Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja imam dvoje cicibanovih tena od prosle godine, tako su medene, nove, obucene 2-3 puta a tada Ajsa nije ni hodala, i probam neki dan malenoj i ne mogu joj Tako da ovih dana se kanim da idem u kupovinu 2-3 para cipela/tena Eto sad ove cicibanove ima da prodam na garage sale
e hvala, negdje sam citala da su jako kvalitetne, a kupila sam od drugarice malom za danasnji rodjendan papuce pa reko da se ne ofiram, a vidim da je bas anatomski ulozak
Ne znam i mi smo neki dan isli u kupovinu cipelica i uvijek se nekako vratimo na "froddo", Pavle nije loš ali je slab izbor, ima ovih nekih sto kostaju 50 km a nisu anatomske to mi je bas bezveze a pojavile su se u Astri neke makedonske ali isto nekako djeluju krute i jos nema ljetnih modela.. kod frodda je super sto imaju takve modele između cipelice i tene pa je bas za svaku priliku a i Bilal je s njima zadovoljan ne mozemo ga uhvatiti "leti" u njima kad je napolju
Jos mi se sviđa kod frodda sto imaju sirok kalup mi smo uzeli broj 24, narasla nogica
A inace nekad jesenas smo mu kupili froddove papuce broj 22, dok su cizme koje nisu froddove bile vec tada broj 23. Tako da sam se uvjerila da imaju veci kalup - e sad ako smo mu uzeli "froddove" cipelice 24, onda bi da je neki drugi model morali uzeti i veci broj od ovog
Ali stvarno bar je moje misljenje da su najbolje, i modeli i sve ono što imaju na dnu da djete ne osjeti kada hoda bo betonu da je tvrda podloga... Meni su ove jos i usteda jer dobili smo i cipelice i tene 2u1 i mirni smo do ljeta
A inace nekad jesenas smo mu kupili froddove papuce broj 22, dok su cizme koje nisu froddove bile vec tada broj 23. Tako da sam se uvjerila da imaju veci kalup - e sad ako smo mu uzeli "froddove" cipelice 24, onda bi da je neki drugi model morali uzeti i veci broj od ovog
Ali stvarno bar je moje misljenje da su najbolje, i modeli i sve ono što imaju na dnu da djete ne osjeti kada hoda bo betonu da je tvrda podloga... Meni su ove jos i usteda jer dobili smo i cipelice i tene 2u1 i mirni smo do ljeta
I nase su tenice 24 , ali su pola broja vece...Frodo nosi 23!
Pa onda to znaci da nemaju samo djecaci veliku nogu... Mozda froddove i nisu puno vece od nekih drugih modela, ali su sire, ja sam bas upoređivala kad smo mu jesenas kupili tene 21, a malo nakon toga cizme 23 .
Mi smo kupili Ajni tene nike u BBI centru ,slatke su ,jedne ostale i to snizene,a bas njen broj,a neke smo gledali kao kod sporty mame i mislili kupiti,a onda ove vidimo,tako da smo jos kupili papice za vrtic,jer su joj one sto je imala male
Mi moramo kupiti cipelice za urediti se... imamo dvoje nike tene sto smo dobili samos e nadam da nam nece brzo okracati.
Moja nosi broj 23 al vec duze vremena.. brzo smo preskakali br 21 i 22 i sad malo mirujemo ( od pocetka zime smo na 23) ... taman ce joj sad nogla naglo porasti ko da gledam da moram kuovati i nove tene al hajde nema veze ....
Nogica nam je bas krofnasta pa nam je tesko naci cipele koje odgovaraju a jos teze pape
Mi smo danas kupili prve prave hodajuće cipelice, ustvari patikice, jer je moj dečko sportski tip . Meni su divne jer su vesele, sve cipelice za dječake su inače nekih sumornih boja, smeđe, tamnoplave, sive . ove su marke pavle i odlično pristaju na krofnasto stopalo, hoda u njima kao veliki
Mi smo danas kupili prve prave hodajuće cipelice, ustvari patikice, jer je moj dečko sportski tip . Meni su divne jer su vesele, sve cipelice za dječake su inače nekih sumornih boja, smeđe, tamnoplave, sive . ove su marke pavle i odlično pristaju na krofnasto stopalo, hoda u njima kao veliki
divne su, bas mi je drago da ajdin nije vise carapar
kako bi reagovale....
da saznate da vas neko sa foruma laze.Recimo laze o imenu,mjestu boravka,i sl.
Da recimo ta osoba koja je slagala ima neki dobar razlog zasto je to slagala....
Da li bi bile uz nju ili bi joj ipak okrenule ledja?
nebi joj okrenula ledja (61%)
nebi vise pricala snjom/bila u kontaktu (1%)
neznam sta bi uradila (15%)
ako je dobar razlog oprostila bi joj.. (23%)
Broj svih glasova: 137
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!