|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  855 856 [857] 858 859   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
5.5.2010 9:56:40   
R&T@
Hvala, felix....
Ja je sad samo ljubakam po vratu...

Zao mi sto sad ti bolujes, ali neka je malac dobro, hb.
(pokusaj jogurtom da nadoknadis "dobre" bakterije)
To za vaganje, ja pedijatrima odavno ne vjerujem.
Valjda prolupali od tolike promenade djece, pa lupaju gluposti.

Sto nam nema Apotekarke?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Schecherlemica)
Neposredna veza do poruke: 21401
5.5.2010 10:00:54   
Anoniman
hocu i jauser posted image user posted image malo vratica
Joj bas je medenaaaaaa ....bas za pozelit je izgnjaviti...
Da bas i ja se pitam gdje nam je Apotekraka????
Ma necudi me za dokt.prolupali su pa hajd meni je bitno da je zdrav a to gram koji vise ili manje brigame ....
A sta da A.dajem malo u grlo crveno kaze nije bas upaljeno toliko al nije ni sjajno,...Samo da nas zaobidju antibiotici

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 21402
5.5.2010 10:01:13   
R&T@
marincii, hvala user posted image

Nije ni cudo da nas sve boli kad nosamo ove nase bebarem guze bebele...
Pusti tablete...
Muzu kremu u ruke i nek masira....

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 21403
5.5.2010 10:10:07   
marinčii
a bude čim dođe s posla ću ga zaposlitiuser posted image ,nek radi i drugu smjenu..
felix neznam nisam pametna šta da ti kažem jedino što mi pada na pamet da mu daš toplog čaja ,drugo ništa ne smiješ na svoju ruku

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 21404
5.5.2010 13:45:19   
megi
ja svoju curu vise nece hvaliti da vdobro spava, ev nocas milion budjenja bas sam nikakva
Bambi user posted image user posted image  nadam se da je capa cap dobro proslo, da su Nane a i mama sve to dobro podnijeli
zbog suneta sam ja mm rekla nema muske djeceuser posted image user posted image user posted image
mi malo prosetale dok nije kisa pala upoznale jednu slatku bucmastu bebicu bas nam je bilo fino

pusa svima

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 21405
5.5.2010 13:59:32   
Hanady RR
samo da vam mahnem malouser posted image a večeras čitam sve...da nadoknadim propuštene rođkase, zubiće, korake, ljubim bolesnice i bolesnike i naravno još nešto propuštenog obavim user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 21406
5.5.2010 14:04:30   
Sarajkica
dobih ovu info:

"Obavještavamo buduće majke-trudnice, majke dojilje i roditelje male djece (od 0-3 godine) da Udruženje za unapređenje dojenja i Centar za dojenje organiziraju ŠKOLU DOJENJA sa slijedećim sadržajem:   - Priprema trudnice za dojenje;   - Ishrana djece od 0-1 godine, sa posebnim osvrtom na prirodnu ishranu majčinim mlijekom;   - Ishrana djece od 1-3 godine.   Predavači su ljekari pedijatri i medicinske sestre sa certifikatima međunarodne organizacije za Internacionalni Kodeks i ishranu djece - IBFAN.   Mjesto održavanja su prostorije Centra za dojenje, Sarajevo, Grbavička 84. Sve dodatne informacije možete dobiti na kontakt telefon: 061/ 482 248 (od 12-15 sati)"

Ilhan- moja mala pčelica zujalica
14.06.2009. godine

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 21407
5.5.2010 14:34:17   
bebana27
pozdrav drage moje
nisam cesto tu navratim malo da vidim sta ima i da vas pozdravim
ja sam ovih dana u poslu krecili radili stan pa smo sve to hb zavrsili
a najgore mi je sad sto se je moje zlato razboljelo
jutros smo isli doktoru ima u plucima slajma koji treba da iskaslje
sinoc sam od 2h bila dezurna malo ja malo mm jer je imao tem 39

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu Sarajkica)
Neposredna veza do poruke: 21408
5.5.2010 15:03:06   
Mya_81 RR
Ja sam vam sva happy user posted image

Nalazi su nam dobri...kaže doktorica da nema baja i ne moramo nastaviti s bocama, a kontrola urina tamo nekad user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 21409
5.5.2010 15:08:45   
Mya_81 RR
Tajra, malena je med. a frizurica joj je preslatka user posted image

Dadada, nadam se da ćeš nam i ti ozdraviti što prije, a posebno mi je drago da Andrej ne mora piti antibiotik user posted image

Valjda nam je i kod Bambi danas situacija ok, a stvarno gdje Apotekarkauser posted image

Bebana, želimo malom piliću što prije da ozdravi user posted image A miša mu više i te ružne bolesti user posted image

< Poruku je uredio Mya_81 -- 5.5.2010 15:10:13 >

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 21410
5.5.2010 15:10:45   
noaa

IZVORNA PORUKA: Mya_81

Nalazi su nam dobri...kaže doktorica da nema baja i ne moramo nastaviti s bocama, a kontrola urina tamo nekad user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mya molim te nemoj ovo shvatiti kao pametovanje al moja sestricna je prolazila sve kao i Minjica dok nisu otisli nekom specijalisti u Split..njoj su sad 3 godine i hB super je..ako cete ljetos prema moru ja bih ti nabavila br pa da odes kod njega..

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

Neposredna veza do poruke: 21411
5.5.2010 15:13:13   
marinčii

joj baš mi je drago,bilo je više i vrijemeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 21412
5.5.2010 15:13:15   
Anoniman
mya,bas mi je dragouser posted image user posted image user posted image user posted image da je malena dobroooooo ljubimo je.
Bebana a misa mu vise i bolestiuser posted image da nam brzooo ozdravi drug:))))))))))

A.je dobro hb.igrali se izmorio se jeo i zaspo.Vrijeme je bas fuj tmurno i hladno

Neposredna veza do poruke: 21413
5.5.2010 15:16:13   
marinčii
bebana ja tek vidjeh tvoj post baš mi je žao da je maleni bolestan nadam se da će što prije ozdraviti,šaljemo mu puno user posted image user posted image user posted image i dobrih vibricauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21414
5.5.2010 15:17:03   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: noaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mya molim te nemoj ovo shvatiti kao pametovanje al moja sestricna je prolazila sve kao i Minjica dok nisu otisli nekom specijalisti u Split..njoj su sad 3 godine i hB super je..ako cete ljetos prema moru ja bih ti nabavila br pa da odes kod njega..

Ma, što bi mila tako shvatila...

A da se to odužilo još više mislim da bih morala tražiti neka druga rješenja, taman imamo rodbinu u Splitu...sad trebamo dobiti te kapi iz Zagreba koje ću joj svejedno davati bez obzira što je sad nalaz OK, a neću više da razmišljam o ovome dok ne ponovimo urinokulturu možda za nekih mjesec dana...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 21415
5.5.2010 15:24:20   
noaa
Mya ja ti posaljem br. i ime doktora cim pitam sestre,on je privatnik tako da je svejedno odakle dolazis,neka ti se nadje sto bi rekli u zlu ne trebalouser posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

Neposredna veza do poruke: 21416
5.5.2010 15:33:21   
Anoniman
podsjetime bas mya,evouser posted image jesteli vi planirali abd.ove godnie ici na more sa bebarama i kada????

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21417
5.5.2010 15:48:59   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: noaa

Mya ja ti posaljem br. i ime doktora cim pitam sestre,on je privatnik tako da je svejedno odakle dolazis,neka ti se nadje sto bi rekli u zlu ne trebalouser posted image

Može, može...

A Felix, ja ove godine ne znam za more...jedno ako se prišlepam mami i tati user posted image jer mm neće imati godišnji user posted image Možda onda s njim odemo samo na vikend...ali sve mi je to još tako daleko i ne planiram još ništa...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 21418
5.5.2010 15:53:32   
Hanady RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 21419
5.5.2010 16:34:19   
Honey3
pozdravcic jedan od nasuser posted image Mya bravo za nalaze i da se baje vise nikad ne pojaveuser posted image user posted image user posted image bebana bas mi je zao sto nam je drug bolestan saljemo mu user posted image i zelimo da sto prije ozdraviuser posted image mi smo evo malo pajkili,veceras imamo jedan rodjendan kod malene od moje sestre pa je tetka svasta curi kupilauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 21420
5.5.2010 16:43:56   
škorpija
mia hvala bogu da je nalaz dobaruser posted image user posted image user posted image ljubi nam curu u obraze medene i obrve namršteneuser posted image

mi smo akobogda planirali na more početkom septembra, idmeo najvjerovatnije na pelješac, već smo kupili kanticu i lopaticeuser posted image

anidla ljubi mi naljpše plave oke na svijetu, izgleda ništa opet od šetnje, vrijeme je bljakicauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 21421
5.5.2010 17:41:13   
R&T@
user posted image  za minjicu, hvala mami za kompliment....

Zaha, i ja imam rođ. jednom djecaku, cetrvrti, i stvarno ne znam sta da kupim.
Sve mi igracke iste, auto ovako-auto onako, a one ratnicke ja ne kupujem.
Bas je lakse sa curama, uvijek ima nesto....

A za more, mi cemo kod svekra u Gradac, abd. i ako se ja napokon pokrenem i predam za pasos.
Ja ne mogu cekati septembar, ali moram cekati finale svjetskog prvenstva, to je cini mi se 11.7. 

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 21422
5.5.2010 18:22:15   
dafri
tajra curica je meduser posted image
felix ima Anelka,imauser posted image user posted image
mya
super za nalazeuser posted image user posted image
mojbebac sretno na poslu,brzo će juni
i meni se primiče taj danuser posted image user posted image ,ja počinjem 16 juna,u potrazi smo za tetom iako će je mm čuvati juli ,a i ja sam august na godišnjemuser posted image pa onda od septembra teti u rukeuser posted image
ja planiram početkom juna malo na more,mm radi pa vidjeću ako neko mogne sa mnom, a u augustu drugi dio

i mi smo kupili kanticu i lopaticeuser posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 21423
5.5.2010 19:15:35   
Anoniman
evo naaaaaaassssssssss... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hvala Bogu sve je proslo predivno... mama i babo su bili sa svojim Nanetom i sve je proteklo u najboljem redu... pisala sam opsirno na temi sunet muskog djeteta, pa da se ne ponavljam... uglavnom, hvala svima na podrsci user posted image

Seceru, user posted image  ljubi nam druga...
tajra, malena je med medeni... bas je sipmaticna... user posted image user posted image user posted image user posted image

bebana, nadam se da ce drug brzo ozdraviti user posted image

mojbebac, cestitam ti na pocetku posla i da sto lakse podnesete odvojenost...

felix nadam se da ces brzo ozdraviti da nam ne predje na druga Anelka... ljubni ga od nas...

marincii hvala mila, ljubi druga Mateja...

megi, i mama i Nane su bili pravi heroji... hvala mila... user posted image user posted image

Mya bas nam je drago da su nalazi kako treba i da nema vise baja... bravisimo... cmokni curicu

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 21424
5.5.2010 21:14:47   
Anoniman
A.je zaspo ja malo da virnem i idem i ja umorna sam..
Bambi,mila drago mi je da je sve dobro proslouser posted image user posted image user posted image user posted image hrabrica mala
Mya,,,ma gledaj da se usljepas svojim da odmorisuser posted image dovoljno je sa muzekom i dva dana odmorauser posted image
Skorpija vi ste spremni,haman za polazak .....heheh  ..neka neka...tako i treba
Mi cemo abd.ove godine po,obicaju kao i svake godine u drage Tucepe
Stvarno prelijepo,uvjek nam bude fino.Prosla godina me masila zbog poroda/Anela
A ova boze zdravlja,nece
I mi se skorpija pripremamo evo od zimeuser posted image na more....
Da malo A.osunca bjele none :)))
Laka vam i mirna noc
Pussara svimauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  855 856 [857] 858 859   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  855 856 [857] 858 859   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Problemi pri odnosu
INNIC

Da li ste nakon poroda imale problema sa vlaznoscu, te bolne odnose i kako ste to rijesile? Koje ste preparate koristile?

preparati na biljnoj bazi (94%)

preparati na hemijskoj bazi (6%)

Broj svih glasova: 48

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *