|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  778 779 [780] 781 782   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
5.4.2010 18:26:24   
Anoniman
Nego da vas pitam...je li vas vasa djeca udaraju, grebu i tako touser posted image ...mene ovaj moj bas ascare udara...bas se vidi hujauser posted image ...nije mi fakat jasno odakle mu to...niko ga netuce pa ono da covjek kaze vidio od vas... agresivac praviuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19476
5.4.2010 18:42:11   
Nejrica
Cestitamo rodjendane Riani-veeelikoj curici i Benji!Sve naj,naj,naj u zivotu,evo i poklonauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravooo i za zubic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
E draga dadada kod nas je to udaranje pocelo odnedavno,ali mislim da on sada zna sta radi,jer me udara ako mu uzmem nesto ili necu da ga vodim u pravcu gdje on hoce.U posljednje vrijeme me cesto puta udari po ruci dok ga hranim i sve prospem...a on pada od smijeha.

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19477
5.4.2010 18:44:44   
Anoniman
ma i ovaj to radi, vidi se, namjerno...nije ono ko prije dok je bio mali pa cupa a ne zna sta radi...nego me ascare klepiuser posted image bas pun nekakvog bijesauser posted image

(odgovor članu Nejrica)
  Neposredna veza do poruke: 19478
5.4.2010 18:51:27   
škorpija
mene moj ne tuče, zasad me samo grebe i otima seuser posted image .
e dadada sad sam se sjetila tebe i andreja, imamo onu žirafu što stavljaš kocke u nju i ovaj moj nikako ne može skontati da šta gdje treba stavaiti iako sam mu 10 puta pokazala, sasluša me i onda uzme kocku i baci je negdje meni preko glaveuser posted image  

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19479
5.4.2010 20:46:37   
Anoniman
Riana, srecice, sretan ti prvi rodjendan, da nam bude zdrava,vesela i lijepa punoooooooooooogodina, ljubi te teta sahara i Ajna salje ove poklonciceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ja danas bila na poslu ali o tome na drugoj temi, sve vas ljubim i poslije se javim ako stignem,i cestitam sve zubice, rodjendane ako ih ima i sve drugo sto sam izostavilauser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 19480
5.4.2010 20:48:51   
marinčii
poz i od nas mi nismo bili kući dva dana a vidim svašta novoga se dešavalo,pa čestitamo Riani prvi rođendan nek nam je uvik zdrava i sretna djevojčica,ljubimo je ja i Matej
četitamo Minji prvi zubićuser posted image user posted image user posted image user posted image  
prijatelju 10 mjeseci,valjda nismo šta propustili,koliko sam mogla upratit Anel nam  je bolje,i njemu šaljemo puno user posted image user posted image user posted image i nravno svim ostalim bebicamqa malim i onim malo većim

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 19481
5.4.2010 20:53:30   
Anoniman
ooooooo ko nam je dos''o s poslauser posted image user posted image user posted image user posted image

skorpija...takav ti je i ovaj...od huje baci ...sto je najgore ne da ni meni dalje da se igramuser posted image ...a sada se zabavlja teglom i poklopcem...i opet je bjesan sto ne moze sam otvoriti tegluuser posted image ...nasla sam sebi temu "agresivno ponasanje djece" moram samo user posted image

< Poruku je uredio dadada -- 5.4.2010 20:54:05 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19482
5.4.2010 20:56:36   
Anoniman
Pih ti djecaci, Ajna to ubacivala sa pola godineuser posted image
Evo dosa sime s posla i umoria se pravo, a glede udaranja moja ima od koga nauciti, ja nju redovno ucim kako da tuce ljudeuser posted image , sta me briga, a mlati mala i meneuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19483
5.4.2010 21:49:43   
Anoniman
Vecer
A.je zaspo ja malo da virnem i idem u krpe.Vidim ima svasta novogauser posted image
Mya,cestitamo Minjici,Prvi zubicuser posted image user posted image ostado smo mi krezubi zadnjiuser posted image user posted image
Benji sretan mali rodjendanuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19484
5.4.2010 21:53:25   
dafri
Sretan mali rođendančić i od nasuser posted image user posted image
Mya čestitke za zubićuser posted image user posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19485
5.4.2010 21:54:28   
malena_t
IZVORNA PORUKA: felix
Mya,cestitamo Minjici,Prvi zubicuser posted image user posted image  

I mi, i miuser posted image user posted image user posted image

E zene nasla sam tetu. Kako je bilo u zadnji cas, nije lose. Jos da vidim kako ce se bebo snaci s njom i ona s njim....Sutra mogu serbez na posao....ha ha ha ha...kad bi smo se saliliuser posted image user posted image user posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19486
5.4.2010 22:01:14   
reallove
Minja,cestitamo i mi prvi zubicuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 19487
5.4.2010 22:05:21   
Honey3
pozdrav jedan pred spavanjeuser posted image Mya cestitamo prvi zubicuser posted image Rijani sretan 1.user posted image rodjendanuser posted image user posted image user posted image Benji sretan mali rodjendanuser posted image drugu Anelu saljemouser posted image drago nam je da je bolje hvala Bogu i svim drugovima i drugaricama veeelika pusauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 19488
5.4.2010 22:52:49   
Mya_81 RR
Hvala vam na čestitkama user posted image user posted image

Malena, drago mi je jaaaaaaaaaaako da si našla tetu i nadam se da ćeš biti zadovoljna...naravno, sretno sutra na poslu i da te puno ne sekiraju...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 19489
6.4.2010 0:08:28   
iv@ncica
eheeejjjj  hvala    svima  na  cestitkama  za  uskrs    i  svima  koje  slave  cestitam  i  ovdje, evo vam  jaja  mojih  hahahahahahuser posted image
user posted image

cestitamo  male  rođendane  da  ne  nabrajamo  sve  po  redu ...user posted image user posted image user posted image
Tayra-  Sretan  prvi  rođendan  nasoj  dragoj  prijateljici   jeahhh  evo vam svega od  nas  i stavljaj te  slike..pogotovo torte user posted image user posted image
frenkoza- tracale  smo  puno  o  kolicima  imas  temu ...i  imas  dobra  chipolino..a  bud  zasto
mya-  to  je  zubic  i  sretan  vam  napokon  zubic  jeeeeeuser posted image user posted image user posted image ..sad  ste  macke
svima  ostalima  cestitamo  sto  smo  propustili
felix-  superrr  sto    ide  sve  na  bolje...drago  nam  je  evo  za  vasuser posted image user posted image
ja  pocela raditi,  i  danas  nam  je  veeeliki  rođendan..sve  spremno..samo  da  djecak  bude  dobar  dok  mama  dođe  s  poslauser posted image ,  pa  ce  mo  praviti  party.
mi  smo  vam isto  zlocesti, grebemo  tucemo..ujedamo  ..bodemo u  oci  user posted image ..sve  bolje  i duze  hodamo...zivahni  smo  previse....  jos  cekamo  mamine  nalaze..to nam  ometa  veselje...ccmmmmokA  javimo  se  i  slavimo  i stavimo  slikice  cim  mognemo..bhas  nam  je  guzva,,,

Saharosretan  rođendan  i vama..ma  puno  srece  i  svega  dobroga  zelimo vam  mi..hajte na tortuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jao  narastose  nam  decki...smrc  ..proleti  godina  smrccc..auhhhb  na  posao

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 19490
6.4.2010 7:52:02   
dafri
sahara,iv@ncice danas vam je poseban dan,čestitikeuser posted image user posted image user posted image
malim slavljenicima šaljemo puse ,a pokloneuser posted image user posted image neka sami izaberu,
sada su već velikiuser posted image user posted image

moja cura se digla u 6,divnoo,a vrijeme je grozno,uff moramo smisliti gdje ćemo juče je bila nesnosna čitav dan u kući

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 19491
6.4.2010 8:58:31   
Anoniman
Draga Ajnice sretan ti 1. rodjendan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dragi Andrej sretan 1. rodjendan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 19492
6.4.2010 9:05:12   
Mya_81 RR
Danas nam je divan dan user posted image user posted image user posted image user posted image čak dva prva rodjendana user posted image user posted image user posted image user posted image

Eh, prvo da čestitamo maloj slatkoj dami user posted image Dragoj Ajni želimo sve najljepše za prvi rođendan. Da nam uvijek bude tako lijepa i slatka, ali i zdrava i pametna user posted image user posted image user posted image user posted image Da uživa što više u današnjem danu posvećenom samo njoj user posted image Želim vam uspješan rođendanski party i puno poklona user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Našem malom drugaru Andreju želimo sretan prvi rođendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Da nam bude živ i zdrav još sto godina, da puno zeza mamu i tatu, ali i da počne fino noću spavati jer sad je ušao u krug velikih dječaka i nije više beba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image I vama želimo super rođendanski party i puno poklona user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19493
6.4.2010 9:07:30   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: dafri
moja cura se digla u ',divnoo,a vrijeme je grozno,uff moramo smisliti gdje ćemo juče je bila nesnosna čitav dan u kući

I M se nadigla u 6, ali mislim da sam je navikla da je ne uzimam odmah čim otvori oči tako da je u igri i priči oko 7 opet zaspala do pola 9 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A vala da hoće više ova kiša proći, kažu oko srijede user posted image

Dadada, odmah sam jutros provjerila zub...još je tu user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 19494
6.4.2010 9:15:26   
marinčii
I mi čestitamo rođendane našem prijatelju Andreju i prijateljici Ajni da nam budu uvik zdravi i veseli,šaljemo im puno user posted image user posted image user posted image  i želimo da danas uživaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 19495
6.4.2010 9:23:58   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: dadada

Draga Ajnice sretan ti 1. rodjendan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dragi Andrej sretan 1. rodjendan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sretni rodjendani od mene i Raffija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. odakle ti ovi likovi, otkrij mi tajnu živa bila user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19496
6.4.2010 9:28:14   
amela2208
dobro jutro ı od nas...
mi smo fino spavali do 6 ipo se nısmo dızalı evo je sad dje jede pa ce opet spavati valjda user posted image user posted image user posted image
Maloj Minji sa srecom zubic, a ostalim koji slave rodjendan danas sa srecom i puno zdravlja veselja im zelimo evo koji poklon i od nas za sveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 19497
6.4.2010 9:29:55   
R&T@
user posted image

Evo jedna brzinska slika svima koji su jučer čestitali, mislili na nas!
Prođe i taj veliki dan.
Umorni jesmo, ali i oduševljeni.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 19498
6.4.2010 9:34:32   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: tajra

user posted image

Evo jedna brzinska slika svima koji su jučer čestitali, mislili na nas!
Prođe i taj veliki dan.
Umorni jesmo, ali i oduševljeni.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
superrrrrrrrrr
uh malena je ko med a ta tortica tamo njam njam....

ženice drage ja sam pospana...em ona kiša em vala slabo i koristim vrijeme da spavam...a toliko nekih obaveza a ova kišurina ubi u mozak.

mi smo noćas čestitali rođendane današnje na temi sretan rođendan našem princu7princezi ali nije zgorega da i ovdje ponovimo. andrej i ajna sretan 1. rođendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pocy kako nam je rafo...čim ništa ne pišeš predpostavljam da je jučerašnja kontrola kod dotora dobro prošla. jel siki boljeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 19499
6.4.2010 9:37:46   
Mya_81 RR
Hanady, kako je cukica? user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 19500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  778 779 [780] 781 782   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  778 779 [780] 781 782   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *