|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  826 827 [828] 829 830   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
23.4.2010 17:27:59   
MinaMM
drage moje nisam se javljala nekoliko dana - posao pritisnuo. navikavam se. izdajam ko luda ali zato bebi ima sta da jede. umorna sam pravo ali tek se trebam organizovati. svi mi nedostajete.

Ajdine sretan ti rodjendan, sve naj naj naj najbolje, najljepse u zivotu ti zelimo, puno zdravlja, srece i ljubavi.

a svima ostalima user posted image

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20676
23.4.2010 18:10:39   
teacher75

IZVORNA PORUKA: škorpija

Evo mene na poslu, čudno je, ali nisam plakala ni ja ni bebiuser posted image
danas samo ispijam kafe, a tek u ponedjeljak me bacaju "u vatru"
shvatila sma da sma poželjela kolege i fino swe snjima ispričati, a opet fali  mi i bebiuser posted image

taman sam mislila da ti posaljem sms i da te pitam kako je proslouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 20677
23.4.2010 18:14:37   
megi
eeee skorpija jesam ti ja rekla da ce danas biti samo kafa i kafa
ma nisu ni oni bezdusniuser posted image user posted image user posted image user posted image
mogu misliti kako si pozeljela bebijauser posted image user posted image user posted image

mi danas slinimo slinimo kasljemo, e bas nas je ova prehlada zeznula prvo nismo otisli drugu na rockas
a drugo mislili za vikend na selo da malo promjenimo pa su na kraju svi otisli osim nasuser posted image user posted image user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu MinaMM)
Neposredna veza do poruke: 20678
23.4.2010 18:17:39   
škorpija
hehehe, pa znaš kad sam došla kući nije me ni pogledao, malo smo se pomazili i onda sine hajde ti sad razguliuser posted image , teta ga vodila u šetnju i to mu je bilo najvažnije.
nadam se da će adnica ozdraviti, ljubimo je

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 20679
23.4.2010 19:29:01   
Mya_81 RR
Škorpija, znači prvi radni dan prošao OK user posted image

Minja ej cijeli dan bila s bakom i tetkom, sad došla doma, a ja pravila tortu i baš sam se user posted image Imam još par detalja za napraviti pa ću je slikati i staviti na temu fondant...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 20680
23.4.2010 20:26:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mala mu

eeeeeeeeee generacijoooooo
kako ste mi svi redom!!!!!!!
joj kako dugo nisam tipkala....uh jesam poželila....

kako su mi drage bebice i mame?????

evo i mene nakon 10000000...godina-dočapala se netauser posted image ....

kod nas ništa novo...Ahmed lopov-stara vjest,nema još zubića-isto stara vijest...eto samo što sada izbacuje slogove pa ja kontam PRIČAuser posted image

LJUBIM VAS SVE ZAJEDNO

ne mogu da vjerujem svojim ocima da ste ponovo s nama u drustvu... pa stvarno vam nije fer tako dugo nas ostaviti ali hajd... velika cmoka za vas oboje...

skorpija vidim pocela si raditi... sretno ti bilo... ako Bog da necete ni plakati ni ti ni bebi, jer hvala Bogu pa ste zdravi oboje... sve ce doci na svoje mjesto...

Nejrice bas mi je drago sto nam je drug Kerim ozdravio... ma veliki momak...

zaha, ljubi nam drugaricu Esmicu... neka i ona sto prije ozdravi skroz... dusica mala...

tratinciceeeeeeeeeeeeeeeee dobrodosla opet... ljubi nam drugaricu Saru... pozelili smo vas... nedostajali ste nam...

MinaMM zelim ti puno srece i nadam se da cete se uspjeti organizovati i biti dobro... ljubni nam druga...

(odgovor članu mala mu)
  Neposredna veza do poruke: 20681
23.4.2010 20:28:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ivanak

Izgleda da će mali Antonio dobiti sekicu!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivanak)
  Neposredna veza do poruke: 20682
23.4.2010 20:47:53   
mnn
čestitamo ivanak!user posted image  alex bolestan bili danas kod pedijatrice..jadan miš maleni ima upalu grla i kašlje jako..a nos ga zeza..uf sva se nasekirala..pilence moje..sad je bolje.samo da spava ovu noč jer ja sam koma od nočnog nosanja..idem sad napravit mu jesti pa čemo vidjeti dalje..samo da ozdravi.pilence moje.

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20683
23.4.2010 21:03:24   
tinchita
.."večer drage moje, evo nas iz D.zdravlja...evo storije...ja pospremala sobu a mm se igrao s Vanjom, kad ono dreka iz sobe VIDI MU LICA!!Nevjerojatno neštouser posted image user posted image , puno lice crvenih fleka s mjehurićima u sredini, užas! Skinem ga , nema ništa, user posted image ! Hajd skontamo mi da je to od losiona za brijanje...pa ga malo umijemo i ono lagano prolazi! Kad za 15-ak min po cijelim rukicama i nogama ista stvar! Spremimo se i trk do D.z. I oni tamo vele mi radimo do 7:30h (bilo je 7h) a imamo još pacijenata idite u Hitnu...U svemu tome Vanji se potpuno povuče taj osip..i evo nas sad kod kuće..čekimo! Nadam se da je to bila samo neka prolazna reakcija...a V. pije sirup (Ceclor), bojim se da nije od njega, mada pije ga već 6 dana...joooooj!user posted image user posted image ! Šta vi kažete??!!

V 31.12.2009.
A 19.9.2013.

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 20684
23.4.2010 21:39:12   
ivanak
hvala svima. ja se isto radujem maloj curici. jest da je moj muž malo tradicionalan pa je njemu muško ipak muško.
ali meni se čini da će on oko ove male skakati više nego ja

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu tinchita)
Neposredna veza do poruke: 20685
23.4.2010 21:43:13   
amela2208
dobro vece i od nas
mi imamo jedan mali problem... moja Sara nesto puno bala i stalno su joj ruke u ustimauser posted image user posted image user posted image user posted image kad doji nece nikako da se odvoji od sikeuser posted image user posted image u donjoj vilici ima nesto bijelo dje bi trebali zubici bituser posted image user posted image ne mogu da vjerujem da ce joj zubici a ima samo dva ipo mjeseca. öolim vas da mi pomognete

Sara&Mohammad

(odgovor članu tinchita)
Neposredna veza do poruke: 20686
23.4.2010 21:50:56   
Anoniman
Nina...ljubi nam druga da mu sto prije prehlada  prodjeuser posted image

ivanak   user posted image user posted image user posted image ...bice bas kako si i sama rekla...obicno je to tako  user posted image user posted image

amela...sve je moguce...imas i takvih slucajeva...mislim da beba dobije zube tako rano...mada je to rjetko...nego provjeri da nije  krupica

(odgovor članu amela2208)
  Neposredna veza do poruke: 20687
23.4.2010 21:58:58   
Lady26
Pozz i od nas...
Amela sad hocu i ja da napisem, da nije krupica, pregledaj joj cijela usta, a nije to nista strasno ako i bude, cisti se nekom tecnoscu koju kupis u apoteci i sterilnom gazom...za 3-4 dana prodje...
Ljubi curicu

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20688
23.4.2010 22:07:23   
Lady26
Inace...mi se i dalje borimo sa jelom, tj ona se bori sa flasicom a ja s njom user posted image
Mama ipak dobije svaku rundu, nekad i nakon sat vremena ali je dobijem....
I veceras nakon duuuugog hranjenja, kad sam vise na kraj zivaca bila dok nije pojela, curica iznenadi svoju mamu i oraspolozi je...mozda je glupo user posted image user posted image ali mene je tako nesto obradovalo, veceras se prvi put sa stomaka okrenula na ledja i sva sretna i nasmijana gleda u mene, a meni osmijeh od uha do uha pa ona ne zna sta bi od sebe od dragosti...user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 20689
23.4.2010 22:13:47   
dafri
e i tih prehlada višeuser posted image ,želimo vam mirnu noć
ivanak čestitamuser posted image ,skakaće mm  jašta će
tinchita,stvarno ne znam šta bi moglo bitiuser posted image sreća pa se brzo povuklo,pratite ga večeras pa ako se pojavi sutra do ped.,nadam se da nećeuser posted image
amela i meni se čini rano za zube,mada se zna desiti

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 20690
23.4.2010 22:21:26   
mnn
dadada hvala ti! baš se napatio sunce moje..puse vam šaljemo.svima želimo da brzo ozdrave.tinchita ma tako i alex zna dobiti po licu kad ga muž ljubi poslije brijanja...možda je od toga jer da je  od sirupa dobio bi več flekice...

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 20691
23.4.2010 22:31:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady2'

Inace...mi se i dalje borimo sa jelom, tj ona se bori sa flasicom a ja s njom user posted image
I veceras nakon duuuugog hranjenja, kad sam vise na kraj zivaca bila dok nije pojela, curica iznenadi svoju mamu i oraspolozi je...mozda je glupo user posted image user posted image ali mene je tako nesto obradovalo, veceras se prvi put sa stomaka okrenula na ledja i sva sretna i nasmijana gleda u mene, a meni osmijeh od uha do uha pa ona ne zna sta bi od sebe od dragosti...user posted image
ma gdje je glupo...to su velike stvari  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 20692
23.4.2010 22:40:07   
amela2208
hvala vam na odgovorima, bas sam se zabrinulauser posted image user posted image kako cu znat jel krupica ili nijeuser posted image od cega se stvara ta krupica ona samo doji, ja joj ne dajem nista drugo. ajooooj ja ne znam kako se kaze krupica na turskomuser posted image user posted image user posted image . hvala jos jednom prijatnu i laganu vam noc zelim

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20693
23.4.2010 22:42:42   
teacher75

IZVORNA PORUKA: amela2208

hvala vam na odgovorima, bas sam se zabrinulauser posted image user posted image kako cu znat jel krupica ili nijeuser posted image od cega se stvara ta krupica ona samo doji, ja joj ne dajem nista drugo. ajooooj ja ne znam kako se kaze krupica na turskomuser posted image user posted image user posted image . hvala jos jednom prijatnu i laganu vam noc zelim

ako znas engleski, mozes pogledati na internetu pod "soor", kod nas je mljecac ili krupica, uglavnom ga i dobiju bebe koje doje, to je gljivicno oboljenje, uzrokovano kandidom. imas ovdje dosta o tome, nadji temu o krupici

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 20694
23.4.2010 22:44:26   
Lady26
user posted image user posted image
Tako mi je popravila dan...zaboravila sam na muke oko jela...i ja uzmem aparat da snimim a ona ni da mrdne hehehehe user posted image ...doduse 2 puta se okrenula pa se valjda umorila

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20695
23.4.2010 22:46:51   
amela2208

IZVORNA PORUKA: teacher75

ako znas engleski, mozes pogledati na internetu pod "soor", kod nas je mljecac ili krupica, uglavnom ga i dobiju bebe koje doje, to je gljivicno oboljenje, uzrokovano kandidom. imas ovdje dosta o tome, nadji temu o krupici

user posted image user posted image user posted image user posted image hvala sad cu

Sara&Mohammad

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 20696
23.4.2010 22:48:01   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

super, moja lana ne voli nikako da je potrbuske, par puta se slucajno prevrnula potrbuske i odmah je plakala, al ne zna se vratiti na ledja, a starija je od tvoje skoro 2 puna mjeseca!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 20697
23.4.2010 22:49:13   
Anoniman

krupica su gljivice koje ima skoro pa svaka beba...dojene ili ne dojena...pogledaj joj jezik i obraze...ako su isto bijeli najvjerovatnije je to...a krupica zna smetati pa je beba nervozna i nece da jede kako treba...imas temu..ukucaj krupica ili gljivice...tako nesto

Neposredna veza do poruke: 20698
23.4.2010 22:50:33   
dafri
Lady vidjećeš sutra akrobacijauser posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

Neposredna veza do poruke: 20699
23.4.2010 22:52:05   
Lady26
Ma nece ni ona, 5 minuta maksimalno, i odmah nervoza ali ne znam sta joj bi veceras, ja je okrenula i hop malo po malo okrenu se, ma da si vidjela njene srece hahahaha....i vratila sam je jos jednom i opet se okrenula ali vec sljedeci put je odustala na pola puta, samo klonula glava na ruke i malo se iskrenula na stranu a meni aparat u ruci i snimam user posted image - nista!

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 20700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  826 827 [828] 829 830   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  826 827 [828] 829 830   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *