Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
eh mi smo dobili iz njemacke nekoliko razlicitih vrsta pelena..babylove iz dm-a su iste potpuno kao i ovdje samo sto su za nekih 15-tak KM jeftinije tamo dobili smo i one alana premium iz dm-a kojih ovdje nema nazalost, jer su one super, ekoloski proizvod te neke babydream iz drogerije Roosman koje su u potunosti iste kao i babylove samo imaju jos print cvjetica po sebi do sada smo koristili samo pampers premium care ali ako nam ovako nastave odgovarati ove babylove onda definitvno prelazimo na njih..
Niki, ima i kod nas Alana pelena u DM-u...ja sam ih nedavno kupila i zasad ih koristim noću i to uspješno...nisu nam propustile, a nadam se da će tako i ostati...
vidis ja nisam vidjela da ima i kod nas.. a pravo su mi super, malo su tanje od babylove, a eto i eko proizvod ..morat cu malo bolje pogledati, valjda ima velicina i za nas..jer mi jos uvijek koristimo br.3 iako nam je evo 6,5 mj.
do godinu dana koristili samo platnene, i svakom bih ih preporucila, a nakon godinu samo alana iz dm-a, propustile SAMO jednom ponoci i to mojom krivicom. naime, pelenicu stavila puno prije spavanja a curica spavala duze nego obicno...
Ja Lajli i dalje stavljam noćnu, neki dan nažem u Bingu na akciji neke turke bebem, čini mi se i kupim malo pakovanje, kad sam ih izvadila kući, odnosno otvorila vidim da sam se zeznula, ona vanjaska strana je kao najlon, a preko kukova su uske jer nema rastezljive trake, helem ujutro guza komplet osuta. Žalim se koni, ona mi reče da joj guzu namažem dobro kremem, i to sam radila, ali opet sam jedno jutro uhvatila nekoliko tačkica na rubovima gdje je pelena na guzi bila.
Sve u svemu, pampers smo dugo koristili, a onda smo probali DM bebylove i molfiks, i zaista molfiks je predobar.
mi smo duugo koristili pampers baby active,i bila sam stvarno zadovoljna,samo cijena je rasla i rasla,pa su mi bile malo poskupe kada sam dobila i drugu bebu,pa smo prešli na molfix s kojim nikako nisam bila zadovoljna,mada vidim da ga ovdje i hvale,ali moje su se djevojčice budile svako jutro mokre,te sa strana te na stomaku,katastrofa,iako sam ih presvlačila pred samo spavanje,a o gelu da ne govorim.sad koristimo baby love već tri mjeseca i super su mi,nije im još ni jednom prošlo.violetu sam takodjer probala nakratko,nisu propuštale ali su pregrube,sve po kukovima crvenilo koliko su oštri rubovi.
Meni Molfix nikad nisu propustile, sad smo na broj 4, mekane su i trakice su dosta rastezljive, jedino sto su zadnji mjesec poskpile, jumbo pack od 96 komada bio oko 33 km a sad 35.90 i jos stoji natpis "super cijena 35.90", e tu su me pravo naljutili tako da iduci mjesec kupujem Baby Love.
ne znam smijem li se umijesati,ali procitala sam poruku pa sam htjela da preporucim pelene,izasle su nove,isto turske "baby star",extra su,mislim da se uskoro pojavljuju na trzistu u sa,jako su jeftine,a kvalitet im je poput pampersa...
ja sam danas uzela violetine al nisam zadovoljna predebele su mi... Ajd sad moram potrosit ovaj paket zapravo 2.paketa pa idemo probat i taj famozni "hafu"
ne znam smijem li se umijesati,ali procitala sam poruku pa sam htjela da preporucim pelene,izasle su nove,isto turske "baby star",extra su,mislim da se uskoro pojavljuju na trzistu u sa,jako su jeftine,a kvalitet im je poput pampersa...
I ja sam kupila iste,stvarno su odlicne,ja koristim od 4-9kg u pakovanju dodje 80.komada za 20.90KM-VEOMA POVOLJNO!!!
ja sam vjerna pampersu active baby!kad sam rodila dobila sam babylove 2,ali bile su mi uzasne,poslije nisam probavala,a bas bi mogla dok ove potrosim! nedavno sam kupila pampers premium care,ali su mi dosta vece od active baby,a isto 4
Meni Molfix nikad nisu propustile, sad smo na broj 4, mekane su i trakice su dosta rastezljive, jedino sto su zadnji mjesec poskpile, jumbo pack od 9' komada bio oko 33 km a sad 35.90 i jos stoji natpis "super cijena 35.90", e tu su me pravo naljutili tako da iduci mjesec kupujem Baby Love.
ni meni nikada Molfix nisu propustile, koristila sam ih Sabini, evo koristim i Erminu... a poskupile su jer uz jumbo pakovanja dolaze i maramice, koje kazu da su gratis, a u stvari naplate oni u svojoj cijeni... ma ipak ostajemo uz njih... cak i pjesmicu pjevusimo: uuuspavaj me toplim mlijekom mamice... uuuumotaj me Molfix tako mekan je... vise ja ne placem niti se budim mokar jaaaa... kupuj mi majkice pelene Molfix od sad... Molfix... moja mekana penena....
Meni Molfix nikad nisu propustile, sad smo na broj 4, mekane su i trakice su dosta rastezljive, jedino sto su zadnji mjesec poskpile, jumbo pack od 9' komada bio oko 33 km a sad 35.90 i jos stoji natpis "super cijena 35.90", e tu su me pravo naljutili tako da iduci mjesec kupujem Baby Love.
ni meni nikada Molfix nisu propustile, koristila sam ih Sabini, evo koristim i Erminu... a poskupile su jer uz jumbo pakovanja dolaze i maramice, koje kazu da su gratis, a u stvari naplate oni u svojoj cijeni... ma ipak ostajemo uz njih... cak i pjesmicu pjevusimo: uuuspavaj me toplim mlijekom mamice... uuuumotaj me Molfix tako mekan je... vise ja ne placem niti se budim mokar jaaaa... kupuj mi majkice pelene Molfix od sad... Molfix... moja mekana penena....
i ja sam to prije pjevusila bas si me ,a nisam dugo vidjela tu reklamu
Ja sam tek trudnica ali cesto razmisljam o ovim temama tj. planiram i pripremam se "u glavi" oko nekih stvari vezanih za dolazak bebe...Dilema milion Izbor pelena je jedna od najvecih. Komentarisala sam o platnenim pelenama sa drugaricama i ispala budala pred njima jer zelim da ih kupim. Naravno, planirala sam kupiti i paklo onih jednokratnih za situacije kad se akobogda bude islo na neku daljnju destinaciju, doktoru i sl. Sve te mlade mame u mom okruzenju dakle tvrde da su platnene gnjavaza, valja ih prati, peglati, trositi struju, vodu, deterdzent a one samo lijepo iskoristis i bacis. OK, s time se slazem, medjutim postoji i ona druga strana a to su finansije. Iste te mame kukaju kako "pola plate" potrosise na pelene dok druge tvrde da kao za te pelene ne treba puno para jer one "bolje upijaju" pa se moraju rjedje mijenjati. Struje, vode i deterdzenta bi (barem trebala) u kuci da ima svaka normalna zena, dakle i kad nemas dinara imaces pelenu za svoju bebu, to je moj stav s obzirom da suprug i ja zivimo od njegovog minimalca. Dakle, ko sebi moze priustiti luksuz neka ga priusti i ne treba napadati takve mame ali mi je krivo, s druge strane, kad te mame napadaju mene i komentarisu moj stav o platnenim pelenama. O zdravstvenom aspektu netreba komentarisati jer nije nam zdravo ni ovo voce i povrce prvo koje unosimo svakodnevno a za koje ti ode najvise para mjesecno
Anidae, financijski se najviše isplate platnene pelene...čak iako kupuješ najjeftnije jednokratne pelene, a da ne govorim onda koja je ušteda ako se odlučiš na neke skuplje...a posebno onda što ti te platnene ostaju za drugu bebicu
Naravno da ti se može učiniti da je gnjavaža to pranje, ali ionako ćeš stalno prati bebin veš. Meni je gnjavaža s pranjem jer ga nemam gdje sušiti, ali to je druga priča. Htjela sam ti samo reći da ne slušaš žene jer većina njih voli pametovati i da poslušaš sebe i ono što ti misliš da je najbolje da uradiš
I ja sam kupila iste,stvarno su odlicne,ja koristim od 4-9kg u pakovanju dodje 80.komada za 20.90KM-VEOMA POVOLJNO!!!
A gdje ima kupiti ovih pelenica 'baby star'? Ja ih nisam vidjala.... Vidjela sam neke 'happy baby'...
Naravno, razmisljala sam i o tome da ce mi posluziti i za drugo dijete akobogda ali o tom potom dok ovo prvo rodim i othranim I ja zivim u jednosobnom stanu i vjeruj muka mi je vise od prenosanja vesa po radijatorima i slicno ali kosto kazes beba ce prljati ves ionako pa sam se pomirila s tim da ce masina raditi svakog dana kad se porodim Ja slusam jedino sebe i svog muza (koji mi zaista pusta sve na izbor kad su takve stvari u pitanju) ali ne znaci da sad on treba raditi na 2 posla da bi ja bacala pare na te pelene. Opet kazem, ko sebi moze priustiti OK ali ko nemoze a pravi se kako su jednokratne jeftine zaista mi huju izvuce