Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: sta koristite kao zastitu ?? 24.3.2010 12:10:05
Private
A ja fakat se nerviram zbog toga,dode mi da imam po 2x mjesecno.Prva je bila 45 dan po porodu,druga odmah za mjesec,na vakat sto bi rekli.Vec decembar je bilo svakih 10ak dana.Januar 1x,a feb.2x.Evo sad u martu vec dva put.Hvala Bogu nemam vise bolova kao prije,sad nista neosjecam,nego se osjecam nekako bezveze.Kad sam bila kod privatnika na kontroli,kaze mi dr.da je sve ok i da se ta probojna krvarenja mogu javiti tokom prva tri mjeseca koristenja tableta zbog progesterona u tableta,bez obzira sto je jako mali,a tablete se preporucuju dojiljama.
RE: sta koristite kao zastitu ?? 24.3.2010 13:08:13
Emica_sa
Mi ne koristimo ništa,nekada prije sam pila Yasmin ali me glava bolila od njih pa sam prestala ali ne znam šta da radim jer trudnoća mi ne bi dobro dosla nikako
RE: sta koristite kao zastitu ?? 21.4.2010 21:48:08
Husic10
Cula sam da te Yaz tablete opasno stete, neznam sad kako i sta jer ih ne koristim i nisam bas obracala paznju ali bilo je nesto u vezi toga na reklami ovamo u USA...Nesto u smislu "ako ste koristili Yaz i poslje toga rodili bebu sa tim i tim problemima javite se na taj i taj broj" ko ce mu ga znati...vidjeti cu ako mognem sta korisnije izvuci sa neta u vezi tih tableta....
Ama ja ih mrzim sve te tablete...djavo ih odnjeo jedno ljece a drugo ti zlo spremaju
RE: sta koristite kao zastitu ?? 21.4.2010 23:05:56
Hanady RR
Ništa ako zaluta , sam je kriv
RE: sta koristite kao zastitu ?? 21.4.2010 23:06:05
škorpija
ne znam jesma li već pisala, ali meni je dr, rekla da je neki maksimum korištenja pilula 5 godina, a ja sma već svoj maksimum iskoristila, pilule su najbolja zaštita za mlade djevojke, ali kasnije treba tražiti drugu opciju
RE: sta koristite kao zastitu ?? 21.4.2010 23:08:53
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: škorpija
hanady znači uskoro treći bebi, pa čestitam
ma nema šanse. Mi smo tako pametni partneri. naime ja tačno znam datume kada sam zatrudnila i sa 1 i 2 djetetom. Iz prve i oba puta planirano. Ubrzo neće biti sigurno, a opet i ako se ''oklizne'' s hajrom. Moj potpis sve govori...šta ću kad sam takva.