(bar moj pred spavanje ne zna sta bi od sebe)
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 14.5.2010 16:02:10
mala86
moze ,a mjesto Centar ili?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 14.5.2010 16:07:55
mala86
moze TC
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 14.5.2010 17:26:45
mala86
utorak,TC u 6,meni je super zbog spavanja,a i muz ce doc s posla,pa mogu uzet auto,ako bude ruzno vrijeme
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 16.5.2010 18:32:27
Ivona
Aaaaaa...,jel' sad u 5.30,6 ili 7? Ja dolazim s posla oko 4.30...,dajte mi bar malo vremena da jedem Mozda nam se pridruze i zenice iz Travnika,ako se skupi jos malo nas starih forumasica
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 17.5.2010 8:48:28
Nedi
Malo ću kasniti ( ako je u 18) ali ipak stižem Radno vrijeme nam je produženo tako da u kuću ulazim tek u 16:45, imajte obzira da se bar presvučem, nešto gricnem i malo izgnjavim svog dječaka.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 17.5.2010 9:03:04
mala86
u koliko je onda i tko vodi djecu,da znam za svog malca,jel ga ostavljam ili vodim?
< Poruku je uredio mala86 -- 17.5.2010 9:04:57 >
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 17.5.2010 9:19:51
mala86
onda u 6!aj vidjet cu ja od vremena!on bi meni trebo zaspat u kolicima,ali tko zna vise nedi kolika je tvoja bebica? kod mye vidim ticker
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 17.5.2010 9:38:39
mala86
onda tko dolazi definitivno,da znamo?
mala86 mya81 nedi
tko jos?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 17.5.2010 9:39:02
Nedi
Eh da, i još jedan zanimljiv detalj, mobitel tražim od sinoć Nedi ga negdje ostavio ( zvono isključeno ne mogu se nazvati), valjda ću imati više sreće kad stignem sa posla a možda ga i teta nađe do tada...u svakom slučaju pronaći ću vas
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 17.5.2010 9:43:09
mala86
IZVORNA PORUKA: Nedi
Eh da, i još jedan zanimljiv detalj, mobitel tražim od sinoć Nedi ga negdje ostavio ( zvono isključeno ne mogu se nazvati), valjda ću imati više sreće kad stignem sa posla a možda ga i teta nađe do tada...u svakom slučaju pronaći ću vas
sretno u potrazi