|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  828 829 [830] 831 832   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
24.4.2010 12:29:26   
Anoniman
pozz
Mi smo dobro sinoc spavali al jutros je bio bas nervozan htjela sam ici sa mamom u shoping a sveki nije htjela cuvat A.Taman kad je zaspo uninala ga oko 9dok sam ga nahranila i ostavila u krevet usto i eto belaja
Mada izdrzo bi on do 12.da nezapi ja njoj kazem brzo cu ja doci ajoj,kaze nemogu imam posla moram usisat bla,bla...nema veze....necu vise nikad pitat da ga ostavim
Kaze povedi ga sa sobom reko,dicu nahladjen malo vani hladno zima ...
Zaspo je evo skoro
Nego  da vas jos nesto,pitam znojel se vaseuser posted image ???
A.glava uvijek mokra user posted image bas se znoji,pogotovo kad ga ninama na nogama a na jastuku glava bas sav bude mokar,stoli pitam se???

(odgovor članu amela2208)
  Neposredna veza do poruke: 20726
24.4.2010 12:31:13   
Anoniman
ej,umalo da zaboravimo a dicemo to zaboravit pa Sretan malom nanetu mali rodjendanuser posted image user posted image user posted image ljubimo ga punooo

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 20727
24.4.2010 12:52:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mnn

čestitamo ivanak!user posted image  alex bolestan bili danas kod pedijatrice..jadan miš maleni ima upalu grla i kašlje jako..a nos ga zeza..uf sva se nasekirala..pilence moje..sad je bolje.samo da spava ovu noč jer ja sam koma od nočnog nosanja..idem sad napravit mu jesti pa čemo vidjeti dalje..samo da ozdravi.pilence moje.
da nam brzooooo ozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 20728
24.4.2010 12:56:56   
Meri29
Hej Felix i kod mene se Majda znoji bas puno,jastucic bude pravo mokar ispod nje, a i kosica. Spava samo u bodiju i pokrijem je jorgancicem, nema sanse da joj je pretoplo, a da je laganije pokrivam moze se prehladiti, bas se i ja pitam sta cu

< Poruku je uredio Meri29 -- 24.4.2010 12:57:25 >

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20729
24.4.2010 13:12:34   
tajcika
nadam se da vam se smijem priduziti,mom bebacu je 16 dana,hvala Bogu velika je i napredna beba al trenuno imam problem sa nekim zutim bubuljicama koje skidamo rastvorom alkohola i vode,cistimo hipermanganom i mazem bademovom kremom,nazalost jedna od tih bubuljica se upalila i izazvala apces na glavi iza desnog uha,juce smo isli pedijatru i poslije svega zavrsili kod djecijeg hirurga gdje su mu to morali malo isjeci i istisnuti sav taj gnoj,bilo je strasno  kazu da se to javlja kod beba i da je u pitanju stafilokokna infekcija da li je neko imao problema sa tim ili mozda cuo nesto o tome,bris iscjetka su poslali na analizu...hvala vam unaprijed na odgovoru

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 20730
24.4.2010 13:14:10   
Anoniman
ej mila ja A.bas netoplim jer nevoli vrucinu nikako.A nestavljam ga na jastuk da spava osim kad ga ninam na nogama
Al se bas znoji,pogotovo kad je i vani malo toplije kosica mokra..
Uvecer mu u nekad doba skinem carapice,ili ih on svuceuser posted image ....bas lagano ga oblacim sto kazes al et..

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 20731
24.4.2010 13:16:01   
Anoniman
tajcika dobro doslica tebi iuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (sto se tice,tog osipa stvarno neznam ti pomoci,nadam se da je sve dobro i da ce ti reci neka iskusna mamica)

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20732
24.4.2010 13:16:25   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Tako je Pocahontas, samo pozitivno razmišljanje user posted image A raditi se mora user posted image Nisam upratila da si našla tetu, ali sigurno si pisala na drugoj temi pa ću tamo čitati....ali neka si i tu veliku brigu skinula  s vrata user posted image

nisam pisala da ne bih urekla user posted image doalzi nam od ponedjeljka pa cemo vidjeti..da se tokom slijedece sedmice naviknu jedno na drugo, a i da malo ona pohvata od mene kako i sta..da sam Bogdo ranije ali eto user posted image kontam opet, mali je on, pa samo neka je ona tu svih 8 sati valjda ce se naviknutiuser posted image ..a i muz ce raditi drugu smjenu pa ce bar biti s njima do 13h onu sedmicu kada ja pocnem raditi...user posted image

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 20733
24.4.2010 13:20:11   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: škorpija

pocy ja sma jučer na poslu saznala da sma zakasnila na posao, trebala sma 13, al to skontala smao teta iz računovodstvauser posted image , uglavnom nekako će morati to pokriti da mi ne prekidaju staž, e sad ja molim boga da to bude prošlogodišnjim godišnjim odmorom, e ne onim od ove godineuser posted image , uglavnom zeznula sma se, al nije mi krivo, nek smo mi roćkas proslaviliuser posted image
uglavnom prođe nekako dan od 9 do 5, a kući sam trčala kao bez glaveuser posted image , hvala bogu da je ljeto pa ima još vremena i za šetnju poslije posla i za sveuser posted image

ma tako su i meni rekli da ide od dana poroda pa godinu dana, a ne od dana otvaranja bolovanja i eto, za malo da i ja pojedem guser posted image user posted image sreca pa sam dva puta pitala...a svakako Rafiju pada ročkassss u subotu 22. maja, pa mi je svejedno user posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 20734
24.4.2010 14:37:52   
mojbebac
samo da vam se kratko javimo, konacno smo ozdravile, oslije deset teskih dana gripe ..... sad smo ok, spremamo se na rucak kod bake i deke .....
cestitamo sve sto smo proppustile....user posted image user posted image

imam jedno pitanjce, anjica zadnjih 15 - ak dana slabo hoce slano, skoro nikako, samo hljeb i to sama, i ako joj nesto uspijem ubaciti slucajno .... voce hoce, slatko kad bih joj dala sve hoce, tecnosti pije, ali sa slanim kao da se posvadjala, doji 3 puta dnevno .... je li mozda neko imao slican slucaj, s obzirom da je ranije sve jela ....user posted image user posted image user posted image  dr mi je rekao da je to zbog zuba pa ne znam, sta vi mislite ....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 20735
24.4.2010 14:45:03   
Sonja

IZVORNA PORUKA: felix

A.glava uvijek mokra user posted image bas se znoji,pogotovo kad ga ninama na nogama a na jastuku glava bas sav bude mokar,stoli pitam se???

to sam i ja htjela pitat
Adin se stvarno puno znoji uvijek kad pije mlijeko ili caj sok vodu nebitno i kad hoce da spava..bilo da ga ljuljam ili samo lezim kraj njega...a i budi se mokar...

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20736
24.4.2010 14:52:00   
nanika
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sretan mali rodjendan nasem drugu Nanetuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Curica 2006
Dečko 2009

Neposredna veza do poruke: 20737
24.4.2010 15:26:29   
marinčii
IZVORNA PORUKA: nanika

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sretan mali rodjendan nasem drugu Nanetuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 20738
24.4.2010 16:47:14   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: škorpija
mia
gdje se može ta torta pogledati, ipak je to tetkinih ruku djelouser posted image

Stavila sam sliku na temu 'fondant'...

IZVORNA PORUKA: Nejrica
Mya
vala vi potpalite taj rostilj,pa kud puklo da puklo Ljubi bucu i btw avatar je presladak!!!

Nejrice, hvala user posted image a roštilja ipak nije bilo user posted image ...svako malo nas je kiša ometala, ali uspjeli smo proslaviti rodjendan...bilo je super, a najdraži momenat mi je bio kad je nećak ugledao tortu user posted image On nije vidio sve one sitne nedostatke user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 20739
24.4.2010 16:48:29   
Mya_81 RR
Marinci, nadam se da si bolje user posted image

Poci, sretno s tetom user posted image Da to bude savršeno od prve user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 20740
24.4.2010 17:08:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Sonja

IZVORNA PORUKA: felix

to sam i ja htjela pitat
Adin se stvarno puno znoji uvijek kad pije mlijeko ili caj sok vodu nebitno i kad hoce da spava..bilo da ga ljuljam ili samo lezim kraj njega...a i budi se mokar...

sjecam se kad sam bila u boln.sa A.bila  zena sa curicom od 7mjes.a ona ima 3zubica.Kaze da se njena malena isto puno znoji kaze pogotovo kad oce,izbiti novi zubicuser posted image eh,sad dal je ovo istina ili nije neznam
Pa zato,sam pitala mozda je zbog jos necega ???

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 20741
24.4.2010 17:25:22   
marinčii
Marinci, nadam se da si bolje
hvala draga da me se sjetiš dobro sam čim sam počela piti antibiotik nakon 4 ,5 tablete prošla i temperatura i kvržica ,još uvik pijem tablete ima ih puno al izdržat ću malo mi teško padnu na želudac al dobro je ne smijem se žaliti,ja se slabo javljam u zadnje vrijeme jer je M posto baš zahtjevan stalno nešto hoće a nosanje broj jedan,sreća počeo je jesti tako da se zbog toga ne brinem više..ljubi malu curicu od nasuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20742
24.4.2010 18:02:05   
Anoniman
marinci,vidim ja nema teuser posted image znaci M.neda mirauser posted image
Poceo je jest znaci GH.user posted image user posted image user posted image bravooo bas mi   je drago...
Sta ima kod vas novoga kako,sad spava uvecer?
Ljubimo vasuser posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 20743
24.4.2010 18:21:08   
Lady26
Da se javnemo...tek smo ustale, obje smo otkunjale 2h user posted image - otkunjale hahaha....
Ono okretanje od sinoc nije se vise ponovilo, ma nece ni slucajno, bit ce bit ce neka dopet...
Da ne ureknem masallah danas jedemo bez problema, ali sam joj produzila razmak izmedju obroka na 4h, zadovoljna sam hB, samo da nastavi user posted image .
Mama je morala malo odspavati, veceras kuma pravi djevojacko, udaje se za 10 dana user posted image .
Eh na sta ce to liciti, jer sam u 11 kao komirana i spava mi se, a tek cu veceras otici oko 10, kad Lanu uspavam...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20744
24.4.2010 18:22:40   
Lady26
Pile moje malo, sretan mali rodjendan, ljube te Lanica i mama....sve najljepse ti zelimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 24.4.2010 18:23:17 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 20745
24.4.2010 18:24:43   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

Da se javnemo...tek smo ustale, obje smo otkunjale 2h user posted image - otkunjale hahaha....
Ono okretanje od sinoc nije se vise ponovilo, ma nece ni slucajno, bit ce bit ce neka dopet...
Da ne ureknem masallah danas jedemo bez problema, ali sam joj produzila razmak izmedju obroka na 4h, zadovoljna sam hB, samo da nastavi user posted image .
Mama je morala malo odspavati, veceras kuma pravi djevojacko, udaje se za 10 dana user posted image .
Eh na sta ce to liciti, jer sam u 11 kao komirana i spava mi se, a tek cu veceras otici oko 10, kad Lanu uspavam...

dobra si, ja zaspim tek oko 1-2, a lana vec oko 7. prava insomnia!

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 20746
24.4.2010 18:35:30   
Lady26
Ma ne legnemo ni mi prije 12-pola 1 ali meni se spavaaaaaaa, a Lana je u krevetu oko 9....ma ja cu veceras kuci taman kad Lana bude trebala jesti, oko 4-5 hahahahahahahahaha user posted image user posted image , mm bi bravu promijenio user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 24.4.2010 18:36:23 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 20747
24.4.2010 18:41:02   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

Ma ne legnemo ni mi prije 12-pola 1 ali meni se spavaaaaaaa, a Lana je u krevetu oko 9....ma ja cu veceras kuci taman kad Lana bude trebala jesti, oko 4-5 hahahahahahahahaha user posted image user posted image , mm bi bravu promijenio user posted image user posted image

ja dojim pa se ne mogu nikad opustiti kad negdje izadjem, ne moze joj mm dati siku kad se probudi gladna user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 20748
24.4.2010 18:42:02   
pocahontas
mya, mogla si ti prodavati torte, ha? da si nam blize pa da porucimo jednu za nas rodjendanuser posted image

felix, kazes da se Anel znoji kada ga ninaš na jastukuuser posted image od kakvog materijala ti je jastuk? ja sam skontala da se Rafi sav oznoji kada zaspe recimo u kolicima ili AS (a i jedno i drugo su obloženi sintetičkim materijalom, iako stavim ispod pelenu nema veze, sav se osafunjauser posted image )..dakle, strogo mora spavati na svom jogiju koji je pamukom presvucen i sve je 100% pamuk i dekica i čaršaf..
je li ti jastuk pamučniuser posted image ? čime je punjen? pamukom ili onim sintetičkim silikonima? garant je od toga...

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 20749
24.4.2010 19:04:33   
Lady26

IZVORNA PORUKA: teacher75

ja dojim pa se ne mogu nikad opustiti kad negdje izadjem, ne moze joj mm dati siku kad se probudi gladna user posted image

A meni je tako zao sto mi vise ne dojimo...uspjeli smo skoro 2mjeseca i onda nista, samo po koja kap....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 20750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  828 829 [830] 831 832   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  828 829 [830] 831 832   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *