|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  839 840 [841] 842 843   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
27.4.2010 10:48:04   
Anoniman
Mya sretno s nalazima!! Neka danas sve bebice ozdrave, neka nosići ne cure, neka ne kašljucaju...

potpisujem i od nas sretnouser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21001
27.4.2010 10:49:23   
Anoniman
za nasu,hanadyuser posted image user posted image user posted image user posted image koja je brza,efikasna i pouzdana zenica
Posebno sto je jakooo dragauser posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 21002
27.4.2010 11:00:59   
Lady26
Jutro i od nas..Lana zaspala, a mama lunja po internetu....
Ovo vrijeme nesto muti a dogovorili smo kaficu s anasom malom rajom sa RR...nadam se da se nece pokvariti vrijeme...
Eeeee mozda usput sretnemo i ostalu raju sa RR koja je danas na Vilsu dogovarala setnju.... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21003
27.4.2010 11:28:39   
Anoniman
djeco...gremo li ili ne gremo...ja sam cak i kosu opralauser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 21004
27.4.2010 11:31:49   
Lady26
Naoblaci se grrrrrrrrrrrrr user posted image user posted image
Bas je ovo vrijeme groznoooooooooooooo

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21005
27.4.2010 11:31:52   
Mya_81 RR
Hvala vam drage moje user posted image , ali...

Mi smo već išle po nalaze i sad imamo treću bakteriju, neku pseudomonas aeruginos user posted image Izgleda da nas hvataju redom...šta li će biti iduće pitam se...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jedino mi nije jasno kako je moguće tako da se iz nalaza u nalaz mijenja vrsta bakterija...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21006
27.4.2010 11:40:46   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Mya_81

Hvala vam drage moje user posted image , ali...

Mi smo već išle po nalaze i sad imamo treću bakteriju, neku pseudomonas aeruginos user posted image Izgleda da nas hvataju redom...šta li će biti iduće pitam se...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jedino mi nije jasno kako je moguće tako da se iz nalaza u nalaz mijenja vrsta bakterija...

e user posted image vise i te bakterije...fuj...joj Mia ja fakat ne ynam sta bih radila...meni je pravo zao da dijete tolike antibiotike uyima a opet bez njih ne moyes se rjesiti baja

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 21007
27.4.2010 11:46:45   
Mya_81 RR
Joj, dadada, vjeruj mi da isto razmišljamo....samo su mi u glavi ti silni antibiotici koje je već popila, a opet ne znam šta drugo da uradim....sad čekamo neke kapi iz Zagreba, iduće sedmice, pa ćemo s tim probati paralelno s antibiotikom koji će nam naravno opet sutra prepisati user posted image

A evo tražim sad po netu još neke prirodne pripravke koje joj mogu praviti, mada nemam sreće s pronalaskom user posted image

I užasno me živcira kad mi kažu da mora piti puno tečnosti...ona dnevno popije 3 avent bočice od 250ml...od toga zaista više ne može...još bljuca pa nam to ne ide u prilog kad se natanka tekučinom...

Ma, luda sam user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21008
27.4.2010 11:54:42   
Anoniman

Joj, dadada, vjeruj mi da isto razmišljamo....samo su mi u glavi ti silni antibiotici koje je već popila, a opet ne znam šta drugo da uradim....sad čekamo neke kapi iz Zagreba, iduće sedmice, pa ćemo s tim probati paralelno s antibiotikom koji će nam naravno opet sutra prepisati user posted image

A evo tražim sad po netu još neke prirodne pripravke koje joj mogu praviti, mada nemam sreće s pronalaskom user posted image

I užasno me živcira kad mi kažu da mora piti puno tečnosti...ona dnevno popije 3 avent bočice od 250ml...od toga zaista više ne može...još bljuca pa nam to ne ide u prilog kad se natanka tekučinom...

Ma, luda sam user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne zelim da me se pogresno shvati, ali ja bas nemam nekog povjerenja u ove nase dr. i nase laboratorije..ima li sanse da je odvedete negdje da se urade pretrage pa da joj se da konacna terapija s kojom bi se ta prica zavrsila

Neposredna veza do poruke: 21009
27.4.2010 11:54:50   
Honey3
jutro i od nasuser posted image Mya bas mi je zao duse drage sto se pati sa tim bakterijama i sto kazes otkud to na svakom nalazu druga bakterijauser posted image i moja bebica evo prokasljala i ja sam jutros promukla i grlo me boli i sin mi kaslje i muka mu,kad krene bas kreneuser posted image poljubci za sve bebe i mame,bolesnim bebicama zelimo da sto prije ozdraveuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Neposredna veza do poruke: 21010
27.4.2010 11:55:27   
anidla
ja sam poslala Nou u setnju sa nasim peijateljem dok ja umirem peglajuci 7 masina vesa koje sam preko vikenda oprala ljetne garderobe....valjda cu sve stici do 13:00, pola 2....

lady, ja sam ovdje javljala za setnju pa da ide ko hoce, nadam se da cemo se bar sresti, ako nista user posted image

cujemo se....idem peglati...

svima zelim lijep i suncan dan....pusa

p.s hanady pisala ti na fb, ali ocito da nisam dobro poslala...javi se sutra, tu sam user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

Neposredna veza do poruke: 21011
27.4.2010 12:04:11   
mnn
evo i nas.alexa muči i dalje nos jako..nikako da prestane to sa timnosom više..opet mu curi jedva diše..svaki dan po par puta mu čistimo nos..več sam ludaaaaaa.Mya odi ti kako ti je dadada napisala u još jedan laboratorij da budeš sigurna..mišica malena neka nam brzooo ozdravi.idem sad kavu piti..jel netko spomenuo peglanje...ajme imam veša da peglam danimaaaa...pusa svim bebama.

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 21012
27.4.2010 12:08:22   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: dadada

Ne zelim da me se pogresno shvati, ali ja bas nemam nekog povjerenja u ove nase dr. i nase laboratorije..ima li sanse da je odvedete negdje da se urade pretrage pa da joj se da konacna terapija s kojom bi se ta prica zavrsila

Mila, naravno da te neću pogrešno shvatiti. Stalno mislim o tome, ali u ZE nema privatnog laboratorija user posted image Možeš privatno odnijeti urin u neku privatnu kliniku, ali oni sve to nose u jedan jedini lab. u Zenici, a to je bolnički...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21013
27.4.2010 12:19:00   
Anoniman

Mila, naravno da te neću pogrešno shvatiti. Stalno mislim o tome, ali u ZE nema privatnog laboratorija user posted image Možeš privatno odnijeti urin u neku privatnu kliniku, ali oni sve to nose u jedan jedini lab. u Zenici, a to je bolnički...

ma nisu ni u sa nista bolji...mojoj mami su tri puta radili papa test, da bi joj na kraju njena dr. rekla...znate mikroskopi su zadnji put ocisceni prije 20 god...a i ta oprema koju imaju boga pitaj u kakvom je to stanju i koliko je stara... da ne pricam o tome da studentima znaju dati briseve...hocu reci, da sam ja mozda "mallo" paranojicna ali bih ja potrazila misljenje i terapiju izvan granica lijepe nase

Neposredna veza do poruke: 21014
27.4.2010 12:27:47   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: felix

za nasu,hanadyuser posted image user posted image user posted image user posted image koja je brza,efikasna i pouzdana zenica
Posebno sto je jakooo dragauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21015
27.4.2010 12:32:19   
noaa
OT user posted image user posted image user posted image Hanady ja ti poslala sinoc pp vidim ti ne vracasuser posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

Neposredna veza do poruke: 21016
27.4.2010 12:37:37   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: noaa

OT user posted image user posted image user posted image Hanady ja ti poslala sinoc pp vidim ti ne vracasuser posted image

ne radi mi PP....
imaš li fb ako imaš šalji tamo
a čim proradi PP javim vam.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 21017
27.4.2010 12:40:03   
noaa

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: noaa

ne radi mi PP....
imaš li fb ako imaš šalji tamo
a čim proradi PP javim vam.

nemam fb cuvam svoj brak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

Neposredna veza do poruke: 21018
27.4.2010 12:46:38   
anidla
kisha pada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nista za danas....zao mi je.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 21019
27.4.2010 12:49:52   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: anidla

kisha pada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nista za danas....zao mi je.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja te upravo krenula zvatiuser posted image user posted image ...zar padauser posted image

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 21020
27.4.2010 12:52:46   
Anoniman
vidi padaaaaaaauser posted image ...a ja jadna kosu oprala...unervozila se ko da na ispit idemuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21021
27.4.2010 12:53:44   
teacher75
na grbavici jos ne pada, ja se spremila, hocu jos da lanu podojim pa da izadjemo

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21022
27.4.2010 12:55:43   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: teacher75

na grbavici jos ne pada, ja se spremila, hocu jos da lanu podojim pa da izadjemo

ot teacherko ...jel ti imas crna kolica ili teget plava...tamna uglavnom

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 21023
27.4.2010 12:57:13   
teacher75

teget plava sa chicco

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21024
27.4.2010 12:58:55   
Anoniman

teget plava sa chicco

moguce da sam te juser vidjela na skenderiji...duga kosa, jeans, visoka haman 180 i nesto

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 21025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  839 840 [841] 842 843   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  839 840 [841] 842 843   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *