|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  862 863 [864] 865 866   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
8.5.2010 12:35:42   
teacher75
IZVORNA PORUKA: felix

ja sam davala sljezov sirup,i prospan bas mu pomogne
Ljubimo je user posted image

a sta je prospan, jel i to sirup?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21576
8.5.2010 13:07:15   
Anoniman
evo to je to user posted image

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 21577
8.5.2010 13:16:35   
teacher75
IZVORNA PORUKA: felix

evo to je to user posted image

haahahaa, dobra si. uzecu jedno od to dvoje, valjda ce pomoci

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21578
8.5.2010 13:18:34   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: škorpija

joooj šta je s ovim vremenom, ubićuuuuu seeeee, neradni mi vikendi sad moram sjediti u kući ko gljivauser posted image user posted image user posted image

Tačno znam kako ti je user posted image user posted image user posted image Ja sam baš danas namjeravala izaći kupiti sebi tenisice i jedem se iznutra što ne mogu van user posted image user posted image user posted image

Felix, mila moja, mogu misliti koliko si se prepala.....uh.....nadam se da će slatka mala glava biti bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tajra, čestitamo godiišnjicu user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 21579
8.5.2010 13:23:53   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: teacher75

ja vremena fuj user posted image lana kaslje vec 4.dan, suhi kasalj, zna li neko sta bih joj mogla dati. cajeve zaboravite, jer ne zna da pijeuser posted image

Mislim da ti je najbolje napraviti onaj sirup od Hanady...imaš na onoj temi o prehladi (tamo gdje je napisala i onaj recept s lukom i jabukama)...ako hoćeš da ti ja nadjem....

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 21580
8.5.2010 13:36:19   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Mya_81

ja vremena fuj user posted image lana kaslje vec 4.dan, suhi kasalj, zna li neko sta bih joj mogla dati. cajeve zaboravite, jer ne zna da pijeuser posted image

Mislim da ti je najbolje napraviti onaj sirup od Hanady...imaš na onoj temi o prehladi (tamo gdje je napisala i onaj recept s lukom i jabukama)...ako hoćeš da ti ja nadjem....

vec sam narucila da mi kupe sirup u apoteci, al hvala u svakom slucaju user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 21581
8.5.2010 14:47:51   
Anoniman

vec sam narucila da mi kupe sirup u apoteci, al hvala u svakom slucaju user posted image

ako je suhi kasalj ni slucajno caj od luka....on je samo za iskasljavanje

Neposredna veza do poruke: 21582
8.5.2010 14:56:47   
Mya_81 RR
Dadada, nisam mislila na čaj već na sirup od lovorovog lista, ali nemam pojma je li on isto za iskašljavanje user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21583
8.5.2010 15:00:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi

Dobar dancic cure moje...mi navratile malo da vas pozdravimo.
Nadam se da ste svi dobro...nemam bas  vremena da citam sve.

Mi smo vam bile u bolnici 4 dana. user posted image user posted image user posted image
Najruznije iskustvo u mom zivotu. Da vas plaho ne davim, moja puslica je pila xiclav jer je grlo bilo "malo crveno". A ustvari je fasovala urinarnu infekciju. Imamo puno e. coli u urinu, ali hB temp. je spala pa su nas pustili kuci.
Za jedan dan su sanirali temp. a ove ostale su je promatrali i vadili nalaze. Ona je odmah bila ona stara, tako da smo se obje napatile jer ona ne miruje ni sekunde. Samo je htjela da hoda po bolnici i sve dira. Uzas! Ja sam smorena i psihicki i fizicki od svega.
A da vam ne pricam da sam imala cimerke koje nisu dale prozraciti sobu...user posted image user posted image user posted image Ma fuj!
Uglavnom sad smo na pancefu, imamo jos nekih nalaza za vaditi i nadamo se da ce sve biti ok.

Puno vas ljubimo i opet napominjem falite nam... user posted image

a joooj...jadna Zarica,...hvala bogu da je proslo...ljubi nam jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 21584
8.5.2010 15:01:22   
Anoniman

Dadada, nisam mislila na čaj već na sirup od lovorovog lista, ali nemam pojma je li on isto za iskašljavanje user posted image
e taj mere...nisam dobro skontala...sorryuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 21585
8.5.2010 15:03:28   
Aki Sa
Mi smo na antibiotiku, primili smo 5 inhalacija, pijemo Prospan i jos uvijek kaslje kao stari starac. Veceras cu probati i taj koziji loj a za caj mislim da smo mali radi meda ili moze i bez?
Ako neko ima kakav savjet javljajte

Mali princ Kian stigao 01.09.09
Veliki princ Nur 19.09.04

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21586
8.5.2010 15:04:02   
Anoniman
mya...u kojem ti programu downloadujes slike...nemrem da se sjetim kako se zove...dajte ljudi pomagajte...moj mozak je sprzen

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21587
8.5.2010 15:08:05   
teacher75
ja uzela korijen sljeza pa cu napravit sirup od sljeza, valjda ce pomoci

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21588
8.5.2010 15:10:21   
Anoniman

jesi li sigurna da sljez smiruje kasaljuser posted image

Neposredna veza do poruke: 21589
8.5.2010 15:11:11   
teacher75
IZVORNA PORUKA: dadada

drugarica je rekla u apoteci da je suhi kasalj pa valjda apotekarka znauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21590
8.5.2010 15:17:55   
dafri
vidim opet kašalj napaouser posted image nadam se da će bebači brzo ozdraviti
baš i nemam iskustva sa kašljanjem,Una je jednom par dana kašljala,ja joj nisam ništa davala
Nunichi baš mi je žao što završiste u bolnici,nek je prošlo a i bajice ćete brzo istjerati
tajra sretna godišnjica
felix ma mora se jednom  i to desiti ,nek je Anel dobro,sladak je ko meduser posted image zijanćer mali
kiša i kod nas,ja bila kod zubara kad sam se vratila Una se obradovala,mazila se pola sata

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

Neposredna veza do poruke: 21591
8.5.2010 15:20:23   
Anoniman

drugarica je rekla u apoteci da je suhi kasalj pa valjda apotekarka znauser posted image

evo sad rece mm da sljez smiruje valjda...obnavlja sluznicu...ja  to nisam znalauser posted image

A. su ga davali za nos...prvi put kada mi se razbolio...pa sam mu kapi od toga pravila...a da smiruje nisam znala

< Poruku je uredio dadada -- 8.5.2010 15:21:31 >

Neposredna veza do poruke: 21592
8.5.2010 15:33:50   
Anoniman
e...evo haljinice...uglavnom bolje izgleda uzivo nego na ovoj slici

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21593
8.5.2010 16:01:12   
Anoniman
Dobar je sljez za umirenje kaslja, samo ne puno davati (2 male kas. na dan) takodjer i svi sirupi na bazi brsljana kao prospan, herbifit ...
Sirupi na bazi jagorcevine su za iskasljavanje...

Dadada kakva je to haljinica, nisam u toku, prosvijetli me...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21594
8.5.2010 16:33:04   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Nunichi

Dobar dancic cure moje...mi navratile malo da vas pozdravimo.
Nadam se da ste svi dobro...nemam bas  vremena da citam sve.

Mi smo vam bile u bolnici 4 dana. user posted image user posted image user posted image
Najruznije iskustvo u mom zivotu. Da vas plaho ne davim, moja puslica je pila xiclav jer je grlo bilo "malo crveno". A ustvari je fasovala urinarnu infekciju. Imamo puno e. coli u urinu, ali hB temp. je spala pa su nas pustili kuci.
Za jedan dan su sanirali temp. a ove ostale su je promatrali i vadili nalaze. Ona je odmah bila ona stara, tako da smo se obje napatile jer ona ne miruje ni sekunde. Samo je htjela da hoda po bolnici i sve dira. Uzas! Ja sam smorena i psihicki i fizicki od svega.
A da vam ne pricam da sam imala cimerke koje nisu dale prozraciti sobu...user posted image user posted image user posted image Ma fuj!
Uglavnom sad smo na pancefu, imamo jos nekih nalaza za vaditi i nadamo se da ce sve biti ok.

Puno vas ljubimo i opet napominjem falite nam... user posted image

Jooooooj, Nunichi, tek sad vidjeh da si se javila...aaaa, kako mi je žao što ste morale to proći, a drago mi je da je sad situacija bolje user posted image

Kakva vam je sad terapija za tu baju u urinu....ljubi nam puno malu puslicu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 21595
8.5.2010 16:34:34   
Mya_81 RR

mya...u kojem ti programu downloadujes slike...nemrem da se sjetim kako se zove...dajte ljudi pomagajte...moj mozak je sprzen

Dadada, vidim snašla si se za sliku...

Nego, kakva je ovo cool haljinica....svidja mi se...je li to za tebe, nešto ne mogu upratiti veličinu na slici...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21596
8.5.2010 16:37:44   
rose 87
evo da vas i mi na brzinu pozdravimo,kako ste nam
mi ne spavamo nikako,ovi zubi su uzas,samo kenka,hoce na ruke,doji po citav dan,ne odvaja se od mene,samo da hoce vise izaci i ovaj drugi...
bambi upratila sam da je sve  hB dobro proslo i da je i drug sada veliki momak,cestitamo
vidim da nam opet ima bolesnih bebica,brzo ozdravljenje vam zelimo,ako smo sta propustili cestitamo i ako neko ima kakvih savjeta za zubice pomagaaaaj teee

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21597
8.5.2010 16:40:06   
koka i po
Ima u apoteci gel za otklanjanje boli pri rastu zubića.Djeluje.Ja ga probala na sebi kad me bolilo zubno meso oko umnjaka.

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 21598
8.5.2010 16:43:50   
Anoniman
dadada za koga je haljinica prelijepa jeuser posted image ......Za A.sigurno nijeuser posted image zato pitam.
Mya,draga jasta nego da sam se prepala jos na jutro izasna al dobro,je hb.cvorica ima malo stavljam obloge.
Ljubi nam medenu malu:))))
Darfy,a znam da mora jednom a gdje ce bas na jutrouser posted image lopov je to teski.....
teacher75. nama je ovaj sirup pomogao,kad je A.kasljao user posted image uvjek ga imam u rezervi kao i od sljeza takodje .

Aki sa,stvarno neznam sta da kazemuser posted image daji joj prospan polako stat ce.....
user posted image user posted image da nam brzooo ozdravi.

Anel,zaspo ja se malo mazila sa mm.user posted image user posted image .....nikad nac vremena za nas,navecer se uvjek omakneuser posted image user posted image user posted image
Sad malo odmaramuser posted image da vidim sta mi vi radite.
Bas mi je zao bolesne djecice,i tog dosadnog kaslja da stane vise
:))))

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21599
8.5.2010 16:47:52   
rose 87
IZVORNA PORUKA: koka i po

Ima u apoteci gel za otklanjanje boli pri rastu zubića.Djeluje.Ja ga probala na sebi kad me bolilo zubno meso oko umnjaka.

ne pomaze calgel ako mislis na taj,ustvari pomogne 15-ak min i poslije isto user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 21600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  862 863 [864] 865 866   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  862 863 [864] 865 866   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Ime za moga sina

meni se svidjau 3 imena pa da bi resila ovu dilemu potrebno mi je vase misljenje koje je vama lepse

Hajdar (31%)

Hakan (5%)

Haris (64%)

Broj svih glasova: 126

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *