|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
27.4.2010 15:24:52   
Latinka
Mama2b, čestitam i želim ti sve najbolje!!!user posted image user posted image user posted image

I. srce mamino 16.01.2012.
A. mamin dobrica 21.02.2014.

(odgovor članu Mama2b)
Neposredna veza do poruke: 876
27.4.2010 15:57:29   
remzy
cestitke svim trudnicama,..da hairli sve bude i prode,trudnoca laka ,a porod jos laksi!!!user posted image

user posted image   user posted image    user posted image    user posted image  

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

(odgovor članu Latinka)
Neposredna veza do poruke: 877
27.4.2010 19:22:14   
smarija
prije svega dobro dosla i iskrene cestitke na user posted image .
imam jedno pitanje jesi li imala promjene u grudima kao sto ih vecina recimo ima nadutost,bol pri dodiru ili tako nesto.

(odgovor članu Mama2b)
Neposredna veza do poruke: 878
27.4.2010 19:50:03   
aidicaa
IZVORNA PORUKA:

cestitke svim trudnicama,..da hairli sve bude i prode,trudnoca laka ,a porod jos laksi!!!user posted image

user posted image   user posted image    user posted image    user posted image  

*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce ***
14.05.2016. pozitivan test***

(odgovor članu remzy)
Neposredna veza do poruke: 879
29.4.2010 10:04:31   
Mama2b
hvala na cestitkama, divne ste:)

smarija, sto se tice grudi imam blago nadute grudi, ali ne osjetim nikakvu bol pri dodiru. Jedino sto osjetim je blagi pritisak u stomaku i non stop moram na WC. Doktorica mi je zakazala pregled za 15 dana pa ne znam da li je to normalno i koliko cesto treba ici u ovim prvim sedmicama?

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 880
29.4.2010 10:07:58   
fatimica09
user posted image user posted image user posted image mama2b cestitam...zelim ti skolsku trudnocu i zivu iz dravu bebicu aBd!

Ja mislim da je to ok za 15 dana da ides ljekaru, tad ce moci vec vidjeti i otkucaje srcauser posted image user posted image user posted image do tada cuvaj se, odmaraj i uzivaj, a sve ostalo ljekar ce ti reci....user posted image

(odgovor članu Mama2b)
Neposredna veza do poruke: 881
29.4.2010 10:08:17   
Anoniman
Mama2b.Cestitke i od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mama2b)
  Neposredna veza do poruke: 882
29.4.2010 10:11:59   
rose 87
cestitke i od nas da provedes divnih user posted image mjeseci

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 883
29.4.2010 10:23:13   
smarija
mislim da je tih 15 dana ok,ne valja ni da stalno cackaju po tebi.moja kolegica sa posla se porodila prije par mjeseci dok je bila trudna isla je svaki mjesec na kontrolu nekad joj je radio ultrazvuk a nekad vaginalni pregled,nemoj da se ti sad sekiras user posted image
opusti se i uzivaj user posted image

(odgovor članu Mama2b)
Neposredna veza do poruke: 884
29.4.2010 10:27:38   
ajnur
Cestitam svim trudnicamauser posted image user posted image user posted image

Blagost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne ukrasi,a grubost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne upropasti.Muhammed a.s

A 18.10.2010 mamin djecak
A10.08.2012 mamina cura

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 885
29.4.2010 10:35:25   
smarija
Izvini imam jos jedno pitanje nakon koliko dana si uradila test,jel ti user posted image kasnila ili sta vec.posto sam ja imala zadnju 29.03. jos nisam dobila a prije par dana tacnije 26.04.radila sam test i negativan je bio

(odgovor članu Mama2b)
Neposredna veza do poruke: 886
29.4.2010 12:44:21   
Mama2b
cure, hvala na podrsci!

smarija, ma no frks, zato ovaj forum i sluzi, barem ga ja tako dozivljavam:)
Zadnja user posted image mi je bila 26.03., tako da je malo kasnila, ali ja sam imala neki cudan osjecaj. Bila sam na putu i 1.put u zivotu mi je bila muka u autu - jedva sam izdrzala, tako da sam uradila test 25.04. i odmah dvije čize. Ne znam jel ti redovna, meni je uvijek bila, a mozda da sacekas jos 2,3 dana pa da ponovis test. Kad sam otisla na pregled doktorica je bila skepticna hoce li uopste ista vidjeti, ali se vidjelo:)

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 887
29.4.2010 13:14:25   
smarija
ma nije mi bila redovna dok nisam imala spontani pobacaj u januaru od tada je redovna, e sad bog zna sta je u pitanju.

(odgovor članu Mama2b)
Neposredna veza do poruke: 888
29.4.2010 15:28:58   
Rabi
Hvala vam svima od srcauser posted image
mamaalma, nemam nista protiv jedne maje pisuljiceuser posted image  ma nemam ni protivuser posted image .....ma samo nek bude zivo i zdravouser posted image  hvala ti na ovako lijepoj zelji, mislis ti na meneuser posted image

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 889
29.4.2010 15:34:15   
Sonja
cestitke svim trudnicamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 890
11.5.2010 22:25:36   
emiih
evo da se i ja prijavim user posted image

poslije pune cetiri godine truda ugludeh i ja user posted image .
Trebala bi biti u 5. sedmici,bila sam kod dr. i vidio je malu tackicu na UZ.
MM i ja to nisamo jos realizovali,sve nam djeluje tako nestvarno.
Malo nas je strah,ali stalno sebi govorim necu niocemu negativnom da razmisljam.
Nemam nista od toga.aBd bit ce sve ok.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 891
11.5.2010 22:26:38   
Ilhana RR
Nek je sa srecom! =) Bas mi je drago =)
Ako Bog da sto laksu trudnocu ti zelim a porod jos laksi ;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu emiih)
Neposredna veza do poruke: 892
11.5.2010 22:42:40   
dinciii
IZVORNA PORUKA: emiih

Malo nas je strah,ali stalno sebi govorim necu niocemu negativnom da razmisljam.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Cestitam Emiih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu emiih)
Neposredna veza do poruke: 893
11.5.2010 22:50:08   
aidicaa
Cestitke Emiih  user posted image  

*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce ***
14.05.2016. pozitivan test***

(odgovor članu emiih)
Neposredna veza do poruke: 894
11.5.2010 22:51:00   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: emiih

neka je sa srećom...želim ti do srac laku trudnoću i lak porod.
samo polako...jedva čekam tvoju porođajnu pirču...i dan da ti člestitamo na preslatkoj bebi.
Čuvaj se mila...ovo je divan vijest...evo drage trudilice ja sam ovom vjesti prestrena i zbog vas...prenosimo pozitivnu vibru na sve.user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu emiih)
Neposredna veza do poruke: 895
13.5.2010 7:39:59   
Rimljankaa
Evo da se i ja prijavim! Trudna sam!!! Jos bikakvih simptoma,osim izostanka menstruacije,stalno piskim,a i test je vec dva puta pokazao user posted image

Treba mi i mala pomoc. Kada trebam otici ljekaru? Tek sam jucer i jutros uradila test i vidjela da je pozitivan.

Iz Sarajeva sam,pa gdje da odem, u Skerlicevu u zavod za zene i materinstvo ili u svoju porodicnu ambulantu? 

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 896
13.5.2010 7:44:38   
w.pooh
emiih i Rimljankaa user posted image user posted image user posted image želim vam sve najboljeuser posted image
Svim trudnicama želim prelijepih 9 mjeseci i lagan porod user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 897
13.5.2010 7:46:04   
acudesa
pa, idi u vojnu ili koševo (tamo ćeš, aBd, rađati)
Ja sam stalno išla u vojnu, a tamo se i porodila....a, možeš i u svoju ambulantu, možeš i privatno....imaš temu: trudna sam-kojem doktoru

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 898
13.5.2010 7:47:13   
riba78
novopećenim trudnicama iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 899
13.5.2010 7:55:38   
Radoznalica
Rimljanka, prvo čestitam na user posted image , uz želju da ti prođe hairli i uredno do krajauser posted image Što se tiče pregleda, ja sam bila u 6-7 sedmici, ako ti nije dugo, i ako nemaš nekih komplikacija tipa krvarenja ili smeđeg iscjetka sačekaj malo dok doktor na uzv ne bude mogao čuti otkucaje bebinog srca. Uglavnom ti ćeš najbolje znati po svom osjećaju, da li da odeš odmah sad ili da sačekaš.
U vojnoj bolnici više ne vodeuser posted image osim ako im ne doneseš uputnicu od svog ginekologa iz doma zdravlja, ako nije hitno ili ako nemaš šteluuser posted image

Možeš otići u Skerlićevu, fino nazoveš, naručiš se, oni ti odrede termin i ne peglaš se sa dugim čekanjem. Treba ti samo ovjerena knjižica. Broj telefona na koji se naručuješ je 560-200. Sretno user posted image

Nikada nemojte mnogo govoriti o sebi, jer drugi uvijek imaju više za kazati o toj temi

(odgovor članu riba78)
Neposredna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *