|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  867 868 [869] 870 871   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
10.5.2010 12:48:09   
mojbebac
ma zato sam se ja iznervirala, ona je inace dosta krupna 11.5 kg ..... ne puze ali na svom dupetu svuda stize .....user posted image user posted image user posted image user posted image .... i naravno non stop hoce da hoda, uz nase pridrzavanje ..... i onda dodje neko i pocne ti soliti pamet, bas kao da sam ja budala..... strasno!!!!
ma ne sikiram se, ja sma svjesna da moja cura nece jos prohodati ali bitno je da ima volju i da hoce da seta .... pa prohodace ako bog da ..... nego kad te budala sretne i iznervira ..... uh

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 21701
10.5.2010 12:55:35   
Aki Sa
Evo smo slikali pluca i hvala bogu nalaz uredan, bar smo otklonili jednu sumlju dok ne dodju drugi nalazi. Ceklor, Sumamed i Largopen u zadnjih 60 dana pa to je stvarno previse.

Mali princ Kian stigao 01.09.09
Veliki princ Nur 19.09.04

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 21702
10.5.2010 13:06:22   
Hanady RR
pozdrav...
evo ja od doma svoga tipkam...
uzela sam dan od godišnjeguser posted image za tuđe guzice...al šta ću tako mi grah paouser posted image user posted image user posted image

mojabeba kako su mene tužno gledali kad kažem da mi farah ni nakon prvog rođendana ne hoda samostalno...ja im kažem sa osmjehom a one me sa tugom gledajuuser posted image user posted image kontaju ja poludila.

Elem nakon što se sa 13 i pol mjeseci odlučila pustiti da hoda...sretne me jedna ''daljnja rodica'' od mm i kaže ''Eto je hoda'' Ja ostala sva u čudu...ka
žem '' pa hoda'' a ona mrtva hladna kaže...''Bogami smo se brinuli kaže ta i ta tetka i ta i ta zaova nešto garant nije u redu sa djetetom a ja neću da kažem''. I na sve to ta dotična rodica tada je 1 pzt vidjela moju bebu...a živi 200m od mene. e zaista...nisma imala šta da joj kažem sem...pa jest znam ja da se ti brineš i moje djete voliš više nego ja.user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Aki Sa)
Neposredna veza do poruke: 21703
10.5.2010 13:10:19   
škorpija
Bože budala ljudi, pa  jel fakat svako dijete mora prohodati prije prvog rođendana, majke mi, ljudi se time hvale ko da im je dijete osvojilo medalju na olimpijskim igrama. moj hoda ali ne zna reći ni mama, pa jel se ja sad treba brinuti, ili možda nko u mojoj okolini već konta, jadnica ni ne zna da joj sa djetetom nešto nije u reduuser posted image user posted image user posted image . pa progovopriće akobogda,  čim bude imao šta pamtno za rećiuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 21704
10.5.2010 14:13:55   
megi
pozdrav drage moje
svim bolesnim user posted image  zelimo sto brze ozdravljenje,
cestitamo i sve rodjendane, nove zubice

iza nas je jos jedna neprospavana noc, adna opet imala jedno 5-6 budjenja, ne znam ni ja sta jede zaspi al nakon pola sata opet nesto kemci, stenje, ja ustanem malo je ljuljnem ona aspi pa ubrzo opet budjenje, nadamo se da je faza koja ce da prodjeuser posted image user posted image

A ovo za hodanje i pricanje ja se ne obazirem, niti sta forsiram, adni je deset mjeseci i jednostavno nece da puze niti je tjeramo, ali zato non stop nesto trabunja

Atarka  sad kad si tu valjda cemo se nekad sresti, mi smo u stenji svaki dan od pola 12 do jedan pola dva

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 21705
10.5.2010 15:32:33   
dafri
pozz
Aki nadam se da će bebač brzo ozdraviti
anidla,bubuli ,sretni mali rođendaniuser posted image user posted image user posted image
Atarka čestitamo zubićuser posted image user posted image
stvarno sebi ljudi svašta dopuštaju komentarisati,gluposti, prohodaće kad prohoda ,svašta
mene inače udaviše žene iz mahale, svaki put kada me vide pitaju e jesi li joj stavila šta protiv urokauser posted image user posted image user posted image user posted image
danas idemo kod jedne tete-čuvalice  na razgovor, kao da imam tremuuser posted image user posted image
ja počinjem raditi 16 juna,mm je juli i avgust na godišnjem(draga prosvjeta)a i ja ću u augustu pa smo kontali tek od septembra ali imamo prazan hod  ovih 15 dana u junu tako da je moram tražiti ranije a i manjak je teta

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 21706
10.5.2010 17:21:31   
Anoniman
eeeeeeee drage moje...
mi malo bili u skitnji... sestra mi bila u Grckoj, danas dosla, pa nisam mogla cekati da odmore, nego sam odmah morala otici da je vidim... hajd makar sam je pustila po sata odmora, nisam s autom nego sam prosetala s djecom... hihihihihihi... a odaljene smo pola sata lagane setnje... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sto se tice hodanja i pricanja, evo da vam ispricam scenu sa mojom najstarijom sestrom... upravo ova sto je dosla iz Grcke... user posted image user posted image user posted image  mama stalno prica o tome kad ko kome pocne pridikovati da li je vrijeme djetetu da hoda i prica ili ne... znaci, moja sestra kao beba je bila pravo debeljuca... kaze mama obzirom da nije imala mlijeka da je doji, nije joj davala flasicu nego FLASU i to onu pivsku jer to joj je bila doza... helem moja seka ni sa 2 godine nije hodala, niti je pricala... samo je kao klada sjedila i sutila... jednom mojoj neni rahmetli pukne filim i kaze da ce je isibati zarom sto ne hoda i ne prica i izadje iz kuce i ubere zaru... kako se pojavila na vrata sa zarom, dijete skoci na noge i zagalami MO'U JA MO'U JA... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  helem, ona je znala i hodati i pricati ali NIJE HTJELA... zato danas niti je ko moze stici kad hoda, niti je ko moze nadpricati... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  genije je...

zato drage moje, nemojte previse uzimati srcu sta vam ko kaze, vi znate i vidite svoje dijete da li je za hodanja i pricanja ili nije...

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 21707
10.5.2010 19:12:57   
Anoniman
konacno da dahnem ja pala sa noguuser posted image .Jutros dosli ljudi radili vani oluke lupkaju,ma nema sanse zaspat Jos mi dodje zena sto smo je narucili da mi ocisti sprat hele sve da Bog sacuva.
A.samo danas 1.sat spavao..Nervozan ubi boze,i nekako ga uspavala odnijela dole dodje mali od jetrve i eto mi gauser posted image sjela bi i plakala od muke
Skoro jedvaaaaa zaspo kad se premori samo place.Malo sam ga galamilauser posted image nisam namjerno,jednostavno nezna ni on sam sta hoce ja umorna oci me bole (nisam dans naravno isla pa gdje cu snjim)
Samo,se pokaja kud neodo mami svojoj iz ove gungule
E pa nece me zeznit u subotu treba doci moler  nama stepeniste okrecit,i dole njoj sobe odo ja pobjegouser posted image Bogami nema fajde vise ovako
Umorna,sam ko pas ....
Anel,zaspa u nevrijeme pihhh

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 21708
10.5.2010 19:20:01   
Anoniman
drugu Mateju,srecan rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i noniju srecana polugodisnjicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 10.5.2010 19:21:11 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21709
10.5.2010 19:27:35   
Atarka
Evo konacno malo vremena.. Dan je bio haotican, bebi nervozan, nicu dva zuba odjednom, zacepljen nosic, hropti, nece da doji jer ne moze disati, nece nijednu kasicu. U pokusaju da mu ukapam kapi u nosic mu malo povrijedim sluznicu jer je histerisao i bacao glavu tamo-vamo..Citav dan ne spava, place on, placem jauser posted image user posted image Zovem muza da kupi babyvac, on kaze to ti je glupost.. Ma kazem vam, dan katastrofa! Na kraju ja uzmem auto i sa Dobrinje u Logavinu po aspirator! U medjuvremenu ga je mm uspavao i spava jos uvijek od pola 5. Sad cekam da se probudi pa da probamo aspirator. Nadam se da ce biti bolje.
Dafri, hvala na cestitkama za zubic. Da bar manje bole.. Stavila sam mu cilibarnu ogrlicu, mm kupio u Becu. Nesto sam skepticna, ali covjek bi sve probao da djetetu bude bolje pa vrijedi pokusati.

30.09.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21710
10.5.2010 19:29:03   
Atarka
Mya, nervoze je ipak bilo, kao sto mozes procitati, i to napretek user posted image
Megi, nadam se da cemo se sresti. Moj mali jedva izdrzi pola sata u kolicima, blago vama, vi se bas nahodate.

30.09.2009

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 21711
10.5.2010 19:33:21   
Mya_81 RR
Atarka, vjeruj mi da je aspirator zakon...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 21712
10.5.2010 19:44:25   
myb@by

IZVORNA PORUKA: Atarka

Evo konacno malo vremena.. Dan je bio haotican, bebi nervozan, nicu dva zuba odjednom, zacepljen nosic, hropti, nece da doji jer ne moze disati, nece nijednu kasicu. U pokusaju da mu ukapam kapi u nosic mu malo povrijedim sluznicu jer je histerisao i bacao glavu tamo-vamo..Citav dan ne spava, place on, placem jauser posted image user posted image Zovem muza da kupi babyvac, on kaze to ti je glupost.. Ma kazem vam, dan katastrofa! Na kraju ja uzmem auto i sa Dobrinje u Logavinu po aspirator! U medjuvremenu ga je mm uspavao i spava jos uvijek od pola 5. Sad cekam da se probudi pa da probamo aspirator. Nadam se da ce biti bolje.
Dafri, hvala na cestitkama za zubic. Da bar manje bole.. Stavila sam mu cilibarnu ogrlicu, mm kupio u Becu. Nesto sam skepticna, ali covjek bi sve probao da djetetu bude bolje pa vrijedi pokusati.

Atarka bas mi vas je zao.i mi smo imali iste probleme kad je nicao prvi zubic.Procice to sve.Babyvac svi hvale.

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 21713
10.5.2010 20:02:15   
bebana27
IZVORNA PORUKA: Bambi09

hej bebana... bas mislim na tebe... mi smo dobro hvala Bogu, evo Ermin zaspao, pa kad se probudi naumila sam da okrenemo jedan krug, ako ne udari kisa, evo se nesto naoblacilo... hvala Bogu evo mu ispala i ostala dva konca sa cundare, tako da sada vise nema nista, samo fina cuna... user posted image user posted image user posted image user posted image  kako je Ibrahim danas??? ljubi ga za nas...

dusice moja draga mi smo ti super danas smo isli na kaficu sa prijateljicom malo set_ali druzimo se non-stop
maji se kupao i eno ga paja a ja malo da se javim kad god si tu on mene omete pa se ne mogu javiti jer kako je veci hoce i on da pise cak mi je i jednu tipku iscupao sa laptopauser posted image user posted image user posted image njemu dosadno pa hoce i on da pise
super sto nam je drug Ermin super ljubi ga puno od nas

kako su mi ostale bebe i mame?mi smo sve sredili okrecili bastu posijali i sad odmaramouser posted image user posted image user posted image napokon imam vremena za sebe tako mi je bio potreban odmor

< Poruku je uredio bebana27 -- 10.5.2010 20:03:03 >

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21714
10.5.2010 20:33:12   
Anoniman
felix mila.... nemoj da mi galamis na dijete... razbicu vas sve... nije on kriv sto mu ne daju spavati, pa se unervozio... nego ti si trebala fino ga obuci, u kolica i put pod noge, a sve ostaviti... ja bih tako uradila... vas dan u carsiju s djetetom... pa ja... a ovako cete nervozati i ti i on... dusa moja draga... posalji ti meni dijete ovamo, da se mi druzimo u tisini... na svjezem zraku... da idemo kod nase nane i dede na ljulju pa da s drugom Erminom se ljulja... bem ti sve oluke na svijetu... user posted image user posted image user posted image user posted image

Atarka, bas mi je zao sto vas je tako krenulo danas... bice bolje ako Bog da... samo polahko... mazes li mu calgel-om zubice??? nama puno pomazu... ili ako nista drugo ne pomaze, moze i da pokvasis maramicu dobro hladnom vodom pa mu daj da cese... i to moze pomoci...

bebana, ma daj mi djetetu neka pise... user posted image user posted image user posted image user posted image  hoce i on da se javi... dusa mala slatka... jeli ozdravio, kako je danas?

(odgovor članu bebana27)
  Neposredna veza do poruke: 21715
10.5.2010 20:36:32   
Anoniman
umal da zaboravimo

sretan mali 10-ti rodjendan nasem drugu Matejuuser posted image user posted image ... bravisimooooooooooooooouser posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21716
10.5.2010 20:44:21   
Mya_81 RR
Ni mi nismo čestitali user posted image

Našem drugu Mateju želimo sretan maji roćkas user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21717
10.5.2010 21:51:39   
škorpija
user posted image user posted image Čestitamo i mi drugu Mateju 10-mjesečnicu user posted image user posted image user posted image

a drugu Noi čestitsamo polugogodišnjicuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 21718
10.5.2010 23:19:43   
megi
evo cestitke i od nas mateju user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo veceras bili u gostima, cura se izigrala sa djecom, jest da su stariji od nje ali nema veze ona je vristala i razbacala im sve igracke

Atarka zao mi je sto je user posted image  nervozan prehladjen, bice bolje, i mi smo bili nervozni kad nam je zub nikao boze sacuvaj, al sve prodje

pozzzz svima

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 21719
10.5.2010 23:21:32   
Apotekarka
Cestirtamo rođendane male...Nikako se po danu ne javljamo jer smo uglavnom vani stalno jer je Antonio nepodnosljiv,ljuti se,kmeci,samo na ruke hoce,lakse mi je s njim bilo kad muz je 2 mj bilo,mislim da je oo doba sad najgore ali proci ce...Enisa jel se Benjo smirio ako jest daj recept...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21720
10.5.2010 23:21:52   
anidla
atarka babyvac je jedina spravica za koju se nisam pokajala sto sam je kupila, vrijedi svake marke ! u mojoj je torbi stalno user posted image

ljubi nam druga da sto prije prodje user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 21721
11.5.2010 0:56:24   
iv@ncica
user posted image user posted image user posted image user posted image
masemo  vam

sretne  zubice  i  rođendane  zelimo....user posted image user posted image user posted image user posted image
bolesne  bebice  ozdravite  nam  brzo..i  sve  baje  isssss  od  nassss.....
cvoruge  namazite  margarinom....mi  barem jednom  dnevno spucamo negdjeuser posted image user posted image ,  moj  andrej  ide  sam  po  margarin  u  frizideruser posted image user posted image
inace  nemamo vremena..poso ..kuca,  poso,  posooo...i  sve  okolo  nas...pa  setnjeee....
i  kava  pada  s  mostarkama  uskorouser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 21722
11.5.2010 9:04:24   
mojbebac
dobro jutro od nas zaposlenih ...... samo da vas pozdravim!!!! i zahvalim se na podrsci( vezano za kritiku moje poznanice sto mi beba jos ne hoda) ..... moram vam jos nesto reci, kaze mi sinoc zena u prodavnici " jao pa anja samo cetiri zuba ima " ..... ja sam joj se tako u facu nasmijala i pogledala je, da joj sigurno nije dobro bilo ..... iako mi je ta prodavnica u zgradi, definitivno u nju vise ne idem!!!!

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 21723
11.5.2010 9:07:36   
Meri29
Jutroooo, kako ste nam. Mi smo jos malo prehladeni, mama malo iznervirana, kakvi nas sve pehovi nece potrefiti, tajo nam ostao bez posla, kao ne treba im vise toliko radnika pa odmah na njega baksuza... valjda ce biti bolje, a danas mu jadniku rodendanuser posted image Ode mama makar probati onu kakvu fondant tortu sloziti da ga raspolozim.

Zubici nas muce, ovo do sada je bilo proba i uvod u ono sto slijedi, sinoc smo imali pravu akciju, ne moze ni da zaspi, vise je ne svrbe, cini mi se da je sada boleuser posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 21724
11.5.2010 9:11:26   
Atarka
Jutro mamice user posted image
Mi smo imali relativno mirnu noc, za razliku od dana. Probali smo babyvac na opste zgrazanje mm, i ne zna se ko se je vise prepao, beba ili mm user posted image
Nisam nista uspjela jer se puno micao, a mm vise nije htio da traumiram dijete. Kako vi rukujete sa babyvacom? Uglavnom, malo sam mu na spavanju kapala caj od sljeza.
Sretni mali rodjendaniuser posted image user posted image user posted image . Bambi, vi ste se sunetili? Nisam bila u toku pa vam cestitam.
Pozdrav svima i cujemo se kasnije.

30.09.2009

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 21725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  867 868 [869] 870 871   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  867 868 [869] 870 871   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Ime za dječaka :)
lady_bubamara

Koje ime izabrati hmmmm... Šta vi mislite ? :)

Viktor (24%)

Sergej (38%)

Filip (37%)

Broj svih glasova: 99

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *