Mala Selma
|
Jutro drage moje... citam vas svaki dan, ali nikako nemam vremena da nesto napisem, sve neka trka-frka!! Kao prvo zelimo sretne male i velike rodjendane, prve korake, rijeci, brzo ozdravljenje bolesnih bebica, a i mama Mi smo dobro hB, A je postao pravi nestasko, uhhh, prohodao je prije 15 dana, ma nema sada mira, samo tamo-vamo, a brzo hoda, tako da bukvalno moram tcati za njim , ali nemapa mi tesko, bar cu smrsati . Posao je dobro prosao tj. i A i ja dobro podnosimo rastavljanje, ja sam sad na godisnjem odmoru, pa se druzimo svaki dan sa tetom cuvalicom, super se slazu i nevjerujem da se biti nekih problema.A ona je za 10, prijateljica je od mojih roditeljia 40 godina, a mene je prvu okupala ...dako da smo bas bliski, ma kao familija, sto mi je drago.Brinula sam se sta cemo i kako, ali eto sve ispadne na kraju dobro. Mi jos dojimo , kada dodjem sa posla pa dok ne zaspi imamo 2-3 dojenje, u noci nemamo, a evo tri noci je prespavao bez budjenja, ma prosto sam ostala sokirana .To je pri put da je prespavao noc od kada se rodio!! Pripremamo se za rodjendan i jedva cekamo da pusemo svjecice Eto...puno vam saljemo poljabaca i pozdrava p.a. kako mogu preuzeti naljepnice RR za auto, pokusala sam Visnji poslati pp ali nesto ne fercera