|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  821 822 [823] 824 825   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
21.4.2010 18:36:05   
Anoniman
istrazivac mali... user posted image user posted image user posted image user posted image  samo neka se nije povrijedio, a bas je sega.. hehehe...

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 20551
21.4.2010 18:38:33   
dafri
pozz,
čuj zaglavio se user posted image user posted image stvarno kako
nadam se da pripreme za rođendan teku po planuuser posted image
leona i ja svoju frajericu ljuljškam a davno je prešla deset kila,
srećom super spava, tri puta po danu skupa oko tri i pol sata ,a naveče je spavanjac  oko osam pola devet
danas smo se slikali za pasoš,jedva nekako, nadamo se finom vremenu pa krajem maja na more

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 20552
21.4.2010 19:54:14   
iv@ncica
cao mame...bolje smo , bolje spavamo, poceli jesti, kasalj je tu i osip..ostalo se povlaci..mama mirnija na poslu..samo jos d amozemo vani..sad je nervozan zbog toga..a i ja ujedam..
user posted image nego jeslu li vasiu mali hodaci gaćoskidaciuser posted image user posted image ..ovaj moj kako tapa i hoda,,,svako malo me ostavi bez gaca...dok ja nesto radim, on se pendža uz mene, i svako malo mi svuce trtenerku..bruka kad neko dodje, moram paziti i farmerke oblaciti, on samo naleti i povuce svom snagom,.[sm=smiley36.gif]eto sad cu oisnovati klub hodaca gacoskidaca user posted image

skorpio-nadam se da pripreme idu dobro..ma sve vam to super fino prođe..samo neke bebe budu odusevljene, jer je ipak sve zbog njih...

tajra, mary, zaha- kapamo 4x2 kapi 5 dana, pa onda 3x2 nekoliko dana, pa onda...smanjivanje jos..nije mi ni rekla koliko dugo..otici cu s posla pa ponovo pitai, mast i ja stavljam sa cackalicom za usi...ali sto se dere..-ko da ga bijemo..i govori nje-nje mama..puti mamA user posted image ,od muke proprico pravooo...ali birno je da su se karmelje i crvenile skoro povukle,,,samo ne znam koliko moramo biti u kuci..ona nam rece da ne smoijemo vaniuser posted image

dawud---user posted image user posted image user posted image bravo hodacu..

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 20553
21.4.2010 20:10:07   
teacher75
Lana je juce rekla tata, i maloprije opet ponavlja, a mm naravno presretan... pa nakon sto je juce to rekla stalno joj ponavljao: tata, tatauser posted image koja je bila 1.rijec koju je vasa beba izgovorila?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 20554
21.4.2010 20:22:57   
škorpija
nego jeslu li vasiu mali hodaci gaćoskidaci ..ovaj moj kako tapa i hoda,,,svako malo me ostavi bez gaca...dok ja nesto radim, on se pendža uz mene, i svako malo mi svuce trtenerku..bruka kad neko dodje, moram paziti i farmerke oblaciti, on samo naleti i povuce svom snagom,.user posted image eto sad cu oisnovati klub hodaca gacoskidaca

joooooj ja mislila da se to samo meni dešava, to me izluđujeeeeeeeuser posted image , na krjau kad smo sami ništa i ne oblačim već hodam u gaćicama pa nema za što da se hvatauser posted image
znači mene piši u klubuser posted image

tičerka, moj još nije izgovorio svoju prvu riješ, tako da ne znam šta bih ti reklauser posted image , curice su ipak naprednije po tom pitanju

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 20555
21.4.2010 20:41:00   
teacher75
pitanje je koliko ona konta sta to znaci, mozda onako govori- ta-ta, to joj najlakse. ne znam jel konta znacenjeuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 20556
21.4.2010 20:42:28   
pocahontas
dadada, obzirom na sve tvoje zgode i nezgode sa djetetom, ja sam zakljucila da tebi ne bih ostavila dijete da si kojim slucajem teta cuvalica (ili ti ga teta biserka) user posted image

škorpija, blizi se blizi user posted image user posted image user posted image user posted image

Teacher, Raffijeva prva riejc je bila mama ali to je bas nidje veze..poslije ba ba, pa onda opet mamamamammmmmmmm kada se iznervira, sad zna fino reci da i ne, zna reci prst i sve popljuje dok to izgovori, nesto izmedju dada i tata zna reci eto dosta...user posted image

a zancenje pocinju tek kontati kada napune godinu dana ili kasnije user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 20557
21.4.2010 20:55:27   
mojbebac
vidim raznoraznih akrobacija ..... moja cura puza na dupetu, svuda stigne, toliko je smijesna ..... a kad je stavim na tutu voza se u rikverc svuda po kuci .... jutros mi se sakrila pod sto, ja otisla u WC vracam se nigdje djeteta, kad ona pod stolom sa sve tutom .....user posted image user posted image user posted image  .... kako sam se ismijala .....
inace vec pet dana smo obje bolesne sa temperaturom, kasljemo, bas nas je spucala gripa .... ali bice bolje ....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 20558
21.4.2010 20:59:46   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: teacher75

pitanje je koliko ona konta sta to znaci, mozda onako govori- ta-ta, to joj najlakse. ne znam jel konta znacenjeuser posted image

pa pitaj je povrmeno gdje je tata? i ako u njega gpogleda onda zna šta želi reći. Moja djeca su iskreno znala...starija je sa 4,5 mjeseca zvala babu i znala je da njega traži , amlađa zove mama od 7 mjeseca...i kako je tat počela ne prestaje user posted image user posted image user posted image

a imamo temu o prvoj riječi pa možda tamo nađeš neko zanimljivo stajalište neke mame, a možeš i uporediti starost bebe koja shavata šta želi reći.
http://www.ringeraja.ba/forum/m_162741/mpage_4/key_/tm.htm#566917

i da teacher hoćeš li ti na temi prijaviti tu prvu riječ ili ja da prenesm post.ipak se treba znati da je naša princeza progovorila...bome ja bih se odmah na temi pohvalila.user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 20559
21.4.2010 21:04:00   
teacher75
hvala hanady, isla sam odmah na temu prva rijec al je nisam jos stigla iscitati od pocetka user posted image a ne znam jel za pohvalit, da je rekla mama pa hajde user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 20560
21.4.2010 21:21:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

'Vecer!
Cestitamo male rodjendane i prve korakeuser posted image , onda se i mi ubrajamo u hodace jer mozemo da predjemo sobicu sami ali mama ceka da curica hoda po cijelom stanu bez pauze da kaze da je prohodalauser posted image
Djugu Ajdinu sretno sutra, ako ne stignem sutra cestitati da zna da mislimo na njega i saljemo mu prve poklone user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

škorpija, sorry, ja prolupala. pogrijesila datum, onda ti sve ovo zelimo ali za sutrauser posted image

I da, moja curica je fakat prohodala, kao da je znala da je tracam jucer na RR, i danas lijepo obisla svaki cosak stana hodajuciuser posted image , a veceras je fasovala sljivu na obrvi udarila se od sto, mis mali, bas sam se bila nasekirala, ali dobro jeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20561
21.4.2010 21:24:57   
škorpija
sahara sreći nisi ti prolupala, fino si napisla ako ne stignemo sutra čestitati, user posted image user posted image  , a sutra je rođendan znači sve je u redu i hvala na čestitakamuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20562
21.4.2010 21:31:04   
Anoniman
Ma ljubimo mi vasuser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 20563
21.4.2010 21:33:38   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: teacher75

Ja znam da moja ništa ne konta...ona bifla slogove kako koji stigne...a prva joj je riječ bila ni više ni manje nego ba bo user posted image poslije su na red došli ma ma, pa onda ta ta...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 20564
21.4.2010 21:37:35   
anidla
gospodjo skorpio, jedinkova mamo sto se ne javljas na telefon? user posted image

nasla  sam kacketos for mi mucacos user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 20565
21.4.2010 21:42:59   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image Ajna...eto sahara, sada njih dvoje mogu za ruke pa u graduser posted image user posted image user posted image user posted image ....moram samo Andreju dati za soka

Prijavljujm s i ja u gacoskidaceuser posted image user posted image jucer je skoro mm vani skinuo trenerku....doduse ne bi mu to bilo prvi put a ostane u javnosti bez trenerkeuser posted image user posted image user posted image ...jednom mu je spala (tada A. jos nije bio ni u planu) pred citavom mojom familijom user posted image user posted image user posted image

A poky...ni ja sebi ne bih dala da cuvam djecu...zao mi i ovog mog...ja sam fakat izgubljen slucajuser posted image user posted image

teacherko user posted image user posted image user posted image za tata...mogu mislit kako je tata sad vazanuser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 20566
21.4.2010 21:51:37   
Anoniman
dadada, mogu prvo malo setati bez sokica, da se ne uobrazeuser posted image , a bona sto ti velikog D zezas, jadan covjek cccc, a i mi spadamo u gacoskidace, redovno se vjesa na meneuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20567
21.4.2010 22:05:22   
Meri29
Joj zenice kakav mi problem imamo, dobili smo jos dvije Baby knjige,jedna je Moja prva godina i puno je bolja od Moje najranije godine, a druga je u Power Point formatu. Da mi je da sve ispunim, a nemam toliko slika sa UZ, a i nesto mi glupo da mi dijete ima tri knjige. Koji problem, garant sam luda totalnouser posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20568
21.4.2010 22:24:14   
Apotekarka
Vecer..Mi smo danbas setali sdvaput bas nam je lijepo bilo,biduci da je nocu zezio mamu,budio se da sam ga u 6 prenijela sebi,nadam se da ce ova noc biti bolja...ja vam preladjena grlo,opet mi se lč upaliliuser posted image
Antonio mi pojeo punu zdjelu spinata bas sam sretna...
Dadda maleni je pravi nestasko nema sta...
Cestitamo male korake...
joj blizi se i meni na posao a mm dolazi sutra s karijeroim je zavrsio sto se tice Hercegovine,idemo u potragu za novim poslom,bar cemo biti vise zajedno...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 20569
21.4.2010 22:42:11   
leona81
i mi smo setali od 7 do 9...eno je sad spava pa se nadam da ce bar ostati ovako do ujutru sa hranjenjem...izludi me

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 20570
21.4.2010 23:03:38   
mnn
evo i mene..ja vas čitam ali nikako da nešto suvislo napišem..alex je jako aktivan tako da jurim za njim..sad nana pilence moje muče ga opet zubi pa se budi više puta po noči....a ja navikla više ..da nema za nas spavanja..on sve manje spava..oko 12h zaspe pa do nekih 13,30..i tek onda zaspe oko 18h nekih 20tak min..i do 21,30h skače..ima energije da mi da malo...
sve vas ljubimo.felix draga užas..kad to pročitam zaplačem...kako tužno.svim bebama puse šaljemo.

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 20571
21.4.2010 23:07:43   
škorpija
mnn pa fakat nema te sto godinauser posted image

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 20572
21.4.2010 23:14:04   
mnn
IZVORNA PORUKA: škorpija

mnn pa fakat nema te sto godinauser posted image

nema me škorpija jer stalno negdje jurim...ali vratit ču se ja na rr.puse malenome.

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 20573
21.4.2010 23:30:34   
iv@ncica
user posted image user posted image za klub gaćoskidača- slobodno se uclaniteuser posted image user posted image

ddadada- user posted image user posted image za malog neredauser posted image user posted image , ma nek je on samo dobro

prva rijec- tata, pa daide ( davide), nene- helena, tete-teta, ba-ba, aam-am- jesti, de-da, va-vau..pa tek onda mamammaa..ono za muku..ovo odavnooo je govorio ,a mi vam pravo nesto pricamo bebski...evo ima nekoliko dana bopa-je lopta, eji -eli, poko - pokojo, ti-ti - kiti i mimi user posted image , brrrrrr- auto, nje-nje mama i puti mamam je od ovih zadnjih dana od muke propricao dok mu ukapam ovih sto kapi ahhahaha..meni smjesno kad kaze puti mama-pusti mama i nje nje mamauser posted image user posted image
evo ga napokon je danas fino jeo i spavao...simptomi se povlace..sporo ide , ali ide..traje od 08.04- duuuggaaa reakcija

< Poruku je uredio iv@ncica -- 21.4.2010 23:32:24 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 20574
22.4.2010 1:47:12   
Hanady RR
Kako sam 22. dočekala evo za tačno 6 minuta rodio nam se Ajdin.
Čestitamo rođendan druže da budeš uvijek lijepa, vesela i bucasta beba. zdravlja i sreće nikada malo, zar ne mamice. i da mama čestitamo i tebi...tvoj sinčina više nije mala bebauser posted image user posted image user posted image user posted image

KLIK mama imamo poklon za dječaka

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 20575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  821 822 [823] 824 825   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  821 822 [823] 824 825   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *