|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  779 780 [781] 782 783   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
6.4.2010 9:39:14   
Mya_81 RR
Tajra, mala slavljenica nam je predivna user posted image I torta je savršena user posted image Nadam se da ste se zabavili user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 19501
6.4.2010 9:42:23   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Hanady, kako je cukica? user posted image

ma slabo user posted image user posted image user posted image
juče je mm vodio na operaciju materice ali veterinar kaže da ako je uspava za operaciju sumnja da će preživjeti...a da je ne operišemo to je patnja za nju velika.user posted image user posted image user posted image
uglavnom sada je na antibitiku pa još sutra i u petak dole kod veterinara da primi inekciju pa da onda vidimo jel bolja za operaciju...al nama se čini da je ona pravo slaba i da ovaj tretman ne pomaže.
Sinoć sam razgovarala sa namom mamom2009 zamislite ona je veterinarka i savjetovala me da leu odvedemo na veterinsarski fax čak mi dala i neke preporuke a i ja dole imam rođaka pa ću ga kasnije zvat da još koje mišljnje čujemo. mama2009 me smirila inače slabo da bi zaspalauser posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 19502
6.4.2010 9:44:39   
anidla
IZVORNA PORUKA: pocahontas

IZVORNA PORUKA: dadada

Draga Ajnice sretan ti 1. rodjendan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dragi Andrej sretan 1. rodjendan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaoooo dadada ovo je prekrasno i tako veseloo000ooo000ooooo

pa cu ja samo na ove tvoje sretne covjeculjke pozeliti Ajni i Andreju sve najljepse, da budu zivi i zdravi i da slusaju svoje roditelje....pusa od Nonija i teta Anidle user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni je jutro fino pocelo...zvala sam ginica, gotov mi papa test i kaze da je divan user posted image malo mi je lakse da je bar sa gospodjom sve uredu user posted image user posted image user posted image

danas je dan D, u 16:15 idemo kod Knor, da ovo malo bebavo pregleda....ali njemu se fakat smanjilo sve na glavi iako cese...i citavu noc ramisljam od cega je....sta mu je godilo, hrana ili krema.....user posted image

jutros sam mu dala 5-6 malih kasikica iscjedjene mrkvice, jer mu je stolica ona fina zlatno zuta user posted image HB pa se bar to ustabililo odkako smo se ponovo vratili na Aptamil...

ljubim mame i bebuske, velike i male user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 19503
6.4.2010 9:47:32   
anidla
hanady...joj...cukica...znam sta prozivljavas, to je nevjerovatno koliko se covjek veze za psa...imala sam i ja Bernskog planinskog psa Bernija i poginuo je....ja nisam sebi dolazila mjesec dana...odmah smo kupili novog, i za njega smo strasno vezani, ali tu traumu nikad necu izbrisati iz glave, prestrasno.....

nadam se da ce s tvojim cukicom biti sve uredu...a ako trebas nekog jos sa veterine, tu sam da nesto pokusamo....

ljubim te user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 19504
6.4.2010 10:37:30   
Mya_81 RR
Hanady, baš mi je žao, ali nadam se da će to ipak sve na kraju biti super user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 19505
6.4.2010 10:48:27   
Anoniman
Hanady...znam kako je...vec sam ti napisala da smo mi prosle godine Leni operisali pa sam potpisivala nekakve papire da je na "vlastitu odgovornost"..tj. da ih necu tuziti u slucaju da se pas ne probudi...ma morate izvagati...ako se ona sada muci (ako je boli) a ako ima sanse da joj se stanje znatno poboljsa onda je operisite...a ako vet. procjeni da nece izdrzati...onda, znas i sama na sta mislim...hebi ga...bolje nego da se muci

Neposredna veza do poruke: 19506
6.4.2010 10:49:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pocahontas

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sretni rodjendani od mene i Raffija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. odakle ti ovi likovi, otkrij mi tajnu živa bila user posted image

user posted image

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 19507
6.4.2010 10:50:03   
reallove
pozdrav veliki  i od nas,Emin je dobrica i slusa svoju mamuuser posted image ..evo malo zaspao...cestitamo rodjendaneuser posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 19508
6.4.2010 10:52:27   
R&T@
Tortu mozete samo gledati jer smo pojeli sve do posljednje mrvice.

Nasoj dragoj danasnjoj slavljenici, sve najljepše zelje. Da nam bude divna, zdrava i lijepa danas i još hiljade i hiljade dana . Puno igre, srece i veselja i more pokloona 
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nasem dragom slavljeniku, sve najljepše zelje.
Da bude zdrav i jak i veseo.
Puno srece, nestasluka i smijeha i brdo poklooona!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Minji čestitamo prvi zubić, i da joj svi biseri izvire sto bezbolnije
user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 19509
6.4.2010 10:55:11   
ivanak
Jutro svima. Evo samo da se javim, u gužvi sam. Imam 3 ispita, a Uskrs, a još i mali prehlađen.
Bolje mu je... mažem mu ugrijanim maslinovim uljem po prsima i leđima i onda zamotam gazom.... i davam mu mlijeko sa rastopljenim šećerom. Još malo hropti, više kad se umori pa kad kašljuca....
Sad že te se smijati, ali stavljamo ga sa vindjakom spavati, jer se otkriva. Tako se i mali vražićak i prehladio....

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 19510
6.4.2010 11:10:49   
Mya_81 RR
Joj, provale sad user posted image

Minja inače dam da se igra s telefonom i sad drži slušalicu i zvače je kad čujem neki glas se čuje, a ona okrenula slučajno neki broj i to 444444 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A ja im blesavog broja user posted image

< Poruku je uredio Mya_81 -- 6.4.2010 11:11:22 >

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 19511
6.4.2010 11:18:23   
R&T@
Mama, nemoj prisluškivati djecije razgovore!
Pusti dijete da se ispriča!

Hoce ti da imaju cool broj, pa nek pričaju s Minjom.

A moje redovno podignu slusalicu i ostave otvorenu liniju.
Trzne nas onaj zvuk sirene kao znak upozorenja!

Ivanak, čuj dijete u jakni!
Moja bi i iz skafandera se uspjela izvuci.
Ali vec je skontala da gunđa kad joj je hladno, pa ja na noge i pokrivam....

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 19512
6.4.2010 11:26:10   
Nejrica

Minja inače dam da se igra s telefonom i sad drži slušalicu i zvače je kad čujem neki glas se čuje, a ona okrenula slučajno neki broj i to 444444 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A ja im blesavog broja user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo za Minju,joj dobra je!
Eh i ovaj moj se privikao na vrecu za spavanje,mada smo mu uzeli i sa nogavicama i pamucnu,jer smo imali zatvorenu i jos je sustala,pa je vristao kad bih ga stavila.Ali bi se bez nje sigurno prehladio 100 puta,on je stalno otkriven.

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

Neposredna veza do poruke: 19513
6.4.2010 11:30:54   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sve je dobro dok nenazove japan a slusalicu negdje sakrijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 19514
6.4.2010 11:40:07   
marinčii
joj mi smo danas opet nervozni užasno i štrajkamo s dojenjem,nije od jučer u 4 dojio,ja pokušavam al čim ja krenem da ga spustim on u vrisku,više stvarno nisam pametna šta da radim pa ovo je treći put da imamo taj štrajk više baš gubim strpljenje ,pokušat ću mu danas dati na bočicu al sumnjam da će biti uspješno jer on samo grize bocu čim mu je stavim u usta,

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19515
6.4.2010 11:43:04   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: tajra

Mama, nemoj prisluškivati djecije razgovore!
Pusti dijete da se ispriča!

Hoce ti da imaju cool broj, pa nek pričaju s Minjom.

A moje redovno podignu slusalicu i ostave otvorenu liniju.
Trzne nas onaj zvuk sirene kao znak upozorenja!

Zaboravih napisati da je bio muški glas user posted image Ajdine, don't worry, u pitanju je samo prijatelj user posted image

I kod nas ostane tako podignuta slušalica, znam skužiti tek nakon sat vremena i uvijek me trzne da nije okrenula neki broj...ali fakat nisam mislila da bi mogla to uraditi, ali eto ima tih nekih blesavih brojeva....sad bi možda trebala malo više pripaziti....

Dadada
, zamisli da fakat nazove Japan user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 19516
6.4.2010 11:44:49   
Meri29
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mya dobra je ona, snaslo se dijete, garant mama otisla za poslom pa ko veli dijete kad nece mama ima ko hoce sa mnom da prica user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja se prehladila, ne znam kako, garant od ovih svojih studenatauser posted image user posted image , primjetila sam da sad i ona kise, jos mi samo treba da se i ona razboli, a ja se ko fol cuvam, popila paracetamol, caj, limun bas radi nje, ali opet... Valjda nece biti strasno

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19517
6.4.2010 11:44:54   
Mya_81 RR
Joj, Marinčii, mila mogu misliti koliko si više luda s tim...a valjda će i to jednom prestati, a ne znam je li to zbog zubića user posted image ili user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 19518
6.4.2010 11:50:00   
anidla
Mya, Minja se snalazi user posted image user posted image user posted image

Meri, e misha mu, kako sad to? stavi masku za svaki slucaj, tako sam i ja dok sam bila bolesna....a prati Majdicu, samo zbog ture a nosic i sto kishe to nije nista strasno....daj i njoj njenog caja nek pije user posted image

ljubi je Noa user posted image

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 19519
6.4.2010 11:50:32   
Meri29

IZVORNA PORUKA: marinčii

pokušat ću mu danas dati na bočicu al sumnjam da će biti uspješno jer on samo grize bocu čim mu je stavim u usta,

Mi smo prokinuli sa flasicom uz malo slađu kamilicu. Inace Majda nece ni cuclu, nije htjela ni flasicu, komorac joj na kasikicu davalauser posted image . Ali kamilica je sredila, sada pije sokice iz flasiceuser posted image Sorry nisam u toku da li si vec probala, ali ako nisi da pokusas, mozda i tebi uspije

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 19520
6.4.2010 11:52:01   
malena_t

I od nas sve najbolje malim slavljenicimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da nam budu živi i zdravi stooooooooooooo godinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19521
6.4.2010 11:53:06   
Meri29
kako inace mjeriti temperaturu bebi, jeste kupili kakav bebi termometar ili onaj nas pa u guzu...
Jojjjj jest mi to strasno, ja sam pravo smotana mama user posted image

Noa user posted image user posted image user posted image salje ti cura user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 19522
6.4.2010 11:54:11   
malena_t
tajra curka je kao med, a torta mi se pravoooooooo svidja. Puno sretnih godina zelimo maloj princeziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 19523
6.4.2010 11:55:17   
anidla
mi smo kupili digitalni, pocne da pisti kad zavrsi (u apotekama oko 7 KM)...negdje sam citala da ne valja onaj za bebe sa zivom user posted image inace mm kad je kuci on mu mjeri u guzu, a ja bas to ne smijem pa kad sam sama ja ispod pazuha umirim ga nekako...

evo Noa se user posted image

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 19524
6.4.2010 11:56:51   
Meri29
Mi se raspisali, a zaboravili na rodendane user posted image
Puuuuuuno, puno, puno srece i uzivanja zelimo malim slavljenicima, danas je njihov dan, evo malo pokloncica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 19525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  779 780 [781] 782 783   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  779 780 [781] 782 783   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *