|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  824 825 [826] 827 828   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
22.4.2010 17:33:33   
Nejrica
Ma vi se Gorazdani samo folirate...blago vama,setnje,sunce...i kod nas je lijepo vrijeme,ali puse neki vjetar,tako da mi nismo dalje od nase baste i ljulje makli.A dobro je i to.
Felix draga hvala ti mnoooogooo na zanimanju za mog decka,saljemo naaaaajvece puse Anelku i tebi!

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20626
22.4.2010 17:37:51   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: anidla
Mia, falila si Ajdinku, vidjela sam mu u ocima user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Zato je Minja danas nešto tužna user posted image user posted image user posted image

Cure, baš mi je drago da vam je bilo super na rodjendanu i jedva čekamo slikice user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 20627
22.4.2010 17:38:45   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Meri29

Lady mislila sam bas na one zute gumene cuce, kazu da se djeca najlakse naviknu na njih. Drago mi je da nam je Lanica jela, ali mi je zao sto se mama pati user posted image

I predpostavila sam, kupila sam Chicco staklenu flasicu i bas tu zutu user posted image od kaucuka dudu i to neka od 4mjeseca kaze malo veca rupa ( sve me ukupno kostalo ni 10KM user posted image ), imaju snizenje, pa probat cemo, evo stavila sam da se otkuha i probamo veceras...Ah sta cu, samo neka jede, trenutno nemam izbora, a nadam se da je samo faza...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 20628
22.4.2010 17:39:33   
Apotekarka
Najprije malom slatkom,bucku Ajdinu sretan rođendancic i sve najbolje zele Antonio i njegova mama...
Antonio nesto nerovozan,bili smo u setnji jutros sad puse i oblacno...opet mi slabo spava u 6 se budi prenesem ga sebi pa me maltretira,ja sam strasno nerovozna jer me toliko jedan lč boli bas me strah nadam se da je od grla inace cu frciti,osjecam se bas bolesno...sva sam teska,ali stigao nam tajo i vise nikad necemo biti razdvojeni,bar jedna lijepa vijest,a zivit cemo iod ljubavi...user posted image valjda nađe sta brzo...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 20629
22.4.2010 17:40:43   
Anoniman
rose, sretan sunet ako Bog da... javi kako je proslo jer se i nama blizi taj svecani cin... user posted image user posted image user posted image

Lady bas mi je zao sto te mustra, ali ja mislim da je naisao period koji smo mi upravo prosli kada nasa pametna djecica istrazivaju do kojih granica mogu ici... promijeni cuclu, ali ipak mislim da nije ni do cucle, jer ako je do sada htjela bez problema, ne vidim zasto sada nece... malo to samo prosipa tersa... user posted image user posted image user posted image user posted image  u svakom slucaju ljubi nam drugaricu...

Nejrice, mi koristimo svaki suncani momenat... jer i djeca vole vani, a i mama Bogme voli vani... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nejrica)
  Neposredna veza do poruke: 20630
22.4.2010 17:44:09   
anidla
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Mia, falila si Ajdinku, vidjela sam mu u ocima user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Zato je Minja danas nešto tužna user posted image user posted image user posted image

Cure, baš mi je drago da vam je bilo super na rodjendanu i jedva čekamo slikice user posted image

joj ja vazda mjenjam mamu i kcer...sorry...ali oba imena su user posted image pa ja malkice miksam user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 20631
22.4.2010 17:45:13   
Lady26
Ma Bambi bas tersa, nista drugo...ali kamilicu hoce iz flasice i to iz prve otvori usta....ciganka jedna user posted image
Neka pojede pa kako god, mama ima zivaca user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20632
22.4.2010 17:47:12   
teacher75
mi smo ostale skoro do kraja, mada je lana bila uzasno nervozna, valjda nije navikla na toliku guzvu, a mozda je nervozna i zbog zubica.zaspala je maloprije. hvala, skorpija, bas nam je bilo lijepo, samo mi je zao sto lana nije bila raspolozena kao prosli put kad smo ti bili u gostima. i ja jedva cekam da mi posaljes slikeuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 20633
22.4.2010 18:25:08   
škorpija
tičerka a ne hvališ se kako je lanica izgleda upoznala prvog dečka baš na ajdinovom rođendanskom tulumu cccccuser posted image . vidjela sma kako su frcale iskre između nje i makauser posted image user posted image .

Evo mi upravo ispratili zadnje goste, andila user posted image  fotke su ekstra, unaprijeđujem te u službenog fotografa, žao mi je što je drug noni bolesnicauser posted image , ali družićemo se mi puno, puno
hvala i drugu Rafi i pocahontas, maji78 i andreju, nori i njenoj mami, rođendan je bio super, baš onako kako sam zamišljala , ludilo sa puuuuno djece, morao si dobrooo gledati da ne nagaziš na koje user posted image
uglavno, super je prošlo, umorni smo ali sretniuser posted image
ljubimo našu curu i naglašavanmo da smo bili finiuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 20634
22.4.2010 18:27:21   
teacher75
lana se izgleda zaljubila u maka, eno sad fino spokojno spavauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 20635
22.4.2010 18:47:21   
pocahontas

pocahontas, drago mi je sto sam te upoznala user posted image imas prekrasnog sina user posted image ima na koga i biti user posted image

Nama je zao sto nismo upoznali malog Nou user posted image bice valjda druga prilika user posted image

Drago nam je da se Laneta usrecila sa drugim, jer definitivno nije bilo hemije izmedju nje i Raffija user posted image user posted image Preslatka je kuc kuc

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 20636
22.4.2010 20:30:34   
Honey3
sretan rodjendan Ajdinu i od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vidim festalo se pravo i prve ljubavi su paleuser posted image user posted image user posted image user posted image kad cemo gledati slicice?jedva cekamuser posted image mi smo danas skoro citav dan bili u setnji,kad je vjetric puhnuo bjezali smo kuci,beba evo spavala pa me sad zove iz kreveticauser posted image Lady ma sta to Lanica slatka zeza mamu,daj djetetu cevapa nek se najede i mirna Bosnauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 20637
22.4.2010 21:07:49   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: škorpija
ljubimo našu curu i naglašavanmo da smo bili finiuser posted image

Ma, znamo mi da nam je dečko fin user posted image Slike su vam super...a slavljenik nam je očekivano bio jako zgodan user posted image

Anidla, ma skužila sam ja da se ono odnosi na Minju user posted image I nadam se da je Noi bolje...

A, mene sutra čeka jako puno posla...zadala sam se u pravljenje posebne torte na dva sprata (od fondanta) za nećaka u subotu...pa ispadne li kako treba onda ću se pohvaliti sa slikama....

Želim vam mirnu noć svima...a malom slavljeniku posebno ugodne snove user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 20638
22.4.2010 21:10:10   
anidla
user posted image user posted image user posted image user posted image za umornu mamu....

i sutra ti zelim lijep i opusten prvi radni dan bez imalo stresa...drzim fige i da sto prije dan prodje da se za vikend odmoris....

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 20639
22.4.2010 21:14:39   
Mya_81 RR

user posted image user posted image user posted image user posted image za umornu mamu....

i sutra ti zelim lijep i opusten prvi radni dan bez imalo stresa...drzim fige i da sto prije dan prodje da se za vikend odmoris....

Joj, zaboravi da sutra počinješ user posted image

I ja ti želim ugodan prvi radni dan...i da ta nova promjena ne bude preteška user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 20640
22.4.2010 21:15:39   
Atarka
Hocemo li vidjeti neke od tih slika sa rodjendana? user posted image  Ja sam se vratila sa svog drugog casa aerobika i bole me misici, al se bas super osjecam. Laku noc

30.09.2009

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 20641
22.4.2010 21:38:20   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Atarka

Hocemo li vidjeti neke od tih slika sa rodjendana? user posted image  Ja sam se vratila sa svog drugog casa aerobika i bole me misici, al se bas super osjecam. Laku noc

super, ja sam bila u zetri vec 4 puta. user posted image nisam stigla veceras, al iduce sedmice moram...slike su super, kao sto je i rodjendan bio user posted image

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 20642
22.4.2010 22:00:27   
gvendolina
evo da se i ja malo javnem,Ajdin je tek zaspaouser posted image

danas smo se super proveli na rođendanskom partiju naseg imenjakauser posted image škorpija hvala na pozivu,bilo je divno.Djecica su se super zabavljala ,a Boga mi i mameuser posted image Upoznali smo puno novih drugova i mamicauser posted image
Ajdin je pravi medenjak-veseljak, mamin veliki momakuser posted image user posted image
škorpijice draga sretno sutra na posluuser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 20643
22.4.2010 22:03:50   
škorpija
Hvala vam drage moje i meni je bilo divno, a ajdin je presretan, eno ga još ga drži adrenalin od današnjeg dana, poludio je totalnouser posted image
stavila bih i ovdje nekoliko sličica ali fakat sma preumoran, idem bubati a sutra je prvi radni dan, ljubim vas i grlimuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 20644
22.4.2010 22:05:20   
Anoniman
škorpija, sretno sutrauser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 20645
22.4.2010 22:18:17   
Anoniman
vecer
Jeste mi se zadale u pisanju imam sta citat dok A.spavauser posted image
skorpija,drago mi je da ste se lijepo proveli danas i da je drug uzivouser posted image sretno sutra abd.user posted image user posted image
nejrice,nema na cemu milauser posted image bas mi je punoooo drago da je ozdravio i zbog tebe da nam se nesekiras.
bambi,kolica su extrauser posted image user posted image user posted image a momak je masallah ljubimo ga punooo bas uziva u voznjiuser posted image
Idem i ja u krpe ljubim vas
Laka vam i mirna noc.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20646
22.4.2010 22:40:11   
Ella_H
Poz svima bebarama a i mamicama naravno...
Bambi sta da ti kazem pravog momcinu imas
a kolica su preslatka...
Ammar je nonstop u pokretu bolje je ne boli vise maleno uho
jos smo na antibioticima ali i to ce proci za dan-dva
Pusa svimauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20647
22.4.2010 22:56:03   
iv@ncica
Ajdine pa sjetan prvi rođendan i brojio nam ih jos ppuuuunnnooo punnnoooo..u zdravlju..ljubavi i sreci...zelimo ti mi
i sretno tvojoj mamici na poslu
...evo prolazimo to sve...ma bit ce to super....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma mi smo vam supericka, sve bolje i bolje hb...samo ja mamicka umorna...moja je beba maratonac user posted image crkoh trcec za njim

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 20648
22.4.2010 22:58:43   
megi
skorpijo moras ponoviti rodjendan da i mi upoznamo kakvog momka,

sretno sutra petak je nadam se da nece biti puno posla, mozda samo koja kafica i kuciuser posted image

Mya hvala sto mislis na nas, mm ima rodicu dr pa smo isli veceras do nje, preslusala je kaze nema nista na plucimauser posted image user posted image user posted image user posted image , ima slajma ali davali smo malo sljeza sutra pravim hanadyn caj od luka i jabuka, a imamo za ne daj boze i neki biljni sirup, uglavnom cura je dobra, nema temp, a veceras je i povratila malo slajma, nadam se da nas nece dugo drzati

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 20649
23.4.2010 0:29:53   
Anoniman
Brzinsko javljanje user posted image , veliko mahanje za naše drugarice i drugove i naravno mamite user posted image
Mi smo, oboje, malo prehlađeni, kašljucamo, kišemo, slinimo al ništa strano.
škorpija, sretno sutra!

Svima veeeeeeeeliki user posted image

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 20650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  824 825 [826] 827 828   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  824 825 [826] 827 828   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *