Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kupujete li u second hand-ovima 9.10.2009 15:53:05
acudesa
IZVORNA PORUKA: neki
Evo da i ja kazem koju Ja nemam vremena traziti i kupovati u drugim prodavnicama,a kamoli tamo da "rovinjam" Jednom,moj Sead imao 6mj. dosla moja svekrva i ne pitajuci me zelim li ja to ,uvalila mi dvije ogromne vrece stvarcica za moje dijete Nju odvukla neka komsinka i nakupovala ona svom djetetu,pa i ova kupila mom djetetu,sve po 1KM Meni nije problem to oprati i obuci,ali djetetu,Boga mi ne!!!Jedva smo joj MM i ja utuvili u glavu da njemu vise tamo nista ne kupuje
iskreno, ni ja malom ništa tamo ne kupujem ali znam mnogo finih i pametnih i visokokotirajućih žena koje kupuju bez ikakvih zamjerki a, eto ja nisam-ne znam zašto? (pa i ima dovoljno odjeće što dobije tako da nemam potrebe, valjda)
RE: Kupujete li u second hand-ovima 9.10.2009 15:53:41
veeseelaa
kupovala bi ako bi mi se nešto dopalo, al tamo gdje ih ima (ulica Koševo i Dolina) nemam gdje auto parkirati da pogledam šta ima Mislim da djetetu ne bih kupila ništa al sebi i ovom mom glavonji bi obzirom da je vas (sav)markiran bilo mi mi zadovoljstvo ga gledati u odjeći iz second handa
< Poruku je uredio veeseelaa -- 9.10.2009 15:56:42 >
RE: Kupujete li u second hand-ovima 9.10.2009 15:58:31
acudesa
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
kupovala bi ako bi mi se nešto dopalo, al tamo gdje ih ima (ulica Koševo i Dolina) nemam gdje auto parkirati da pogledam šta ima Mislim da djetetu ne bih kupila ništa al sebi i ovom mom glavonji bi obzirom da je vas (sav)markiran bilo mi mi zadovoljstvo ga gledati u odjeći iz second handa
pa, vesela i tamo je markirano samo smr.... nego hoćeš li cipele, neki se pretplatila
RE: Kupujete li u second hand-ovima 9.10.2009 16:17:43
acudesa
Nadje tebi keki jedne ja, oko sokolovo sa vrata snimim ima li šta za mene, a često se samo okrenem i izađem, a zar mi se ne isplati-računala sam za one iz prodavnice bih mogla kupiti 72 para ovakvih cipela ( a, iskreno mi se ove moje malo više sviđaju nego one što sam ih vidjela u radnj)
RE: Kupujete li u second hand-ovima 9.10.2009 16:19:43
neki
IZVORNA PORUKA: acudesa
Nadje tebi keki jedne ja, oko sokolovo sa vrata snimim ima li šta za mene, a često se samo okrenem i izađem, a zar mi se ne isplati-računala sam za one iz prodavnice bih mogla kupiti 72 para ovakvih cipela ( a, iskreno mi se ove moje malo više sviđaju nego one što sam ih vidjela u radnj)
Jao dobra si Sledeci put kad budes isla,zoviiiiiiiiiiiiiiiiiiii
RE: Kupujete li u second hand-ovima 28.4.2010 21:50:58
Mya_81 RR
Ja imam dosta stvari iz SH...kad bolje razmislim imam zaisat fantastičnih koada odjeće i to markiranih a kupljenih po 3,4 markice...gdje ćeš bolje
Nikad mi nije bilo neugodno tamo kupovati, ali istina da mi se često ne da baš pretjerano dugo roviti...obično ako u prvih 5 10 minuta ne nadjem nešto onda ni neću...
RE: Kupujete li u second hand-ovima 28.4.2010 21:55:04
acudesa
joj, da mi nije mrsko da vam postavim sandale od 5 km..ludnica, nove ...sve što vidiš na meni kvalitetno je iz sh...ovo "ko fol markirano" iz SA mi je u drugoj kategoriji
RE: Kupujete li u second hand-ovima 28.4.2010 22:03:40
Mya_81 RR
A ja sam ovu zimu kupila čizme za 10KM, a uvjerena sam da ne bi bile ispod 200KM, ali ih nisam ni jednom nosila jer ne znam kako da ih unutra očistim....možda do iduće sezone smislim nešto, a s obzirom da je koža ne mogu ih staviti u mašinu...
RE: Kupujete li u second hand-ovima 28.4.2010 22:04:14
mama2009
IZVORNA PORUKA: acudesa RR
joj, da mi nije mrsko da vam postavim sandale od 5 km..ludnica, nove ...sve što vidiš na meni kvalitetno je iz sh...ovo "ko fol markirano" iz SA mi je u drugoj kategoriji
u koji ti to SH ides ja kad god sam usla negdje nista nisam nasla
RE: Kupujete li u second hand-ovima 28.4.2010 22:07:40
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: mama2009
Eh, u SH moraš ići često jer ono što valja brzo ode...tako da kad ideš češće veća je šansa da ćeš naletiti na nešto dobro....
RE: Kupujete li u second hand-ovima 28.4.2010 22:14:01
acudesa
IZVORNA PORUKA: mama2009
u svaki pomalo...ali, od 1000 000 artikala ja nađem jedan koji mi odgovara....i, fazon je naletjeti kad im tek dođe roba
RE: Kupujete li u second hand-ovima 28.4.2010 22:16:00
bebbe RR
Ne, ali ne zato što imam predrasude prema već korištenim stvarima, jer nemam. već zato što nisam strpljiva u shopingu, i nema sanse da bih se mogla koncentrisati i traziti i zavirivati, iako znam puno ljudi koji bas u tome uzivaju. Ja volim pregledne prodavnice.
RE: Kupujete li u second hand-ovima 28.4.2010 22:16:23
acudesa
ljudi, ja sam ove velurne sa druge stranice što sam ih postavila-vrućom vodom prala, kontam 5 km, ko ih šiša..ništa im nije bilo...ali ne savjetujem i vama, mođda je drugačiji materijal
RE: Kupujete li u second hand-ovima 28.4.2010 22:18:55
D_K
Acudesa - vidim da spominjes Ilidzu. Imas u Maloj Aleji iznad Unicredit banke jednu veeliku SH radnju.. Vide im se izlozi sa desne strane ulice - zauzima citav drugi sprat. Ja sam nedavno bila u komisiji za tehnicki prijem jednom ciki na Dobrinji i bas drzi SH u tom prostoru. Bilo me stid da ga pitam nabavljaju li koznih jakni - kontam pomislice da ga nesto muntam. Imam osjecaj da se to bas isplati.. Zna li neka od vas drzi li ko od ovih SHasa koznjake?
RE: Kupujete li u second hand-ovima 28.4.2010 22:21:37
teacher75
ja ne kupujem, ne radi nekih predrasuda nego imam odbojnost jednostavno prema stvarima koje je neko drugi nosio. nikad ni ne posudjujem niodkoga nista, niti volim drugima posudjivati svoju garderobu, osim ako je bas neka izuzetna prilika pa me neko zamoli za neku stvarcicu. nekako kontam da sa necijim stvarima ide i njegova nafaka. mozda sam sujevjerna po tom pitanju, al eto, jednostavno ne volim to...