Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kupujete li u second hand-ovima 28.4.2010 22:23:09
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: acudesa RR
Nikad neću prežaliti jadnu krznenu bundicu što ne kupih za 20 Km, baš u ze
Ma, kad se vidi nešto dobro to se odmah uzima....nema tu puno razmišljanja...meni se par puta desilo da bi se vratila samo nakon par sati razmišljanja bi li ili ne bi, ali naravno toga više nije bilo...jer fakat sve dobro zaista ode brzo...mislim da danas sve više ljudi kupuje u tim radnjama...
RE: Kupujete li u second hand-ovima 28.4.2010 22:26:08
acudesa
kako već spomenuh, nisam kao djevojka išla, ali mi je jedna jaranica uvijek "vadila mast" sa stvarima iz sh...šta je ona nalazila, ma ludnica, a kad je vidiš kao da je sa modne piste sišla (malena će znati o kome govorim )
RE: Kupujete li u second hand-ovima 28.4.2010 22:28:14
malena27 RR
kako već spomenuh, nisam kao djevojka išla, ali mi je jedna jaranica uvijek "vadila mast" sa stvarima iz sh...šta je ona nalazila, ma ludnica, a kad je vidiš kao da je sa modne piste sišla (malena će znati o kome govorim )
o znam znam komora ne dolazi u obzir odmah cu morati i zimnicu praviti uh ubice me sahbaz za OT bjezim i ne zacatavaj
RE: Kupujete li u second hand-ovima 28.4.2010 23:07:43
mama2009
IZVORNA PORUKA: D_K
Acudesa - vidim da spominjes Ilidzu. Imas u Maloj Aleji iznad Unicredit banke jednu veeliku SH radnju.. Vide im se izlozi sa desne strane ulice - zauzima citav drugi sprat. Ja sam nedavno bila u komisiji za tehnicki prijem jednom ciki na Dobrinji i bas drzi SH u tom prostoru. Bilo me stid da ga pitam nabavljaju li koznih jakni - kontam pomislice da ga nesto muntam. Imam osjecaj da se to bas isplati.. Zna li neka od vas drzi li ko od ovih SHasa koznjake?
cula sam da ima u nekom SH kod kameleon radija i jos se prodaje na kilo
RE: Kupujete li u second hand-ovima 28.4.2010 23:13:22
mama2009
mama 2009, to nisam čula, a samtram se expertom za sh
nisam bila mada sav vidjela natpis sa glavne ceste .....pise roba na kilo.....moja kolegica radi u blizini....ma kupila je ludnica stvari kozni mantil, koznu jaknu, bundu kratku i jos sitnica
RE: Kupujete li u second hand-ovima 28.4.2010 23:34:18
acudesa
Ja najčešće navratim na "onaj" (nije mu to ime) na pijaci u hrasnom , u zadnje vrijeme, ranije sam na Ilidži ima ih nekoliko oko terminala, nemam neki stalni, nego nelatim u bilo koji, pa ako šta naleti-naleti, a uvijek imam 5 km u džepu
RE: Kupujete li u second hand-ovima 28.4.2010 23:36:49
mama2009
Ja najčešće navratim na "onaj" (nije mu to ime) na pijaci u hrasnom , u zadnje vrijeme, ranije sam na Ilidži ima ih nekoliko oko terminala, nemam neki stalni, nego nelatim u bilo koji, pa ako šta naleti-naleti, a uvijek imam 5 km u džepu
u tom "onaj" nisam nikad bila mozda sutra svratim da prosnjuham
RE: Kupujete li u second hand-ovima 29.4.2010 0:01:39
D_K
IZVORNA PORUKA: mama2009
mama 2009, to nisam čula, a samtram se expertom za sh
nisam bila mada sav vidjela natpis sa glavne ceste .....pise roba na kilo.....moja kolegica radi u blizini....ma kupila je ludnica stvari kozni mantil, koznu jaknu, bundu kratku i jos sitnica
je li to taj u Maloj Aleji ili je neki drugi? ijao - mal me slag ne strefi - kupila kozni mantil, koznu jaknu.. kako tako zene potrefe? nama su vjerovatno ostale samo kozne gace - valjda bude moj broj