|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  171 172 [173] 174 175   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m...
14.4.2010 11:15:19   
salmy

IZVORNA PORUKA: pocahontas

IZVORNA PORUKA: salmy
Zanima me kako dajete rizu proso? probala bih ali gdje je kupite?

rizu dajem Nestle (oko pripreme imas uputstvo na kutiji, nista komplikovano) i obicnu rizu (pripremam je kao i nama, samo na vodi bez soli user posted image tako da je mogu mixati i sa vocem npr. jabukama, sljivama, bananama, kruskom i td. i sa povrcem tikvicom, mrkvicom, blitvom, celerom itd. itd. user posted image )..
a sto se tice prosa, kupujem ga u dm-u, Alnaturin i priprema je jos jednostavnija od rize user posted image samo stavis u prokuhalu vodu jednu supenu kasiku prosa i kuha se 5 min.. sklonis sa vatre, stavis da odstoji i eto ga, finished user posted image ..i proso mozes stavljati u supice, u voce, u povrce..to su jako mala zrnca tako da beba moze gutati ili ih pak mozes mixati sa malo vode u kojoj se kuaho proso...proso je inace pun zeljeza tako da i to super stvar user posted image

Hvala draga bumo probaluser posted image user posted image

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 4301
14.4.2010 11:51:12   
leona81
ja sam nasla te kuglice al mi se nije svidio sadrzaj, mogu se naci tragovi ljesnjaka i necega jos, uglavnom uzela sam pahuljice prosene koje sadrzavaju samo proso i garantovano su bez glutena...e sad ne znam ali dobro citajte sastojke na oba jezika, nekad oni ne prevedu dobro sa njemackog...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 4302
14.4.2010 17:09:00   
leona81
moja nece jedino hipp u teglici za laku noc...probala sam da bar malo duze spava al jok, standardno doji svaka 2 sata...ja imam pitanje jer smo skoro sve od voca probali i nismo imali nikakve reakcije pa sad pocinjemo s povrcem...bila sam u dmu i bukvalno je 90 posto povrtnih kasica ili s mesom ili sa punomasnim mlijekom, a mogu se davati od 4 i 5 mj? meni to nikako nije jasno, npr zasto nema samo kasica od jednog povrca ili bar s rizom i necim a ne mlijekom...gledala sam pazljivo ali nigdje ne pise prelazno mlijeko vec samo punomasno i zvjezdica pored koja se odnosi na iz organske proizvodnje? a kakve su ove kasice s vrhnjem kad beba jos to ne smije? ja sam uzela samo krompir i tikvicu od babylove i brokulu i rizu od hippa...nista drugo nisam mogla naci a da nema dodatke neke koje po tablicama prehrane ne idu jos? pocet cu s domacim kasicama ali idemo uskoro na put nekoliko dana i voljela bih da nosim ove hippove, voce nam je islo super i volimo skoro sve...sta da radim sad s povrcem?

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 4303
14.4.2010 20:34:27   
scarlett
Draga Leona, nadam se da će ti se neko javiti s odgovorom, ja iskreno ne bih znala, moj user posted image  za par dana puni 8 mjeseci i još nikada nije probao neku kupovnu kašicu,  imam vremena pa mu sama pravim.

Mene zanima koliko bi bilo normalno da user posted image  koja doji sa 8 mjeseci pojede(mislim na drugu hranu). Znam da je i to naravno individualno, ali mi se čini da moj user posted image  sasvim malo jede. Recimo danas sam skuhala mrkvicu i tikvicu i pasirala, u zdjelici je ca. 5 supenih kašika i mi to evo razvlačimo cijeli dan. Sada ću mu napraviti voćnu kašicu i vjerujem da će i to pojesti možda ukupno 2 supene kašike.

Do sada smo probali mrkvu, krompir, brokule, tikvu, mahune, jabuku, krušku, bananu, palentu, griz, rižine i proso pahuljice.

user posted image  je prilično napredan, hvala Bogu zdrav i veseo, ali ipak me zanima da li bi trebao količinski više jestiuser posted image

< Poruku je uredio scarlett -- 14.4.2010 20:35:16 >

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 4304
14.4.2010 20:43:30   
teacher75
IZVORNA PORUKA: scarlett

Draga Leona, nadam se da će ti se neko javiti s odgovorom, ja iskreno ne bih znala, moj user posted image  za par dana puni 8 mjeseci i još nikada nije probao neku kupovnu kašicu,  imam vremena pa mu sama pravim.

Mene zanima koliko bi bilo normalno da user posted image  koja doji sa 8 mjeseci pojede(mislim na drugu hranu). Znam da je i to naravno individualno, ali mi se čini da moj user posted image  sasvim malo jede. Recimo danas sam skuhala mrkvicu i tikvicu i pasirala, u zdjelici je ca. 5 supenih kašika i mi to evo razvlačimo cijeli dan. Sada ću mu napraviti voćnu kašicu i vjerujem da će i to pojesti možda ukupno 2 supene kašike.

Do sada smo probali mrkvu, krompir, brokule, tikvu, mahune, jabuku, krušku, bananu, palentu, griz, rižine i proso pahuljice.

user posted image  je prilično napredan, hvala Bogu zdrav i veseo, ali ipak me zanima da li bi trebao količinski više jestiuser posted image

kod lane to sve zavisi od njenog raspolozenja i od hrane. recimo, priijetila sam da bananu strasno voli i kadgod jede nesto sa bananom pojede kolicinski duplo vise nego bez (npr. sama jabuka ili jabuka+banana), pojede uglavnom 5-6 baby kasicica kasice koju sama pravim a nekada i malo vise. trecina tikvice i polovina mrkvice izmijesano joj bude za 2 obroka (2 dana). ja je ne nudim da jede po cijeli dan, nego jednom ujutro (vocna kasica) i jednom popodne (povrce), pa koliko pojede. posto doji svaka 2 sata otprilike nudim joj sat- sat i po nakon podoja, znaci kad nije sita a ni previse gladna

< Poruku je uredio teacher75 -- 14.4.2010 20:44:13 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 4305
14.4.2010 20:53:38   
scarlett
Hvala teacher, ma kada mu recimo skuham samu mrkvicu to pojede sve odmah, ali kada mu se nešto baš ne dopada kao tikvica, onda to razvlačimo user posted image  cijeli dan, jer neću da ga silim da pojede sve odjednom, nego mu nudim više puta tako da to onda ne mogu nazvati obrokom, ali u cilju mi je da unosi raznovrsno  - kolio je to u okviru neke normale za njegov uzrast.
Ja pratim tablicu zbog svoje alergije, ali ponešto mu dam i pola mjeseca ranije i zasad nema ništa da je kategorično odbio.
Mene najviše zanima to oko količine user posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 4306
14.4.2010 20:56:11   
teacher75

Hvala teacher, ma kada mu recimo skuham samu mrkvicu to pojede sve odmah, ali kada mu se nešto baš ne dopada kao tikvica, onda to razvlačimo user posted image  cijeli dan, jer neću da ga silim da pojede sve odjednom, nego mu nudim više puta tako da to onda ne mogu nazvati obrokom, ali u cilju mi je da unosi raznovrsno  - kolio je to u okviru neke normale za njegov uzrast.
Ja pratim tablicu zbog svoje alergije, ali ponešto mu dam i pola mjeseca ranije i zasad nema ništa da je kategorično odbio.
Mene najviše zanima to oko količine user posted image

ja se ne bih brinula ako ti fino napreduje, mislim da je to najvaznije, a vjerovatno bebe pojedu onoliko koliko ima organizam trazi, da je gladan pojeo bi vise valjda...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 4307
14.4.2010 21:52:05   
scarlett
Ma nije da se brinem, sam user posted image  je pokazatelj svega, samo me to interesovalo, jer imam osjećaj da je malo, pa me zanimalo kako je to kod drugih beba. On i sad doji u toku dana 4-5 x, a u toku noći, uhhhhh jaaaako čestouser posted image , tako da nisam pod nekom brigom. Hvala u svakom slučaju.user posted image

Neposredna veza do poruke: 4308
14.4.2010 22:24:16   
myb@by

Ja sam jucer bebiju napravila tikvice bez soli! ma bljakica ziva hoce djete da povrati! kad sam mu stavila mrvicu soli sve je popao! i stavrno je odvratno bez soli,jednostavno nema smeka ni tamo ni ovamo! A djeca Bogami sve znaju jako dobro!

Slazem se sa almy da djeca sve znaju.Ja sam za to da se djeci sve daje u normalnim kolicinama i da sve trebaju da probaju.Za to sam da se djetetu malo i posoli i poseceri onako bljutavo ne bi ni ja jela.Ne interesuju me pretjereno misljenja nekih nuticionistai jer se vodim po svom instinktu i po tome kako je mene moja mama odhranila a ja sam hB savrseno zdrava.Opet kazem neka svako radi onako kako misli da je najbolje za njegovu bebu.Svi mi volimo nasu djecu najvise na svijetu i zelimo im samo najbolje user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 4309
14.4.2010 22:32:35   
niki83
IZVORNA PORUKA: teacher75

kod lane to sve zavisi od njenog raspolozenja i od hrane. recimo, priijetila sam da bananu strasno voli i kadgod jede nesto sa bananom pojede kolicinski duplo vise nego bez (npr. sama jabuka ili jabuka+banana), pojede uglavnom 5-' baby kasicica kasice koju sama pravim a nekada i malo vise. trecina tikvice i polovina mrkvice izmijesano joj bude za 2 obroka (2 dana). ja je ne nudim da jede po cijeli dan, nego jednom ujutro (vocna kasica) i jednom popodne (povrce), pa koliko pojede. posto doji svaka 2 sata otprilike nudim joj sat- sat i po nakon podoja, znaci kad nije sita a ni previse gladna

dajete kasicu od jucer? ja sve pravim svjeze, i to otrilike bude toplo kad ona treba jesti..znaci kuham sat vremena prije nego cu davati..nekako mi ne ide da tako maloj bebi ostavljam hranu u frizider i dajem tek sutradan..ni ja ne volim jesti hranu koja je stajala preko noci..
mi smo danas recimo probale i brokulu..pojela je otprilike 80 g

N&N

Neposredna veza do poruke: 4310
15.4.2010 11:10:23   
delly
ovo za sol na predhodnoj strani moram reci da sve to sjedi u glavi , kako mala beba moze znati da joj fali sol ako ga vec nije probala pa navikla na to pa nece bez toga user posted image svako zna svoje ali ja nebi solila a ni secerila za to ima vremena da se navikne ,naviknut ce se kakd ona to hoce zasto da krenem prije sa time ma nema sanse ,.. i meni su maloj od 3 mj solili hranu danas jedem sve preslano i preljuto ,hranu bez soli ja nemogu a kavu pijem sa punoooo secera eto ...htjela bi da to izbjegnem ..ali navika... umakali mi dudu u med sa nekih 5 mj user posted image user posted image

nego mi papamo svasta , ribe bjele,crvene, mljeveno meso ,rizu,pastu ,sve povrce,repu spinat ...da nenabrajam , jeli smo jagode borovnice,maline ,kupine i svo ostalo voce osim lubenice i dinje user posted image , i hapimo posteno i imamo 4 obroka dnevno i jos sisamo sisu ali pomalo odbija , pije sve na kljun i polako i casicu,. sa mlijekom i jajima cekamo do 12 mj imamo vremena za isprobavanje brdo toga tako da ...cemu zurba user posted image

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 4311
15.4.2010 11:11:58   
delly

Ma nije da se brinem, sam user posted image  je pokazatelj svega, samo me to interesovalo, jer imam osjećaj da je malo, pa me zanimalo kako je to kod drugih beba. On i sad doji u toku dana 4-5 x, a u toku noći, uhhhhh jaaaako čestouser posted image , tako da nisam pod nekom brigom. Hvala u svakom slučaju.user posted image

koliko ima mj user posted image ? vidim preko 7 mj meni je pedica rekla da je moram odvikavati od nocnog ( prije pola mj odjedamput oce 2x jest nocu ) i odvikla sam ju jer nije to glad nego samo navika, jesi pricala sa pedicom ???

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 4312
15.4.2010 11:20:20   
Sarajkica
pitanjce jedno- je li vi dajete djetetu cokolino ili nesto slicno? i je li se to daje kao ono desert, ili bas kao obrok?

na kutiji pise od osmog mjeseca, ali mene buni to sto se pravi sa mlijekom i sto ima cokolade, a mlijeko i cokolada se ne bi trebalo davati do 1 godine zbog alergija  user posted image mogu li praviti sa adaptiranim mlijekom?

pa sam malo u dilemi user posted image bojim se da sta ne propustim, da mu sta ne uskratim...

Ilhan- moja mala pčelica zujalica
14.06.2009. godine

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 4313
15.4.2010 11:49:51   
teacher75
IZVORNA PORUKA: niki83

IZVORNA PORUKA: teacher75

kod lane to sve zavisi od njenog raspolozenja i od hrane. recimo, priijetila sam da bananu strasno voli i kadgod jede nesto sa bananom pojede kolicinski duplo vise nego bez (npr. sama jabuka ili jabuka+banana), pojede uglavnom 5-'' baby kasicica kasice koju sama pravim a nekada i malo vise. trecina tikvice i polovina mrkvice izmijesano joj bude za 2 obroka (2 dana). ja je ne nudim da jede po cijeli dan, nego jednom ujutro (vocna kasica) i jednom popodne (povrce), pa koliko pojede. posto doji svaka 2 sata otprilike nudim joj sat- sat i po nakon podoja, znaci kad nije sita a ni previse gladna

dajete kasicu od jucer? ja sve pravim svjeze, i to otrilike bude toplo kad ona treba jesti..znaci kuham sat vremena prije nego cu davati..nekako mi ne ide da tako maloj bebi ostavljam hranu u frizider i dajem tek sutradan..ni ja ne volim jesti hranu koja je stajala preko noci..
mi smo danas recimo probale i brokulu..pojela je otprilike 80 g

hrana moze stajati naximalno 24 sata u frizideru pa se tim rukovodim, znaci ako joj sta ostane to sacuvam za sutra. a imam kvalitetne tupperware posude i u njima cuvam hranu u frizideru vec godinama (za nas) i nikad se nista nije pokvaruilo nit je nekom nesto bilo

< Poruku je uredio teacher75 -- 15.4.2010 11:50:55 >

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 4314
15.4.2010 12:34:50   
delly
to sto se tice hrane da stoji u frizideru 24 sata je istina i meni je pedica rekla , ali sa time da kad skuhamo odma onako vruce odvojimo u posudice i ohladimo u hladnoj vodi i u frizider ,znaci odma hladenje .,.. ja inace skuham svaki njen obrok rjetkost da ostavljam evo jucer sam vise skuhala mesa i povrca pa sam joj i za danas ostavila, voce vec neostavljam jer je fuj okusa kad odstoji

Neposredna veza do poruke: 4315
15.4.2010 14:11:02   
lilith
IZVORNA PORUKA: Sarajkica

pitanjce jedno- je li vi dajete djetetu cokolino ili nesto slicno? i je li se to daje kao ono desert, ili bas kao obrok?

na kutiji pise od osmog mjeseca, ali mene buni to sto se pravi sa mlijekom i sto ima cokolade, a mlijeko i cokolada se ne bi trebalo davati do 1 godine zbog alergija  user posted image mogu li praviti sa adaptiranim mlijekom?

pa sam malo u dilemi user posted image bojim se da sta ne propustim, da mu sta ne uskratim...

nemoj mu davati...cokolino je sami secer i nista vise...a nemoj se bojati nista mu ne uskracujes time sto ne jede cokolino i ostala slicna smeca...
za ostavljanje hrane,nama je pedica rekla niposto ostavljati,sve svjeze pripremati

Tri najneobicnije rijeci Kada izgovaram rijec Buducnost, prvi slog već odlazi u proslost. Kada izgovaram rijec Tišina, narusavam je. Kada izgovaram rijec Nista, stvaram nesto sto se ne smjesta u bilo kakvo nepostojanje.

(odgovor članu Sarajkica)
Neposredna veza do poruke: 4316
15.4.2010 14:46:43   
Sarajkica
Hvala ti puno lilith na odgovoru user posted image user posted image user posted image divna si user posted image

vec sam se bila zabrinula sto mi niko ne odgovara user posted image

Ilhan- moja mala pčelica zujalica
14.06.2009. godine

(odgovor članu lilith)
Neposredna veza do poruke: 4317
15.4.2010 14:58:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Sarajkica

ma ja dajem  sve lino proizv.a najvise voli cokolino i da dajem sa tetrapak mlijekom pa sta ako,nece mu nista biti.
I to mu zamjenim za jedan obrok AD. jer je i to mlijeko i cokolino jako i zasitno a pojede punu zdjelicu.
Kao,sto dajem i kasice vocne,i povrtne i to mi zamjeni isto obrok.user posted image

(odgovor članu Sarajkica)
  Neposredna veza do poruke: 4318
15.4.2010 15:00:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: myb@by

Ja sam jucer bebiju napravila tikvice bez soli! ma bljakica ziva hoce djete da povrati! kad sam mu stavila mrvicu soli sve je popao! i stavrno je odvratno bez soli,jednostavno nema smeka ni tamo ni ovamo! A djeca Bogami sve znaju jako dobro!

Slazem se sa almy da djeca sve znaju.Ja sam za to da se djeci sve daje u normalnim kolicinama i da sve trebaju da probaju.Za to sam da se djetetu malo i posoli i poseceri onako bljutavo ne bi ni ja jela.Ne interesuju me pretjereno misljenja nekih nuticionistai jer se vodim po svom instinktu i po tome kako je mene moja mama odhranila a ja sam hB savrseno zdrava.Opet kazem neka svako radi onako kako misli da je najbolje za njegovu bebu.Svi mi volimo nasu djecu najvise na svijetu i zelimo im samo najbolje user posted image
nama su u boln.sve bebi donosili hranu posebnu naravno ali sa soli malo setra nam rece kako vi volite sa soli malo hranu tako i bebe vole ne da je bljutavo bas..
I ja stavim mrvicu soli u hranu pa ljepsi okus i ukusnijeuser posted image

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 4319
15.4.2010 15:26:08   
salmy
Ja kad citam ovu stranicu prosto neznam sta bih? neko veli ovo NE neko DA! ma vise ne kontam nista! u zadnje vrijeme dajem svega po malo! i slano i slatko!
Ako sad naucim bebija da jede sve poslije necu imati problem! Moja prijateljica je svom bebiju od rodjenja vodial racuna( slatko NIKAKO) slano takodje,ma uzas zivi....a nikad nije htjeo da jede! sad je veliki djecak i dalje ne JEDE mrsav blijed i zahtjevan!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4320
15.4.2010 15:27:27   
niki83
mi jutros jeli bananu i krusku svjeze izblendano
danas brokula sa prosom na vodici od telece kosti..ovaj temeljac od telece kosti j extra..svaki put kad joj na tome napravim povrce lijepo rucki user posted image

N&N

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4321
15.4.2010 15:29:14   
niki83

Ja kad citam ovu stranicu prosto neznam sta bih? neko veli ovo NE neko DA! ma vise ne kontam nista! u zadnje vrijeme dajem svega po malo! i slano i slatko!
Ako sad naucim bebija da jede sve poslije necu imati problem! Moja prijateljica je svom bebiju od rodjenja vodial racuna( slatko NIKAKO) slano takodje,ma uzas zivi....a nikad nije htjeo da jede! sad je veliki djecak i dalje ne JEDE mrsav blijed i zahtjevan!
user posted image

hehhehe dobra si ti..ovako i meni moja mama govori..ako ne budes davala sad nece htjeti nikad..

N&N

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 4322
15.4.2010 15:31:56   
leona81

danas brokula sa prosom na vodici od telece kosti..ovaj temeljac od telece kosti j extra..svaki put kad joj na tome napravim povrce lijepo rucki user posted image

ej kad si ti pocela da dajes na temeljcu supicu? ja sad krecem s povrcem pa sam mislila kasnije tako supice i to...stavis temeljac i povrce i izblendas?

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 4323
15.4.2010 15:39:18   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image bravo za hapicu .......
Eto,nama rece ped.da nista osim pileceg mesa da nedajem jos...
Salmy,mila upravu siuser posted image nezna covjek  koga bi posluso
I ja dajem svasta pomalo naucio se kad mi veceramo,nece da sjedi vriti oce i on i naravno vecera s nama pomalo mu dajem sto god da jedem Ako nesto nije za njega dajem makar mrvice hljebauser posted image .....samo da ga čef prodje......

(odgovor članu niki83)
  Neposredna veza do poruke: 4324
15.4.2010 16:02:46   
niki83
IZVORNA PORUKA: leona81

ej kad si ti pocela da dajes na temeljcu supicu? ja sad krecem s povrcem pa sam mislila kasnije tako supice i to...stavis temeljac i povrce i izblendas?

s obzirom da smo krenuli s nadohranom u 5mj. ja sam pocela kuhati povrce na tom temeljcu sad sa navrsenih 6mj...i stvarno je super
probali smo eto i piletinu u kasici ove sedmice i jaaako joj se svidjelo user posted image hvala Bogu

N&N

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 4325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  171 172 [173] 174 175   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  171 172 [173] 174 175   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *